» »

T-2: Splošna debata in iskanje zarote

T-2: Splošna debata in iskanje zarote

««
23 / 62
»»

AntiC ::

T2 tv nimam....kabli so pa standard....nevem ksn meter..nevem

taurennn ::

zakaj imas pa se vedno iskratel modem od adsl-ja?

hehehehe...a ti tudi delas norce iz vseh?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: taurennn ()

AntiC ::

ne ... imam se vedno en isdn + adsl... (prej sem imel 2).....ta je še službeni.........imel sem 2 isdnja...smo dal nalog se za tega da ga odjavimo...pa so te bebci neki zamešal...vendar pa mi zdj dela adsl in tud vdsl...tko da se ne pritozujem ce kr oboje dela......

ce mi ne vrjames da mi t2 dela...je pa to tvoj problem...... sm se javu samo da povem da priklaplajo in kok mi vlece...to je to...

eh...hecam te...:D...brez zamere...

podbevna ::

Mene je Telekom že preklopil in odnesel opremo. T-2 monterji pa pridejo ob 4-h.

Sem bil zmenjen z obojimi ob 12h, pa so me T-2jevci nategnili. Letel sem domov iz službe, Telekom je bil točen, unih pa od nikjer!;( Potem so rekli, da so imeli probleme pri drugi stranki in da pridejo ob 4h. Tako da bom moral še prej iz službe... Šef ne bo navdušen, a če bo že danes delalo je vredno.

P.S. priklopijo mi tudi T2 TV, tako, da bom poročal o delovanju, če bom imel net...

Malkec ::

AntiC bi lahko prosim pingal dva ipja s prazno povezavo?

82.211.37.101 in 213.200.95.51

Da vidimo če je res VDSL to kaj oblublajo >:D
/* Xaser 3 * 939 dual sata 2 * Opti165 (ccb1e0608mpmw) @2933 MHZ*/
/*TT 120 * X800 XL *1GB Transcend pc 3200 * MAxtor 160 GB SATA II /

sss ::

mah vi pingofili :D

rabm hitrost :D, ne pa 5 ms nižji ping

Sej hitrost smo že videli, da dela na polno. Rad bi se še prepričal o pingih :D

kitl76 ::

Tole je eden uporabni na jokerju prosil če nekdo še tukaj prilima in sem to storil jaz, da si preberete.

Dobil sem odgovor na splošne pogoje uporabe...

Splošni pogoji so spisani tako zato, da se kot ISP lahko zavarujemo pred morebitnimi zlorabami - resnici na ljubo nekateri znajo izkoristiti še tako majhne luknje v zakonu... Si a pridržujemo zakonsko pravico brez opozorila spremeniti pogoje in sankcije...

28. člen

- če povzroča tehnične težave
če uporabnik uporablja tehnično opremo, ki se izkaže za vzrok okvare na opremi v lasti T-2. seveda mora tudi poravnati nastalo škodo. ČE uporablja neprimerno opremo, ki bi v omrežje širila analogni oz. digitalni šum in s tem onemogočal delovanje naprav. Če uporablja opremo, ki bi lahko komprimitirala varnost in blokade na sistemih t-2, vsesplošni flooding...

-če s svojim delovanjem onemogoča delovanje ostalih uporabnikov:
če se na računalnikih priklopljenih va razdelilec pri uporabniku nahajajo virusi ,črvi, trojanci spyware ki bi se preko vsopne točke uporabnika širili v omrežje oz. če nemara uporabnik sam piše škodljivo kodo... drugi načini onemogočanja . sw flooding.

and finaly last but not least
- če naročnik brez soglasja t-2 proti plačilu trži storitve podjetja t-2.
Na CPE uporabnik lahko priključi wireless router in nanj priključi odjemalce znotraj stanovanja (ne sme zaračunavati uporabe). Uporabnik ne sme npr. k sosedu potegniti kabla ali Wi-Fi signala in mu potem zato zaračunavati storitve...
Uporabnik lahko uporavlja wireless ali navaden local area connection na relaciji med objekti, vendar mora na gatewayu blokirati prehod zunanjih uporabnikov.
Uporabnik NE SME kupiti npr 20/10 povezave in potem drugim recimo 10im uporabnikom naprej ponujat npr. 1024/256 za denar, in uporabljat bandwith limiterje li druge podobne programske opreme.
Izjema je da se npr. N kolegov odloči,in eden vzame linijo z večjim prenosom, potem pa si naročnino Delijo na N enakih delov. Še vedno je prepovedana uporaba bandwith splitterjev ali limiterjev ipd SW opreme. O nameri je potrebno obvestiti T-2, in vsi uporabniki morajo biti informirani o spremembi cen, da se prilagodijo deleži. Primeri se rešujejo individualno za vsako tako skupino posebej. Še vedno bo edini kontakt za reševanje težav oseba, ki je naročila storitev.

Problematika podpisanih pogodb
T-2 tiska in pošilja obvestila vsem, katerim je bila poizvedba s strani TK negativa. Ker jih je veliko, stvar kar nekaj časa traja da bodo vsi interesenti dobili dotično pošto. V pošti se nahaja obrazložitev in nova pogodba za primer, da uporabnik želi odpovedati storitve TK in vzeti storitve pri T-2. Stvar bo šla v novo poizvedbo, in v primeru pozitivnega odgovora, se prvotna pogodba šteje kot neveljavna.
V nasprotne primeru je še vedno veljavna prva pogodba, in bo realizirana takoj ko bo to mogoče. (predvidoma po novem letu) razen če je uporabnik ne prekine (razlog nezagotovitev povezave v dogovorjenem roku...) rešuje se individualno.

Moč oz. možnosti uporabnikov
Kot uporabniki oz. potrošniki imamo mnogo več orodij za pospešitev procesa,kot ga ima ISP. Uradne pritožbe na razne inštitucije:APEK, Urad za varstvo potrošnikov, Urad za varstvo konkurence, razne inšpekcije... Obljubljen imam seznam inštitucij po e-mailu do večera, in če jih vsi zasujemo s pritožbami na trenutno situacijo in roke za izvedbo, se bo nekaj moralo premaknit. ISP ima na voljo le APEK, TK in sodišče...
Če ste za stvar, bom naslove postal sem gor, pol pa jih dejmo zasut, jest vem da jim bom poslal kar nekaj papirjev na vsakega, če bom sam, potem bo bolj malo učinka, če pa gremo skuaj v vojno... Če ma kdo kaj več stikov s kakim od Slo-techu, naj jim da tele info, ker nisem glih subscriban tam gor, pa sam za to se tud ne mislim...

icemarik ::

AntiC kako daleč si pa oddaljen od centrale. In res bi te prosil če nam poveš kakšni so pingi oziroma odzivni časi (če so kaj boljši od ADSL).
Probaj zaigrati kakšen counter strike source ali kako drugo igro in nam povedat kako je z pingi.

podbevna kaj ti še niso prišli preklopit na T-2'

Hvala

Zgodovina sprememb…

• spremenil: icemarik ()

jsmith ::

AntiC, iz katerega IP območja T-2 dodeljuje številke? Ali lahko pošlješ še kakšen traceroute?

lamz ::

# JAVNO NAZNANILO v postopku nadzora nad ugotavljanjem skladnosti 9. točke Vzorčne ponudbe za razvezan dostop do krajevne zanke in skupno lokacijo z določili zakona o elektronskih komunikacijah, zavezanca Telekoma Slovenije (17. 11. 2005)
Apek in njihovo javno naznanilo.
P.S.: Od včeraj teče 8 dni.

footprint ::

hoj

mene pa zanima če ima kdo od na novo priklopljenih T2jevcev, ze postavljen domaci HTTP server v nekomercialne namene. Torej svojo domaco spletno stran z registrirano domeno torej www.nekaj.net

Ker ce nam tega naujo pustil pol je itak vse brez veze.
Footprint

blblb ::

Perci: kako da ni mozno?? Jaz sem poslal poizvedbo 16.10 se mi zdi in pred 3 dnevi je prislo obvestilo glede tezav s telekomom in ce hocem spremeniti pogodbo.

Na katerem koncu Skofje Loke pa priklop ni mogoc??
Mogoce si le predalec...

lp, blblb

perci ::

Lej, to jst sam posredujem informacije iz ust direktorce ene firme, kjer jim neki rihtam. Lokacija je center, torej Nama center, in mi je rekla, da so jo klicali s T2 in rekli, da zadeva ni možna... Zdej, ne vem točno kje je centrala center, ampak predstavljam si, da prav daleč od Name ni.

Je pa hotela naročit telefonijo + net. Zdej je šla na siol adsl - BMK.

prideb ::

Centrala center je na pošti ,se pravi 50m od Name.

blblb ::

aha
Drugace, ce dela v Nami pomen,i da je priklopljena na centralo, ki je v Skofji Loki (posta, ki je 50-100m stran oz. cez cesto) in ne na Frankovem naselju tako kot jaz.

Se mi zdi pa cudno, da glede na to da je od centrale oddaljena manj kot 1000 metrov, ni mozno imeti prikljucka. Mogoce je centrala ze zasedena oz. ni prostih kapacitet??

Mogoce bom tudi sam dobil tako sporocilo vendar za zdaj ne kaze tako (sem priblizno 300m oddaljen od centrale na Trati oz. Frankovem naselju).

lp, blblb

tu se ne ve kdo pije in kdo placa...

oba z bratom sva izpolnila tiste obrazce na t-2 strani za povprasevanje.jaz sem vzel vse troje telefon, tv in vdsl(popoln razvezan dostop), brat pa tv in vdsl (skupen razvezan dostop)...nazaj sem podpisano pogodbo poslal samo jaz, brat pa ne.in tega mine dober mesec pa poklicem vceraj na t-2 kako je zadeva dalec...in pravi stric na drugi strani: ja to je izvedljivo vse je ok drug teden lahko pricakujete klic da se dogovorite o namestitvi. danes zjutraj pa postar prinese t-2 pismo, pa noter pise, da se skupen razvezan dostop ne da izvest (vdsl in tv)...ceprav jim nihce ni poslal pogodbe o skupnem razvezanem dostopu nazaj...

kdo zdej tu koga...? a bucmani gledajo samo tiste obrazce, ki jih folk veselo izpolnjuje preko neta, ali gledajo dejanska narocila s podpisi strank, ki jim jih le-te posljejo po posti nazaj v obdelavo?

edit: dva tedna se pocakam, pol pa jih en lep ku*c gleda in ostanem na siolu...

Zgodovina sprememb…

|bLaD3| ::

Spoštovani!

Na T-2 še nismo prejeli dokazila o takem primeru. V primeru, da je primer resničen se lahko prjemnik tega modrega paketa veseli visoke odškodnine s strani Siola in visoke denarne kazni Siola za poneverdbo podpisa.

Lepo Vas pozdravlja

T-2 Služba za naročnike

NavadniNimda ::

LOL!:D A zdej pa Telekomarji že podpise ponarejajo? Upati je le, da jim folk ne bo še naprej nasedal. Tako jim bodo tudi uni ponarejeni nasmeški počasi minili.:D >:D

[_DeV|L_] ::

taurennn: kaj nam zdej kle jokas? koga briga a bos ostal na siolu al bos sel na T-2?!?! Zarad mene ostan na siolu, bomo ostali prsli prej na vrsto...
pa ni ti treba odgovarjat na moj post, ker ne bos dubu odgovora.

OVER & OUT
Devil is coming for ya!!!

Zgodovina sprememb…

a bucmani gledajo samo tiste obrazce, ki jih folk veselo izpolnjuje preko neta, ali gledajo dejanska narocila s podpisi strank, ki jim jih le-te posljejo po posti nazaj v obdelavo?

cesa od tega ne razumes? ce se ti sanja ne, bodi lepo tiho, ker mogoce pa kdo drug ve. al si sam zivcen ce vidis kje napisan siol?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: taurennn ()

Misak ::

taurennn, kolega [_DeV|L_] ti je povedal jasno in glasno.

Si se mogoče vprašal zakaj brat ni prejel pogodbe? Ker je mogoče kej narobe napisal v povpraševanje? Ne to se ne more zgodi, a ne?

A ni lepše, da si dobil pismo s strani T-2 (no ne ti, tvoj brat), še preden je poslal podpisano pogodbo? Da se postopek s strani tvojega brata ne bi še več zavlekel? Ali bi raje videl da tvoj brat pošlje podpisano pogodbo za skupno razvezan dostop nazaj na t-2, kjer bi pogodbo poslali v poizvedbo na Telekom in potem čez 14 dni, ko bi brat ves živčen čaku na priklop, bi dobil obvestilo o zapletih glede skupno razvezanega dostopa? In bi mu potem poslali to pismo, ki ga je na srečo dobil, še preden je podpisal pogodbo in poslal nazaj?

Sicer so pa tvoji komentarji povsem neumestni in izkazujejo tvojo splošno razgledanost :D
(`\'ˇ.¸(`\'ˇ.¸ ~ ¸.ˇ\'´)¸.ˇ\'´)
´ˇ.¸SloCartoon.net¸.ˇ`
(¸.ˇ\'´(¸.ˇ\'´ ~ `\'ˇ.¸)`\'ˇ.¸)

fizolcek ::

Men je pa stric neki zapustu, pa ne vem tocno kako zdej papirje uredim. Zgleda da lahko kar na info@t-2.net pisem, ker vidim da talajo zastonj pravne nasvete. Upam da se kmalu oglasi oskodovanec in nam sporoci visino "visoke odskodnine", ki jo je iztrzil.

ELEKTROLJUB ::

Še ena resnična zgodbica o "pedantnem" Telekomu

Zgodilo se je pred približno tremi meseci.
Ko sem zjutraj prišel v službo ugotovim, da telefon ne dela...
Takoj kličem na Telekom, kjer mi povedo da pač nekaj delajo, in da bo porihtano v kratkem.
Telefon tudi popoldan ne dela.
Iz firbca se iz mobitela pokličem na ta nedelujoči službeni telefon.
Zvoni! Ampak ne pri meni...Dvignila je gospodična iz podjetja čez cesto in mi povedala, da mora biti res nekaj narobe, ker so že cel dan "pomote".
Cele ŠTIRI dni sem klicaril, prosil, grozil telekomu, da so končno odpravili napako.
Se to. Gospodična iz podjetja čez cesto mi je rekla, da nima problemov z klici kamor koli........
LED svetloba je prihodnost...

Dead_Eye ::

elektroljub: hehe bi rekel, pa še verjetno je "zastonj" klicala :)
The one and only

Atomic ::

Ojla!

Mene pa zanima, če je že kdo od unih, ki niso imeli telefonskega prikljucka (beri, so imeli potegnjeno samo telefonsko parico) priključen na T-2 internet in da mu deluje. Če je, ali je za tovrstno delovanje oziroma priklop potreben tudi poseg osebja telekoma v stanovanju.

LP

ELEKTROLJUB ::

Dead_Eye:
No ja ni zastonj.
a našem računu se je poznalo.. :-)
LED svetloba je prihodnost...

iration ::

meni so tudi naredili preklop danes in dela vse tako kot je treba, edino lcd na telefonu je bolj, hmm, švoh. internet pa leti :D
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda

icemarik ::

iration od kod pa si doma.

lj moste

sleby ::

moja pogodba je bila iz strani T2 poslana na Telekom 28. prejsnji mesec in jim telekom do danes se ni odgovoril, ali imam lahko vdsl! pa drugace naceloma ni nobenih ovir: doma sem 200m stran od centrale pa tut odjavu sem vse pri telekomu! a ma se kdo podoben problem?

Ginginova ::

Bebi, rok za tvojo poizvedbo se izteče šele te dni (15 delovnih dni). Naslednji ponedeljek lahko že gnjaviš T-2, kaj je na stvari. Pač si je očitno Telekom vzel maksimalni čas. ;((

Ogo

MEDENA ::

Kaj pa jaz kdaj so mojo že poslal pa še vedno nič!

Tody ::

prijavil 1.10 danes klical in baje da bodo zdej me monterji poklical v roku 14 dni in baje ni nobenih tehničnih komplikacij na moji strani :)

deniss23 ::

jeeeeee iz t-2 so mi javl da je telekom odobril priklop tudi meni-sem iz Novega mesta, no ja lahko še čakam 14 dni da se primigajo....a kdo ve kako spremenim hitrost neta oz.kolk časa bo potem to trajalo ker sm izpolnin da želim 1 Mbps / 256 Kbps, a pomotoma saj sem želel 1 Mbps / 1 Mbps?

Zgodovina sprememb…

Gapi ::

JUHUHU
Jutri dobim monterje v hišo. Upam da bo prehod neboleč kar se tiče routerja. No Clarkconnect naj bi obvladal tudi ta tip povezave. Pa upam tudi da bo downtime čim krajši.
Zanima me koliko časa ponavadi preteče da te telekom preklopi iz ADSL na VDSL centralo. Teta ki me je klicala danes da se dogovorim o vračilu opreme je rekla da je to stvar 30 minut, koliko časa pa to res traja da se uredi birokracija?

globoko grlo ::

hehe, dons dobim od T2ja nazaj, da Tele.com jebe & bla bla, pa priložijo 2 izvoda pogodbe, naj jih še 1x izpolnim in spodaj, kjer prekrižaš ali so podatki resnični, so oni že sami naredili kljukico pri ne, torej karkoli izpolnim, so se oni odločil, da nisem podal pravih podatkov

darkolord ::

in spodaj, kjer prekrižaš ali so podatki resnični

tega ni(mam) na pogodbi... skeniraj/slikaj pa pokaži

IceBreakr ::

Če bodo komu potrdil delno razvezan dostop (torej obstoječ TK isdn + t-2 VDSL) naj nam sporoči + lokacijo...
IceBreakr

rognaj ::

Poglejte mail 8-) 8-) 8-)

Visit: http://wwwebaddress.com

Domain name: t-2.net

Administrative Contact:
T-2
Matevz Turk (matevz.turk@siol.net)
+386.41337163
Fax: +386.23205973
Streliska 150
Maribor, 2000
SI

Technical Contact:
T-2
+386.41337163
Streliska 150
Maribor, 2000
SI

Registrant Contact:
T-2
+386.41337163
Streliska 150
Maribor, 2000
SI

Status: Locked

Name Servers:
dns1.t-2.net
dns2.t-2.net

Creation date: 24 Jul 2003 14:43:02
Expiration date: 24 Jul 2007 14:43:02

Whois-Services: xb7pyb2pb4ppq.t-2.net@whois-services.com

The data in this whois database is provided to you for information
purposes only, that is, to assist you in obtaining information about or
related to a domain name registration record. We make this information
available "as is," and do not guarantee its accuracy. By submitting a
whois query, you agree that you will use this data only for lawful
purposes and that, under no circumstances will you use this data to: (1)
enable high volume, automated, electronic processes that stress or load
this whois database system providing you this information; or (2) allow,
enable, or otherwise support the transmission of mass unsolicited,
commercial advertising or solicitations via direct mail, electronic
mail, or by telephone. The compilation, repackaging, dissemination or
other use of this data is expressly prohibited without prior written
consent from us. The registrar of record is eNom. We reserve the right
to modify these terms at any time. By submitting this query, you agree
to abide by these terms.
Version 6.3 4/3/2002

Zgodovina sprememb…

R1t0-PO ::

Jaz sem dal prijavo, pa čeprav bom plačal nekaj 'k' penalov do septembra 2006. (Če bo seveda možno priklopiti, centrala sicer je cca 300 m od mene, ampak...?) Tako je to, ko imajo Monopolisti prave informacije že prej kot sploh pride konkurenca na trg, če so jo sploh spustili takoj ven... kar pravijo da niso.. ;( :\ Ali gre za nelojalno konkurenco? Nelojalno obravnavanje strank, ker jim ne daš vseh informacij? Zdi se mi, da je to vse kaj drugega, kot pa spodbujanje napredka in fer pley.
Pri Telekomu in SiOl-u, bi se pa morali zavedati nečesa, do česar bo zaradi njihovega prevarantskega odnosa do nas uporabnikov in dobesedne kraje strank konkurenci, zagotovo prišlo:

Tudi drugi bodo storili isto, zapustili jih za vedno - nekateri prej, nekateri pač malo kasneje - ko bo vse skup že bolj na ''gvišno''. :)
Takrat bo še marsikoga navdalo, da prešteje, kaj se mu bolj splača. Ob nižji naročnini in stroških na tel. in nekaj dodatnimi 'k' za X-x boljše prenose, pa brez Isdn stroškov, kateri za normalne uporabnike sploh niso potrebni... Najbrž te pogodbe ne bodo veliko pomagale. Ko prešteješ stroške, ugotoviš, da si veliko na boljšem, tudi še v času vezave, ko plačuješ penale, za katere pa je vprašanje, če je res vsak sam kriv.... Po obdobju vezave, pa sploh ni več primerjave. :))
Ali bo sledilo kakšno vračilo težko prisluženega denarja, zato da ti ga nekdo po prevari pobere, pa sploh ne moremo reči.

btw - kdo iz Postojne, ki že ima delujoč t-2 priklop? PM me...
Ostaja vera, upanje, ljubezen. Največja med vsemi pa je Ljubezen...

Zgodovina sprememb…

če koga zanima še kakšen drug screenshot kot pingi:

kitl76 ::

@iration evo to je pomemben podatek zame ne pa tisti pingi, ki me na žalost ne zanimajo kaj preveč saj ne igram on-line, hvala za tole slikico.

Ps
Blagor tebi :D

Dark Angel ::

Men so pa zdej po 17 dneh (!!!!!) od kar sem poslal vrnjeno pogodbo poslal nazaj z obrazložitvijo da sem ne zadnji strani pozabil en podpis...
Zdej me pa zanima, kje se t-2 v LJ nahaja in če je možno tam sklenit pogodbo, pa bi raj odnesel pogodbo pa da mi prec povejo če je vse v redu in ne da bi spet čakal 14 dni da povejo da kakšen podpis kje manjka...

Zgodovina sprememb…

antonija ::

Al pa ce si vzames 3 minute vec ko izpolnjujes pogodbo in pregledas da si vse izpolnil tako kot je treba...:\ Ce ti pa kaj ne bo jasno pa le urno poklici 0590 00 000 in fante in dekleta povprasaj za nasvet!;)
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

Zgodovina sprememb…

R1t0-PO ::

iration: To si lepo pokazal :P. Upam da bomo tudi ostali naročniki kmalu take in podobne slikce izdelovali :)). Pa ravno na filelist hehehe... :P Pa še kej lepga nam razloži, saj veš da čakamo kot pes na kost:D

Ali uporabljaš dc++? Lah prideš na ex-yu-rock-heaven.com da sprobam kok od tebe leti? Gazda.
Ostaja vera, upanje, ljubezen. Največja med vsemi pa je Ljubezen...

Huhu se je že začelo uploadanje >:D

gregy ::

@rognaj: kako pa naj vpise kontaktni naslov matecz.turk@t2.net ce je pa sele domeno registriru????

tudi jaz pri vse registracijah mojih domen vpisem tisti naslov ki ga ze imam .. ne pa tistega ki ga bom registriral .. bucko :D >:D

Zgodovina sprememb…

rognaj ::

@gregy: Pa ne napišeš tistega iz trenutne službe, če že delaš konkurenčno podjetje. Ali pač, če misliš zajebavati.

Saj obstaja yahoo, email in ostali, da jih imaš za ta namen.

Sicer pa, ali ni poslovno, da imaš pravilni email v domeni?

Nič ne prejudiciram, zaenkrat sem "srečni" naročnik 10/2+TV+telefon. Lahko bi piz..., da nič ne dela (OK, internet dela, TV tako/tako, telefon pa sploh ne), ampak nisem takšen uporabnik. Vem, da so na začetku porodne težave in verjamem, da se bo zadeva stabilizirala.

Vsak ima prosto izbiro, koga bo imel za ponudnika storitev (seveda v okviru tehničnih možnosti) in svete vojne v stilu moj je boljši, tvoj pa zanič mi ne ležijo in se ne mislim z njimi ukvarjat.

Zgodovina sprememb…

««
23 / 62
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Siol VDSL2 (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Omrežja in internet
25138050 (21996) Bug
»

T-2 VDSL vs. SiOL ADSL 2+

315879 (3184) ar4743
»

SIOL ADSL2+ (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

31038937 (18344) Primoz78
»

Nov ponudnik širokopasovnega dostopa - T2 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
18963128 (44500) OmegaBlue

Več podobnih tem