Forum » Pomoč in nasveti » ATI RADEON 9600 PRO TV Out problem
ATI RADEON 9600 PRO TV Out problem
Mic-E ::
Pred par dnevi se mi je pojavil problem ki mi ga nikakor ne uspe resit.
Na moj Radeon sem imel priklopljen tv.
Nastavitve sem imel nastimane na extended desktop, saj sem tako gledal filme na tvju, in istocasno lahko brskal po netu.
Kar naenkrat pa mi je slika na tvju zginila!
Pod nastavitvami mi sploh ne zazna da bi bil tv priklopljen.
Ce vklopim Force TV detection, dobim sliko na tv, a prejsne nastavitve ne morem nastimati.
Vidim desktop tudi na tvju, resolucija je fixna na 1024x768 (prej sem imel 800x600) kar pomeni da ne vidim celotni desktop (z misko premikam sliko da mi pokaze dno).
Zamenjal sem gonilnike, a nic ni pomagalo.
Premisljujem ce bi bil mogoce problem v kablu, a malce cudno se mi zdi da sliko vidim ko dam force TV detection...
Povdarjam da MORAM dobiti nekako nazaj prejsne nastavitve saj tako kot imam sedaj mi ne ustreza pod nobemim pogojem.
Se komu mogoce svita kje je problem?
LP
Mic-E
Na moj Radeon sem imel priklopljen tv.
Nastavitve sem imel nastimane na extended desktop, saj sem tako gledal filme na tvju, in istocasno lahko brskal po netu.
Kar naenkrat pa mi je slika na tvju zginila!
Pod nastavitvami mi sploh ne zazna da bi bil tv priklopljen.
Ce vklopim Force TV detection, dobim sliko na tv, a prejsne nastavitve ne morem nastimati.
Vidim desktop tudi na tvju, resolucija je fixna na 1024x768 (prej sem imel 800x600) kar pomeni da ne vidim celotni desktop (z misko premikam sliko da mi pokaze dno).
Zamenjal sem gonilnike, a nic ni pomagalo.
Premisljujem ce bi bil mogoce problem v kablu, a malce cudno se mi zdi da sliko vidim ko dam force TV detection...
Povdarjam da MORAM dobiti nekako nazaj prejsne nastavitve saj tako kot imam sedaj mi ne ustreza pod nobemim pogojem.
Se komu mogoce svita kje je problem?
LP
Mic-E
Juhej!
ian wolf ::
Imel podoben problem pri Radeon-u 9600. S-video kabel je bil zanič, probaj drugega. Poskusi tudi preklopiti na drug vhod od TV (če ga imaš), npr. namesto S-video, kar kompozitni (rumeni činč), da ugotoviš ali je TV-out ok.
Errare humanum est...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 591325 (30654) | Dominator |
» | grafična GF6600 GT - sekundarni zaslon GA NI ?!?1Oddelek: Strojna oprema | 1380 (1163) | Magician |
» | Prvi testi ATi-jeve nove družine X1800 kartic? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 6918 (5450) | kriko1 |
» | Zakaj mi na GeforceFX5700 ne dela TVOUT :( ? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4308 (3815) | KTr1sk |
» | uporabljate tv-out na vaši grafični@NVIDIA? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 6309 (5214) | bbobst |