» »

problem z DVD enoto..

problem z DVD enoto..

r0x ::

Zdravo
Probleme z DVD pekacom imam ze nekaj časa-včasih mi je zaznal cd, včasih pa ne..včeraj mi ga pa nikakor ni hotl zaznati, ceprav sm restartu računalo, kar je ponavadi pomagalo..sm reku nej bo, zadeva je ze stara, pocas dela, grem novo kupt..kupm si tanajnovejsga neca, ga dam not in problem se zmeraj isti-pokaze mi enoto, povsod, u biosih, u system managerju, sam cdja pa noce zabrt.. probal sem menjat kabl, nc novga..grem do soseda po napajalnik, zamenam se to (treba se je lotit sistematicno zadeve), nc novga..lahko da bi bla kriva plata..sam ce je kriva plata, zakaj mi potem boota winse iz cdja, use lepo prebere, tle, iz windowsov pa kot da ni cdja not..pod properties piše Device is working properly, razni system toolsi od nerota mi ne pokažejo nič posebnga, da bi pa prključil pekaca na kabl od HDD ja, pa tko probal, če je kaj res narobe s plato, pa tut ne morem, ker plata ma prključke samo za SATA diske (Asus P5W DH Deluxe).. Kakšna ideja, kako bi lahko ugotovil, kaj ne funkcionira oz. kako bi rešu ta moj problemčk..

Lp, hvala za odgovore
  • spremenilo: r0x ()

Azrael ::

1. Spodobilo bi se, če bi vprašanje zapisal razumljivo, sploh če želiš odgovor.
2. Elektrotehnika ni pravi oddelek za taka vprašanja, prestavljam v oddelek Strojna oprema
Nekoč je bil Slo-tech.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NEC ND-4550A-ne snema dvd-jev!!

Oddelek: Strojna oprema
445491 (2473) hudychk
»

Gigabyte Ati Radeon 4870 x2 2GB ddr5 problemi

Oddelek: Pomoč in nasveti
61016 (916) TOP