» »

Yamaha S557...Kako pravilno naložiti FW??

Yamaha S557...Kako pravilno naložiti FW??

Matic007 ::

Lep pozdrav,

Kupil sem Yamahin DVD player S557 in, ker mi je z originalnim FW predvajalo le .sub podnapise, pa še pri teh so se pojavljale napake npr. ni se videlo č in ž., sem se odlločil da upgrejdam FW

Sledil sem napotkom, kako zapeči FW (pač potegneš dol nov FW za dotični player, ga ISO zapečeš (na min. hitrosti)...skratka vse po predpisih)

In ko vstavim CD noter se ne zgodi nič. Zero. Nada. Zaganja ga kae 3 sekunde, nato pa napiše samo STOP.

Ima mogoče kdo kakšen nasvet, glede na to, da sem totalen začetnik, kar se tiče upgradanja playerjev??

BogyX ::

Si sledil točno navodilom na BOF.si ?
Si uporabi njihov firmware?

Meni je šlo iz prve.

Videt je tak, kot da bi bil kak drug firmware, ali kakšna druga datoteka gor, ki je dvd ne spozna.

Matic007 ::

Uporabljal sem nek FW iz ene poljske strani ( http://www.itepe.net/ ). Mi lahko pošlješ natančen link FW iz Bofa, saj ga na njihovi spletni strani nisem našel oz. če mi ga lahko pošlješ na mail, če ga še imaš (trost.matija@siol.net)...

Aja, še to...Fajl je imel končnico .bin, ker pa bi rabil končnico .iso, sem uporabil pretvornik, da mi je iz .bim fajla naredil .iso in nato sem šele z Nerotom zapekel. Je mogoče tu problem??

Gwanaroth ::

Aja, še to...Fajl je imel končnico .bin, ker pa bi rabil končnico .iso

Tu je problem.

Zakaj si šel pretvarjat ? V navodilih ti verjetno piše, da posnemi v ISO (9660) standardu, ne pa .iso format datoteke, kar je bistvena razlika. In ubistvu se sploh ne da primerjat. Kot bi ti nekdo rekel da pojdi brat krompir, ti bi mu pa nazaj prinesel jogurt. Nima veze.

Ti kar lepo tisti .bin zapeci navadno na CD in bi moglo delat.
Lights often keep secret hypnosis..

Stepni Volk ::

V mini KAZALO oddelka Zvok in Slika je povezava na obstoječo temo o Yamahinih DVD/Divx predvajalnikih. Zaklepam.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[DivXviD] Philips predvajalniki (strani: 1 2 3 457 58 59 60 )

Oddelek: Zvok in slika
2954395937 (52433) NejcSSD
»

[DivXviD] Pioneer predvajalniki (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

53672099 (16861) LexLuthor
»

[DivXviD] Gericom Bellagio predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

38462101 (20515) Caniggia
»

BIN datoteka

Oddelek: Pomoč in nasveti
205100 (4540) elninko
»

*.bin , *.cue....kaj storiti

Oddelek: Programska oprema
353951 (2968) Soni

Več podobnih tem