Forum » Pomoč in nasveti » Safetly remove hardware
Safetly remove hardware
mmaestro ::
Na novo sem naložil winse in zdaj mi tam v trayu, ko imaš kao safetly remove hardware ves čas kaže moj primarji HDD in to ves čas. Npr če dam noter usb ključ mi kaže za varno odstraniti usb ključ in moj disk.
Tega bi se rad znebil, da bi mi delalo tako kot ponavadi, se pravi da bi blo v tem safetly remove hardware samo dejansko tiste naprave kot bi mogle bit, se da to kako popraviti?
Zaenkrat sem inštaliral samo driverje od matične in grafične, tako da verjetno jebejo kaj driverji za usb al kaj? Imam pa disk na SATA priključku, če to kaj pomaga komu :)
LP
Tega bi se rad znebil, da bi mi delalo tako kot ponavadi, se pravi da bi blo v tem safetly remove hardware samo dejansko tiste naprave kot bi mogle bit, se da to kako popraviti?
Zaenkrat sem inštaliral samo driverje od matične in grafične, tako da verjetno jebejo kaj driverji za usb al kaj? Imam pa disk na SATA priključku, če to kaj pomaga komu :)
LP
BluPhenix ::
Imaš SATA disk in ker SATA podpira hotswap ti tisto tam piše.
Sicer je pa safely, ne safetly.
Sicer je pa safely, ne safetly.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
R33D3M33R ::
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | težave z rtf datotekoOddelek: Pomoč in nasveti | 1185 (1013) | harvey |
» | Izginila mapa z delom - NUJNO!!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 3841 (3321) | energetik |
» | en disk aktivenOddelek: Pomoč in nasveti | 742 (631) | jan01 |
» | Varno odstranjevanje USB-ključaOddelek: Strojna oprema | 2541 (2225) | djordjevic |
» | SATA disk ???Oddelek: Strojna oprema | 1587 (1361) | neres |