Forum » Omrežja in internet » siol adsl2 fuj in fej stran vsi...
siol adsl2 fuj in fej stran vsi...
mihamedo ::
Pozdravljeni... to morte slišat oz prebrat vsi kajti kar se pri nas dogaja je neverjetno...
Imamo stanovanje na viču, natančneje na dolgem mostu v ljubljani.. kakšne 3 leta do sedaj smo furali siolov 4mbit internet in smo se odločili za prestop na adsl2 10mbit..
adsl 2 proti vdslju naj bi mel manj problemov in itak ka je od siola pričakuješ da bo stvar hitro urejena in delovala.... Tako smo zaprosili za 10mbit in v roku enega tedna so nam prišli menjat modem... nato po kakšnem mesecu klicanja vsak dan in matretiranja siolove tehnične pomoči, ter teženja enemu ka dela tm(ki ga poznam) nam končno uspe da se modem sinhronizira z 10mbit povezavo... Vendar me čez tri dni pokličejo iz siola in me informirajo da na tej lokaciji 10mbitna linija ni mogoča in da z več kot 4mi megabiti internet ne bo deloval... Bulsh.... dio porko kje pa če ne v ljubljani.... kaj morm it na kmete da bom mel adsl2 al kaj.... to je neverjetno.. in sedaj moram s temi 4rimi megabiti še 2 leti drgnit preden pogodba poteče da bom lahko v miru prestopil na t2.... prasci so ti siolovci.... lahko bi prej povedal da je taka linija oziroma da so eni nategantski prašiči.... Sedaj pripravljam gradivo, da malo razpošljem po ovicah in medijih... upam da bo kdo mel tolko jajc da bo to mal objavu... ka take svinjarije pa ne ej.... t2ja jebejo ka im hoče konkurenco pobrat poleg vsega pa še svoje stalne stranke nategujejo....
Imamo stanovanje na viču, natančneje na dolgem mostu v ljubljani.. kakšne 3 leta do sedaj smo furali siolov 4mbit internet in smo se odločili za prestop na adsl2 10mbit..
adsl 2 proti vdslju naj bi mel manj problemov in itak ka je od siola pričakuješ da bo stvar hitro urejena in delovala.... Tako smo zaprosili za 10mbit in v roku enega tedna so nam prišli menjat modem... nato po kakšnem mesecu klicanja vsak dan in matretiranja siolove tehnične pomoči, ter teženja enemu ka dela tm(ki ga poznam) nam končno uspe da se modem sinhronizira z 10mbit povezavo... Vendar me čez tri dni pokličejo iz siola in me informirajo da na tej lokaciji 10mbitna linija ni mogoča in da z več kot 4mi megabiti internet ne bo deloval... Bulsh.... dio porko kje pa če ne v ljubljani.... kaj morm it na kmete da bom mel adsl2 al kaj.... to je neverjetno.. in sedaj moram s temi 4rimi megabiti še 2 leti drgnit preden pogodba poteče da bom lahko v miru prestopil na t2.... prasci so ti siolovci.... lahko bi prej povedal da je taka linija oziroma da so eni nategantski prašiči.... Sedaj pripravljam gradivo, da malo razpošljem po ovicah in medijih... upam da bo kdo mel tolko jajc da bo to mal objavu... ka take svinjarije pa ne ej.... t2ja jebejo ka im hoče konkurenco pobrat poleg vsega pa še svoje stalne stranke nategujejo....
-AMD phenom 955be @4.0ghz--
- 4x4gb ocz vengeance 8.8.3.7@2000--
-revodrive x2 220gb-2x spinpoint f3 500gb
aja ps: popoldne dobite še en zanimiv screen shot, ki ponazarja nestrokovnost in neprofesionalnost siolove tehnične opreme(modema) NOT ENOUGH CORE :..
Primoz78 ::
Cak a si sploh upravicen do vezave?...oni ti niso zagotovili zahtevane hitrosti...in pomojem lahko razdres pogodbo!...a provo so ti rekli, da je 10mbit mozno na tvoji lokaciji? Ker ce so ti prvo to zagotovili in potem iz tega ni blo nic pomojem se lahko pritozis, kaj bos pri njih dosegel je pa druga stvar. Glede T-2 pa...veckrat pisal...v teh mesecih odkar so se pojavili nisem dobil se niti enega odgovora na mail, razen tistega avto-sporocila... .Jaz sem na vasi doma, pa so mi rekli da je material za nadgradnjo ze v centrali samo je treba opravit nadgradnjo...kar ne verjamem kaj prevec... Kolk mas pa centralo oddaljeno?
Lp Primoz
Lp Primoz
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/
Cinderela ::
Caki ce ti siol ADSL2 nedela ti VDSL se majn bo. Tisto rabi dosti bolso linijo in razdaljo...
NavadniNimda ::
"Not enough core" mu ne bo nikoli javilo. To ponavadi javijo naprave, ki imajo slab in na pol narejen software!
siol oz iskratel modem ka se mu cufa.....
http://extrafine.moj-album.com/album/29...
http://extrafine.moj-album.com/album/29...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mihamedo ()
Tody ::
ja jest res nevem kje je problem če ste sklenil pogodbo za 10 potem naj ti dajo 10 ali pa prekini pogodbo... In ko bo prišla opitka oz VDSL2 pri T2 boš samo spremenil hitrost
McHregec ::
Odnesi modem na servis (na Telekom) kjer boš dobil nadomestnega dokler tvojega ne popravijo.
Destroyer Of The Worlds.
alienalien ::
Glede na to da ti niso zagotovili naročene storitve tudi vezave ni to lahko vprašaš tudi na Siol-u ti bodo z veseljem razdrli pogodbo brez kazni. No za razliko od tebe meni ADSL2+ deluje prfektno na 10 Mbit + TV stem da imamo celotno infrastrukturo še vedno v zraku in ne v zemlji. Me pa zanima če ti je teh 10 Mbit sploh dejansko kdaj delovalo glede na to, da si napisal, da se je modem sinhroniziral na 10 Mbit če se je res potem nebi smelo biti težav. Pa še nekaj če ti ADSL2+ ne deluje ti bo VDSL delal še več težav.
Soniux ::
Ta Siol je itak pokvarjen, mal so hinavski. Nc ne naredijo, da bi bili uporabniki zadovolni, cene majo nabite T2 pa seveda omejujejo da jim ne bi posledicno njihovi bedasti politiki vse uporabnike speljali. Sam stran od Siola...
AntiFriz ::
Kaj te pri siolu tok strašansko moti?
Te kdo sili, da si pri njih? Jaz res nevem kaj je tak problem odklopit zadevo ce ti ne paše oz. ne deluje vredu.
Te kdo sili, da si pri njih? Jaz res nevem kaj je tak problem odklopit zadevo ce ti ne paše oz. ne deluje vredu.
BladE_ ::
Jaz res nevem kaj je tak problem odklopit zadevo ce ti ne paše oz. ne deluje vredu.
Je problem, ker se s pogodbo zajebes in mors bit 2leti pr njih ce ne placas kazn!!!
Akcija - Reakcija
AndrejS ::
Če si podpisal pogodbo za 10mb link , potem se siol pogodbe ni držal in jo morjo stornirat - se pravi nisi vezan za 2 leti
Jaz ne vem kaj eni jočejo po forumu namesto da pokličejo in povprašajo!
Jaz ne vem kaj eni jočejo po forumu namesto da pokličejo in povprašajo!
Azrael ::
Zanimovo se mi zdi, da monter ni pomeril max. možne hitrosti linije. Ko so montirali lani pri nas ADSL, je monter pomeril in ugotovil malo več kot 6Mbit.
Kakorkoli že, če ti Siol ne more zagotoviti pogodbenih 10Mbit, potem je pogodba o vezavi nična. Sicer pa zakaj jih ne pokličeš, saj imajo zastonj linijo? Če je odpovedal modem imaš garancijo. Res ne vem kje je težava.
Kakorkoli že, če ti Siol ne more zagotoviti pogodbenih 10Mbit, potem je pogodba o vezavi nična. Sicer pa zakaj jih ne pokličeš, saj imajo zastonj linijo? Če je odpovedal modem imaš garancijo. Res ne vem kje je težava.
Nekoč je bil Slo-tech.
ja by the way modem ni crknu sam scufal se mu je... sej pol sem ga nekak nazaj zrihtal... tezava je v tem, da je siol totalno neprofesionalen in drzi trg z lažmi... ne moreš oglaševati 10 in 20 mb linije če jo ne moreš zagotovoti niti v ljubljani, kaj šele v drugih krajih...sramota od siola....
madmitch ::
Res je grozen tale siol, prej sem bil pri dveh drugih ponudnikih (kabel na dveh lokacijah zaradi selitve) in so bili stalni problemi, beri dnevni. Odkar sem pri siolu, teh problemov takorekoč ni, res samo v izjemnih slučajih. Sploh ne vem, kaj naj naredim.
Pa kaj jokaš, pokliči na siol, pojdi tja, lepo se dogovori in se ne deri kakor tukaj, pa se bo dalo vse urediti. Če verjameš ali ne, tudi na siolu delajo SAMO ljudje, ki se kdaj zmotijo.
Kako mi najedajo takšni, ki komaj čakajo, da koga potlačijo v drek, brez da bi se probali karkoli dogovoriti. Kot da si popolen in brez napak.
Pa kaj jokaš, pokliči na siol, pojdi tja, lepo se dogovori in se ne deri kakor tukaj, pa se bo dalo vse urediti. Če verjameš ali ne, tudi na siolu delajo SAMO ljudje, ki se kdaj zmotijo.
Kako mi najedajo takšni, ki komaj čakajo, da koga potlačijo v drek, brez da bi se probali karkoli dogovoriti. Kot da si popolen in brez napak.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody
madmitch a misliš, da bi jih kar tako skurcal za brezveze al kaj.... mater 1 mesec popol sem klicaril se zajebaval poskušal dobiti odgovorno osebo itd... ne mi pravt, da se da stvari lepo zment ka čene nebi sm posta pisu.... Bud....
BlazP ::
ne moreš oglaševati 10 in 20 mb linije če jo ne moreš zagotovoti niti v ljubljani, kaj šele v drugih krajih...sramota od siola....
A T2 lahko vsepovsod po Sloveniji skupaj s celo Ljubljano zagotovi 40/15 linije?
BigFoot ::
Ja no, meni 10mbit dela super, s temu da bi lahko imel tudi 20mbit. Sem pa iz okolice Kranja.
LG 77CX OLED TV; Marantz SR6010 7.2: 5x Focal Sib, 2x Focal Cub, 2x Focal
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telekom brezplačno povečuje hitrost DSL dostopa do interneta (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 56523 (45082) | Senitel |
» | Siol VDSL2 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Omrežja in internet | 36807 (20753) | Bug |
» | SIOL ADSL2+ (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Omrežja in internet | 37510 (16917) | Primoz78 |
» | SiOL ponudil ADSL2+ (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 11143 (7117) | Dragi |
⊘ | T-2 (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Omrežja in internet | 88528 (46248) | T-2 Info |