» »

T-2: Splošna debata in iskanje zarote

T-2: Splošna debata in iskanje zarote

««
42 / 62
»»

sleby ::

duke_nuke: ja to sm tut jz prebral. zato sm bil presenecen, ko so mi rekl, da ni problema. sicer pa sm govoru z eno gospodicno na eni drugi stevilki (ki je ne bom izdal) in ne na 00000. ko sem prisel po opremo sem tudi povedal, da sem zmenjen z doticno gospodicno in sem se vse naprej tudi menil samo z njo.

Duke_Nuke ::

Ok, potem bi lahko že prej povedal, da so kao veze:D

Sicer pa tele anomalije med kontaktnimi osebami so tipične za nekega drugega ponudnika na T. Kar samo potrjuje pravilo, da brez vez ali kot v tvojem primeru sreče ne prideš hitro skozi. Držim pesti, da se te drži še naprej
Experto Credite

]Trix[ ::

sznn:

Ker vidm da si nisi prebral kar nekaj postov nazaj kako poteka celotna situacija od userja do userja ti bom razlozil v nekaj korakih:

29.11 ob 10:30 klicejo iz telefonske stevilke 0801006 in se mi predstavijo kot T-2 da mi 2.12 enkrat od 10h - 11h prinesejo opremo za T-2.

30.11 ob 15:00 klicejo iz Ljubljanskega kabla in me povprasajo o tocnosti podatkov o odjavi naročniskega razmerja ter me obvestijo da mi pridejo izklopit kabelsko naslednji dan.

1.12 ob 12h pride tehnik iz Ljubljanskega kabla in me odklopi iz njihovega kabelskega omrezja.

2.12 ob 9h zjutraj preneha delati ISDN telefon in Siolov ADSL.

2.12 ob 11:15 pride Telekomov tehnik in mi pobere opremo ter mi sporoci da je preklop na T-2 omrežje opravljen. Cakajoc do 13:30 grem napolniti mobiracun in opravim 15 neusepnih klicev na T-2 in 16 uspesni klic pri katerem caka 4 minute da se končno nekdo javi. Povprasam zakj se ni monterja pri meni?. T-2 informacijska sluzba nima pojma o tem. Recejo mi naj pocakam. In impulzi tecejo. 3x me dajo na hold, da so se vmes pozanimali in ugotovili da nimajo pojma o tem da naj bi prišel do mene monter in mi prinesel opremo. Ter mi povejo da me pokličejo nazaj.

2.12 ob 15:00 se vedno ni nobenega klica nazaj. Odlocim se da jih poklicem in zopet ista zgodba (neuspesni klici in 4 minutno poslusanje glasbe). Oglasi se drug clovek kateremu moram spet na dolgo in siroko razloziti kaksna je situacija. Dajo me na hold. Se oglasi in rece da ne ve kdaj pride monter do mene. Nakar se zmenva da pridem po opremo sam. Ker STBjev nimajo naj bi dobil tisti dan samo MODEM in IPTELEFON.

Tekom dneva se mi zastavi vprasanje od koga je telefonska iz katere naj bi me klical v torek T-2 --- naute verjel --- OD TELEKOMA.

2.12 ob 16:15 na Brncicevi dobim samo MODEM, ugotovili so namrec da imajo samo to in da naj bi dobili robo v ponedeljek in da naj poklicem takrat.

2.12 ob 17h priklopim modem. Maximalna hitrost 1024/256, naročil sem 10/2 poleg IP telefonije in IP televizije.

2.12 ob 20:00 klicem na T-2 (zopet zasedene linije, nato glasba 5 minut). Povem problem. Recejo da bodo sporocili tehnikom.

Konec dneva -- stroski klicanja na T-2: cca. 1500 SIT

3.12 ob 11h ugotovim da se vedno ni 10/2. Klicem na T-2, zopet ista zgodba, glasba .... Zopet moram spet tretjemu cloveku razlagati o mojem problemu, on cekira v racunalnik, impulzi laufajo in navsezadnje rece da imam prav in da bo informacijo posredoval naprej.

3.12 ob 20h opazim da je hitrost linije 1/1. Klicem se enkrat na T-2. Zopet razlagam svojo situacijo spet enmu tretjemu cloveku, seveda po 3 minutnem poslusanju glasbe. In zopet mi rece da bo sporocil naprej.

Konec dneva -- stroski klicanja na T-2: cca. 1200 SIT

Nedelja hitrost cez cel dan niha... od 512/128 do 1024/256... Informacijska sluzba ne obratuje.

Ponedeljek 5.12 ob 12h: max hitrost 1/1. Klicem T-2 zopet ista zgodba kar se glede glasbe tice, javi se neka punca kateri sporocim ze trejic razlagam kaksen je problem. Ob 16h dobim linijo 10/2. Kar se glede IP telefonov in STB enot tice mi rece naj poklicem v sredo.

Stroski klicev: 600 SIT

Sreda 7.12: Dva dni konstantna hitrost 10/2 sedaj pade na 1/1 in cez cel dan niha, pingi so obupni. Nato je 5/1 in spet 1/1 in 512/128 in zopet 8.5/1.5. Klicem glede STBjev in IPtelefonov. STBjev in IPTelefonov nimajo in recejo naj poklicem v cetrtek. Glede nihanja hitrsti recejo da bodo informacijo posredovali tehniku.

Stroski klicev: 500 SIT

Cetrtek 8.12 se hitrost "nekako" popravi in je vecino casa 6/1.5. Klicem na T-2 zaradi STBjev in IPtelefonov okoli 11h... Jih ni... Zvecer pade hitrost na 1/1 ali manj. Odprem posto od T-2: Podatki o naročniškem razmerju... NIKJER NI OMENJENA IP TELEFONIJA. Klicem na T-2... Povem svoj problem... Clovek opazi da ni obkljukana IP telefonija. Nakar mu dopovem da sem jo obkljukal. Rece da bo preveril pogodbe in dopis ki sem ga poslal za spremembo hitrosti drug dan takoj ko pride v sluzbo.

Stroski klicev cca 1100 SIT.

Petek 9.12 ob 14:45 res clovek poklice in se mi opraviči za njihove "tipkarske" napake in da je vse to kar se mu prejsnji dan navedel resnica. Vprasam ga ali lahko pridem iskati STB in IP telefon. Zvem da opreme ne dajejo vec osebno in da moram pocakati monterja da mi jo prinese. HUDO. Vprasam ga kdaj bo to? Nima pojma... Vendar mi pove da imam prioriteto. (HAHA)

Do danes se nobenega klica iz T-2. Hitrost niha konstantno od 2/512 do max 8.5/1.5. Pingi so enkrat uredu in enkrat niso. Danes mi na vsake 15 - 20 minut pade linija.

A se temu rece resno poslovanje? NE. A je to fer odnos do strank? NE.

V 12h dneh sem samo za klicanje na T-2 iz GSMa, ker seveda nimam stacionarnega telefona, zapravil cca 5000SIT brez da bi stel klice na druge stacionarne telefonske stevilke ki sem jih privatno moral klicati ker drugace ni slo in seveda pogovori iz GSMa na GSM omrezja ko mi tega ne bi bilo treba ce bi imel telefon.

Skratka: Hitrost interneta je nestabilna, pingi so vecji kakor je bilo reklamirano, IP telefonije in IP televizije nimam ze 13 dni in tudi se mi ne sanja kdaj ju dobim in ce ne bi sel sam osebno po modem ga sigurno ne bi imel do danes.

Toliko o tem za danes.
Conscience is what hurts when everything else feels so good.

icemarik ::

TRIX to je res nesramnost kaj ti delajo.

Na ta način T-2 nebo pridobil mene kot stranko. Jaz se ne dam zajebavat. Jaz še ostanem na Siolu.

ubistvu niso veze ampak me je doticno dekle klicalo kaksna 2 tedna nazaj in sem si pac zapomnu stevilko in sem kar direkt tja klical in zvezo dobil v prvem poizkusu. ko bojo men zrihtal jo mogoce napisem:)
drugac pa tam na onem listu pise, da so vsi podatki na vklopnem nalogu, ki naj bi ga dobil poleg. kaj je to in zakaj jz tega nisem dobil??
drgac pa hvala in tut jz upam, da se me bo sreca drzala se naprej:>

G-man ::

Moje sožalje. To res ne pelje nikamor. Ampak suma sumarum, a komu sploh dobro laufa?

Duke_Nuke ::

TriX: Srhljivo! To je definitivno preseglo celo mojo odisejado s Telekomovo naročniško službo in monterji. Poleg tega pa si mi pa še dal zlo slutnjo, da so tudi pri meni imeli "tipkarsko" napako za neobstoj naročila IP telefonije.:(

Saj ravno to sem hotel v teh postih povedat, da to ni za nikamor se stalno zgovarjati na druge (Telekom, ki je seveda za večino dejansko edini krivec) in jim pripisovati še krivdo za svoje organizacijske težave. Prebiram redno vse teme o T2 in razpletanje težav na relaciji T2-APEK-T1 in opažam, da čedalje večja neprofesionalnost veje tudi iz ravnanja T2-ja (potem pa še negativna osebna izkušnja v teh dneh). Če vsaj ne bi vedno takratko potegnil ravno potrošnik oz. se učili svoje poklica na plečih uporabnika.

V upanju na boljše čase, iz optimista v realnega pesimista. Kot običajno pri telezadevah

Howg, govoril sem.:)
Experto Credite

Wox ::

Primarni problem sploh ni ne na strani T1, ne na strani T2. Problem je v omrežju, točneje t.i. "last mile", ki je pač takšen kot je in se od uporabnika do uporabnika razlikuje. V splošnem pa lahko rečemo, da je v zelo slabem stanju. Krivec za takšno stanje je seveda lahko le T1, ker je on lastnik omrežja. Ker je T1 kvazi državno podjetje, je posredno glavni krivec država. T1 se tega seveda zaveda, zato nudi storitve preko tehnologij, ki v omrežju v takšnem stanju kot je, lahko vsaj približno pravilno delujejo. Malo hecno je, da T2 gleda na omrežje T1, kot na idealno omrežje. Kar bi nekako z vstopom Slovenije v EU naj bilo. Realno stanje pa je žal daleč od idealnega. Končni rezultat vsega skupaj pa so žal nič hudega sluteči nezadovoljni uporabniki.
Commodore 64

iration ::

> Moje sožalje. To res ne pelje nikamor. Ampak suma sumarum, a komu sploh dobro laufa?

meni občasno prekinja povezavo, tako, za par sekund ampak se ne sekiram prav dosti čeprav zna biti moteče. bojo že porihtal, če pa ne je pa vseeno še vedno 10x (v resnici še večkrat) boljš in hitreje kot na silolu, za podoben denar.
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda

ok, glede na to, da me jutr pride telekomovc preklopit bi rad takoj sprobal, da ne bo potem spet kksnih komplikacij ce bo model za*ebu, sem si zdele prklopu vse skupi razn ena stvar me zanima. spodi je slika moje 'centrale', ki jo bo telekomovc jutr verjetno odnesu, men pa ostane samo siv kabl. to zgleda tkole:

ker siv kabl ocitno nima prikljucka me zanima, kako hudica jz potem prklopim modem na linijo? a morm strica od TK prosit, ce mi lahko na konc kabla namontira prikljucek al enostavno kabl prklopm v tole zadevo ter potem kabl od modema v to?

hvala za odgovore.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sleby ()

MEDENA ::

spodnja slika tisto ti pustijo.

fast ::

En od teh kablov ki grejo v NT ima sigurno vtikač gor, lahko gre siv not, bel pa ven, ker je prevezan.

Bomo vidli kaj se bo dogajalo, saj se je država odločila prodati svoj
delež v telekomu do konca leta 2007 .
Baje je potencialni kupec kar hčerinska firma Deutsche Telekom imenom T-systeme.

ja uno spodnjo vem, da mi pustijo, ker je moja. sej zdej sm nekak ugotovu, da bom mogu strica prosit, da mi zveze ali pa namesti prikljucek na kabl ker telefonske vticnice zal ni v blizini.

PS: a kdo ve kok je lahko dolg kabl od gatewaya do aminota? ker mam en 15-20m kabl doma pa me skrbi, da ne bo predolg.

PS2: a obstaja kak scart razdelilec, ki bi 1 scart prikljucek razdelil v 2? ker moj tv ma samo 2 scart + 1 cinch vhode. problem je ker sta oba scarta ze zasedena (dvd in vcr). edino, ce bi dvd player priklopil v cinche samo mi pa mori, ker so na sprednji strani.

PS3: kako nastavim router ker bi pac mel 2 racunalnika na internetu? al naj oba vezem kar direkt na gateway?

Zgodovina sprememb…

Če ti gre kabelj iz vtičnice v NT potem ima že zvezano, sicer odpri pokrovček na NT pa poglej.

fast: un NT je mrtev prikljucek se iz casov isdnja. sem mel to v sobi in ni blo nanj nic prikljuceno. zdej sm pospravu kabl in bom jutri telekomovca prosu, ce mi lahko v spodnjem nadstropju ponovno zveze.

alfasud ::

@BEBI

Na spodnji sliki je telefonska vtičnica, kajne. No in za njo maš nek kabel napeljan in to so ti montiral nekoč telekomovci, rajt ?
Hja, fantom se takrat ni dalo ali pa niso imeli klešče za "krimpanje" priključkov na kable, pa je bilo bolj enostavno odmontirat vtičnico in kabel kar "zašraufat". Močno dvomim da se bo jutri telekomovcu dalo teb "krimpat" kabel. Pa to tudi ni potrebno, ker zadevo priključiš takole:
Tel. kabel iz vtičnice --> VDSL modem -->UTP kabel --> CEP vood serija 100 ali 200. Na porte A-D na CPE pa s UTP kablom priključiš 2 X PC/Router(unicast porti) . Na porte E-H pa IP Telefon in STB(multicast). IP Telefon ima vhod in izhod zato ga lahko vežeš zaporedno pred STB če hočeš imet telefon v bližini TV-ja. Vsi kabli naprej od CPE so UTP in do cca 50m preverjeno delujejo (ne vem natančno kakšna je max. dolžina).
V izogib gledanju več TV programov na PC s programom VLC so na T-2 skonfigurirali vse CPE tako da so razdelili promet med porte A-D unicast in D-H multicast. To pomeni da moraš imeti dve mrežne kartice na PC-ju na katerem želiš gledat VLC TV in brskat po netu, ali pa pretikat kable, ali pa en PC namenit samo enemu ali drugemu opravilu.

L.P.

ta telefonska vticnica ze nekaj let ni bila v uporabi (tocneje odkar imam adsl) in sem jo danes z kablom vred odstranu. mam drug utp kabel napelan po bajti za net. ampak tam, kjer je zdej centrala od telekoma bo pa potrebno to vticnico nazaj zvezat ker drugac nimam kam priklopit modema. samo problem je v tem, ker sam tega ne znam (ne vem katere zice je treba kam zvezat na vticnici) in to bom prosu telekomovca ce se mu da.
kar se pa telefona tice pa sem dobil siemensov gigaset a120 in se mi vedno bolj dozdeva, da je to isdn telefon. ima namrec samo en vhod in se ta je take oblike kot prejsnji isdn telefon in ne kot ethernet prikljucek!
sicer pa pocakajmo do jutri pa bom vidu kako pa kaj. samo upam, da se ne bo telekomovc kje zgubu:)

se offtopic: kok pa stanejo te klesce za krimplat kable in kje se jih da dobit? jih vedno rabm pa jih noben nima:\

Zgodovina sprememb…

Sej sta sam dve zici ane? Sploh ni vazn kako jih zvezes. Sam obe ne smeta bit na istem :) Preverjena informacija.

Ah ja... Bolj kot berem te poste o T-2, bolj sem zaskrbljen.

AntiFriz ::

In mene zmeri manj mika da bi se presedlal na t2... Zaenkrat lahko napisem da je siol v mojem primeru zakon. mam tocno to kar obljubljajo, nic vec, nic manj. T2 pa zadnje cajte bol obratuje kot podjetje za nategovanje ljudi mar ne?

Websitemaker ::

No .. po treh tednih utripanja lučke z izjemo enega popoldneva, ko je delalo ... se je sedaj zadeva uredila ... net in IP tel. dela 2 dni.... čeprav je UL slab ... le cca 70 Kb (paket 10/2) in včeraj je vseskozi ven metalo tako internet kot telefonijo ...

Takoj pa se mi je pojavil nov problem .... zaprosil sem za statični IP in ga tudi dobil, ki pa je 84.255.xxx.xxx in mi ga ASUS WL-500g router zavrne, češ da gre za napačen IP (ob vnosu 255 na katerikoli poziciji se mi javi alert okno in napiše: "not a valid IP address").

Tako da enostavno ne morem povezati roureja s T-2 omrežjem ?!?!?

Ima kdo podoben problem oz. ve za kakšno rešitev ????

Poskusil sem trik... tako da sem namesto 255 vpisal 250 (kar sprejme normalno), izvozil setinge, v seting file-u nato ročno popravil iz 250 na 255 in nato import setingov ... pa je še skoz v routerju ostajala 250 !?!!??!

LP
XORO RULES

ToniT ::

IP adresa ne more vsebovati številke 255 (maksimalno je lahko 254).

bradek ::

Antifriz&Trix&Co, to je tocno to kar Telekom zeli doseci s tem kar pocne?

klemenSLO ::

Že od začetka spremljam tole temo in mislmim da VEČINA uporabnikov T-2 ni zadovoljna z njimi, ostalim pa sploh še priklopili niso.
Naj naredijo anketo o tem, me prov zanima za kaj bi se uporabniki opredelili.

PS:Prejšnji mesec sem odpovedal Sioll TV, preveč je štekal, pa tud ne gledam tok tvja da bi opravičil nakup. Siolovci so mi lepo račun zmaljšal, telefizija pa še zmeri dela. :) (vsaj zaenkrat- pa že skor en mesec je od tega) . Kaj naj rečem SIOL rulz 8-)

Mirtma ::

No, jaz menim, da se na takšnih forumih pojavljamo tisti, ki imamo težave. Če bi mi vse delalo OK, verjetno niti ne bi iskal nekih rešitev ... torej je potrebno vzeti v zakup, da je tu več hude krvi... Tisti, ki težav nimajo, ali pa nimajo tako visokih zahtev (10/2), lepo uživajo v novem ponudniku. Lahko pa se seveda motim.

ELEKTROLJUB ::

]Trix[
Nehaj brati....:))
LED svetloba je prihodnost...

DeletedUser ::

Websitemaker: ip številka se ne sme končat na 255 (*.*.*.255) tako da router to preverja
in onemogoča vnos - po pomoti pa to preverja očitno za vse 4 bajte in ne le za zadnga...
bug v firmveru...

dodatek: začet se tud ne sme na 255. , tak da drugi pa tretji bajt bi se pa morala nastavt
na 255...

Zgodovina sprememb…

Ginginova ::

Meni diši po temu, da je tip zamešal IP naslov z netmask.

Ogo

Websitemaker ::

Ogo: NE, nihče ni nič zamešal, namreč če na switch priključim PC direktno in mu za IP vnesem 84.255.xxx.xxx, DELUJE NET BREZ PROBLEMA ...

Medtem ko router pa to adreso zavrača....

Na enem drugem forumu sem dobil podatek, da lahko "ročno" prekonfiguriram router z ukazom "nvram set wan_ipaddr=84.255.xxx.xxx" ... a nimam pojma kam naj to vpišem !??!?! Any idea ?

LP
XORO RULES

kako nastavim router ce hocem 2 compa na net?

Dark Angel ::

Websitemaker: to vpišeš v telnet :)

v cmd: telnet (ip routerja), vpišeš login in pass in potem vneseš tist ukaz

Pa še en komentar:

Vsi se tolk zlo pizdite čez t2. Očitno je pri meni izjema... Priklopili so me v dobrih 14 dni od poslane pogodbe, imam paket 10/2 ki dela čist ok, sam upload se ustavi pri okrog 150 kb/s, 2 TVja delata brez problema (razen tistih kanalaov ki jih pač še ni, pa 2 francoska sta brez zvoka) :p Edino telefon mi še niso omogočili klice ven.

Telekom me je odklopil v petek, v ponedeljek je že delal t2. Po opremo sem pa šel sam iskat in ni noben nič kompliciral oz. omenjal da ne morem vzet. In to je bilo v ponedeljek.

SasoS ::

Meni dela ok, tako upload kot download, telefon, tv, vse...edino rad bi da mi omogočijo multicast na vseh portih. Včeraj je nekaj ven metalo net (tv je delal medtem, za telefon ne vem) ampak danes že dela.

IP je res oblike 84.255.x.x, meni na linuxu dela ok, router ima pa očitno težave s tem. Ipji se lahko začnejo z 1-223 (224 je že multicast), 255 je lahko na vseh ostalih treh mestih (odvisno od netmaske).

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: SasoS ()

Dark Angel: A v ta ponedeljek si sou iskat? Pa ti niso nic rekl da ne mors... PIZDA. ARGH.
Zdele te ene 20ic klicem -- in mam poln k..... Al je KLIC NI USPEL al pa ZASEDENO.

No zdej je pa zadnjih 15 klicev kr Klic ni uspel. Mogoce so blokiral mojo telefonsko. Najraj bi klel. Ampak nam.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ]Trix[ ()

huuuuuuuuu!! t2 dela!
ucer so me prvic klical in dons ze dela:)
stric od telekoma je res prsu tocno ob 12ih, adsl pa je nehu delat kakih 5 minut prej. downtime je torej zanemarljiv:)
potem sm vse skup priklopu in dela!!! samo telefon je treba se zrihtat ker se nimam msn stevilke niti nic.. tv in internet pa delujeta. za teste pa se ni blo casa.

zaenkrat sem zelo zadovoljen!!!

Ja, ta ponedeljek... Prej sem jih sam 1x dobil na telefon (po ene 20 klicih) v petek in niso nič kej dost vedel kdaj bi naj tehnik prišel to priklopit.

In sem mel vsega poln kufer, se vsedel v avto in odpeljal na Brnčičevo, kjer sem v petek dobil modem in telefon, v ponedeljek pa še 2 STBa (prejšnji teden jim je zmanjkalo STBjev).

Noben nič kompliciral, sam dal so mi vrečko in to je to... Zdej jih moram sam še poklicat pa zatežit da telefon omogočjo klicanje ven...

LP I

predator32 ::

Samo vprašanje! Dne 17.10.2005 sem odposlal podpisano pogodbo za priklop na T-2,naj povem da nimam doma ne adsl ne siol-a niti stacionarnega telefona ne,telefonska vtičnica je v stanovanju vendar predvidevam da je mrtva,imam kabelsko TV in kabelski dostop do interneta,vendar v pogodbi nisem podpisal izjave za odklop od kabelskega opereterja,ves ta čas nisem nikogar klical kaj in kako bo z priklopom,sem pač se prepustil,kar bo pač bo in kdaj bo...danes 14.12. sem s strani T-2 dobil prvič po odposlani pogodbi pošto v kateri so samo osnovni podatki za moj priključek na T-2: naročene storitve,elektronski naslov(uporabniško ime in geslo)
podatki za telefonijo(telefonska številka,model naprave in serijska številka)
tehnični podatki(DNS strežniki,in strežniki za pošto)

Zanima me kako so mi poslali te podatke,če ni nikjer omenjeno kdaj in kako bi naj sploh kdo prišel priklopit,in ali ta pošta pomeni da bi naj bil v kratkem priklopljen?Z mano še nihče ni kontaktiral.

antonija ::

Zakaj pa njih ne kontaktiras?
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

ok zdej sm mal bolj stestiru linijo in sicer:
uploada mi 225kB/s
downloada mi ~1170kB/s

mislm, da so to mejne zmogljivosti 10/2 paketa?

Zgodovina sprememb…

MEDENA ::

prase bebi ;)

meni upload še vedno ne dela preko 110 ;((

@Bebi: Slabo ti to dela za 10/2 Mb/s paket. A to maš 1/256 paket?
Commodore 64

Markoo ::

Viharnik tebi se bol malo sanja o vsem skupaj to je skoraj max kaj njemu dela.

A res? Takšne hitrosti mam jaz na osnovnem SiOL-ovem paketu. No ja, download mam nekaj malega nižjega, upload pa tu nekje. :D
Če pa bi pisalo namesto mali b veliki B, potem je pač vse skupaj druga pesem. Ampak jaz vidim male b-je.:D
Commodore 64

dmok ::

Viharnik tebi se bol malo sanja o vsem skupaj...

Pozna pa raziko med kb/s (kilobit na sekundo) in kB/s (kilobyte na sekundo). :D

d.

Markoo ::

Glej saj vsi vejo kaj je mislu ne samo napisaj je pac tak ne pa pomojem si ti tudi vedu samo si se pac hotu malo pametnega naret ne!

;( OPOZORILO;( :
Danes sem klical na Telemach kako je z odključitvijo, za kar sem pooblastil T-2. In gospa tam mi pravi da ona nič ne ve o kakšnem odklopu... Še več, da tisto kar jim T-2 pošilja mirno mečejo stran. Kao da oni nimajo čisto nič z T2 in da si mora vsakdo sam odpovedat storitve pri njih.

Tako da če je kdo pooblastil T2 da mu odpove storitve pri Telemachu naj si jih raje kar sam odpove...

Zgodovina sprememb…

bdx ::

Za tiste, ki trdite da ni T-2 kriv (ampak Telekom).

BOLI ME KURAC KDO JE KRIV, jst sm podpisu pogodbo s T-2, in me gladko boli kita za probleme med Telekomom in T-2.

+ Za tiste ki so zadovoljni z 400-600 KB/s downloada in 60 KB/s na liniji 10/2. D E B I L I. S svojim cablom 2/0,265 dosezem download 240 in upload 30.

/flame
progamer

Matic0 ::

A še komu ne dela dons T-2 TV?

Bravo Marko. Moj post je čisti cinizem. V posmeh ljudem, ki niti ne vedo, kaj so kupili.
Kar se pa razumevanja tiče... Človek (lahko) razume tisto kar prebere. Mešat jabolka in hruške v tehniki nekak ne gre.
Commodore 64
««
42 / 62
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Siol VDSL2 (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Omrežja in internet
25138050 (21996) Bug
»

T-2 VDSL vs. SiOL ADSL 2+

315879 (3184) ar4743
»

SIOL ADSL2+ (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

31038938 (18345) Primoz78
»

Nov ponudnik širokopasovnega dostopa - T2 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
18963129 (44501) OmegaBlue

Več podobnih tem