Forum » Zvok in slika » predvajalnik sony in predvajanje podnapisov
predvajalnik sony in predvajanje podnapisov
acroni ::
zdravo
zanima me kako naj zapecem divx film tako da bo delal tudi na dvd predvajalniku da bo hotel predvajat podnapise tudi tam ker mi noce predvajat sem sklenil da poskusim s sreco tukaj ce bo kdo od tukaj znal pomagati ce kdo ve za kaksen program kateri bi zapekel film in podnapise tako da bi delalo tudi na dvd predvajalniku naj lepo prosim pove
hvala
Lep pozdrav
(to potrebujem nujno)
zanima me kako naj zapecem divx film tako da bo delal tudi na dvd predvajalniku da bo hotel predvajat podnapise tudi tam ker mi noce predvajat sem sklenil da poskusim s sreco tukaj ce bo kdo od tukaj znal pomagati ce kdo ve za kaksen program kateri bi zapekel film in podnapise tako da bi delalo tudi na dvd predvajalniku naj lepo prosim pove
hvala
Lep pozdrav
(to potrebujem nujno)
- zaklenilo: Stepni Volk ()
Stepni Volk ::
Pomaga, če navedeš vsaj model predvajalnika.
Če ima tvoj Sony predvajalnik omogočeno predvajanje DIvx-ov, kot tudi podnapisov, tema že obstaja.
V primeru, da predvajalnik nima podpore za podnapise, tema tudi obstaja in sicer o integriranju podnapisov v sam Divx.
Obe temi najdeš v mini KAZALO oddelka Zvok in Slika. Zaklepam.
Če ima tvoj Sony predvajalnik omogočeno predvajanje DIvx-ov, kot tudi podnapisov, tema že obstaja.
V primeru, da predvajalnik nima podpore za podnapise, tema tudi obstaja in sicer o integriranju podnapisov v sam Divx.
Obe temi najdeš v mini KAZALO oddelka Zvok in Slika. Zaklepam.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Stepni Volk ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DVDR/divx] snemalnik in Divx predvajalnik (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 63550 (16040) | Buffy |
» | [DivXviD] Philips predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 57 58 59 60 )Oddelek: Zvok in slika | 396599 (53095) | NejcSSD |
» | Snemanje avi filmovOddelek: Pomoč in nasveti | 3304 (2700) | gruntfürmich |
» | film in podnapisiOddelek: Zvok in slika | 2646 (2378) | mk4 |
» | [divXvid] Mercury predvajalniki (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 12468 (7555) | Alec999 |