» »

Crysis

Crysis

««
29 / 53
»»

Veron ::

Sicer je res tale zadnji boss alien malo čuden, bi blo bolje da ga izpustijo, vse ostalo mi je blo ql 0:)

m.i.h.a. ::

hja folk ima mašane občutke, nekaterim so alieni ok drugim ne...meni osebno so kul in res špil na polovici obrnejo za 180° in vsaj zame ne na slabše
v nadaljevanju pa združijo NK in yenkije, ki se skupaj borijo proti alien zalegi....aja tole naj bi bil majhen spoiler ups:D ....sicer je pa bilo tole že za pričakovat

g. Oden ::

No, saj mene alieni niso motli. Nasprotno, sami alieni so dobro zasnovani, malo spominjajo na Matrix. Problem je v tem, da so zadnje misije povsem linearne, kar je drugače v nasprotju z naravnanostjo prvega dela igre. Poleg tega je ogromno omejitev: od časovne-Prophet nonstop zmrzuje, do vedno bolj omejenega gibanja, tudi suit več ne pride do izraza... Če prištejem še stopnjo v jami, ki je najšibkejši člen celotne izkušnje, saj se je not zares nemogoče znajt, lahko rečem, da je drugi del igre zgolj povprečna streljačina ala Area51. Škoda, da so paket tako slabo zaključili.

strictom ::

Obrnil prvo na medium in potem na delta.

Ni kaj ekstra taktike... Posnajpaj kar se da na daleč in potem infiltretji neviden in pobi ostalo. Naredo do konca z samo enim loadom (na koncu ko moras une letece kurce klat je en pikeral za mano in me je eksplozija fentala).

Neke blazno dobrega AIja nisem videl.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

zajc3K ::

Meni se je pa na ladji zataknilo, ko prideš na površje ladje pa moreš oničit onega velikega 4nožca, pa ti pikica kaže da moreš bit pod njim a mi lahko kdo pove kak se ga uniči?

IcEk` ::

Ne rabiš biti pod njim. Najdi si zavetje in ga streljaj kamorkoli z minigunom, bazuko,.. Se ga kr hitro pokonča.

Izi ::

Dejansko so ga malo polomili z tisti, predzadnjim velikim štirinožcem.
To je bil edini del v igri, ko nisem vedel ali delam prav. Streljanje mu navidez nič ne škoduje.
Morali bi narediti, da mu med streljanjem kaj odpade ali kaj podobnega.
Nič, postreljal sem čisto vso municijo, ki sem jo imel, pa se ni zgodilo nič. Šel sem do njega, da vidim, če je kje kakšna posebna točka pa spet nisem našel nič, samo zagrabil me je in vrgel kakšnih 50 metrov stran, kar sem preživel.
Ko sem kakšnih 5 minut gruntal v čem je fora, sem se le odločil in po celem palubju zbral vso preostalo municijo in potem še enkrat vse skupaj sprašil vanj. Seveda sem moral vmes pobijati še tiste nadležne "Meduze", ki so letale po zraku. Ko je že kazalo, da bom dokončno ostal čisto brez municije pa je tisti velikan naenkrat padel na tla.

To moram priznati, da ni bilo dobro narejeno. Vsaj tista bejba bi lahko dala kakšna bolj natančna navodila. Rekla je samo ubij ga, nič pa kako.
Tako pa četrt ure rešetaš ko zmešan, pa sploh ne veš če bo kakšen učinek od tega navidez jalovega početja.

Saj v bistvu je to zadnji šef, ker tisto, kar pride za njim ni omembe vredno, če pa potrebuješ samo 4 strele iz tistega atomskega orožja in že je vsega konec.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Izi ()

zajc3K ::

Izi, se popolnoma strinjam s tem kar si napisal. Tudi sam sem čisto identično ravnal, ampak sem zmeraj prej umrl kot pa da bi se on sesul! Vglavnem tu na koncu nisem dobro vedel kaj je treba storit, pa ona pikica kaže na njega. Malo čudno je to narejeno, drugače pa zelo dober špil.

darius ::

Eno nagradno.. Kaj imata skupnega Predator in Nanosuit ?
- P5KC - E6750 - HD4870 - 4GB ram - Samsung T220 -
ROVER POWER ;)

Dead_Eye ::

darius: hehe, sem ravno namestil demo in mi je prišlo isto na pamet :)
The one and only

dronyx ::

Tale komentar v zvezi z Crysis se mi zdi posrečen:

Crysis is a retarded tech demo, just like Far Cry. If seeing shiny realistic graphics and physics is your thing, go ahead and get it; if you're in for the gameplay, forget it. Another, easier way to see shiny realistic graphics and physics, by the way, is to look out the window.


Saj res, zakaj bi za fotorealistični prikaz listja in trave potreboval računalnik vreden nekaj kilo evrov? Raje glej skozi okno. :D

opeter ::

No, vidite, ta zadnji post pove celo bistvo današnje igričarske scene. Na zunaj sveti, znotraj pa trohni. Pa še drago plačaš. Ajd.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Saladin ::

x2
Dejansko so igre zasnovane, da ti sploh ni treba nič razmišljati. Nič
(oz. ko je treba vklopit ene par možganskih celic, je že panika).
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"

IVo ::

No dej da vas vidim ustrelit enga Korejca v real lifu... oz. kšnga aliena? Ni fora Crysisa in drugih špilov nasplošno da gledaš listje ipd:\ .

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: IVo ()

Saladin ::

Ni fora Crysisa in drugih špilov nasplošno da gledaš listje

AMpak če ga ne gledaš postane igra hudo povprečna, mar ne?
Daj detajle na low in kaj ti ostane?
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"

Izi ::

Daj detajle na low in kaj ti ostane?

Half-Life.

Samo nakladanje. Govorimo vendar o streljačini!
Kakšen Gameplay neki. Strelske igre so najnižja stopnja iger.
Načeloma so to igre za otroke do petnajstega leta, občasno pa pašejo tudi starejšim za sprostitev.
In Crysisi je odlična igra za sprostitev, za kakšne štiri popoldneve, kar je ravno maximum, da se je ne naveličaš.
Edino, kar te igre sploh imajo je grafika in včasih celo zgodba. Grafika je brez dvoma bistvo streljačin in tukaj ni kaj debatirati.
Če odmislimo grafiko sta Castle Wolfenstein iz leta 1981 in Crysis iz leta 2007 popolnoma enaki igri, z razliko, da v Castle Wolfenstein rabiš več taktiziranja, da iz zavzetega gradu rešiš tiste pomembne vojaške dokumente, kot pa da v Crysisu prideš čez otok na letalonosilko.

Tista izjava v Angleščini zgoraj je popolnoma zgrešena. Če se ti gre za Gameplay potem nimaš kaj iskati med streljačinami.
Kdo pa je v najbolj čisti streljačini kot je Crysis sploh pričakoval kakšen gameplay.
Gameplay je pričakovan in je tak kot se za streljačino spodobi:
"Pojdi do zelene pikice na zemljevidu in pobij vse kar se premika" :D

Če rabiš gameplay potem vzameš v roke igre tipa Gothic ali Neverwinter Nights

jrtjtejtt ::

Daj detajle na low in kaj ti ostane?

To ti lahko jst povem, k mam doma athlona 3200+ pa x800gto2 in 1 gb rama. Grafika v k****, ampak špil je bil pa dokaj zanimiv. Vsekakor boljš od povprečne streljačine. Čeprov je bil Far Cry boljš, ker je mel več odprtega prostora.

Jst itak nikol ne igram špila zarad lepe grafike - za to gledam skozi okno :) Je pa špil fajn, ker lahko preizkušaš številne načine kako fentat KPA. Men je osebno najbolš, da mam precision rifle in skušam od čim dlje sprašit korejca. Malo je takšnih špilov ki ti to omogočajo, v isti sapi pa tudi, da najprej sprožiš alarm, da vsi vletijo, pol pa še ti direkt v sredino vseh in se strelja vse povprek.

Je pa proti koncu špil bedn, ko postane kr linearn, nimaš nobene možnosti manevra in improvizacije.

aron ::

Samo eno v prašanje kje bi lahko dobil to igro (spletu,trgovini -kateri,...)??:))

Izi ::

Čeprov je bil Far Cry boljš, ker je mel več odprtega prostora.

Če smo čisto pošteni, je odprtega prostora v Crysis verjetno precej več. Problem v Crysis je, da skozi tista ogromna območja, ki se razprostirajo dokler ti pogled nese ti na hitro zdrviš z kakšnim vozilom in večino ozemlja sploh ne vidiš.
Samo tisto območje, ki ga z tankom prevoziš v parih minutah je tako veliko kot pol Far Cry igre. Na tistem območju je kar nekaj precej lepih in dodelanih vasi, ki jih sploh ne opaziš. če z tankom drviš samo naravnost po cesti direkt proti zeleni pikici v daljavi. Zgrešiš lahko celo precej veliko idilično jezerce, ki ima na obeh straneh naselje z počitniškimi hišicami, ki so tako dodelane, da bi se kar ustavil in zleknil v ležalnik na pomolu jezera, ali pa se z gliserjem malo popeljal po jezeru. :D
In vse to samo v eni misiji.
Vedno sem imel občutek, da so ogromna območja močno neizkoriščena.
Tam so ogromna območja, v katere je bilo vložene mesece trdega dela, ti pa v nekaj sekundah z 90 km/h samo zdrviš čez z hummerjem in ne gledaš ne levo ne desno in se nikoli več ne vrneš nazaj.
Če torej šibaš samo od ene zelene pikice do druge zelene pikice, vse skupaj prevoziš v nekaj urah in vidiš manj kot 10 % ozemlja.
Vmes med vasicami so vedno vsaj dve možni cesti, ki gresta precej narazen, lahko pa tudi udariš peš čez reke in prepade in greš tako spet po drugem ozemlju.

Z lahkoto bi naredili še enkrat več misij, ki bi vsebovale vračanje na že obiskana območja.
Tako, da je moje mnenje, da so ta velikanska območja precej slabo izkoristili.

Mirč ::

jap res je že v farcry je tak bilo.
crysis bi lahko naredili veliko večji in tezavniiii

kotnikd3 ::

Jst bi to povedal v eni povedi :D

Drugač pa dobr špil, igram na dx10 high, 30-40fps. No, vsaj do zdaj mi je dobr, ampak nism še pršu do alienov :\ ......
...... Crysis 2

diative ::

wow crysis 2. Pa tale izjava mi je tudi zanimiva "developer's attention will be even more focused on graphics." Glede na to da se ne ve kdaj pride špil ven, lahko zatrdim da bo spet tako, da bo pokleknila tista grafična kartica ki bo takrat na trgu najmočnejša . Isto kot sedaj 8800gtx (ko govorimo o vse na high dx10...). Tako da je čisto vseeno kaj bodo izdali pri nvida, ati. Crysisa ne bomo mogli nikoli igrati na popolni grafiki (tekoče). Vsaj dokler se trilogija ne konča.

Blaz90 ::

Namesto da bi se bolj posvečali zgodbi(čeprav piše neki kao history o alienih, bomo vidl) in igralnemu vzdušju, bodo pa še bolj na grafiki delal...jao... Pa tudi malo bolj inovativni pri teh "alienih" bi lahko bli, za zgled si lahko vzamejo combine pr hl2.

Mr.B ::

Bom počakal FC2. Si lahko več naredil.
Snajperca je en velik K. Ne najdem zuuuuma.
Pa tudi kaj dosti ne koristi, tudi če ležim, itd, je pa res da grejo bolj nate, na FC-ju so bili sem ter tja malo zgubljeni...
Prostor je navidezno prostoren, kje dosti pa nimaš izbire, ali cesta ali deset metrov gozda....
Pa sem se tudi s čolnom vozil, tako da se ostale čolne postrelil, pa kaj ti to pomaga, če ni nikjer nobenega sovraga, ki bi se ti nastavljal.....Sončit se pa res nimam časa….

Pa dalnogled, je tu tudi bolj neuporaben, v FC-ju si saj komentarje poslušal, pa kakšne afriške bobne, tu se vsi mrko sprehajajo…

Itd, v glavnem na Visti kaj konkretnega kot CF ali SLI ne računaj, če pa detajle zmanjšaš, da imaš normalne FPS-je, zgleda bolj k, od igre...Ko je prišel ven FC, sem lahko na dokaj spodobni mašini le tega poganjal 1024x768, no verjetno Crysis tudi lahko na tej resoluciji poganjam, samo kaj mi to pomaga, če imam 16:10 monitor…
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

m.i.h.a. ::

Bom počakal FC2. Si lahko več naredil.
Snajperca je en velik K. Ne najdem zuuuuma.

to še ne pomeni, da je puška kriva

Pa tudi kaj dosti ne koristi, tudi če ležim, itd, je pa res da grejo bolj nate, na FC-ju so bili sem ter tja malo zgubljeni...

snajperco lahko veliko bolje umiriš, če preklopiš nanosuit na strength mode

Prostor je navidezno prostoren, kje dosti pa nimaš izbire, ali cesta ali deset metrov gozda....

...ali pa obala, zahrbten pristop pod vodo, sicer pa niti prvotni FC ni imel več pristopov kvečjemu jih je imel manj, ker ni bilo nanosuita in si lahko izbiral med navadnim napadom....v crysisu je stealth zelo učinkovit


Pa dalnogled, je tu tudi bolj neuporaben, v FC-ju si saj komentarje poslušal, pa kakšne afriške bobne, tu se vsi mrko sprehajajo…


če se ne motim jih lahko tudi v Crysisu oz vsaj korake ipd se sliši....sam sem igral na delta kjer NK govorijo Korejsko in mi ne bi prav veliko pomagalo tudi, če bi jih slišal....v FC je bilo drugače, tam si lahko razumel vsako besedo plačanca, ker je šlo za američane

Itd, v glavnem na Visti kaj konkretnega kot CF ali SLI ne računaj, če pa detajle zmanjšaš, da imaš normalne FPS-je, zgleda bolj k, od igre...Ko je prišel ven FC, sem lahko na dokaj spodobni mašini le tega poganjal 1024x768, no verjetno Crysis tudi lahko na tej resoluciji poganjam, samo kaj mi to pomaga, če imam 16:10 monitor…


nihče te ne sili da uporabljaš native resoulucijo...preklopi na drugo wide ločljivost oz uporabi 4:3 z robovi, kvaliteta slike ni katastrofalno slabša oz je enaka če uporabiš ustrezno 4:3 razmerje

IMO;)

@kotnikd3:
ne vem zakaj folk ne mara alienov, meni so bili kul, če primerjam (spet) z FC mi je slednji bil veliko slabši...krivec - mutanti...ampak je povsem logično, da ima pa kdo ravno obratno mnenje
sphere level, katerega določen folk ne mara (verjetno isti kateri ne marajo alienov :D ) je bil meni uživantski tako kot vsak poprej, pravijo da gre zamera, ker nimaš orientacije in se je potrebno malce bolj potruditi, da najdeš izhod, AMPAK DOH...zakaj bi vam servirali še mapo oz kakorkoli olajšali zadevo, nenazadnje se noter znajdete povsem po naključju in kot glavni lik nimate izkušenj s takšnim svetom in je logično, da prevladuje zmedenost in na koncu ... ;)
še enkrat - mogoče pa le niso stvari tako črne kot jih hoče določen folk prikazati in igranje s takšni predsodki zadevo le poslabšajo, treba si je ustvarit lastno mnenje

Edit: typos;(

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: m.i.h.a. ()

Moharsan ::

Imam problem, ker mi Crysis začne brejkati na veliko po določenem času igranja. Stanje računalnika sem preveri, ob igranju za ATIToolom ter task managerjem, in zadeva se prične komplicirati, ko poraba RAMa doseže nekje okoli 800Mb. Kaj bi lahko bilo narobe? Slab ram, napačen operacijski sistem? :(

macgajver ::

Evo dva moja filmčka iz crysisa preveč časa imam. Idino jeza me ker yotube obupno poslabša kvaliteto skoraj negledljivo je.
LINK1
LINK2
tenstan krompir je pa zakon

_Prince_ ::

ce ma kdo kak dober in zanimiv config za crysis nj me doda na msn : blaz.rojc@gmail.com

>:D

suntrace1 ::

Dejmo se navadit, da če objavljaš gameplay video, napišeš zraven tudi spec mašine, na kateri se igra.

Moharsan ::

Se opravicujem ze nevsecnosti, kar se forumov tice sem totalen noob. Torej specifikacije:
Intel CORE 2 Quad Q6600 2,4
Ram DDR2 Teamgroup 4Gb
WD SATA2 AAKS 500Gb 7200 16Mb
XFX PCI-e GF8800GT 512MB

Ce rabis se kej, sporoc. LP 8-) Thx

Moharsan ::

Aja, pa use mam na High, pa 8x antialising, pa se motherboard ASUS P5K P35 775. :D

Codename_47 ::

Lol 8xAA, dej na največ 2xAA.

destroyer2k ::

macgajver

Ta deabata je že bila dostikrat in še vedno se dokazalo da ne igleda enako na xp-ju (senčenje je slabše kvalitete). Drugače pa še od prej ja da se narediti tisto svtetlobo itd. tudi v dx9 sej se je tudi dokazalo. Samo tist link ko sem jaz dal tist ni bil nič kaj sonce nabito itd. samo recimo tole je bilo majhno kodna sprememba katero je spremenil in odklenil del ultra high grafike.

Moharsan ::

Hja, zakaj bi zmanjseval AA na 2x, ce mi igra dela uredu 10 min, pol pa zacne trokerat? Al se AA uklop sele po 10. minutah? lol

dronyx ::

Nekje sem prebral, da naj bi razvoj Crysisa stal 27.000.000 € (da ne omenjam milijonov, ki so jih zapravili igralci za upgrade računalnikov in nove grafične). Fotorealistično listje ima na računalnikih očitno visoko ceno. Me pa zanima, kako bodo tem visokim standardom sledili manjši razvijalci (recimo iz Ukrajine) z nekaj sto kilo budgeta ali še manj? Je pa zanimivo, da so cene iger na polici trgovin po izzidu pa zelo podobne (okrog 40 €), ne glede na stroške razvoja (in kvaliteto).

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: dronyx ()

Blaz90 ::

jah, mal gnara mal muzke...

Sc0ut ::

Crysis in polno škatel

Lahko kdo malo bolj razloži?
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850

strictom ::

Kaj te pa zanima?
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

Sc0ut ::

Poanta tega videa. Če recimo nastaviš tisti cvar, ti cel špil boljše dela?
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850

kotnikd3 ::

m.i.h.a. ::

@Sc0ut: opis tega clipa na youtube

About This Video
THESE ARE NOT IN GAME FRAMERATES!
Alot of people are opening Crysis, putting in the code and expecting physics to run smoothly like in the video, it won't (unless you have such an uber beast but I don't think a machine available now could do this amount of stuff at 30fps).

To see how I made the physics so smooth, look at the tutorial I made for making your own:
http://forums.facepunchstudios.com/showthread.php?p=8179898
It's for rendering a video with capture_frames, actual gameplay will be extremely low frames per second, capture_frames isn't affected by low fps but the physics having their own framerate do.

The video isn't about how good Crysis or Cryengine2 is but it was actually made simply because I liked the look of lots of boxes flying around and structures collapsing etcetera and thought other people might like to see this also.
So, my system specs are: Intel Core 2 Duo 4300 (1.8GHz) processor, overclocked to 2.2GHz, 2GB 800MHz RAM, Nvidia 512mb 7900GS GPU (DX9).
I get a Windows Vista base score of 5.1, RAM and CPU being the 5.1, HDD transfer rate at 5.5 and GPU at 5.8 for gaming, 5.9 for Aero.
But system specs will only change the speed of capturing it if you were to do this, the rendered video will be at whatever framerate you set to record and playback at.
I used the very high settings tweak for DX9

Then some commands I used ontop of that for this were:
sys_physics_CPU 0
fixed_time_step 0.033333
e_particles 0 (all those particles when a box would collide with something killed my GPU)
r_motionblur 4 (need the very high tweak if on DX9)
r_useEdgeAA 2 (fake anti aliasing, blurs edges)
r_displayinfo 0 (get rid of the white text when in devmode/sandbox)
cl_hud 0 (gets rid of the HUD)
capture_frames 1 (to take a screenshot at every frame so you can add them all together to make a smooth motioned video).
e_view_dist_ratio 200 (only in the last clip as I only really needed it then, though it would've been nice if I knew about it before; it makes the distance at which objects stop becoming visible further)

The motion of the boxes was done by tornadoes made invisible due to particles being disabled. The settings where changed around though such as in some clips there was no rotation.
But there was one clip that used a "GravityVolume" found in Misc in objects in the rollup bar.

Yes, there is still some physics lag when sys_physics_CPU is set to 0, but it's SOOOO much smoother than if set at 1 when there's that many physical interactions going on and I think it's an actual physics engine problem where they can lock when colliding, they can't get past what's infront of them rather than it actually lagging like when it's set to 1. If there was nothing in the way of a moving object, it won't lag on 0 but can on 1.


torej zadeva ne bo nič bolj tekoča in tudi avtorju tega clipa ni zadeva tekla gladko. V bistvu je gledal diapozitive, slikal frejme in iz njih (slik) sestavil video (VirtualDub).

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: m.i.h.a. ()

M-XXXX ::

Se da ta test sploh zagnati? Oziroma kako...

m.i.h.a. ::

Navodila kako narediš svoj video. Levela pa mislim, da ni postal, sicer pa lahko svojega sestaviš.

Popravek: evo level KLIK

Pa še ena tema na crymod.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: m.i.h.a. ()

suntrace1 ::

@m.i.h.a.: snajperco lahko veliko bolje umiriš, če preklopiš nanosuit na strength mode


Kul fora, tnx

Sc0ut ::

Bemti sem bil lame. Malo bi okrog pogledal, pa bi blo. Eh, hvala za razlago.
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850

Tr0n ::

Aggressor ::

Dejansko so ga malo polomili z tisti, predzadnjim velikim štirinožcem.
To je bil edini del v igri, ko nisem vedel ali delam prav. Streljanje mu navidez nič ne škoduje.
Morali bi narediti, da mu med streljanjem kaj odpade ali kaj podobnega.


To si ti moral fasati kak hrošč, ker te igra tam dobesendo vodi za roko.

SPOILERJI!
Najprej ti ženska reče, da se mu približaj, da bo lahko izklopila ščit (ki vidno izgine), potem ga pa samo streljaš in ja, deli vidno letijo iz njega, celi kosi. Pojma nimam, zakaj pri tebi niso. Problem tega boja je, da je preveč premočrten, ne pa dvoumen.
END OF SPOILERS

Ne strinjam se tudi z omembo, da streljanke nič ne napredujejo. V Crysis lahko zminiraš bajto na glavo Korejcem, ali pa se notri zakantaš s tovornjakom, s podobnim učinkom. :D Sovražnikom lahko na glavo podiraš drevesa, pa še in še. Ni glih revolucija, je pa novost in to blazno zabavna. Problem je samo, da mnogi nimajo dovolj domišljije, da bi reči sami odkrili in gredo namesto tega skozi igro premočrtno. Potem se pa pritožujejo, da ni nič novega. :\

Tudi se zavedajte, da linarizacija igre od sredine dalje za mnoge (vključno z mano) ni slaba, ampak celo zelo posrečena stvar. S tem igra pridobi na raznolikosti in napetosti.

EDIT: Aja, še nekaj: grafika v igrah je pomembna; če kaj, je Crysis to zelo lepo pokazal, ker tu videz dejansko pomaga igralnosti. Mogoče bi bil čas, da ljudje potegnejo glavo iz riti in že nehajo s pokroviteljskim "omg dobra grafika je gotovo zgolj sama sebi namen", ker je pač grafična podoba pri igri glavni sporočilni kanal in zato ključnega pomena. Če se že gremo definicije (to seveda ne pomeni, da bo igra z dobrim pogonom avtomatsko lepa, ker ga vmes lahko polomijo oblikovalci).
en CRISPR na dan odžene zdravnika stran

Zgodovina sprememb…

strictom ::

Betonske hiše se ne da razstrelit z bazuko. Niti z gauss gunom.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

m.i.h.a. ::

@Aggressor: +1
sam ne bi napisal bolje

@strictom: to je res, ampak igra vseeno prikaže več kot marsikatera druga....interaktivnost, ki zelo vpliva na vzdušje in igralnost, je vsekakor prej svetla kot pa temna točka crysisa res da, recimo večjih dreves in posameznih vej ni mogoče odstreliti, ampak ok, začetek v tej smeri je in nesmisel bi bilo na začetku pričakovati čudeže
nadgradnjo tega lahko pričakujemo v FC2, vprašanje je le kdaj in ob kakšni strojni požrešnosti :(

iz moje strani gre še nekako največja zamera pri Crysisu na račun zgodbe, ta je v končni verziji zelo okrnjena in ji manjka uvod, zato mi deluje tudi malce kratko...po drugi strani pa imam raje krajši špil, ki vleče po ponovnem preigravanju, kot pa špil, ki pri polovici postane rutina in je z bednimi forami namensko razvlečen

suntrace1 ::

Grafični tweak za dvig perfomans lastnikov močnejših kartic (škoda, da imam samo X1900XT :( )

http://www.crymod.com/thread.php?threadid=12717
««
29 / 53
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Crysis 3 (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Igre
23842570 (25716) kajetan
»

Far cry 2 (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Igre
564127135 (80947) Assass1n
»

Radeon 4870 in Crysis

Oddelek: Strojna oprema
482277 (1604) SebaR
»

Februarja že GeForce 9? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Grafične kartice
1008373 (8369) Senitel
»

DX 9 vs. DX 10 (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
926756 (5794) kobilica

Več podobnih tem