» »

Problem s sliko

Problem s sliko

Punoru ::

link do slike

Problem mate zgoraj to se mi pojavla v COD2, WoW in CS source. Sm sprobal z različnimi nastavitvami, 3 različni driverji (tut brez driverjov) in formatirat. Druge grafične ne morem sprobat ker majo usi ki jih poznam ali garanijo al pa na agp. račnalnik je dobro spihan od prahu in prezračen. Tko da temeperature verjetno niso problem saj se te zadeve začnejo pojavljati takoj ko se m v igrci (po 10ih sekundah bskanja po menujih)
Sem pognal 3dmark 06 in 03 tm se to nič ne pojavlja tako kot tudi v ati tray tools artifact testu al neki tazga.

To se mi ne pojavlja vedno in ne v vseh igricah. Zadnje dneve se je to začelo samo stopnjevati na zalčetku so bile samo kakšne črte ki sem jih redko kdaj opazl daj pa že npr. ne vidim tal, možiclju manjka glava ali roke, spreminjajo se barve itd.

Grafična ni navita a nikoli ni bila kej velik navita.

Sistem: amd athlon x2 4200+ AM2
ati radeon x1950pro
asus m2n-e
ocz xtc gol edition ddr2 1 GB
wd 2500 KS

Windows xp proffesional 32-bit edition z nekim čudni service pack 3

Mene zanima a je to grafa kriva al je problem da mam neke čudne winse ker so neki uničeni mi vedno kaj javlja glede SP2 oz. 3
  • spremenil: gkovac ()

kubanc ::

Jaz bi na tvojem mestu se enkrat nasnel operacijski sistem, sicer pa si siguren na nbenga ne poznas pri katerem bi lahko sprobal graficno?
A si imel ze od zacetka ta operacijski sitem nasnet?

bluefish ::

vrzi stran tisti kvazi "SP3" in namesti normalno verzijo.

Te winse mam od začetka in sm že mel nekatere probleme v zvezi z sp2 pa mislm da so te windovsi krivi
Zgodil se je da ko sm dal go driverje za Z-Board gor mi je napisal da nej vstavm cd od serive pack2 da nej bi nek file manjkav al pa da je bil zamenjan to se mi je zgodil tut ko sm dal gor driverje za fire wire kartico

OK sm formateru naložu orignalne windowse zdej dela use normalno pa v 3d-marku 06 sm pridobu približno 1500 točk :D
konec debate lahko zaklenete:D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows 7 se prodaja odlično (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
9917268 (14662) jest10
»

Windows Server 2003 - mnenje ? (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Operacijski sistemi
47030148 (13582) darkolord
»

AGP onemogočen - asrock dual939 (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
784720 (3791) Veron
»

Windows XP SP2 (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Operacijski sistemi
49247462 (21139) R33D3M33R
»

Moj vrli Radeon 9600 xt in vprašanja

Oddelek: Strojna oprema
181759 (1353) Tac20

Več podobnih tem