» »

e-mule problem

e-mule problem

johnytito ::

imam problem pri muli, ikona mule ima zavezane oci, ko je u uporabi, kaj je to kako to odstranim, ker mi tudi na splosno dela pocasneje kot mi je pred tem!!

LP

Kaličopko ::

zadnič sm meu jest tud tako ikono, ker ni blo prenosa dol. ko je bil prenos je blo spet normalno

klemenSLO ::

imaš LOW ID - porte morš odprt na firewallu /ruterju

JOKER ::

Mene nekaj zanima glede tega ... vidim pa da se nekateri izredno spoznate.
Jaz imam malo časa emulo naloženo in od vsega začetka ima osliček zavezane oči, pa če tudi prenašam dol zadevo, res pa je da zlo počasi ! :\

Prebiram in vsi omenjate porte na ruterju ....
Kje to spremenim ?
Ali se bo pohitril download ko bom to nardil ?
A se mi lahko zgodi, da mi potem kaj ne bo delovalo (internet nasplošno), ko bom spremenil porte ?

Resnično ne vem kaj se tega tiče čisto nič ....
Ah še to :
Kaj moram vpisat, kakšne številke ter kam to vpišem ?

Hvala za obrazložitev.

Blind ::

JOKER, ti bom jaz poskušal pojasniti, čeprav se ne spoznam na računalnike.

veš, da emule deluje na principu izmenjavanja datotek. se pravi, več boš uploudal (datotek, ki si jih že downloadal), več boš downloadal. na začetku gre vse skupaj bolj počasi. jaz sem na začetku raje loadal fajle z več sorsi.

porti so kok nekakšna vrata na tvojem ruterju. recimo imaš vrata tudi za internet. vsaka so označena s številko. ti moraš odpreti tcp in udp vrata. kako prideš do njih? v emule-u klikneš na options->connection. zraven tcp ti piše številka 4662, zraven udp pa 4672. jaz imam udp kar pod disable. ti moraš sedaj odpreti ta dvoje vrata. to storiš na ruterju. greš pod start->programs->command prompt (dos po domače) in vpišeš "ipconfig". pod "privzeti prehod" ti piše številka v smislu 192.168.xxx.xxx. to številko vpišeš v explorer. in sedaj si tam kjer moraš bit:) geslo za vstop imaš 0000, admin al pa kar pusti prazno. treba je samo še najdt gumb forwarding rules->virtual server. saj pri meni je tako. če imaš drugače poglej na cd, ki si ga dobil ko si kupil router. najti moraš stran, kjer ti piše nekako v smislu "service ports" - kjer vpišeš 4662, 4672 "server ip", "enable".... ko to vpišeš še klikneš "save" in "logout".

OmegaBlue ::

Omrežja in internet.. STCKY tema.. uporabi jo.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co. (strani: 1 2 3 469 70 71 72 )

Oddelek: Omrežja in internet
3558425909 (9193) Freakylion
!

[Router] Kako forwardirat oz. odpret porte (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

372340656 (41112) ignats
»

ADSL Callisto821 router (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

32964540 (28235) JoskoMacher
»

ruter WRT54GL in eMule z lowID

101766 (1657) mihax00

Pomoc pri nastavitvi routerja za eMule ...

442038 (1830) CaqKa

Več podobnih tem