Forum » Zvok in slika » Kvalitetnejši player s HDMI, Divx podporo, regionfree in HD
Kvalitetnejši player s HDMI, Divx podporo, regionfree in HD
Byla ::
Pozdrav!
Ocitno je tole center ljudi ki se spoznajo na moj problem in ker sam ze dolgo ne vzdrzujem tovrstnega znanja prosim za pomoč.
Kupujem kvaliteten player, hifi komponento, ki ima HDMI, Divx podporo, zna seveda špilat DVDje in da je sposobna špilat divxe v HD formatu. In da je region free (vsaj včasih DVD playerji ala yamaha, onkyo, itd niso bili) Apriori mi je osebno kvaliteta slike, enostavnost rabe, build quality... Spremljam debate tukaj okoli yamade, xoro in podobno, sicer teh zadevščin v resničnem življenju še nisem videl, a nekako se mi dozdeva, da so to malenkostno slabše kvalitete masovne komponente, ker kot vidim je kar nekaj nevšečnosti pri output slikah. Vseeno prosim za mnenja okoli tega, kaj priporočate itd itd
najlepša hvala vsem za odgovore.
Ocitno je tole center ljudi ki se spoznajo na moj problem in ker sam ze dolgo ne vzdrzujem tovrstnega znanja prosim za pomoč.
Kupujem kvaliteten player, hifi komponento, ki ima HDMI, Divx podporo, zna seveda špilat DVDje in da je sposobna špilat divxe v HD formatu. In da je region free (vsaj včasih DVD playerji ala yamaha, onkyo, itd niso bili) Apriori mi je osebno kvaliteta slike, enostavnost rabe, build quality... Spremljam debate tukaj okoli yamade, xoro in podobno, sicer teh zadevščin v resničnem življenju še nisem videl, a nekako se mi dozdeva, da so to malenkostno slabše kvalitete masovne komponente, ker kot vidim je kar nekaj nevšečnosti pri output slikah. Vseeno prosim za mnenja okoli tega, kaj priporočate itd itd
najlepša hvala vsem za odgovore.
www.thirdframestudios.com
danix1 ::
Mislim da je Kiss DP 600 edini player trenutno, ki zna špilat DIVX HD. Mogoče še zna kateri vendar ga sam še nisem zasledil. Ima pa tudi vse ostalo, kar si naštel + mrežno in brezžično povezavo za PC. Zna pa igrati tudi WMV formate tudi tiste z 1920 x 1080. Regijsko pa se ga po moje da odkleniti z daljincem ali kakšnim softwerom.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 4 … 42 43 44 45 )Oddelek: Zvok in slika | 324935 (50279) | cryptozaver |
» | [DivXviD] KISS predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Zvok in slika | 86439 (19462) | tomko030 |
» | Koliko Ghz CPU za .mkv ?Oddelek: Programska oprema | 3216 (3216) | jan01 |
» | hišni kino sistemOddelek: Zvok in slika | 1282 (1149) | guzmiricka |
» | hd tv - pcOddelek: Zvok in slika | 1580 (1320) | miranpozar |