Forum » Zvok in slika » Prosim za pomoč - shopolina.com
Prosim za pomoč - shopolina.com
mavec ::
Pozdravljeni!
Prosim, če ima kdo kakršnekoli izkušnje z omenjeno trgovino, da je že naročil prek interneta ali, da je karkoli že naročil naj me prosim kontaktira oz. pove tu notr. Sam poizkušam naročiti nekaj stvari oz. prvi dve sezoni ALIAS pa noče in noče naročilo prijeti. Poslal sem že mail na info@shopolina.com pa mi do zdaj še niso odgovorili. Prosim, ker omenjene serije ni dobiti nikjer, da mi pomagate.
lp
Aleksander
Prosim, če ima kdo kakršnekoli izkušnje z omenjeno trgovino, da je že naročil prek interneta ali, da je karkoli že naročil naj me prosim kontaktira oz. pove tu notr. Sam poizkušam naročiti nekaj stvari oz. prvi dve sezoni ALIAS pa noče in noče naročilo prijeti. Poslal sem že mail na info@shopolina.com pa mi do zdaj še niso odgovorili. Prosim, ker omenjene serije ni dobiti nikjer, da mi pomagate.
lp
Aleksander
kabum ::
uuu, to pa mene tudi zanima!! ker bi sam tudi rad nekaj kupil pri njih, pa si zaradi podobnih težav ne upam...
kolko sem TU gledal majo kr vredu cene, ampak ne bi pa se rad bos pa nag sredi noči z nogami v lavori zbudo pol ko bi nekaj pri njih kupo
kolko sem TU gledal majo kr vredu cene, ampak ne bi pa se rad bos pa nag sredi noči z nogami v lavori zbudo pol ko bi nekaj pri njih kupo
Alexius Heristalski ::
Sam imam dobre izkušnje s Shopolino, samo to je bilo pred dvema letoma, ko je bila njihova ponudba enaka (prav identična) Big Bangovi. Zdaj, ko se je Big Bangova spletna trgovina preselila v Bofovo, pa ne vem, kako je.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
zlatozor ::
Fantje ne ga srat..Str dec vam pove,da te trgovine ni....Saj hudiča vidite,da nimajo lokacije ne telefona,da se eden zajebava.Sam sem tut nekaj starih filmov hotu. pa ništa.Mat krba pa 200.000 artiklov.Moja partrija je že z dvem atom šla v Ljubljano,da bi jih najdl in sul,pa nič.Je pa tako tudi Dallas in ostali,ki ptodajajo dvd in cd so vsi pizde.Oglašajo stvari,ki jih nimajo potem pa še grdo
odgovarjajo.To je slovenska intrnetna prodaja.Pred novim letom sem naročil 2 krat pri različnih spletnih prodajalcih in plačal
znunanji trdi disk bom drugič povedu kdo ao ao odgovorili,da ga dobijo šele čez 21 dni čeprav je na spletu dobava 5 dni.Hrati so oglašali to kot darilo za Novo leto.Jebeti saj nimamo kitajsko novo leto.Toliko o slovenskih spletkaših.Kakšnega bi bilo trega oreng na gobec .Kar se pa tiče tiste upokjene kriminalistke,ki ugotavlja pedofilstvo na spletu(nima pojma o pojmu ) naj tudi mlade kriminaliste pusti zraven da bodo lovili take o katerih govorim..Ona pa naj bere Salomonov oglasnik.A klinc gleda ne ljubi se mi več..DVD iz Amazona dobim v enem tedu pa O.k.L.p.P.S.Boof pa ima cene,da DVD ne proda do razprodaj.Opice.
odgovarjajo.To je slovenska intrnetna prodaja.Pred novim letom sem naročil 2 krat pri različnih spletnih prodajalcih in plačal
znunanji trdi disk bom drugič povedu kdo ao ao odgovorili,da ga dobijo šele čez 21 dni čeprav je na spletu dobava 5 dni.Hrati so oglašali to kot darilo za Novo leto.Jebeti saj nimamo kitajsko novo leto.Toliko o slovenskih spletkaših.Kakšnega bi bilo trega oreng na gobec .Kar se pa tiče tiste upokjene kriminalistke,ki ugotavlja pedofilstvo na spletu(nima pojma o pojmu ) naj tudi mlade kriminaliste pusti zraven da bodo lovili take o katerih govorim..Ona pa naj bere Salomonov oglasnik.A klinc gleda ne ljubi se mi več..DVD iz Amazona dobim v enem tedu pa O.k.L.p.P.S.Boof pa ima cene,da DVD ne proda do razprodaj.Opice.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PS3 -Big bang se zgodi garancijaOddelek: Loža | 10709 (9337) | solatko |
» | [divxvid] LG predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 35688 (10508) | kekpek |
» | Edini blu-ray predvajalnik z MKV podporo? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 20175 (12755) | filipc |
» | Izkušnje z elektronika.si (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 26968 (15288) | mirkuma |
» | Najboljša računalniška trgovinaOddelek: Kaj kupiti | 3906 (3906) | bate |