Forum » Zvok in slika » kako narediti firmware
kako narediti firmware
bomber111 ::
zanima me ali za nadgradnjo originalnega firmware(yamada 6800x plus) moraš biti računalniški mojster ali se da to tudi kako bolj elegantno rešit. gre predvsem za šumnike v podnapisih.
- zaklenil: podtalje ()
Yossarian ::
Kaj si ti sploh pogledal temo o Yamadi? Zgleda, da nisi, ker sicer tega ne bi spraševal.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
Gwanaroth ::
Narediti firmware.. sam ga boš bolj težko. Raje prepusti to strokovnjakom dotičnega podjetja.
Nadgraditi ti bo pa verjetno uspelo.
Nadgraditi ti bo pa verjetno uspelo.
Lights often keep secret hypnosis..
podtalje ::
Narediti nov firmware je res skoraj nemogoče, možne pa so manjše modifikacije obstoječih firmware-ov.
V ta namen sem odprl temo Modificiranje MTK1389 firmware-a, kjer bo govora o tem. Zaklepam.
V ta namen sem odprl temo Modificiranje MTK1389 firmware-a, kjer bo govora o tem. Zaklepam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Router brickan?Oddelek: Omrežja in internet | 4405 (1728) | AštiriL |
» | wrt3600 - brikan, kaj narediti?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2022 (1277) | Majkl |
» | [divxvid] LG predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 35582 (10402) | kekpek |
» | Težave z routerjem LinksysWRT54glOddelek: Omrežja in internet | 2108 (1203) | strle12 |
» | NEC dvd-rw 3500/3520/3540 (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Strojna oprema | 103202 (27711) | nuclear |