» »

Club 3D X1950 PRO AGP problem

Club 3D X1950 PRO AGP problem

mayne ::

Jaz sm pa danes dobil X1950 PRO AGP, vendar imam en problem.
Po instalaciji driverjev se ko bootam v winse vse zaustavi (lock-up) ali pa mi monitor vrže v nekakšen Stand By, iz katerega se ne da prit. Včasih se po ~30s komp resetira :S

Novo instaliran XP, AMD64 3500@3800, 2GB rama,NF3 250gb matična (chipset), LC Power 550W napajalnik.

V safe modu dela bp.

pa še neki...bi mi lahk kdo razložu te ampere na napajalnikih,ker piše da kartica rabi 470W/27A

Carmack ::

Ja glede el. toka (amper-A) nimaš prow ki zlo brbljat....več kot je,boljše je...teli LC Powerji dajo od sebe cca. 20 A,torej če jih tvoja kartica potrebuje 27,imaš odgovor na dlani...8-)
BRIJAM, ŠIŠAM, ZUBE VADIM...

Čmrlj ::

LC 550w je čist dovolj za tako grafo,(ima dve 12v linije 18A in 16A=34A).Men poganja 7900gtx brez problema.

Calligula ::

Ma kaksn napajalc. Se vid, da so na tem forumu ze vsi cist paranoicni glede napajalcev ker tolk "strokovnjakov" nabija v tri krasne kake napajalce da vsi rabite.

Driver ti zaserje. Racunalnik ti vn vrze, ko se driver zazene. V safe mode pojdi in odinstaliraj driver oz uporabi system restore.. Nekaj si z driverjem naredil, da je corruptan.

jest10 ::

Sej dodatno napajanje imaš priklopleno?

mayne ::

Mam ja...sem po dolgem zajebavanju z grafo ugotovil da dela če mam AGP Fast Writes, AGP Write, AGP Read izklopljeno v Catalyst Control Centru

Dr_M ::

Calligula: te moti, ker usi pluvajo cez LC? ja pravilno je tako, slabe robe se je treba znebit. :D

torej, ATI kartice so zelo obcutljive na napacne APG nastavitve v biosu, zato ti priporocam reset biosa in ponovno nastavitev.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Calligula ::

Mene moti kadar papki, ki nimajo pojma delajo financno skodo ljudem, ki priucakujejo, da bodo na tem forumu dobili tocne in koristne informacije. V sosednji temi imas link do testa, ki kaze da je tvoj dvakrat precenjeni Tagan na komaj nekaj odstotkov boljsi od LCja in se to samo na papirju v praksi pa to nic ne pomeni. Preplacal pa si ga za 100%.

Pred tem pa si se na veliko gobcal kako je oh in sploh boljsi brez, da bi sploh kdaj imel LCja pa tudi po vseh testih in vsi, ki jih imajo jih hvalijo.

Ti zivis v fiktivem malem svetu kjer je Tagan pac sponzor >:D
Saj ni nic narobe, ce kvasis oslarije v kaki lozi samo tega ne pocni v temah kot so kaj kupiti ipd.. ker tja pridejo normalni ljudje po resne nasvete. Takim ti povzrocas skodo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kateri stabilen in tih napajalnik (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
13410978 (7531) kuglvinkl
»

LC6550GP - Piska (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
605783 (4877) Pyr0Beast
»

Kateri napajalnik PSU priporocate za Core 2 DUO (500-600W)? (strani: 1 2 3 4 )

17611181 (8114) suntrace1
»

Kater PSU za hard OC (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

59729655 (18201) LittleDevil
»

LC Silent Power napajalniki (strani: 1 2 3 4 )

18712093 (8235) Alec999

Več podobnih tem