» »

siol mi je prišel do vrha

siol mi je prišel do vrha

Adrijan0 ::

No, ker nevem več kaj narediti vam pišem tukaj. Kličem vsak dan na to modro številko zapravim (ene 6,7 nevem točno mesece že) 1 uro, ker jih je treba tolko časa čakat, jim razložim vsak dan eno in isto rezultata pa ni. Linja mi je padala vsak dan, to že 6-7 če ne celo 8 mescev, pa ne 1x na dan 30 ali 40x in niso še nič naredili Plačujem 1mbit dela mi samo 0,5mbit, mam pač en drug modem k mi točno kaže hitrost. Ping do siola je 75ms.. uglavnem nemogoče. Kako jim lahko še dam vedet da jih mam dovol? Kam lahko pišem nekam, ker jaz nebom daju 7k za 40kb downlouda in 10 kb uplouda, ker mislim, da ni to vredno niti 2 jurja. Kaj me jezi? Da tisi k so se pozneje naročili 1,2,3 mesece nazaj jim dela brez problema in imajo nizek ping 30ms ali tam okoli. Živijo pa 20 metrou od mene. Kaj narediti?

M-XXXX ::

Probaj varstvo potrošnikov. Kje pa si doma če ni skrivnost?

Adrijan0 ::

Primorska, Brda.. saj veš kje je to zihr. Ja in kaj bi lahko to varstvo potrošnikov naredilo??

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Adrijan0 ()

Wox ::

Obrni se na pravo osebo. Včasih je bil to Ramovž, zdaj pa se mi zdi da je to Storž. Najdeš ga na SiOLovem forumu, pa mu pošlji ZS z opisom težav, ki te tarejo in tvojo naročniško številko.
Commodore 64

MitkoVIP ::

hja napis pritozbo in skenslej net in pejt na t2 ce misls da bo bols ;)
je pa tko da k pravs da uni k so 20m stran je spet odvisn kaka je tvoja parica in instalacija po hiši.varstvo potrošnikov itq ne zaleze sploh ce si sam...to je ze mal prevec zlajnana fora in bi kr vsi tja hodil,ko da se jim da ukvarjat z enim clovekom,ne recem ce gre za firmo.pac v tem primeru al se zmens za da telekom uredi linijo (siol nima nic z vzdrzevanjem linije) al pa preprosto napises odpoved ker ne zagotavljajo tehnicnih zmoznosti.zanima me pa kater modem imas da ti tko natancno kaze hitrost?

LP

Adrijan0 ::

hehe, T2, sanje ki se bodo uresničile samo če si drugje hišo kupim. ;( še za to lih tolko da je centrala. Instalacija je na novo skori narejena, ker hiša ni tko stara. ;( modem je pa iskratel si2000. Viharnik, probu sm se registrirat pa majo nek problem z database, pa ne gre, bom pa kasneje poskusu.

NavadniNimda ::

Storž je dober človek in ti bo pomagal, če se bo le dalo!;)

rfmw ::

Sposodi si sosedov modem (če je to mogoče spljoh?), ki veš da dobro dela, in ga poskusi na tvoji liniji?
Poskusi tvoj modem pri sosedu?
Poštarjem zateži za novo parico?
Legendary 8RDA+ (reCAPed ;), XP1700+ 2108 @ 1.84 V, SLK900A AS3 @ 2500 rpm
1,5GB Samsung DDR333+Geil DDR400+SuperTalent DDR400 @ DC 200 MHz @ 6-3-3-2.5

amigo_no1 ::

Kateri model modema imaš ?

Wox ::

Sej je napisal katerega ima. Zelo možno, da ga modem biksa. Si me pa spomnil na čase, ko sem bil še na SiOLu in na neštete klice na uno famozno številko, mislim da 080 1000. Pingpong pošiljanje na TS oni na SiOL... Potem sem o tem nekaj napisal na forumu in javil se je Ramovž in zadevo je pošlihtal v enem dnevu. Napisal sem še reklamacijo za obdobje slabega delovanja in SiOL mi je nekaj plačil iz preteklih mesecev štel v dobropis. Tako da ne obupaj, vse se da poštimat, samo Storža kontaktiraj.
Commodore 64

Adrijan0 ::

Če se ne motim so mi menjali že 6 modemov :D Tko da to ni vzrok! Vzrok je prezasednost na centrali ki se je pojavili v zadnjih 3 mescih. Jaz imam pogodbo že z njimi 2 leti.. oni pa dajo očitno predost tistim ki so se na novo prijavili. Če lahko dela vsem normalno bi lahko tudi meni. Ali se samo motim? Drugače pa upam da bo siol porihtu težavo na forumu. Ta serviser mi je razlagu da je vse kar je prosto probu. Pomoje so me utaknli nekam gor na tisti centrali glih da dela, ker itak vejo da razn njih nemorem nč dobit. Drugače mi je prej adsl delal tko da sm meu 30ms ping in lepo je teku 1mbit. Zdej pa čez 30, 35 ne gre.

amigo_no1 ::

A ni iskratel si2000 telefonska centrala ?

jurre ::

ne, to je tudi modem:


a na modemu ti pa sveti lucka za 1Mb hitrost?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: jurre ()

Adrijan0 ::

Ne samo na položnici, pa močno na debelo se sveti 7k :D . Na modemu je 500k

Wox ::

Ta modem je bil eden prvih, se mi zdi, takoj za Siemensom. Sem ga imel tudi sam, če se dobro spomnim kakšni dve leti. Potem pa je nekega dne enostavno začel upload štekat s tem pa tudi download.
Commodore 64

mirkuma ::

Podobne tezave je imel sodelavec...na bolje se je obrnilo sele ko je zavrnil vsak racun pisno z obrazlozitvijo in reklamacijo vse dokler zadeva ni delovala kot mora. Prej je imel enake probleme ne na telefonu ne po e-mail pismih ga niso resno jemali. Torej ko dinarcki niso vec padali Siolu v zep, so sele urgirali...tezava je bila v napeljavi...menjali so 200m kablov do hise, k sreci ni bilo potrebno kopati, saj so bili se napeljani v zraki med drogovi...je pa res da je bila to posledica neurja oz strel, ker na zacetku mi je zadeva funkcionirala ok.
Pa velio srece...rabil jo bos...
...all those moments will be lost in time, like tears in the rain...

Adrijan0 ::

Pomoje se bom tudi jaz odločil za kaj takega. Kaj pravite? Itak mi nč ne morejo in mam vse pravice da tega sranja ne plačam, ker mi ne nudijo kar piše v pogodbi.

Klemzz ::

jst mam podobn problem, prejšn tedn sm si iz solo spremenu u trio paket. dokler sm meu solo 4/512 hitrost je deloval uredu, zdej k sm pa uzeu 10/768 so pa sami problemi, hitros mi šopa sam 600kB/s, up je cca. 50kB/s. kličem na siol pa popi.devam da nom plačavu če ne dela tko k more, pa so rekl da bojo uredil u cca. 3 dneh... zadeva še vedno ne dela... sm spet klicu tja so rekl da ni mogoč 10M, zakaj so mi ga pol prklopl nism izvedu kr je model reku da se o tem ne bo z mano pogovarju... nevem kaj nej nardim, uzamm nazaj manšo hitrost?

Adrijan0 ::

Jz, jz ti predlagam da jo, še posebno če ne rabiš neke tako velike. Ker mislim da ni pametno da brez veze mečeš dnar u drek(siol). Jz pač rabim usaj 1mbit, še to ne zadovoljuje mojih potreb. Ne da veliko dol vlečem, sam dobra linja bi mi prau pršla.

bam88 ::

Težave s SiOLom in Telekomom

evo moj problem genau isti.


Sem hotel kontaktirat storza in se je pac treba registrirat sem pa dobil tole cvetko:

There seems to have been a problem with the SiOL Forumi database.
Please try again by clicking the Refresh button in your web browser.

An E-Mail has been dispatched to our Technical Staff, whom you can also contact if the problem persists.

We apologise for any inconvenience.

:D
Hohohoahao

Andruxa ::

Jaz sem imel probleme, mi je modem zmrzoval ze dvakrat odkar sem pri SIOL-u. Rekli so da bo serviser prisel v roku parih dni, pa je bil v obeh primerih ze takoj naslednji dan pri meni z novim modemom, tako da moram reci da so se zaenkrat zelo hitro odzvali. Enkrat pa so nekaj zafrknili z mojim accountom in je bilo urejeno v roku 15 minut po mojem klicu. Nimam pojma kaj je razlog da tebe ignorirajo. Mislim jaz tega nisem urejeval preko nobenih zvez ali kaj podobnega pa je bilo takoj reseno.
Lp, A


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Amis na podeželju-primestju

Oddelek: Pomoč in nasveti
171576 (1060) krneki0001
»

Siol VDSL2 (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Omrežja in internet
25136201 (20147) Bug
»

ADSL in prazniki (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
856535 (3939) CaqKa
»

ADSL iz 512/128 na 1024/128 (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Omrežja in internet
60734730 (17812) RedOS
»

VSI UPORABNIKI TELE-TVJA POZOR!!!!!!!! (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Omrežja in internet
35719237 (12602) MEDENA

Več podobnih tem