» »

Jansa - Sanader

Jansa - Sanader

1
2
»

Avby ::

@Mr.B

Da tako je. Sicer ne tako kot ti govoriš dobesedno ampak obveščevalne službe imajo zakonsko podlago da prisloškujejo (vrjetno tudi z nalogom in razlogom) določenim kanalom preko katerih poteka komunikacija. Nevem pa podrobnosti tako da me ne sprašuj. Kako pa kaj. Ampak dejstvo da o tej dokumentaciji o kateri se je govorilo in bi naj obstaja tudi v Slovenskem ashivu ne le Nemškem da gre za zakonito in ne za nezakonito pridobljeno dokumentacijo kot sklepaš višje.

Misliš da bi sploh govoril drugače on o dokumentaciji k ije bila pridobljena nezakonito in se nahaja v obeh arhivih agencij?

Saj pravim jaz upam da bodo novinarji izbrskali če se v nemških arhivih nahaja ali ne ta dokumentacija in potem bo moja duševna hrana zame kot ovco zadostna.

jype ::

Avby> Saj pravim jaz upam da bodo novinarji izbrskali če se v nemških arhivih nahaja ali ne ta dokumentacija in potem bo moja duševna hrana zame kot ovco zadostna.

Zakaj bi pa nemška obveščevalna služba kateremukoli novinarju omogočila dostop do gradiva? Tega tajne službe vendar ne počnejo (v normalnih državah)!

borchi ::

je rop v dveh letih po incidentu kakorkoli namignil/izdal kakšno stvar v zvezi s prisluhui sove? ni.

rop se je PO aferi sova, samo prepričal, da je vlada pospravila dokumente, ki bi bili "neugodni" za janšo. seveda je tudi možno, da je rop tole nastavil janši potem ko je videl, da ilegalno hodijo v sovo, ampak skoraj dvomim, da je pa tako zelo bister. ker če si je tole sam zmislil je genijalec!

> Ampak priznali ne bodo, ker niso taki diletatni kot Rop.

škoda le, da ne uporabljaš enakega metra za ropa in janšo. ima nemška obveščevana služba tajni fond, mobilno prisluškovalno napravo, etc. seveda ima. ampak ko je to "priznal" janša je bil narodni heroj, ko pa rop kaj spusti je pa diletant?!
l'jga

cekr ::

Vsi ti prispevki na popTV so narejeni senzacionalistično. Se čudim, da še ne ugotovijo, da se je Janša pogovarjal z onim tam zgoraj, da naj pošlje točo. Vse skupaj se je pa začelo, ko se je Rop Tone ujel v zanko, ko je priznal, da so prisluškovali Janši. Ker pa je prepozno ugotovil, da je priznal nekaj, kar se ne bi smelo početi, je potegnil v vse to še Janšo in si izmislil, da sta se s Sanaderjem dogovarjala za incidente. Verjemem, da sta se pogovarjala o incidenih, dvomim pa da bi se menila, kako se bo incidente delalo. V Sloveniji je preveč prisluškovenj, da bi si kdo to upal početi po telefonu. Vse skupaj je zelo bolano.

......

Tokrat sem izjemoma le popravil del neustreznega besedila. Drugič bom izbrisal celoten prispevek
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Barakuda1 ()

borchi ::

> Vse skupaj se je pa začelo, ko se je Rop Tone ujel v zanko, ko je priznal, da so prisluškovali Janši.

sam ti ne veš najbolš kako se je vse skupaj začelo.

1. dan je bil janša, ki je brskal (ilegalno) po sovi...
(ko vidim, da rad unga tazgornega falota noter vlačiš :D)
l'jga

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Barakuda1 ()

Luka Percic ::

1. dan je bil janša, ki je brskal (ilegalno) po sovi...


Pole ga toži.

Boste nehali z temi neumnostmi?

ČE je blo "netransparentno", še ne pomeni da je nezakonito.

Je pa zanimivo da levičarji branijo levega. Čeprav le-ta ni predstavil nobenih dokazov.
Če mene vprašaš ste nizkotni za popizdit. Kar naenkrat Ropu pa ni treba več dokazat kar trdi?

Jaz bom brez problema zahteval Janševo obsodbo(tudi odstavitev), če se dokaže da je to res.
Ne glede na to, koga sedaj podpiram.

Vi pa le spodbujate podlo prakso neutemeljenega obrekovanja. No, saj bo sodišče povedalo svoje. Al je to tudi pod Janševo komando, in ga zato nesmemo poslušat?

Pravna država?
Kdorkoli?!

WarpedGone ::

0. dan je državna služba financirala privat zadeve državnemu uslužbencu
Zbogom in hvala za vse ribe

borchi ::

> Pole ga toži.

naj janša toži drnovška, podbregarja, ropa...

pravim samo, da je janša sam kriv, da lahko sedaj vsak bevska o dokumentih, ki so zginili v sovi...
l'jga

Ted ::

Tudi če privzamemo, da je obstajal dogovor o incidentih med Janšo in Sanaderjem meni še vedno ni jasno kateri so bili ti famozni incidenti, ki so sprožali politične prevrate in imeli strahotne politične posledice>:D . To da se je kot že vsaj 20x hrvaški policijski čoln zapeljal v piranski zaliv, to da je hrvaški ribiš popizdil in kazal grdo rit, to ni in ne more vplivat na odločitev volilcev v taki meri, da bi svoj glas dali drugi politični opciji. Razen Jelinčiču mogoče, ampak ta je politični marginalec. LDS je padla delno zaradi oholosti in izpetosti na oblasti, predvsem pa zaradi Ropove očitne nesposobnosti biti dober politik. Janša ni glih perfekten, je pa veliko boljši politik kot Rop.
Mah...

dukenukem ::

seveda so zginili, saj je sam poskrbel, da ga nebojo razkrinkal ;(( naj ovce pase na dolenjskem ;((

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: dukenukem ()

_marko ::

borchi:

A ti je Rop tolko všeč ali le Janše ne maraš?! >:D
The saddest aspect of life right now is that science
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.

borchi ::

> A ti je Rop tolko všeč ali le Janše ne maraš?!

rop mi ni všeč. janša je pa prezira vreden. sem mislil, da je to jasno! :\
l'jga

urban99 ::

"meni še vedno ni jasno kateri so bili ti famozni incidenti, ki so sprožali politične prevrate in imeli strahotne politične posledice"

em... tiste kordone policije na meji pri Hotizi smo že pozabili? Spomin volilnega telesa je izredno kratkega veka, to mi je vedno bolj jasno (vključno z mano). Ne vem, če je bilo to v paketu "dogovorov", ampak to je bil nekak vrhunec vseh mejnih incidentov in resno na meji možnega zajebavanja na relaciji SLO:CRO.

Sicer pa moj komentar: če se bo komu dokazalo, da je zaradi strankarskih interesov sposoben postavit na kocko varnost lastne države, mora odstopit sam. Ker to v naši "nezreli demokraciji" seveda ni v navadi, bi mu bilo imo treba pomagat. Žal. (preberite si še tisto o šraufanju raket na avtomobile btw, precej zanimiva lekcija, enostranska seveda pa vseeno)

Ted ::

Kordoni na meji so bili že zdavnaj po volitvah in so lahko kvečjemu pokvarili odnose med državama (Janšo-Sanaderjem) ne pa vplivali na volilni rezultat kot trdi Rop.
Mah...

urban99 ::

jep, saj pravim, ne vem, če je bilo to v paketu. Je šlo pa čez vse meje dobrega okusa, brez dvoma. Tako kot marsikaj v naših Butalah - od Vilenske izjave, gradnje NATO baze na ex-Mobikrogu, pa vse do famoznega reza v kadru na nacionalni televiziji, kjer je Joško Joras "padel" po bregu. Je kdo odgovarjal za tovrstne blamaže? Itak da ne, v Butalah je marsikaj dovoljeno, politične higiene pa še nimamo v slovarju.

offtopic sem, se opravičujem... :8)

alexa-lol ::

To so samo vaše domneve :D
Ta vladna elita(beri reveži) bi se lahko namesto s tem, da se hočejo uničiti, ukvarjali s tem kako bi naredili iz Slovenije dobro državo...
Ta vladana elita...to so sami bebki...pomoje ve vec otrok v 6. razredu od njih...vzgajani so bili v kmečkih okoljih in pač ne premoreje skandinavske elegance...kmet je kmet...pa se lahko piše kukr se hoče pa ma lahk ker kol dr. al pa mag.

Najbl mi je pa smešn to k se Janša hval, da mu vsi tujci čestitajo za to kako pot je naredila Slovenija v zadnjih 10 letih na gospdarskem področju...pa sj on je šele 2 leti premier....ne ves al se dela bebka al je :D

aja to da so se dogovarjal...to pa vem ker mam znanca ki je bil na Hrvaškem takrat. Ribiči so ju zamenjali za Nemca in so govorili na svoji ladici da jim je Sanader reku naj grejo mal pizderijo narest...torej :)

Iz Slovenije bi mogli naresti kraljevino kjer bi imel vso moč kralj, zanašal bi se pa na parlament...če bi stvari ušle izpod nadzora bi samo razpšustil vlado in bi bilo :) more bit komanda

Zgodovina sprememb…

Sergio ::

alexa-lol: Večjega kupa bedarij na enem mestu že dolgo, dolgo nisem prebral.

Še posebej so mi zanimivi tile

aja to da so se dogovarjal...to pa vem ker mam znanca ki je bil na Hrvaškem takrat. Ribiči so ju zamenjali za Nemca in so govorili na svoji ladici da jim je Sanader reku naj grejo mal pizderijo narest...torej :)

(Ker to ti bo res vsak verjel, temu seveda vsi verjamemo, prijatelj od soseda je zamesal Slovence za Nemce in osebno omenjal Sanaderja, da naredijo pizdarijo)


in


Iz Slovenije bi mogli naresti kraljevino kjer bi imel vso moč kralj, zanašal bi se pa na parlament...če bi stvari ušle izpod nadzora bi samo razpšustil vlado in bi bilo :) more bit komanda

tole.


Ejejejej.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

dukenukem ::

glede unih nazivov mag in dr,sj je blo zadnč po tv, da ma več kot pol poslancev na črno narejene šole :(

Ted ::

Nemec ni svetovalec nemške vlade. Še en odličen prispevek slovenskega novinarstva :D .
Mah...

AlesC ::

vse kaj se je desetletje pa še neki gradil, bo Janša v štirih letih zajebal.

dzinks63 ::

:)) Men se pa zdi tu en premeten tiskarski škrat ,nameren ali nenameren. Eni omenjajo pogovarjanje, drugi dogovarjanje. In če je nekdo zapisal namesto pogovarjanje , dogovarjanje potem smo pa tu , kjer smo sedaj. Ker če si iz pogovarjanja naredil dogovarjanje, potem si iz muhe naredil slona. Napake pa sedaj noče priznati nobeden , da ne bi izpadlo , da govori v tri dni.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: dzinks63 ()

Mr.B ::

Nič pametnega ni bilo. Važno je da klikneš na reklamo na 24ur.com, potem pa dobiš šele komentar...
Tako nekako kot danes o čakalnih vrstah, oziroma časih za magnetno resonanco. Pokaže dve mamice, in nobena ne pove koliko časa je minilo od dne ko je dobila datum, ? In seveda jo je minister praktično zbombal, ker nima pomaj o čakalni dobi na pregled.. Pač važno da se gleda.... za rajo je dobro...
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Buggy ::

Sanader je uspesno v kehi kot vojni dobickar....cakamo se drugega akterja iz nase strani, da se mu pridrzi na mrzlem.
Ko ga ne bo vec v politiki se bo zacelo za SLO novo obdobje, prej ne dragi moji...sodelovanja in sprave gor ali dol!
Bi bilo zanimivo, da bi sedaj Sanader povedal kaj socnega o navezi jajcko-klopotca in igricami okoli Piranskega zaliva...zdej ko kuzla v rit skace :))

luli ::

Buggy je izjavil:

Sanader je uspesno v kehi kot vojni dobickar....cakamo se drugega akterja iz nase strani, da se mu pridrzi na mrzlem.
Ko ga ne bo vec v politiki se bo zacelo za SLO novo obdobje, prej ne dragi moji...sodelovanja in sprave gor ali dol!
Bi bilo zanimivo, da bi sedaj Sanader povedal kaj socnega o navezi jajcko-klopotca in igricami okoli Piranskega zaliva...zdej ko kuzla v rit skace :))

Ne skrbi, Zoki ima mandat na Povšetovi zagotovljen.

Buggy ::

Kje hudica nastane ta razlika med CRO in SLO ureditvijo, je tozilstvo toliko bolj sposobno, imajo tako nepristranske sodnike ali je v zakonih tako malo lukenj da se lahko ocitne krimice tako lepo oglobi/zaplene premozenje potem pa se pozapre. Je morda narod tako razumen?

Zakaj pa pri nas namesto, da so v kehi taki ljudje za nagrado se naprej unicujejo drzavo?

luli ::

Buggy je izjavil:

Kje hudica nastane ta razlika med CRO in SLO ureditvijo, je tozilstvo toliko bolj sposobno, imajo tako nepristranske sodnike ali je v zakonih tako malo lukenj da se lahko ocitne krimice tako lepo oglobi/zaplene premozenje potem pa se pozapre. Je morda narod tako razumen?

Zakaj pa pri nas namesto, da so v kehi taki ljudje za nagrado se naprej unicujejo drzavo?

Pri nas so strici iz ozadja ugrabili državo. Ampak prihajajo spremembe.

jype ::

luli> Ampak prihajajo spremembe.

Ni videt, naš taglavn berluskoni je še vedno šef vlade.

luli ::

Ja in dolžnik jurček se še vedno brezskrbno napijava v Ljubljan. Tudi Tošič še vedno posluje.
Ampak spremembe pridejo počasi.

itak37 ::

Buggy je izjavil:


Zakaj pa pri nas namesto, da so v kehi taki ljudje za nagrado se naprej unicujejo drzavo?


Eh, zaradi Barbare Brezigar. Bolj zanimivo je, zakaj je Pohar ni odstranil, ko je bil na oblasti.
Sicer je odgovor na tudi to vprašanje zmeraj bolj očiten.

http://www.mladina.si/108730/tozilci-so...
http://www.mladina.si/53363/naklepna-sl...

jype ::

itak37> Bolj zanimivo je, zakaj je Pohar ni odstranil, ko je bil na oblasti.

Gliha vkup štriha.

luli ::

jype je izjavil:

itak37> Bolj zanimivo je, zakaj je Pohar ni odstranil, ko je bil na oblasti.

Gliha vkup štriha.

Seveda, vsak navija za svoje. Ti pač za takšne, ki pretepajo svojo družino.

jype ::

luli> Ti pač za takšne, ki pretepajo svojo družino.

Ti tvoji univerzitetno šolani pameti navkljub nagaja bralno razumevanje?

Ja, navijam! Da bi vsi, ki kogarkoli pretepajo, zmogli s takim početjem trajno prenehati, čimprej.

Pretepanje je stvar tistih, ki radi drugim narekujejo zasebne reči. Mislim, da v tem prednjačijo tisti, ki se imajo za desne (četudi to v resnici nikdar niso bili in nimajo pojma, kaj naj bi "desno" sploh pomenilo).

mtosev ::

jype je izjavil:

luli> Ampak prihajajo spremembe.

Ni videt, naš taglavn berluskoni je še vedno šef vlade.
in janković je še vedno župan ljubljane in predsednik največje opozicijske stranke
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

jype ::

mtosev> in janković je še vedno župan ljubljane in predsednik največje opozicijske stranke

Mhm, brought balance to the force. Zelo rad bi videl boljšega kandidata (vseeno mi je, kako se deklarira, dokler ni nazadnjaški), pa ga trenutno ni.

No, vsaj Kanglerja vam ne bo več treba dolgo gledat, ane :)

luli ::

No, vsaj Kanglerja vam ne bo več treba dolgo gledat, ane :)

Ga bomo v Ljubljano poslali za svetnika. Tako bo bližje sorodni duši, pa tudi vaš balkanez se lahko še kaj nauči od njega.

Nissan GTR ::

Kje hudica nastane ta razlika med CRO in SLO ureditvijo, je tozilstvo toliko bolj sposobno,


V CRO raja ni bebasta, tako kot vi levaki, ki ste 15 volili razne LDS stranke in njene klone 15 let, za povrh pa še Jankovića, ki so razgardili to državo in naredili Ljubljano za evropski Medelin.

mtosev ::

jype je izjavil:

mtosev> in janković je še vedno župan ljubljane in predsednik največje opozicijske stranke

Mhm, brought balance to the force. Zelo rad bi videl boljšega kandidata (vseeno mi je, kako se deklarira, dokler ni nazadnjaški), pa ga trenutno ni.

No, vsaj Kanglerja vam ne bo več treba dolgo gledat, ane :)
res ga več ne bomo gledali, ker Kangla ni tako sposoben kradljivec kot janko. in tudi nima tako dobrih političnih povezav kot janko
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mtosev ()

jype ::

Me veseli, da se vsi strinjamo, da je Janković eden najuspešnejših!

Lopovov, županov, direktorjev... To je, kar se delovnega ljudstva tiče, itak vse ista kategorija, kajne?

luli ::

jype je izjavil:

Me veseli, da se vsi strinjamo, da je Janković eden najuspešnejših!

Lopovov, županov, direktorjev... To je, kar se delovnega ljudstva tiče, itak vse ista kategorija, kajne?

Zate očitno, saj si ga podprl.
Očitno utajevalci le niste tako dalečcnarazen.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: luli ()

jype ::

Ah, mene predvsem moti, da so vsi ostali ponujali le meglo, za Jankovićeve podžupane se pa ve, da so ljudje stroke in integritete.

luli> Očitno utajevalci le niste tako dalečcnarazen.

Lej, sine:

mtosev ::

maš alternativo. imenuje se G Virant.boljši od obeh (JJ in ZJ)
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

jype ::

Ni kandidiral za župana in je prejemal visoko nadomestilo, čeprav je sredstva za preživetje zaslužil drugje - le da jih je namenoma prejemal na način, ki je omogočil tudi prejemanje nadomestila.

Skratka, baraba kot vsaka druga na sceni.

mtosev ::

nope. ni kršil nobenega zakona aveš jype
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mtosev ()

jype ::

Če bi Virant kandidiral za župana Ljubljane in ponudil smiseln program, bi ga volil veliko raje kot Jankovića.

Vem, da ni kršil nobenega zakona, tudi jaz ga ne, pa kljub temu ne prejemam socialne pomoči, čeprav bi jo baje lahko, ker nimam niti avtomobila, niti stanovanja.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

dukenukem ::

sanader je rekel ,da mu je žal ,da ni slovenec ,saj pri nas ga nebi obsodili ....

amigo_no1 ::

Nissan GTR je izjavil:

Kje hudica nastane ta razlika med CRO in SLO ureditvijo, je tozilstvo toliko bolj sposobno,


V CRO raja ni bebasta, tako kot vi levaki, ki ste 15 volili razne LDS stranke in njene klone 15 let, za povrh pa še Jankovića, ki so razgardili to državo in naredili Ljubljano za evropski Medelin.

Ne tam volijo HDZ samo na vsake 2 volitve :D.

Podobno se izmenjujejo v Ukrajini in Albaniji - spomin volivcev je pač prekratek.

Buggy ::

mtosev je izjavil:

jype je izjavil:

luli> Ampak prihajajo spremembe.

Ni videt, naš taglavn berluskoni je še vedno šef vlade.
in janković je še vedno župan ljubljane in predsednik največje opozicijske stranke


a mislis na svojega desnjakarskega serifa Kaglerja, ki si ga izvolu...sam ta res ne bo vec dolgo :))

Looooooka ::

mtosev je izjavil:

maš alternativo. imenuje se G Virant.boljši od obeh (JJ in ZJ)

Zato ga vsi klicejo Previrant a ne. :D

mtosev ::

Buggy je izjavil:

mtosev je izjavil:

jype je izjavil:

luli> Ampak prihajajo spremembe.

Ni videt, naš taglavn berluskoni je še vedno šef vlade.
in janković je še vedno župan ljubljane in predsednik največje opozicijske stranke


a mislis na svojega desnjakarskega serifa Kaglerja, ki si ga izvolu...sam ta res ne bo vec dolgo :))
lol jaz volil tega papeka.al nisem spoh šel voliti al sn volil za drugega.ne žaliti s tem da sn jaz volil tega loleka za župana

evo zokijev sin se uči od očija kak se gre biznis

http://www.24ur.com/novice/slovenija/ru...
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mtosev ()
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pregon novinarjev (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
5812913 (11267) ZaphodBB
»

Ustavno sodišče odločilo v zadevi SOVA

Oddelek: Novice / Zasebnost
175874 (4960) poweroff
»

Je premier za pomoc pri izvolitvi izdal drzavo? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
1197244 (5366) Calligula
»

SOVA (strani: 1 2 3 416 17 18 19 )

Oddelek: Problemi človeštva
91443640 (30279) Jst

Več podobnih tem