» »

Kvalitetnejši player s HDMI, Divx podporo, regionfree in HD

Kvalitetnejši player s HDMI, Divx podporo, regionfree in HD

Byla ::

Pozdrav!

Ocitno je tole center ljudi ki se spoznajo na moj problem in ker sam ze dolgo ne vzdrzujem tovrstnega znanja prosim za pomoč.

Kupujem kvaliteten player, hifi komponento, ki ima HDMI, Divx podporo, zna seveda špilat DVDje in da je sposobna špilat divxe v HD formatu. In da je region free (vsaj včasih DVD playerji ala yamaha, onkyo, itd niso bili) Apriori mi je osebno kvaliteta slike, enostavnost rabe, build quality... Spremljam debate tukaj okoli yamade, xoro in podobno, sicer teh zadevščin v resničnem življenju še nisem videl, a nekako se mi dozdeva, da so to malenkostno slabše kvalitete masovne komponente, ker kot vidim je kar nekaj nevšečnosti pri output slikah. Vseeno prosim za mnenja okoli tega, kaj priporočate itd itd

najlepša hvala vsem za odgovore.
www.thirdframestudios.com

danix1 ::

Mislim da je Kiss DP 600 edini player trenutno, ki zna špilat DIVX HD. Mogoče še zna kateri vendar ga sam še nisem zasledil. Ima pa tudi vse ostalo, kar si naštel + mrežno in brezžično povezavo za PC. Zna pa igrati tudi WMV formate tudi tiste z 1920 x 1080. Regijsko pa se ga po moje da odkleniti z daljincem ali kakšnim softwerom.

igorn ::

x.264 pa nisem nikjer zasledil u njegovih specifikacijah a podpira to al ne?

cirecire ::

A kdo mogoče ve, če tale Kiss DP 600 tudi podpira podnapise za Divx filme?

danix1 ::

Podnapise seveda podpira, z x.264 pa ne vem

Zgodovina sprememb…

• spremenil: danix1 ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 442 43 44 45 )

Oddelek: Zvok in slika
2209324935 (50279) cryptozaver
»

[DivXviD] KISS predvajalniki (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

53886442 (19465) tomko030
»

Koliko Ghz CPU za .mkv ?

Oddelek: Programska oprema
403216 (3216) jan01
»

hišni kino sistem

51282 (1149) guzmiricka
»

hd tv - pc