Forum » Omrežja in internet » Pomoč: izklopljen internet
Pomoč: izklopljen internet
bad_dog ::
V začetku meseca sem podpisal pogodbo z Siol-om, da me prevežejo iz Volje in zraven naredijo še razvezan dostop. Včeraj (13.7) mi neha delovati internet in ko danes pokličem na Siol mi prijazno povejo, da so mi izklopili iz Volje in da me lahko pri njih vežejo šele 25.7.
Mislim HALOOO!!!!
Da je ironija še večja, so mi pustili pof... telefonsko linijo, ki pa sem jo plačeval izključno zaradi interneta in je tudi razlog zakaj menjam operaterja (Volja pri nas nima lastne centrale in zato pri njih ne morem imeti razvezanega dostopa).
Zanima me, če je kaka možnost, da pritisnem na njih in me povežejo nazaj, oz. mi vsaj pohitrijo vezavo na Siol?
Mislim HALOOO!!!!
Da je ironija še večja, so mi pustili pof... telefonsko linijo, ki pa sem jo plačeval izključno zaradi interneta in je tudi razlog zakaj menjam operaterja (Volja pri nas nima lastne centrale in zato pri njih ne morem imeti razvezanega dostopa).
Zanima me, če je kaka možnost, da pritisnem na njih in me povežejo nazaj, oz. mi vsaj pohitrijo vezavo na Siol?
Opkow ::
Glede na to, da nisi priklopljen na Voljino centralo.
Malo preveri modem.
Ce se ti se vedno sinhronizira na centralo, potem obstaja moznost, da so te odklopili z neta s strani Volje.
Ce se ti modem ne sinhronizira, potem te je odklopil Telekom.
Malo preveri modem.
Ce se ti se vedno sinhronizira na centralo, potem obstaja moznost, da so te odklopili z neta s strani Volje.
Ce se ti modem ne sinhronizira, potem te je odklopil Telekom.
Modem se mi sinhronizira, vendar ne upošteva user-ja in passworda. Na Siol-u so rekli, da so me pač izklopili. Oni ali pa Volja, po njihovem naročilu. Ne vem, kako lahko brez kakšenag koli obvestila, preprosto izklopijo?
Kot kaze so te res z Volje odklopili...
Probaj se sedaj povezat z u/p - siol/internet
Ce se ti poveze pomeni, da si ze preusmerjen na Telekom oz SiOL. Ce se ne, si se vedno priklopljen na Voljo, in jim lahko zatezis, da te zacasno priklopijo nazaj.
Za info: Ce se ti modem poveze z gornjim u/p, potem ti bo odpiralo samo to stran
http://register.siol.net
Probaj se sedaj povezat z u/p - siol/internet
Ce se ti poveze pomeni, da si ze preusmerjen na Telekom oz SiOL. Ce se ne, si se vedno priklopljen na Voljo, in jim lahko zatezis, da te zacasno priklopijo nazaj.
Za info: Ce se ti modem poveze z gornjim u/p, potem ti bo odpiralo samo to stran
http://register.siol.net
Res se lahko priklopim na Siolovo stran za registracijo. Torej so me že priklopili na Siol. Verjetno mi sedaj ne preostane drugega kot da počakam še ta 2 tedna.
Edino kar lahko se probas je, da poklices na 0801000 in pritisnes 2 za informacije o narocniskih razmerjih...
Kaj dosti ti ne vem vec povedat... :|
Kaksen paket si pa sploh vzel?
Kaj dosti ti ne vem vec povedat... :|
Kaksen paket si pa sploh vzel?
Vzel sem študentski paket DUO z razvezanim dostopom. Kot sem že omenil, je edini razlog za menjavo operaterja, da se znebim plačevanja stacionarnega telefona (naročnine). Vzel bi Trio paket, pa mi žal oddaljenost od centrala (okoli 4 km) tega ne omogoča.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Razvezan dostop - kalvarijaOddelek: Omrežja in internet | 2717 (2236) | PaJo |
» | Siol VDSL2 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Omrežja in internet | 36886 (20832) | Bug |
» | prekinitev pogodbe z SIOL-omOddelek: Pomoč in nasveti | 2929 (2464) | wooted |
» | SIOL ADSL2+ (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Omrežja in internet | 37570 (16977) | Primoz78 |
» | Volja - cenejši internet kot T-2? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 17084 (9540) | Wox |