Forum » Pomoč in nasveti » Mape se ne odpirajo pravilno
Mape se ne odpirajo pravilno
.:n3j0:. ::
Mam problem,in sicer, ko 2x kliknem na neko mapo mi je ne odpre kot bi jo moglo,ampak se mi odpre Search okno.
Neki sm ze gledu v nastavitvah za mape,in sm opazu sledeco stvar:
V tistem okencku "Edit File Type" ni nikjer opcije "open", je pa "find". Zdej nevem kako nej to spremenim,zbrisat ne morm.
Tud ko z desnim kliknem na mapo mi pokaze:
Na prvem mestu bi moralo pisati Open,ne pa Search...
Kaj nej naredim,da mi bo mapo lepo odprlo, in ne da se mi bo pojavlalo Search okno...??
Lp
Neki sm ze gledu v nastavitvah za mape,in sm opazu sledeco stvar:
V tistem okencku "Edit File Type" ni nikjer opcije "open", je pa "find". Zdej nevem kako nej to spremenim,zbrisat ne morm.
Tud ko z desnim kliknem na mapo mi pokaze:
Na prvem mestu bi moralo pisati Open,ne pa Search...
Kaj nej naredim,da mi bo mapo lepo odprlo, in ne da se mi bo pojavlalo Search okno...??
Lp
- spremenil: .:n3j0:. ()
Gwanaroth ::
Tam kjer imaš za izbrat dejanje [kjer imaš [b] find [/b] ]:
Klikni New, pod Action vpiši: open, pod Program: explorer.exe
..in nato še Set as default.
Klikni New, pod Action vpiši: open, pod Program: explorer.exe
..in nato še Set as default.
Lights often keep secret hypnosis..
.:n3j0:. ::
Zdej sem opazil se to,da ko odprem mapo in v tej mapi kliknem na drugo mapo,mi jo odpre v novem oknu. Kako naredim,da mi bo mape odpiralo v istem oknu? V nastavitvah "Browse in same window" ni na voljo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sublight - program za samodejni prenos podnapisov (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Zvok in slika | 109784 (14388) | Morison |
» | Grand Theft Auto: San Andreas (PC) (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Igre | 137717 (33958) | Sandi1987 |
» | Opera 9.5 Alpha (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 13932 (9829) | kriko1 |
» | nokia 6600Oddelek: Mobilne tehnologije | 2007 (1524) | Goldee |
» | Integracija PhpBB v spletno stranOddelek: Izdelava spletišč | 1885 (1557) | roli |