» »

Comtron SG

Comtron SG

1 2 3
4
»

Samuel ::

5.000 procesorjev ene vrste.. hahahahaha

prav zagotovo, sploh ob cca 45.000 home build računalnikih, ki se jih proda v Sloveniji v celem letu. :\

Isht ::

Mondeo & Stepni volk: ja, klinc, 5000 sem pač na pamet bleknil. Meni se bi pri naročanju procesorjev na debelo zdelo 5000 malo...
Stepni volk, si pa dobro napisal, kako in kaj glede dobave. Nisem imel pojma, da je to tako zakomplicirano. Samo glede na to bi pa lahko bile cene tud nižje, ne?

Sicer pa: se še komu zdi blesavo, da pri uradnem distributerju Acerjevih notesnikov (in uradnem serviserju) TrendNET ne morejo dobavit ene ModularBay baterije za specifičen model notesnika? Pravijo, da bi morali nabavit dvajset komadov, ker jih manj ne bi sploh mogli naročit, pa da jih potem ne bi mogli prodat... Je*enti in malo Slovenijo... Če pri uradnih dobaviteljih v Sloveniji ne moreš dobit opreme, ki jo ima v avstriji vsaka internetna trgovina... Je to normalno?

Boeing ::

Še malo o Comtronu, če ste mogoče spregledali:

Garancija, skurjena tv tuner in plata
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX

gfighter ::

IMO so pritožbe čez comtron povsem upravičene, saj se tudi meni zdi odnos njihovih prodajalcev do strank povsem neprimeren. Imam podobne izkušnje kot večina uporabnikov tukaj (nepripravljenost pomagati, občasna tečnost), pa se smatram za dokaj nekonfliktno osebo. Čestitam, Boeing, za dobro opravljeno delo, Comtronu pa po prebranem v tvoji temi želim samo to, da čimprej propade.
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput saxum immane mittam

Hux ::

Jaz mam z comtronom same dobre izkusnje. Enkrat mi je writer crkno ki je se lih bil v garanciji pa je bil knec vikenda servis ni vec delal in do pondeljka bi lih potekla pa je reko nic zato in mi je ga menjo brez da je preveri kaj je narobe. Ko sem reko da CDjev vec noce pect le DVDje je mi dal takoj na izbira 2 druga DVDRWja. Drugi problem je bil z 50pac CDji. Vsi so bli vniceni enih 20 sem sprobo in doben ni htel pisati preko 350Mb. Sem neso nazaj pack kaj se jih je pac blo not in prodajalec je reko ok bom probo in je tudi probo doma nasledni dan sem dobo novo 50pack skatlo.
Pol se pa ko sem laptop nabavo ni slo instalirat prilozenih driverov z CDja ker so bli kao za drugi model. Tja sem sicer 2x sel a nakoncu vseeno dobo prave drivere ko je se sam probo.
Je pa res da je to blo vse v Mbju in tukaj so prodajalci in serviserji zelo prijazni.

Hux ::

Povrhu tega pa ti tri strokovnjaki ko se tak pritozujejo tu verjento sploh niso preverli ce je tisti njihov dodtani ram prvic kompatibilni z maticno plosco in drugic kompatibilni z originalnim ramom.
In ce se ze gres za takega strokovnjaka da to nena prvo preveris ko ti taksne errorje mece nevem no. :\

neo ::

Ne bom se vtikal v ostalo, samo dečki, dokler ne poznate stvari ne govorit na pamet, posebej ISHT glede tega da HP ne vgrajuje Foxconnovih plat, daj odpri kak njihov cenejši strežnik npr. ML110 in 99% da te bo v oči zbodel napis Foxconn. Ni rečeno da je ravno Foxconnova plata, ne bom trdil, vendar je kar nekaj delov na plati Foxconnovih. Poleg tega da so v strežnikih z SATA diski Maxtorjevi diski itd. sploh nebi.
Neo's

Šimpanz ::

Čisto mimogrede foxconnje eden od največjih proizvajalcev komponent za matične plošče. Skoraj na vsaki plati je kakšen njihov del.
Pred letom dni sem servisiral en računalnik (IBM ali DELL se ne spomnim natančno) in notri je bila plato od ECS, tako da je navedba da so v računalnikih tipa IBM, Dell itd. vgrajene boljše komponente bedrija. Najbrž pa so računalniki pred izdajo bolje stestirani od računalnikov naših proizvajalcev.

Turtle ::

Ja sam maš pa support za vse kar je not tko ko more bit...sej dans isti proizvajalc čipov dela za IBM, ASUS al ščiš kot so Albtron,...Razlika je po tem če kej crkne....Je že kdo poklical na HP uradni servis? nesel kej tja?....
1 2 3
4
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Comtron - težave z garancijo (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
788739 (5243) St235
»

Daj briši to temo (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
534982 (3463) Snegec

Comtron in garancija (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
838072 (6553) Mr.B
»

Comtron aka Mlacom2 (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Kaj kupiti
25321615 (12556) Tilen
»

Comtron Servis-katastrofa, znanje pod vsako kritiko (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Kaj kupiti
20616473 (10545) boštjan

Več podobnih tem