» »

UFO tehnologija

UFO tehnologija

1 2 3
4
5

Matev ::

to je azto ker se na internetu alhko svobodno izraža
v javnosti bi pa doletele krogla tistega ki bi povedal za ufo tehnologijo

ufo obstaja

so dokazi že dolgo na voljo

kar pogooglajte malo

ufo
evo dokaz
in ne ni oblak ali fake

je resnični ufo

koyotee ::

Ej stari ti si ful car.... NOT
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Matev ::

evo to je dokaz
zbrisali so mi

zarota stari ej zarota

dukenukem ::

zakaj majo američani tolk satelitov za prisluškovanje, ki pošiljajo signale v vesolje ?znanstveniki so prepričani da obstaja življenje na drugih planetih ,kar je samoumevno ,na miljone planetov in če so dobri pogoji, je na njih sigurno življenje ;) še v koranu omenjajo ljudi z drugih planetov,v rimu imajo teleskop v cerkvi in priznavajo, da je lahko življenje na drugih planetih ;)leta 2010 bo nasa lansirala velik satelit, na katerem bo montiran velikanski teleskop, za opazovanje oddaljenih planetov :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: dukenukem ()

Azrael ::

Za novi NASA orbitalni teleskop nisem kaj prida optimističen, nadomestek Hubbla bi že davno moral biti gor, ampak bodo ostarel ror baje še kar nekaj časa flikali.

Planete res odkrivajo, samo vroči Jupitri so dober znak, da v takem solarnem sistemu ni več življenja, tudi če je vzniknilo na katerem od (bivših) planetov takega osončja.

In tudi, ko bo odkrit primeren planet je še vedno dovolj dejavniko, ki bi učinkovito zatrli vsako življenje na takem planetu - bližina supernove, manjko velike lune okoli takega planeta, nestabilna zvezda itd.

Radijske valove pa pošiljamo v Vesolje že od začetka uporabe UKV frekvenc (torej že 70 -80 let), tisti oddajniki na satelitih so bolj ali manj drobiž. Samo do sedaj še nihče ni odgovoril.
Nekoč je bil Slo-tech.

Jst ::

> manjko velike lune okoli takega planeta

Zakaj je to kakršenkoli faktor za earth-like planet? Velika luna okoli planeta namreč.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Azrael ::

Brez Lune se Zemlja ne bi več vrtela okoli svoje osi tako hitro kot se, ampak mnogo počasneje.

Najverjetneje pa bi se vrtenje Zemlje okoli svoje osi že davno ustavilo in bi na osvetljeni strani vse vrelo, na senčni pa bi vse zmrznilo v mrazu Vesolja.

Podoben primer kot Luna kaže Zemlji vedno isto stran.
Nekoč je bil Slo-tech.

'FireSTORM' ::

zakaj majo američani tolk satelitov za prisluškovanje, ki pošiljajo signale v vesolje ?znanstveniki so prepričani da obstaja življenje na drugih planetih ,kar je samoumevno ,na miljone planetov in če so dobri pogoji, je na njih sigurno življenje

Nekoč je nekdo rekel, če smo sami v vesolju je to ena zelo velika potrata prostora.
So "marsovci" kje? Po moje da? So med nami? Morda, morda ne.
Ampak o teh "marsovčkih" mi vedno razmišljamo kot o nekih super inteligentnih bitjih ki so tisočletja pred nami z tehnologijo. Kaj pa če so komaj v kameni dobi?
Those penguins.... They sure aint normal....

BigWhale ::

Jaz bi rekel, maksimalno ena, mogoce dve razlicni vrsti po ena na vsakem kraku povprecne spiralne galaksije... Pa se to ne nujno.

Zakaj na kraku? Zato ker je tam 'habitable' zone v galaksiji. Nam najblizja galaksija, ki je vsaj priblizno podobna nasi pa je Andromeda. 2.4mio svetlobnih let oddaljena galaksija.

Tam bi moral nekdo zaceti oddajati 2.4mio let nazaj, ce bi ga mi hotli videti. Pa precej dolg bi ze moral bit na vesoljski ladji da bi prisel sem...

Mislim, get real! Se v Star Trek ne pridejo iz drugih galaksij! ;>

dukenukem ::

nima veze v kašni dobi so ,važno je da so ,in da sigurno nekje so ,sj če ni lune pa tega ,so pa drugi planeti, ki služijo gravitaciji ;) vesolje je tako veliko, da so prepričani da obstaja življenje tudi na drugih planetih ,sj gravitacija deluje na vse planete v vesolju ;) zato je pa najboljši pogon na antigravity ;)

BigWhale ::

In ce so na ravni enocelicarjev? Kaj bos z njimi?

poweroff ::

Zakaj imajo američano toliko satelitov za prisluškovanje?

Preprosto - poglej kam so obrnjeni. K Zemlji - ne v vesolje.
sudo poweroff

OChack ::

nekoč je en od generalov ki dela pri skunk works reku glede star trek : been there, thon that and far beyond that u imagin.....
al po domač povedan da so v resnic že deleč naprej od tega kar mi po TV gledamo.
zj če je res..........jst sm še zmer kle :)
Int€l inside, IDIOT Outside

poweroff ::

Tu je vse razloženo:

Conspiracy Theories

Fascinating New Scientist article (for subscribers only, but there's a copy here) on conspiracy theories, and why we believe them:

So what kind of thought processes contribute to belief in conspiracy theories? A study I carried out in 2002 explored a way of thinking sometimes called “major event - major cause” reasoning. Essentially, people often assume that an event with substantial, significant or wide-ranging consequences is likely to have been caused by something substantial, significant or wide-ranging.

I gave volunteers variations of a newspaper story describing an assassination attempt on a fictitious president. Those who were given the version where the president died were significantly more likely to attribute the event to a conspiracy than those who read the one where the president survived, even though all other aspects of the story were equivalent.

To appreciate why this form of reasoning is seductive, consider the alternative: major events having minor or mundane causes -- for example, the assassination of a president by a single, possibly mentally unstable, gunman, or the death of a princess because of a drunk driver. This presents us with a rather chaotic and unpredictable relationship between cause and effect. Instability makes most of us uncomfortable; we prefer to imagine we live in a predictable, safe world, so in a strange way, some conspiracy theories offer us accounts of events that allow us to retain a sense of safety and predictability.

Other research has examined how the way we search for and evaluate evidence affects our belief systems. Numerous studies have shown that in general, people give greater attention to information that fits with their existing beliefs, a tendency called “confirmation bias”. Reasoning about conspiracy theories follows this pattern, as shown by research I carried out with Marco Cinnirella at the Royal Holloway University of London, which we presented at the British Psychological Society conference in 2005.

The study, which again involved giving volunteers fictional accounts of an assassination attempt, showed that conspiracy believers found new information to be more plausible if it was consistent with their beliefs. Moreover, believers considered that ambiguous or neutral information fitted better with the conspiracy explanation, while non-believers felt it fitted better with the non-conspiracy account. The same piece of evidence can be used by different people to support very different accounts of events.

This fits with the observation that conspiracy theories often mutate over time in light of new or contradicting evidence. So, for instance, if some new information appears to undermine a conspiracy theory, either the plot is changed to make it consistent with the new information, or the theorists question the legitimacy of the new information. Theorists often argue that those who present such information are themselves embroiled in the conspiracy. In fact, because of my research, I have been accused of being secretly in the pay of various western intelligence services (I promise, I haven’t seen a penny).

Lots of good stuff in the article, including instructions on how to create your own conspiracy theory.
sudo poweroff

OChack ::

pa vndar so ene očitne, kot naprimer napad nemcov na polsko kjer so ubistvu sami sebe kao napadl in pa začetk vijetnamske vojne kjer nj bi domnevno vietnamci napadl ameriški rušilc (katerga seveda niso ker ga ni blo tm)
Int€l inside, IDIOT Outside

BigWhale ::

Ampak! Kako hudica pa imajo UFO tehnologijo, ce se na Luni niso pristali!??!?

;>

OChack ::

če maš neomejen denarni fond je use možn, to je blo že v hitlerjevih cajtih in njegovih hannebu NLPjih.
glede na to da je črni fond 4x večji od uradnga vojaškega ni to nč posebnga.
kar se pa NASE tiče je pa vseskup ena velka komercialna šala tehnološko zadi 200 let, vsi pogonski motorji za rakete so recimo ruski, ker amerikanci ne znajo nardit tok močnih
Int€l inside, IDIOT Outside

dukenukem ::

jah, po pričanju očividcev in nekdanjih vpletenih, pravjo ,da je ufo padel dol v roswellu in v mehiki ,katerga so pobral američani ,rekli so pa ,da je bil vremenski balon :D
Larry King live video-tema ufo,samo nalaga nekam počas ;)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: dukenukem ()

OChack ::

zanimiv je da noben od US predsednikov nima možnosti dostopa do raznih baz in informacij z izjemo ene dveh
Int€l inside, IDIOT Outside

antonija ::

se bolj zanimiv je da en poba iz slovenije pozna pravice predsednika USA za dostop do podatkov. Res zanimivo.
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

Matev ::

zanimiv je da noben od US predsednikov nima možnosti dostopa do raznih baz in informacij z izjemo ene dveh


zanimivo da imam že samo jaz dostop do več kot dveh baz podatkov

dukenukem ::

poglejte si larry king live na to temo, link na mojem postu višje,predstavnik vlade, se je skoz norca delal in mel sabo alien igračke ,zakaj se samo oni delajo norca in si izmišljajo smešne zgodbice iz tega ,očitno zavajajo javnost ;)

Azrael ::

Zakaj bi se jim bilo treba delati norca iz UFO zgodbic, saj če imajo tehnologijo, imajo tudi tisto slavno lučko iz MiB?
Nekoč je bil Slo-tech.

OChack ::

antonija: eni so informirani drugi so pa aml bl zaplankani>:D

George bush starejši je edini še živeči ki sprot ažurira vseskup, seveda to zato ker je biv neki cajat agent CIA in pa sodelujaoč pri MJ12
Int€l inside, IDIOT Outside

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: OChack ()

Matev ::

koliko je pa še živečih?

ok Bill Clintot - ta ima zadosti svojih stvari/zabav, se ne ukvarja z malimi zelenimi

je še kak živeči bivši ameriški predsednik ki ni že toliko star da bi bil za v dom upokojencev
?

antonija ::

Sej bush je za v dom upokojencev sam mora nekako bit na tekocem ce hoce isnkotu drzat glavo nad gladino... Sem pa se vedno fasciniran od kje folku informacije do kje imajo predsedniki drzav dostop. Se zame ne vejo do kje imam dostop, pa tega ne varuje nobena agencija.
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

OChack ::

stari buš svojga sineka informira o marsičem glede na to da mali grmič ne ve dost o črnm fondu , o tem ve tastar vse in tud o tem kako je cia delala z drogam in zakaj domnevno nj bi kenedy bil ubit>:D
Int€l inside, IDIOT Outside

BigWhale ::

Jest ti predlagam, da se skrijes... Ker ce te kdo izsledi na tem forumu... ;>

gruntfürmich ::

sj verjetno piše iz javnih računalnikov
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

poweroff ::

A niste gledali Enemy of the State? Tudi če piše iz javnih računalnikov, pa priletijo s tistimi črnimi neslišnimi helikopterji in ga ustrelijo z zastrupljeno kroglo... pol pa pravi obdukcijsko poročilo "infarkt". :D
sudo poweroff

OChack ::

točno tako je>:D
Int€l inside, IDIOT Outside

antonija ::

Zakaj si pa pol sploh se ziv? Al mamo na ST forumu cist tapravega James Bonda ki sicer nima na voljo vseh dragih igrack, nima hudih bejb, ne zna igrat pokera, ve pa vse detajle o ameriskih obvescevalnih agencijah, verjetno celo vec kot rusi in izraelci skupaj.

Ce enkrat ugotovis da je vecina folka neumna/nima pojma, se ti pomojem splaca premislit ce nisi slucajno ti tisti ki nima prav. Al pa reces da je svetovna zarota in si "home free".:\
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

Nikonja ::

Samo morate omenit bombo in Al Quido in američani so vam pred vratimi ! :D

OChack ::

zato ker nosim aluminjasto kapo ki odbija EM valovanje....ne morjo me izsledit>:D
Int€l inside, IDIOT Outside

edge540 ::



Takšno? :D

'FireSTORM' ::

Jaz pa mam tisto kapo od onga tipota v Dukes of Hazzard :D
Those penguins.... They sure aint normal....

OChack ::

moja ma še cof na vrh :D
Int€l inside, IDIOT Outside

OChack ::

še novica za vse omejene fizikalce starega kola ki misljo da ne gre nč hitrej od svetlobe........no neki hitrejšga so njadl>:D
http://www.dailytech.com/German+Scienti...

The two scientists say they have now tunneled photons "instantaneously" across a distance of up to one meter. Their conclusion, stated in a recent paper, is that the speed limit of special relativity has been violated. Dr. Nimtz claims quantum tunneling is a little understood process that is "the most important" aspect of quantum physics, one that may be responsible for the computational efficiency of the human brain.

Being able to violate the speed of light would undermine our current understand of space and time, and lead to a number of bizarre effects, such as being able to travel backwards in time.:D
Int€l inside, IDIOT Outside

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: OChack ()

edge540 ::

Kak je že Hawking rekel.. če bi bilo potovanje v preteklost mogoče, kako to da nas še nihče iz prihodnosti ni obiskal?

jype ::

Ker je v prihodnosti tako fino, da nihče noče nazaj.

Na naslednjem NESTu organizirajte tinfoil hat delavnico.

OChack ::

ha teoretično/praktično nas mogoče iz prihodnosti obiskujejo vesolci, jst mislm da v prihodnost se en da potovat, mogoče v preteklost, trenutno pa smo v stojnem valu EMW in mislm da je to to in nč več, vsaj na tej zemli
Int€l inside, IDIOT Outside

svenica ::

Ochack:

Zadnji odstavek si pa pozabil qoutat?

''However, Dr. Aephraim Steinberg, from the University of Toronto, disagrees with the findings. He says its all just a matter of interpretation. The "wave packet" of the virtual photon exceeded the speed of light, but no actual information was transmitted that fast. Therefore, according to Steinberg, Einstein's cosmic speed limit remains safe.''

mikena ::

A to ste že slišali, da naj bi turisti v Haitiju pred parimi videli UFO letala na hotelom? Nekateri pravijo, da gre za fejk, spet drugi pa pravijo, da nikjer še ni bilo tako kvalitetnega posnetka o teh zadevah.

UFO in Haiti

'FireSTORM' ::

Fake, poglej tukaj:

Okrog druge minutke kjer se vidi kako je miška poletela čez zaslon, svojo podgano skrij nekam v kod in jo ne diraj da te nebo zmotilo.
Those penguins.... They sure aint normal....

poweroff ::

2:05... čeprav to ne dokazuje ničesar. Pač, tip je snemal računalniški zaslon.

Ampak tinhat foil tekmovanje bi pa lahko organizirali. >:D
sudo poweroff

Mahdi ::

Ja, res je fake, tukaj se lepo vidi miška na ekranu.

Pa ne samo to, ampak tudi palme naj bi bile čisto identične:
UFO over Haiti - Proof of fake

OChack ::

glede tistga hitrej od svetlobe ja......med dvema terminaloma je zadeva pač šla hitrej od svetlobe, po napravi pa ne kar se mi zdi logično d apo bakru oziroma po mehanski napravi ne more informacija hitrej potovat......sicer bomo pa vidl v naslednih eksperiemntih

za tale video nad haitijem nevem sicer je baje tm kr velik teh frčoplanov, ampak bl zanimiv in sigurno fejk je pa tale nad nam bližnjim avianom


bdv tista drevesa na haitiju niso čist ista, slaba analiza je bla anrjena, tud screen shota ni znov uzet in priemrjat, kr neki na uč :)
Int€l inside, IDIOT Outside

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: OChack ()

OChack ::


ta pa zih ni fake, se pa lepo vidi kako se formirajo v kolono in zginejo v onstranstvo
Int€l inside, IDIOT Outside

'FireSTORM' ::

> 2:05... čeprav to ne dokazuje ničesar. Pač, tip je snemal računalniški zaslon.

Zakaj bi snemal zaslon če bi lahko samo uploadal file?
Those penguins.... They sure aint normal....

OChack ::

bl je hec kje so kšne priče pa tko pa zakaj je video sam tok dovg, ne vrjamem da bi sam tok mal posnev če smo že skeptiki, en lep primer orginal vide je na prejšnm linku, kjer model še snema pol tud k ni nč vupanje če ker ufo nazaj prleti
Int€l inside, IDIOT Outside
1 2 3
4
5


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Aliens & UFOs (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
25325994 (19743) Ziga Dolhar

UFO Area 51 - The Alien interview (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Loža
58441832 (32872) STASI
»

UFO nad Kuala Lumpurjem (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
566554 (4715) Tic

50let laži in norčevanja!!!odgovor je tukaj"v vesolju nismo sami (strani: 1 2 3 457 58 59 60 )

Oddelek: Loža
2990160660 (114798) Stepni Volk
»

Mehiški piloti in NLP (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
726299 (4468) fRiK0

Več podobnih tem