Forum » Loža » Cestna karta
Cestna karta
bam88 ::
Ve kdo za kako internetno razlicico cestne karte? Namrec rad bi prisel iz kranja v MB (Tabor). In ker se mi pac niti prbl. ne sanja kako do tja bi rad kaksno karto (mam pa namen tud kupt cestni zemljevid slovenije).
Hohohoahao
Tody ::
tudi če nimaš namena :) Greš v lj na avtocesto in pičiš proti mariboru :)
Drugače maš zemljevid na www.najdi.si
Drugače maš zemljevid na www.najdi.si
lyn@ ::
KJE.sm
Tukej "vstaviš" začetno & končno lokacijo ... in dobiš izračun oz. prikaz poti ipd...
ali pa recimo
maps.live.com ipd
lp
Tukej "vstaviš" začetno & končno lokacijo ... in dobiš izračun oz. prikaz poti ipd...
ali pa recimo
maps.live.com ipd
lp
STASI ::
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: STASI ()
volkec ::
Today zakaj bi iz Kranja v Ljubljano hodil in potem šel na avtocesto, če pa greš lahko Kranj-Domžale in potem na avtocesto in se tako izogneš gužvi v Ljubljani?
Zeberdee ::
Kako jaz vozim proti stajerski.
Kranj - Brnik - Kamnik - Tuhinjska dolina - Celje
Tale potka traja približno 45 minut, pametno pa se je znebiti vseh tovornjackov čimprej.
Kranj - Brnik - Kamnik - Tuhinjska dolina - Celje
Tale potka traja približno 45 minut, pametno pa se je znebiti vseh tovornjackov čimprej.
Ejsi_Disi ::
KRANJ --> MARIBOR:
Skupna dolžina: 150.65km; čas: 1:16:30; gorivo: 10.5l
To mi TIS izpiše. Pa niti ni napačen programček.
Skupna dolžina: 150.65km; čas: 1:16:30; gorivo: 10.5l
To mi TIS izpiše. Pa niti ni napačen programček.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vinjete naj ostanejo, ostala načini cestninjenja niso fer (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Na cesti | 53488 (46063) | jalovec09 |
» | Hitra železniška povezava LJ - KR (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Problemi človeštva | 42623 (32001) | jest10 |
» | Bicikel Kranj Krk, nujnoOddelek: Loža | 1947 (1220) | St235 |
» | Najceneje od Ljubljane do Kranja. (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12302 (8637) | Gregc69 |
⊘ | AC LJ-KR, beware of snipers (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 4455 (3256) | perci |