Forum » Strojna oprema » Notebook padel po tleh - slika utripa
Notebook padel po tleh - slika utripa
Nevihta ::
Pozdravljeni!
Imam sledeč problem in sicer notebook mi je padel po tleh, sedaj pa namesto črne v windowsih in nasplošno mi display full utripa v nekaki modri barvi, skratka negledljivo. Sem priklopil na monitor pa je bila slika vredu.
Vprašanje ali je display šel trajno k vragu ali se ga da na pocen varianto rešiti, koliko stane približno nov zaslon 15" res 1600x1200
Notebook bom nesel v servis da ocenijo škodo, samo bi rad še drugo mnenje.
Za odgovore se najlepše zahvaljujem.
LP
Imam sledeč problem in sicer notebook mi je padel po tleh, sedaj pa namesto črne v windowsih in nasplošno mi display full utripa v nekaki modri barvi, skratka negledljivo. Sem priklopil na monitor pa je bila slika vredu.
Vprašanje ali je display šel trajno k vragu ali se ga da na pocen varianto rešiti, koliko stane približno nov zaslon 15" res 1600x1200
Notebook bom nesel v servis da ocenijo škodo, samo bi rad še drugo mnenje.
Za odgovore se najlepše zahvaljujem.
LP
Nevihta
ant ::
verjetno je šel inverter glede na to, kaj si napisal
lahko pa tudi, da je ekran, samo če ni počen nikjer je večja verjetnost, da je inverter.
cena nebi smela biti večja od 15 jurjev
pa je še v garanciji???
če je se lahko narediš "čeha" in rečeš da je pač začel ekran en dan utripati.
mogoče ti pa rata
LP
lahko pa tudi, da je ekran, samo če ni počen nikjer je večja verjetnost, da je inverter.
cena nebi smela biti večja od 15 jurjev
pa je še v garanciji???
če je se lahko narediš "čeha" in rečeš da je pač začel ekran en dan utripati.
mogoče ti pa rata
LP
ant najlepša ti hvala za spodbuden odgovor, drugače pa notebook ni v garanciji in display ni počen. Mam pa občutedk, da ne samo da grafika utripa tudi resoulicja je full slaba, čeprav piše da je še vedno 1600x1200.
No vsekakor upam da je res šel samo inverter, ampak tako da vsaj vem vprašati malo več ko bodo podali rezultate, samo problem pri FMC-ju je ta, da delajo samo do 15. Hmm dopust morš vzet če hoč njihove usluge rabit mislim podn :)
LP
No vsekakor upam da je res šel samo inverter, ampak tako da vsaj vem vprašati malo več ko bodo podali rezultate, samo problem pri FMC-ju je ta, da delajo samo do 15. Hmm dopust morš vzet če hoč njihove usluge rabit mislim podn :)
LP
Nevihta
m.i.h.a. ::
FMC dela do 16:30.
Boš pa vzel dopust, če hočeš met zrihtano.
Boš pa vzel dopust, če hočeš met zrihtano.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m.i.h.a. ()
ant ::
a to maš inspiron 8100 oz 8200?
v primeru, da ugotovijo okvaro ekrana, se ti splača pogledat mal po ebayu.
LP
v primeru, da ugotovijo okvaro ekrana, se ti splača pogledat mal po ebayu.
LP
Miha FMC dela do 15.00, saj tako je meni rekla gospa/gospodična po telefonu, da pa se načeloma da prinesti robo tja do 16, kajti oni še delajo tja do 16 oz 16.30, vendar odprti za stranke so pa do 15. Saj tako je meni rekla gospa/gospodična po telefonu.
Da bi zato dopust jemal, no ja kaj naj rečem, ne vem kolk firm si to lahko privošči tak način, kvečjemu državne ustanove, ampak očitno so zadosti veliki in služijo toliko več na račun podjetij. Vsekakor graje primeren delovnik, vsi drugi sedaj delajo sploh v decembru vsak dan do 20.00 in še sobote ter nedelje.
Samo zato da bi pridobili cenjene stranke. No ja nekateri pač morajo bolj delati za svoj kruh.
Ant: imam latitude C840. Hmm kaj pa vem glede ebay-a pa zaslona, bomo videli, po vsej verjetnosti ga bom potem samo še uporabil kot namizni računalnik, kaj več pa ne mislim vlagati notri.
LP
Da bi zato dopust jemal, no ja kaj naj rečem, ne vem kolk firm si to lahko privošči tak način, kvečjemu državne ustanove, ampak očitno so zadosti veliki in služijo toliko več na račun podjetij. Vsekakor graje primeren delovnik, vsi drugi sedaj delajo sploh v decembru vsak dan do 20.00 in še sobote ter nedelje.
Samo zato da bi pridobili cenjene stranke. No ja nekateri pač morajo bolj delati za svoj kruh.
Ant: imam latitude C840. Hmm kaj pa vem glede ebay-a pa zaslona, bomo videli, po vsej verjetnosti ga bom potem samo še uporabil kot namizni računalnik, kaj več pa ne mislim vlagati notri.
LP
Nevihta
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 27" monitor (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 22008 (14196) | scipascapa |
» | Toshiba premika meje zaslonov ultrabookov s KIRAbookomOddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 15441 (12626) | HupChup |
» | Kater velik LCD? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 17030 (10482) | franci |
» | Zaslon na prenosniku izdihuje, oz. je že :/Oddelek: Strojna oprema | 1273 (1008) | Šimpanz |
» | kateri laptop kupitiOddelek: Kaj kupiti | 2579 (2421) | partysound |