» »

AC LJ-KR, beware of snipers

AC LJ-KR, beware of snipers

«
1
2

Loups ::

Pripetila se mi je naravnost kruta in grda zadeva.

Peljal sem se iz LJ proti Kranju in kar naenkrat se zgodi, da steklo zaradi neznanega razloga poči (sopotnikovo). Imam kar nekaj prešernov škode, saj sem ostro zavil v obcestno ograjo in podrsal desno stran avta... panika pač! Seveda sem se sklonil, itd. Še sreča, da nisem bil na hitrem pasu.


Danes brskam nek otroški forum... in gledam neko temo, v kateri debatirajo o "največji pičkariji ever done", pa eden napiše, da z zračno puško cilja avtobuse in druga vozila na AC LJ-KR.


In kaj mi je moč storiti? Le podatke potrebujem o njem in ne vem, kako priti do njih. Saj veste, oseba je skrita za uporabniškim imenom.
  • zaklenil: perci ()

l-note ::

KVAAAA???????????? 8-O 8-O

Dej hitr povej na katerem forumu si to videl. Mogoče jih lahko nekako izsledimo, čeprav je malo verjetno.
Ampak, da grejo z zračko strelat avte!!!

...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: l-note ()

ali3n ::

Prijavi policiji... admin foruma ima verjetno uporabnikov IP... se da izslediti z sodnim nalogom...
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

Loups ::

Slika

Pa ne mislite, da je avto na odpadu. To je le začasno bivališče nekje pred LJ. Tam je prespal eno noč, na drugi dan so mi ga že dostavili na dom.

Avto je že fertig... a vseeno... skoraj 200 jurjev. Lepo, lepo.

Loups ::

Kot je sam priznal, da tudi sam spremlja Slo-Tech, mu bom povedal kar tu in s tem tudi vsem vam, da se mi je to zgodilo malce pred Kranjem. Bomo videli, ampak stvar je bila smrtno resno. S punco bi se lahko bila ubila. Še posebej ona, ko je že sama po sebi drobna in suha, bi jo še kar zmečkalo, če ne bi peljal malce počasneje.

ŽirC ::

Loups jz sem bil tist model k je strelu v avtobuse na (slo-port), garantiram ti da nisem bil jaz, ker nikoli nisem zadel avta, avtobus pa v skrajnih primerih, v zadnji del spodnje karoserije. Pa tudi kot si napisal si zletel v obcestno ograjo katerih pri nas ni, ne okoli moje hise ali pa ceste, pa k sem sliko gledu me je mal stisnel tko da sem pusko kr zapakiru in pospravu na safe-place, aja pa tega ze nisem pocel kar nekaj casa (1 leto). Lahko me obtozis da sem bil jaz in mi spravis policijo na vrat, povej samo kraj nezgode, pa bo vse reseno ce sem bil jaz ali ne! Sej jz sam pr seb vem ce sem bil al pa ce nisem bil!!!


Lp, ZirC

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ŽirC ()

Loups ::

Če mi dokažeš, da v bližini tebe ni zaščitne obcestne ograje, ti bom verjel.

ŽirC ::

Sej ce bi bil res jz, bi pobral sila in kopita tako iz slo-porta, kot slo-techa, tako pa nisem kriv, ti pa lahko le nekako pomagam, ce se da!


Lp, ZirC

ŽirC ::

Povej tocen kraj dogodka, opis okolice!!!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ŽirC ()

Loups ::

Takrat sem se prvič peljal po tej avtocesti, bilo je pa tam, kot se začnejo prve hiše pred Kranjem. Ograja, prve hiše. Takoj zatem so pa, mislim da, izhodi in vhodi. Ne vem točno, sem bil preveč v šoku. Prvo, kar sem naredil, sem pogledal, če je dekle ok. Malo ti je mar za avto... še dobro, da so pri AMZS-ju hitri in urni.

Ampak kaj bi lahko potem bil vzrok? Šipa se ni ravno razbila, ampak je sunkoma počila.

ŽirC ::

A je bila prov avtocesta kran ljubljana, ali pa stara magistrala?, ker ce gres do kranja po stari magistrali, je most ki je zavarovan z ograjo do podrte avtobusen postaja naprej so pa le se ciprese in zive meje do naslednjega mosta.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ŽirC ()

Loups ::

Avtocesta je še bila.

ŽirC ::

Ne zivim ob avtocesti ampak ob stari magistralki lj-kr. Moj naslov ljubljanska c.35 preglej kasksn zmeljevid na netu.


Lp, ZirC

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ŽirC ()

ŽirC ::

In...

Samson ::

Ampak a je sploh mozno, da zaradi enega majhnega koscka svinca poci vetrobransko steklo?
Po moje da ne more, ker so potrebne malce tezje zadeve za razbit oz. nalomit avtomobilsko sipo. Je pa cist mozno, da sipa napoci sama od sebe, kar sem videl ze v mnogih primerih. Lahko da je bil pred teboj kamion z malce mocnejsim gramozom (pesek za nabijanje cest, takoimenovan tampon) in je padel kaksen kamen z njega...Lahko pa da je nekdo vrgel kamen. Malce skepticno gledam na majhen koscek svinca...
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)

BigWhale ::

A lahko nekdo tole zaklene?

Samson ::

Zaklene zakaj?
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)

Super Sonic ::

Ja zakaj le?

jest bi jim dal še kakšen naziv>:D
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Damjan Jagar ::

Ja, zakaj? Če je bilo res tako kot oškodovanec opisuje je tale problem presneto resen in ga ja potrebno razrešiti.
http://jagar.si

Blup ::

Če mal analiziramo tale problem... ti si vozu po voznem pasu, se pravi da je na desni strani še odstavni pas in ograja... vse to skupaj znese cca 4 metre ... če ti tega človeka nisi vidu pomeni, da je biu nekje skrit, se pravi še najmanj 3 metre, kar vse skupaj znese cca 7 metrov... v primeru, da ima gospod ZirC tisto navadno amatersko zračno pušku, močno dvomim da ti z razdalje 7m etrov razbije avtomobilsko stekl... lahko pa probaš to sam tako, da gresta z omenjenim osebkom in njegovo zračno puško na avtoodpat in preizkusita če steklo res poči.

Jst bi na tvojem mestu raje začeu razmišljati v drugo smer... morda si imel v zadnjem času kakšne servis okoli tistega strekla? JE bil kdo pred tabo, da bi ti on odbil kakšen kamen ipd...

p.s. če te ob razbitju stranskega stekla zagrabi taka panika, da zaviješ v varovalno ograjo, ti morda priporočim trening varne vožnje... si pravilno reku... avto ni važn... ampak to ti priporočam zato, k si ne upam pomislt kaj bi se ti zgodil, če bi se ti tko k men pr 140km/h na avtocesti odprlu pokrov mororja...

Blup
:\

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Blup ()

Lith ::

Blup: ti dam moj glas

men se je zgodilo na lokalni cesti pri enih 100km/h, ko je pripeljal en tovornjak poln gramoza nasprot in mi je direkt na šipo padel ene 3-4 cm velik kamen, pa mi je samo 2mm luknjico naredu, pa sm še vseen lahk v koloni normalno na naslednjem križišču obrnu in tipa s tovornjakom dobil da sn ga tožu (itak ni blo nič iz tega), tako da tut jaz dvomim, da bi en majhen izstrelek razbil (OK, nisem izvedenec, sam tako laično gledano se je un tovornjak peljal ene 60km/h jaz pa ene 100km/h in pol je en tak kamen men prletu v šipo z ene 160km/h, kot če bi jaz stal na mestu)

vseeno pa take zadeve so resne in jim je potrebno najti epilog!
srečno v iskanju pravice (men jo tud država več ne daje)
¤ black holes rule; I like the speed, speed kills ¤

Loups ::

Ni bilo vetrobransko steklo, ampak desno stransko steklo. Saj se pa na sliki vidi, da vetrobransko steklo ni nič poškodovano.

Tisti, ki je rekel, da potrebujem tečaj varne vožne, mu rečem, da dvomim, da bi mi ob takem poku kakšen tečaj sploh pomagal.

Blup ::

Loups: sam prjatlski nasvet... brez zamere!!!

p.s. Sej v tem času terorističnih napadov ti ni za zameriti, da si se tak ustrašiu k je počl.... ko je meni haubo odprlo in vrgl na sprednjo šipo in mi marsikej vrgl v glavo še ni blo teh kurčevih teroristov, tak da se nism tok ustrašu in sm varno ustavu... :D (sej jst tut nism meu tečaja varne vožne :))

še mal heca.. pa brez zamere :)

Blup
:\

MadMax ::

Eni nakladajo 180 na uro....
Link na sliko avta, ki je zaradi počene sprednje šipe zletel v ograjo, pa šipa sploh ni počena?
In pol prednjega konca zmečkanega in popravljeno za 200 jurjev?
Ne me basat, no...

Naj nekdo zaklene to temo, ker je navadna bedarija.
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.

Damjan Jagar ::

Še en ki površno bere. Desna _STRANSKA_ (predja) šipa MadMax.
http://jagar.si

Zgodovina sprememb…

MadMax ::

OK, my mistake...:8)

A še vedno mi ne gre v račun 200k popravila, za razbitino, ki ni prepoznavna od spredaj??
Torej je sreča v nesreči, da imajo eni 75% popusta na kleparske&ličarske storitve in rezervne dele;)

Pa srečno pri iskanju krivca!
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.

ABX ::

To da se je človek ustrašil je čisto normalno in nehajte pametovat kaki heroji ste.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: ABX ()

Damjan Jagar ::

ABX: se strinjam. Drugače pa mislim da je v teli temi samo en "heroj".
http://jagar.si

TribesMan ::

Ej mislm kva se folk spomni strelat na avtombuse z zračno?!? Pa so na tem svetu vsi nenormalni al kaj? Sej se ne gre za to al je ta zgodba resnična al ne, gre se za to da z takim početjem dejansko lahko koga ubiješ!!! Lepo vas prosim zresnte se. Kaj si mel ti to en avto a Corrado-ta. Precej lepo je zdelan. Aja pa stranska šipa ne more počit če bi nanjo priletel kamen. Sprednja je možno stranska pa ne. Z zračno bi tud težko avtomobilsko šipo prestrelil, bi moglo bit kaj močnejšega.

Zdej se bom še po avtocesti bal vozit.

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Loups ::

ABX, kolegi starši, blizu mene, imajo obrt, ki se na srečo ukvarja z avtoličarskimi posli.

Preračunaj malo, če pobarvaš celo desno stran, prednjo desno stran pokrova in barva stane 8 tisočakov/1l + lak. Barva je Sikkens (ne vem, če se lahko advertisa, a kot dokaz sem navedel znamko). Proizvaja jo Akzo Nobel iz Nizozemske. Ena najbolj kvalitetnih barv. Potem še računaj nabavo delov (večina rabljenih). Sosed dela v Nemčiji, tako da je nekaj delov pač prešvercal, a na konci je vseeno zneslo 200 jurjev. Avto je bil cel teden na popravilu, pa čeprav smo kolegi, smo neko solidarnosti do mojstra tudi morali pokazati, saj je avto perfektno popravljen.

Sreča v nesreči?

Loups ::

Da, Volkswagen Corrado 2.9 VR6.

ABX ::

Ti to zgodbo podaj policiji (če že nisi), ker to ni plac za reševanje teh problemov.

Lahko pa kako rečemo...
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Blue3D ::

Kolko placas registracije za to zverino ?

Loups ::

Mah, preveč, Blue3D. Letos me je prišlo vse skupaj 205 jurjev, s tem da imam malce večji paket zavarovanja. Cestni sklad je visok. Moram pa pohvaliti avto, da ni toliko požrešen, tam 10-11 je mestna vožnja, na ture pa ga spraviš skoraj do 9. Imam potovalni računalnik, pa kar pridno in vestno računa.

Drugače si bom pa v kratkem omislil G60 verzijo ali pa 1.8 16v. G60 ima hude pospeške, vendar je dandanes težko dobiti takega, da bi imel kompresor še v dobrem stanju.

ABX ::

G60 je na slabem glasu zaradi turbine/kompresora (oziroma g60 čudo) 1.8 16v pa baje ne dela problemov.

Ne bi mogoče še pogledal 318is/320 ali pa Civic Vti / Integra type-r.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Loups ::

G-lader je drugače fina zadevica, a če kupiš avto od napačnega fantiča, potem gre vse k vragu. Mislim, da bom vseeno vzel 16v, razlika v moči je 20 konjev. Če pa iz G60 vzameš kompresor, pa ima le ubogih 90 konjev. Čudo!

Drugače pa imam malce stuniranega VR6, 240 konjev, končna 265. Mislim, da bi lahko iz njega iztisnil še več, ampak je zmanjkalo ceste, na avtocesti si pa ravno ne upam.

ABX ::

Corrado-ti so meni full všeč a kaj ko so že tako stari.

Najnovejši letnik je '93 če se ne motim.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Loups ::

Se motiš. Corradote so delali od '89 pa do '95. Niso stari. Opremo imajo tako kot sedaj avti srednjega razreda. Sicer pa se Corrado res ne more primerjati z zdajšnjimi avtomobili, ampak vseeno. Zame je najboljši in bo ostal najboljši avto.

Jaz osebno sem zadovoljen.

Bane_ ::

mislem hudo kva se folk vse zmisle pa gre na forum pisat! Ce dobr pogledas tisto sliko in si jo mal povecas in vides da je pocena se spredna leva guma pa ceprav si zadel z desnim koncem!

Ker sem že videl veliko nesreč predvsem na avtocesti ti rečem človek ki se je drsal 200 m po ograji ni imel tako zbitega avto kot je tisti na sliki! Pa če bi ti pod takim kotom kot je avto zbit priletel v ograjo brez skrbi bi se ograja vdala ti bi pa letel na bok ali streho!Ta slika je kvečjemu bočno trčenje v prednji konec!
Pa da ga izradim sa čekičem za intel pa se to ne pomaga!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Bane_ ()

Double_J ::

Hoče tistga mulca prestrašit. Je videl temo, potem si je pa zmislil.
Hm...|O

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Double_J ()

Loups ::

Ste bili na kraju nesreče? Ste videli, kaj se je zgodilo? Ne.

tom-- ::

http://www.4nparts.com/salvage.htm
da se ne boste prevec matral :D

ABX ::

:)
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Double_J ::

Sramota...

OrkAA ::

LoooooooooooooooL >:D >:D >:D

Loups: zdej pa lepo prosim pojasni tole potegavščino!

MadMicka ::

Ja, tko je blo: Loups se je pol še enkrat zaletu in ker avto ni bil dobr poklepan, se je na istih mestih skrivu :D , no in pol se je naveličal in ga je pelal tja na odpad :)

dej tom povej, kako si ti najdu to sliko?

ali3n ::

BUSTED!!!!>:D >:D
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

TribesMan ::

Grdo!

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

c_o_n_d_o_r ::

mi smo to ucash delal s fračona ene 20m. zdej so pa ze puske uzel :D

tom-- ::

MadMicka.. v googla (skanje slik) se vpise ime avta - Corrado in na 6 strani ga ze najds :))
itak folk k take stvari dela nima pojma kako najti slike ki jih drugi potem tezje najdejo na netu ..

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: tom-- ()
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Cenilec prepričan v svoj prav (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
8618807 (15424) D3m
»

Ležeč kamen na cestišču razbil steklo avtomobila (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
6712966 (11346) MIHAc27
»

Vinjeta - jo že imate? (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Loža
81256623 (26625) Mare2
»

Spet makete (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
19413315 (9647) ŽirC
»

Tiger vs. T-34 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
18310694 (8534) ŽirC

Več podobnih tem