Forum » Strojna oprema » Grafična zmrzuje
Grafična zmrzuje
Colchoner ::
Imam težave z grafično kartico (Geforce GS7600), problem pa je sledeč. Ob igranju iger (NHL, GTA itd) se mi dogaja, da igra "teče" povsem normalno, nato pa sredi igre grafična kartica malce zamrzne in približno 30 sekund spremljam moteče "diapozitive". Po izteku tega časa ponovno vse poteka normalno, vendar pa se mi to žal dogaja precej pogosto (morda vsakih 10 minut), kar zna biti precej nadležno. V čem bi lahko problem?
Naložil sem nove driverje za omenjeno kartico, nov directx itd, vendar problem ostaja isti.
LP
Naložil sem nove driverje za omenjeno kartico, nov directx itd, vendar problem ostaja isti.
LP
Futsal ::
no upam da se to ne bo dogajalo meni..saj sem naročil omenjneo karto....ne vem..si probal kaj z drugimi driverji..mogoče novejšimi..saj te iz Cd ki jih dobiš so mogoče zastareli....mislim da ne more biti nič narobe ....kaj pa v igrici si kej zmanjšal resolucijo pa tedajle ..na low oz medium..da ni do konca ...mal probaj pa poročaj
Janko in Metka
kixs ::
Upam, da ne gonis se kaj drugega poleg igre... mislim predvsem kaksne eMule in Torrente... A rama imas dovolj?
lp
lp
problem sploh ni v ramu pa ostalih zadevah (rama mam 1gb, sicer mam Athlona 3200), saj te igre delujejo čist normalno, samo pol sred igre kr mal zmrzne in potem spet deluje tko kot je treba. če bi bile ostale stvari bi verjetno zatikal že od samega začetka pa vse bi delovala upočasnjeno, kle pr men pa vse funkcionira čist tko kot je treba
dustphoenix ::
Rama imaš dosti ja, na kašni res. pa igraš? Probaj na 1024x768.
Če je isto, potipaj hladilnik od grafe, ker se zelo verjetno pregreva in se upočasni, da se ohladi in potem ponovno pregreje itd...
Če je zeloo vroče, ko ti šteka, potem vzemi dol hladilnik in poskusi na novo nanest termalno pasto, lahko samo da je kdo bil šlampast pri proizvodnji...
Če ne pomaga, reklamiraj grafiko...
Če je isto, potipaj hladilnik od grafe, ker se zelo verjetno pregreva in se upočasni, da se ohladi in potem ponovno pregreje itd...
Če je zeloo vroče, ko ti šteka, potem vzemi dol hladilnik in poskusi na novo nanest termalno pasto, lahko samo da je kdo bil šlampast pri proizvodnji...
Če ne pomaga, reklamiraj grafiko...
ne dela nč, updejtu sm bios, naložu vse driverje, updejtu bios od grafične (Club 3D GeForce 7600gs) itd itd, se mal zajebavu po biosu, ampak v končni fazi je vse isto - normalno igram neko igro, kšnih 10 minutk dela tko k je treba (tekoče) potem pa zatakne in kšnih 30 sekund norim in pol se ponovno "odmrzne" in jovo na novo. Sodeč po forumih ma ta problem še veliko folka (matično mam M2N-e od asusa). koga naj ubijem, asusovce al nvidia bando
=Exceed= ::
Mal offtopic: zelo smešno se sliši da grafika zmrzne...torej je podhlajena mal heca
Ne vem in nimam takih izkušenj, ampak malo poglej če slučajno v tistem času kej disk "zaškrta". Zna bit tudi v njemu problem, tako da na pobijanje nVidie ali asusa še pozabi.
Lep dan
Ne vem in nimam takih izkušenj, ampak malo poglej če slučajno v tistem času kej disk "zaškrta". Zna bit tudi v njemu problem, tako da na pobijanje nVidie ali asusa še pozabi.
Lep dan
Zgodovina sprememb…
- spremenil: =Exceed= ()
SSH ::
Clubovce
A pa si probal če se pregreva grafika? Probaj malenkost downclockat, pa bo mogoče odpravilo težave za ceno nekaj fps. Drugače pa če še je garacija, nikar ne čakaj
lp, FReAK.
A pa si probal če se pregreva grafika? Probaj malenkost downclockat, pa bo mogoče odpravilo težave za ceno nekaj fps. Drugače pa če še je garacija, nikar ne čakaj
lp, FReAK.
MSI NEO4 SLI PLATINUM, A64 3000+@2500mhz, 2048mb geil 2.5-3-3-5 245mhz,
MSI NX7800GT 256DDR3, 300GB maxtor 16MB cache, LC6420 (420W)
MSI NX7800GT 256DDR3, 300GB maxtor 16MB cache, LC6420 (420W)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | SLi (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Strojna oprema | 359128 (161849) | SureNot |
» | eVGA GeForce 8800gtsOddelek: Pomoč in nasveti | 1378 (1094) | akasa |
» | Zamrznitev iger pri Radeonih HD4850 / 4870 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Strojna oprema | 28812 (12692) | erzy |
» | Kateri kos opreme povzroča zmrzovanje v igrah? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5488 (4536) | lordgreg |
» | je to pokvarjena grafična?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1439 (906) | DrMrky |