» »

Vedenje policista - nekorektnost in prepotentnost!

Vedenje policista - nekorektnost in prepotentnost!

nurmaln ::

Mi ne zaupajo, da sm sposobn presodit al koga ogrožam s tem al ne?
Ne, ne zaupajo.
Samo še sprijaznit se bo treba s tem.

Avenger ::

Tema se je lepo razvila v pravo smer, vendar zaman upamo, da bo šlo tako kdaj tudi v parlamentu. Prometni zakoni so narejeni za butce, tiste ki vozijo in tiste, ki jih ustavljajo. Če bi jih delali za inteligentne ljudi, bi bil pravilnik spisan malo bolj ohlapno, policaji bi pa po svoje presojali ali si in koliko kazni (od recimo maksimalne za določen prekršek) si nekdo zasluži. Možnost zlorab? Obstaja, kot vedno, ampak to bi bila cena, ki bi jo verjetno bili vsi pripravljeni plačat za bolj prijetno izkušnjo ob vožnji. Sicer pa že malo bolj izkušen voznik in/ali policaj vesta koga kaznovat - tistega, ki bistveno odstopa od povprečja, če kolona vozi 60 tam kjer je omejitev 50 ne bo noben trznil, če pa nekdo izmed njih prehiteva ostale pri 70 na uro, bi pa moral bit kaznovan. In tega se jaz večinoma držim bolj kot omejitev, voziš kot ostali paziš na blendanje nasproti vozečih in paziš na vse ostalo. Lahko rečem, da vozim varno, čeprav skoraj nikoli po omejitvah, velikokrat prevozim oranžno, rdečo res izjemoma - hecna ura, popolnoma prazno, dobro poznano križišče, s čimer ne ogrožam ne sebe ne drugih; vedno upoštevam pravilo zadrge, vsake toliko kakega reveža, ki zavija, na lepe oči spustim naprej; velika večina mojih preteklih kazni je bila za hitrost, enkrat za sunkovito speljevanje, enkrat za prepovedano zavijanje, enkrat za minimalno prekoračitev stopnje alkohola, za moje pojme sem si pa čisto iskreno zaslužil le eno kazen in to na Hrvaškem, za skoraj slepo prehitevanje tovornjaka čez polno črto v dvojni ovinek v klancu, pa še tu sem presneto skalkuliral, da v času ko ga bom prehitel, ne bo noben avto mogel prit do mene od točke do kjer sem še videl. Po moledovanju (in pomišljanju da bom za to, da bom lahko šel naprej, ne da bi mi vzel vozniško, moral spustit dol hlače al pa odpret usta - in kaj od tega bi bilo bolje) mi je napisal tist fejk listek in sem plačal 300 kun. Po tistem sem dolgo dolgo vozil dokaj vzorno. Lahko rečem, da v efektu ne bi bilo bistvene razlike, če bi bila kazen namesto 300 kun 3000 eur in odvzem vozniškega za območje Hrvaške - še vedno bi potem vozil enako - bolj previdno.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

PrimozR ::

Lahko rečem, da vozim varno, čeprav skoraj nikoli po omejitvah, velikokrat prevozim oranžno, rdečo res izjemoma...


Lahko rečeš, pa ni res. Tudi jaz vozim prehitro, precej prehitro. Pa vedno ustavim na rdeči. Enkrat sem jo rpevozil, ko se mi je res mudilo (se je ravno prižgala). Sreča, da ni bilo policajev. In ne, ne bom rekel, da vozim varno. Precej nevarno. Ampak bolj ali manj predvsem zase. Če je zraven kdo drug, vozim počasneje, če je kolona se pa itak ne da. Prehitevam pa sploh ne, ker mi je to precej tečno, tudi če je prazna cesta. Mogoče posledica švoh avtomobila. Ne govori, da voziš varno, če ne upoštevaš pravil. Ko se boš pri 110 skantal na cesti izven naselja, bodo rekli, da je bila previsoka hitrost, varna vožnja s tem takoj odleti v črni kroniki.

darkolord ::

> ... za bolj prijetno izkušnjo ob vožnji.

To je treba v glavah poštimat...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: darkolord ()

perci ::

PIP: Tudi jaz sem tako vozil, kot ti, ko sem izpit naredil. Najbl pameten voznik na svetu sem bil. Hvala bogu so me izučile izkušnje drugih, da sem spoznal, kako ti na cesti vsa pamet sveta ne pomaga, če nisi defenziven voznik. Hitra vožnja ni fajn. Je pa res, da so omejitve nekje postavljena na meji idiotskega.

PrimozR ::

TBh bi RES rad šel na trening/tečaj varne vožnje. In to tudi nameravam, takoj ko bodo omogočale finance. IMO bi to morali biti obvezno ob izpitu.

>>><<< ::

Danes sem dobil domov obvestilo o prispelem pismu iz policijske postaje. Nekje pred enim mesecem je bila kontrola prometa in sicer je bil parkiran bel civilni kombi (Renault Kangoo), malo dalje pa je policist ustavljal prekrškarje. Ravno pri tem kombiju sem malo bolj pritisnil na plin in ko sem se pripeljal do ovinka je iz avtomobila skočil policist in nekaj s prstom kazal okoli...

Glede na to, da me ni ustavil, mora biti poleg položnice verjetno tudi slika iz radarja?

edit: Pozabil sem napisati, da sem se peljal v koloni.
ATI cards are like buses... They're huge, red and have bad drivers.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: >>><<< ()

K0K0 ::

Očitno so nekateri policisti mnjenja da zakoni za njih ne veljajo! KLIK!!! ;((

CaqKa ::

če so to pravi policisti in po javnem forumu pišejo da se med sabo ne kaznujejo.. mislim to se je pa tudi za zamislit.

kekz ::

Pač, v skladu z naslovom te teme. :O

BluPhenix ::

če so to pravi policisti in po javnem forumu pišejo da se med sabo ne kaznujejo.. mislim to se je pa tudi za zamislit.


Ali je to kdaj bila skrivnost? ŠE starši in bližnji sorodniki policistov navadno ne plačujejo položnic ...
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

K0K0 ::

Men gre na k***, ko govorijo o solidarnosti itd... Tuki se točno vidi da se gre sam za denar in nimajo nobenega interesa za povišanje varnosti v prometu. Ko sem ga enkrat prosil če mi lahko malo zniža km/h, ko sem priletel na radar je rekel da ni možno. Nameril mi je 84kmh -3kmh tolerance je 81 3 pike in 60k sit. Če bi mi napisal 80Kmh bi plačal cca. 15k sit.

Policaj je lahko tud pijan, pa ga bo spustu 8-O.
o to prebiram, se mi smilijo tisti, ki ne vedo, da peki tudi zase pečejo kruh... In ko se spomnim svoje preteklosti, ko sem imel v postopkih tudi pijane, prehitre, zadirčne... Pa je vedno veljalo spoštovanje sotrpinu! In tudi sam do sedaj nisem imel slabih izkušen! Ampak - res - zavidam tistim, ki imajo to notranjo moč in moralo, da tako dokazujejo svojo avtoriteto in samozavest, ki jo očitno v resničnem življenju ne premorejo!


Je pa zanimivo da imajo o korektnih policistih, ki jim napišejo kazen isto mnenje kot mi >:D.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: K0K0 ()

perci ::

Ma, eno je če nisi privezan. To bi jo moral pomojem vsak odnest samo z opominom. Al pa če nimaš dokumentov. Ne samo policaj ampak vsi. Če si pa pijan, ti pa ne sme nobena značka pomagat.

BluPhenix ::

Ma, eno je če nisi privezan. To bi jo moral pomojem vsak odnest samo z opominom. Al pa če nimaš dokumentov. Ne samo policaj ampak vsi. Če si pa pijan, ti pa ne sme nobena značka pomagat.

Po tvojem je lahko tako, ampak če oni drugim talajo kazni za te prekrške, potem naj bodo pošteni in si jih talajo tudi sebi.

Najboljša mi je ta:
Jah, dragi moji, tole je pa že videno in slišano. Tudi sama sem priletela na radar, v naselju 5 km na uro (vem, da je bila malenkost, ker sem imela na zadnjem sedežu svoja otroka)... mi je napisal plačilca, čeprav sem mu povedala, kje delam, dokumente sem mu pa itak takoj izročila. To je sicer bilo še v starem "sistemu", ko niso bili plačilci osebno zadolženi. Je pa lepo flegma dejal: "No, če si pa tam v službi, si boš pa že lahko zrihtala, da se bo umaknil." In mi je z zadovoljstvom napisal plačilca, zraven pa verjetno doživel 100 orgazmov, pa še pikico na plahti ukrepov. Nisem dobila nobenih popadkov, le zasmilil se mi je v dno duše... ampak sčasoma je preplezal dosti klinov v karieri. No ja, bog mu daj zdravje in zadovoljstvo in miljon orgazmov ob takšnem dokazovanju moči.

Predvsem o tistem s 100 orgazmi. Zanimivo je to, da imajo tak občutek verjetno vsi vozniki, ki jim je kakšen policaj samozadovoljno napisal kazen. PA bodimo pošteni, sej je šla samo 5km/h čez dovoljeno omejitev. No verjetno je bila neka takšna malenkost, saj se očitno ni imela časa prepričati koliko hitro je vozila po naselju.

Upam da bo kdo na kakšnem položaju malo prebral tisti forum in kako ukrepal. Sej vemo, da si med sabo delajo usluge (že videno in slišano) ampak da se o tem javno hvalijo je pa malo preveč.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

T0RN4D0 ::

Sej policaji mislim da niti ne trdijo da višje kazni izboljšujejo varnost v prometu, tist papak s kapco ki te ustavi nima nobene veze s tem kako visoke so kazni.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

Goldee ::

Samo en update - nadaljujem moj stari topic - zdej je že več kot dve leti od "incidenta", pa nisem s policije še nič dobil, tako da najveretneje tudi ne bom :-)
And Now for Something Completely Different...

-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-

Zeberdee ::

Ne veseli se prehitro. Jaz sem dobil neko zadevo iz Celja ravno včeraj, pa je od tega že 3 leta in pol.

thexfale ::

Eh, teli naši plavi prjatli...Pred kakšnimi tremi meseci sem se peljal z nekom, ki se je vozil z ukradenimi tablicami. Nekako sva se poskusila skriti vendar naju je opazil in prispel do naju. Voznik in en policaj sta imela svojo debato, drugi pa pride do mene. Rekel je, naj dam vse iz žepov. Med drugim, kot so cigareti, telefon, denarnica je bilo tudi nekaj uporabljenih robcev katere sem položil na "haubo". Nato je sledila še kapa in raztresene šibice, katere sem lahko pospravil nazaj, brez, da bi jih odložil. Očitno mu je bila všeč moja črna kapa, pregledal jo je in me smrtno resno vprašal: "Zakaj ne nosiš kape, če jo imaš sabo v tem mrazu?" Mi je šlo že močno na smeh in sem odgovoril, da v avto ni bilo hladno. Vici o policajih sigurno držijo! :)

c3p0 ::

Če imaš v vozniški pravo vizitko, ali na vetrobranski šipi pravo nalepko, je 90% verjetno, da boš kmalu peljal dalje, brez položnice.

darkolord ::

Namesto 90% si mislu 100% ane?

c3p0 ::

Ne, kolega je imel srečanje z enim in mu je rekel naj si kar pospravi to vizitko. Tako da dopuščam par % ;)

aljazh ::

Zastaranje pregona

42. člen

(1) Postopek o prekršku ni dopusten, če pretečeta dve leti od dneva, ko je bil prekršek storjen.
(2) Zastaranje ne teče v času, ko se po zakonu postopek o prekršku ne sme začeti ali nadaljevati.
(3) Zastaranje pretrga vsako dejanje organa, pristojnega za postopek, ki meri na pregon storilca prekrška. Po vsakem pretrganju začne teči zastaranje znova, vendar pa postopek o prekršku v nobenem primeru ni več mogoč, ko poteče dvakrat toliko časa, kolikor ga zahteva zakon za zastaranje postopka o prekršku.
(4) Zastaranje se pretrga tudi, če stori storilec v času, ko teče zastaralni rok, enako hud ali hujši istovrstni prekršek.

koyotee ::

Kok časa je zastaralni rok za prometne prekrške(odklonitev strokovnega pregleda)?
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Goldee ::

Zastaranje pregona

42. člen

(1) Postopek o prekršku ni dopusten, če pretečeta dve leti od dneva, ko je bil prekršek storjen.
(2) Zastaranje ne teče v času, ko se po zakonu postopek o prekršku ne sme začeti ali nadaljevati.
(3) Zastaranje pretrga vsako dejanje organa, pristojnega za postopek, ki meri na pregon storilca prekrška. Po vsakem pretrganju začne teči zastaranje znova, vendar pa postopek o prekršku v nobenem primeru ni več mogoč, ko poteče dvakrat toliko časa, kolikor ga zahteva zakon za zastaranje postopka o prekršku.
(4) Zastaranje se pretrga tudi, če stori storilec v času, ko teče zastaralni rok, enako hud ali hujši istovrstni prekršek.


Uradno sem odrešen plačila, za prekršek, ki ga nisem storil :-)
And Now for Something Completely Different...

-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-

Ziga Dolhar ::

Well, če le ni prišlo do pretrganja zastaranja po 3. odstavku ;-). (Absolutni zastaralni rok znaša namreč 4 leta.)
https://dolhar.si/

PrimozR ::

Ne, kolega je imel srečanje z enim in mu je rekel naj si kar pospravi to vizitko. Tako da dopuščam par % ;)


In ta vizitka je?

Goldee ::

IMO zdravnik, vojak, reševalec, MNZ...
And Now for Something Completely Different...

-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-

Goldee ::

Ojla.
Še en (zadnji?) update:
v petek, 3.7.2009 sem dobil iz našega okrajnega sodišča vabilo na zaslišanje v zvezi s prekrškom iz začetka te teme. :-)
Piše, da je Ljubljansko sodišče predalo primer našemu lokalnemu sodišču, katero naj bi pomagalo razsoditi.

Torej, malo sem se pozanimal pri pravnikih in dobil odgovor:

Prekršek zoper javni red in mir zastara po dveh letih od storitve pri čemer zastaranje pretrga vsako dejanje organa ki je pristojen za postopek. Ne glede na ravnanje organa pa prekršek zastara v štirih letih od storitve. V kolikor pred potekom zgornjega roka postane pravnomočna odločba o prekršku, zastara izvršitev sankcije v dveh letih oz. v primeru pretrganja najkasneje v štirih letih od pravnomočnosti odločbe s katero je bila naložena sankcija.

Kaznivo dejanje goljufije zastara najkasneje v 20 letih od storitve.


Več kot očitno pa je od "prekrška" preteklo dve leti, zato se bom na sodišče pritožil, da je zadeva zastarala in postopek bo ukinjen. No, tako vsaj pravnik pravi.
And Now for Something Completely Different...

-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-

Zorro ::

...zastaranje pretrga vsako dejanje organa, ki je pristojen za postopek...


Če bi stvar zastarala bi že dobil odločbo, ne pa vabila na zaslišanje.

Goldee ::

Ja lej:
21.1.2007 je bil storjen domnevni prekršek, 12.3.2007 sem dopolnil pritožbo, 3.7.2009 pa dobim vabilo na zaslišanje. Ergo, več kot dve leti nisem prejel nič od sodišča/ministrstva. Nobenega dokumenta.
Zato je edina varianta, da so se zmotili in da so poslali vabilo na razgovor. Pravnik pravi, da naj pokličem na sodišče, povem številko primera in naj se sklicujem na zastaranje.
And Now for Something Completely Different...

-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Goldee ()

Zorro ::

Že to, da je eno sodišče odstopilo stvar drugemu, je dejanje in ker je naše sodstvo znano po svoji hitrosti, se to sigurno ni zgodilo pred enim tednom.

EDIT: Kot sem ti že omeni, če bi stvar zastarala bi te o tem že obvestili z odločbo ali kakšnim sklepom. Ne bi si delali dodatnega dela za stvar, ki je končana.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Zorro ()

Goldee ::

Koliko ziher je ta tvoja informacija? Maš kak link, da pogledam?
Ker o postopku bi moral biti jaz obveščen, ali ne?
And Now for Something Completely Different...

-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-

Zorro ::

Pač se boš odzval vabilu in izvedel pri čem si.

Furbo ::

Ja lej:
21.1.2007 je bil storjen domnevni prekršek, 12.3.2007 sem dopolnil pritožbo, 3.7.2009 pa dobim vabilo na zaslišanje. Ergo, več kot dve leti nisem prejel nič od sodišča/ministrstva. Nobenega dokumenta.
Zato je edina varianta, da so se zmotili in da so poslali vabilo na razgovor. Pravnik pravi, da naj pokličem na sodišče, povem številko primera in naj se sklicujem na zastaranje.


Zakaj bi zdaj rad zastaranje, ko si se prej tako petelinil čez policijo, pojdi tja in povej kaj se je zgodilo.
Zdaj pa izbegavaš kot en kriminalec.
i5-13600K, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO, Toughpower GF3 1000W
RTX3070, ALIENWARE AW3821DW, DELL U3014

Goldee ::

Nisem noben kriminalec. Zadeva je že stara, jaz sem se vmes ohladil. Če bi v doglednem času dobil kako vabilo na razgovor, bi vse povedal na sodišču. Zdaj pa je od tega primera preteklo že več kot dve leti in če so nesposobni, da ne morjo rešiti ene vloge, naj pač zastara - jaz zmagam.
Ne da se mi pa zdaj hoditi na sodišče in še enkrat vse razlagati tretji (v Ljubljani očitno niso uspeli rešiti) sodnici. Če bo po spletu okoliščin vseeno potrebno na sodišče bom seveda šel in povedal zgodbo na dolgo in široko. Če bom vseeno dobil kazen, se bom še enkrat pritožil!

Me pa še nekaj zanima - zakaj je Ljubljansko sodišče zaprosilo za pomoč naše okrajno sodišče? To ne pomeni, da je PREDALO primer, ampak zgolj prosi za pomoč naše sodišče? Kaj je to za en trik? Kot da sami ne morejo rešiti ene uboge zadeve o kaljenju nočnega reda in miru.
And Now for Something Completely Different...

-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-

Zorro ::

Če je samo zaprosilo za pomoč, ni trik, pač pa namesto, da te vabijo v bolj oddaljeno Ljubljano, boš vse opravil na svojem "domačem" sodišču. Pa mogoče bi bilo bolje, da se oglasiš na sodišču in če ne drugega, vsaj skušaš izposlovati opomin, namesto denarne kazni. Sploh, če nisi imel nekih frk prej in po tem incidentu, ti znajo to vzeti v zakup.

Goldee ::

Aha, pošteno.
Ja ne, nism mel težav ne prej, ne potem. Sem razumen človek in se ne bom nekaj vsajal pred sodnikom(ico), bom pa povedal kako je bilo. Plačeval pa ne bom kazni za nekaj, kar nisem naredil.
Hvala za informacije.
Bom v ponedeljek poklical, pa da vidim kaj je na stvari. Mogoče pa je zadeva res že zastarala.
And Now for Something Completely Different...

-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-

Goldee ::

Update: nedolžen! Očitno še obstaja pravica na tem svetu! Aja pa g. policist, ki mi je napisal kazen ne dela več na tisti policijski postaji :-)

Če koga zanima, lahko objavim razsodbo. Je kar lepo napisana, neumen pa izpade policaj :-)
And Now for Something Completely Different...

-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-

imagodei ::

Daj - pa pazi na svoje (in tuje) osebne podatke.
- Hoc est qui sumus -

Hardstyle ::

Si dobil opravičilo ali kaj takega?

amigo_no1 ::

Če so ga samo prestavili drugam, je potem enako kot z župniki v ZDA, na Irskem in še kje...
Nekdo drug bo naj**bal (v drugem kraju).

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: amigo_no1 ()

Goldee ::

imagodei je izjavil:

Daj - pa pazi na svoje (in tuje) osebne podatke.


Bom jutri objavil, seveda brez osebnih podatkov.
Feels good man, ko zmaga resnica!

Aja pa nobenega opravičila nisem prejel. Pa saj ga ne rabim, važno, da sem dokazal svoje in da se takšnim in podobnim prepotentnim policistom s kompleksom malega k**** poreže krila. 8-)

/edit: aja pa še to - policist se je tako grdo lagal v pričanju (navaja kar še eno tretjo osebo, ki "želi biti anonimna"), da sem kar gledal, ko sem bral. Mislim, da bi moral biti sankcioniran za krivo pričanje??
And Now for Something Completely Different...

-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Goldee ()

kmetek ::

bo bil sankcioniran ja....

St235 ::

Glede na to, da je zadeva dbila sodni epilog, dvomim, da bo šlo brez sankcij za policista. Dvomim sicer da bodo pravne ali pa da bo ostal brez službe, kakšno napredovanje pa lahko kaj hitro pozabi, ker je to kar grda pika v kartoteki. Drugače pa imaš še vedno možnost civilne tožbe, zaradi ravnanja policista. Namreč do sedaj si samo dokazal, da nisi kriv prekrška katerega so te bremenili.

zavajon ::

Stari, policaj je ubil tistega Berisho, pa je šlo skozi brez sankcij!
Le intervencija mora priti z dovolj visokega mesta, kar pa je odvisno od pomembnosti primera. V primeru Berisha je šlo za mafijski obračun ... ;)
Običajno je najhujša kazen policaju, ki ga zasačijo pri kriminalu, premestitev. Kaj drugega ga lahko doleti le, če obstajajo kakšne zamere v ozadju.

Goldee ::

Bom v ponedeljek skeniral v službi, ker s telefonom so precej razmazane slike in se težko bere ... :P
And Now for Something Completely Different...

-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-

c3p0 ::

> Stari, policaj je ubil tistega Berisho, pa je šlo skozi brez sankcij!

Torej, gre za starega znanca policije, za katerega je znano, da nosi pištolo. Loviš ga po temni ulici, ne zmeni se ti za opozorila naj bo na miru, nato pa iz žepa potegne nek predmet. Čakaš na prvi strel? Si gledal kdaj Cops? :)

Pyr0Beast ::

Ja, čakaš da vate nameri, ne pa streljaš ob prvi sumljivi sekundi.
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

c3p0 ::

Spregledal si nekaj "malenkosti", ne gre za Janka Novaka, pridnega delavca iz Taluma, ampak znanega, oboroženega kriminalca.

nurmaln ::

Pyr0Beast je izjavil:

Ja, čakaš da vate nameri, ne pa streljaš ob prvi sumljivi sekundi.

Zakaj samo da nameri???
Saj če samo nameri to še ne pomeni, da je mislil resno. Pomoje bi moral počakati vsaj da bi oni ustrelil.
Pravzaprav ne. Lahko da je namenoma ustrelil mimo in sploh ni imel namena ubiti policista. Policist bi moral počakati da bi ga zadel naboj, šele potem bi bil lahko prepričan, da je njegovo življenje ogroženo in da lahko strelja nazaj.
Pravzaprav pa ga tudi takrat ne bi smel ubiti, ker če bi ga kriminalec samo ranil, bi ga moral policist samo nazaj raniti, nikakor pa ne ubiti.

Ja, res ne vem kaj si mislijo ti policisti in sodišče, ki ga je spoznalo za nedolžnega.
"I will be quoted in someone's signature,
even if I have to do it myself!" - nurmaln


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Novi zakon o cestnoprometnih predpisih (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

Oddelek: Loža
53589179 (72223) darkolord
»

Prometni prekršek in denarna kazen...? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10318455 (15862) BlueRunner
»

Prevožena rdeča luč (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
26093080 (81483) fosil
»

kazen zaradi nehomologiranega izpušnega lonca (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9931798 (10102) Mehmed

Več podobnih tem