» »

T-2: Informacije

T-2: Informacije

Temo vidijo: vsi
««
251 / 251
»
»»

Rias Gremory ::

Kako pa je kaj s priklopi sedaj? Jaz čakam že od konca marca, ko sem podpisal pogodbo, na priklop. So mi dodelili termin 29.4., katerega sem moral prestaviti, saj nas ni doma takrat. Novega datuma še nisem dobil. Ne vem no, men se to zdi kar dolgo.. Sicer se mi ne mudi ampak vseeno. Včasih mislim da je bilo to 2 do 3 tedne..

Kolikor vem je rok za priklop preko tujega operaterja 30 dni od prejetja ustrezne dokumentacije. Datum 29. 4. zgleda v redu, če prestavljaš se pa še dodatno zavleče. Predlagam, da vzameš novi datum, ki ga dobiš in se prilagodiš.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.

mtic ::

Ja itak, če se bo le dalo. A pa to sedaj zopet pomeni do 30 dni čakanja?

krefi ::

Preklopili smo iz telekoma na T2 prinkateremu smo dober mesec.
Naj povem da imamo konstantne težave z TVjem da se na ikranu izpiše da je prišlo do napake in naj poskusimo kasneje prav tako pa.tudi z netom in sicer da pogosto zmrzne pa nima veze ali je to računalnik ali wifi naprava na wifiju vidiš da si povezan nanj samo piše brez omrežne povezave. To se dogaja večkrat tedensko.

Napako odprvlajo že od samega začetka pa ni veliko boljše. Je imel še kdo podoben problem?

Optika je telkomova paket pri T2 pa največji.
e3 1231v3|asus gtx 970 strix OC edition|2x8gb kingston|
cosair rm650| crucial 500gb|fractal define s

BmoQuh ::

Pred T-2 je delovalo vse b.p.? Če ni bilo nikakršne spremembe pred hišo in v hiši glede omrežja, je možno, da je kaj slabo skonektano glede T-2 routerja, kar sicer menjajo brez utrujanja. Najboljše je vse zmeriti v nulo in pp zategniti vse vijake itn.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BmoQuh ()

krefi ::

Ja pred tem je delovalo vse b.p.
Tudi drugih stvari se ninurejalo po tem tako da ko so prišli so odklopili modem in TV boxe ter priklopili njihov opremo.

Sama hiteost na speedtestu je uredu problem je v tem da zmrzuje na trenutke kot da zmanjka povezave
e3 1231v3|asus gtx 970 strix OC edition|2x8gb kingston|
cosair rm650| crucial 500gb|fractal define s

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: krefi ()

BmoQuh ::

Ne vem, mi imamo vse preko wifi in t-2 app, namenoma, vse dela kot ura - u2b, stremio, tv, iot, računalniki, telefoni...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BmoQuh ()

starfotr ::

Amiš si kvečjemu ti.

barakus ::

Imam T-2 optiko preko t-2 lastne optike. Vezava mi bo potekla naslednji mesec. Kako dobiti dober popust ob 24 mesečni vezavi? Lahko tudi menjam nosilca račune/priključka

Jarno ::

barakus je izjavil:

Imam T-2 optiko preko t-2 lastne optike. Vezava mi bo potekla naslednji mesec. Kako dobiti dober popust ob 24 mesečni vezavi? Lahko tudi menjam nosilca račune/priključka

Po prebranem in slišanem, tista prva ponudba s strani T-2 ni vedno najugodnejša. Pogosto se da izposlovati še kak dodaten bonus, recimo 1 leto zastonj časovni zamik...
Najbolje je, da imaš kakšno referenco od osebe, katera ima ugodno ponudbo, potem kličeš in se pogajaš za enake ugodnosti.
Lahko tudi omeniš, da boš v nasprotnem menjal nosilca naročnine.
Chuck Norris je med števili 0.999... in 1 uspel vriniti konstanto imenovano CN.
James Bond je že pred časi mislil, da bo prišel na zeleno vejo in chillal.
#65W!

Mikrohard ::

Menjava plačnika ne bo pomagala... pa raje je niti ne omenjaj.

T-2 si pridržuje pravico do zavrnitve naročila, če izvedba širokopasovnega dostopa zaradi tehničnih omejitev linije ne bo mogoča oziroma v kolikor T-2 presodi, da gre pri koriščenju posebne ugodnosti za poskus zlorabe ugodnosti za nove naročnike (npr. prenos naročniškega razmerja na drugo osebo znotraj istega gospodinjstva).

Pojdi v poslovalnico... tam se boš lahko še najbolje zmenil. Lahko greš pa za par mesecev na A1 Ultra in potem nazaj na T-2 (ali pa jim s tem zagroziš v poslovalnici, če se ne boš mogel zmeniti za kak popust).

Akcija velja za nove naročnike, ki v obdobju treh (3) mesecev pred naročilom paketa niso imeli sklenjene naročniške pogodbe s T-2

Skratka... za 3 mesece moraš odjavit.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mikrohard ()

Jarno ::

Kakorkoli, realistična referenca obstoječega naročnika T-2, torej ugodnosti ob ponovnem podaljšanju vezave za dve leti, je na mestu.
Lahko potem z natisnjeno kopijo pogodbe ta gre s seboj v poslovalnico, da tam ne bodo slepomišili. ;)
Chuck Norris je med števili 0.999... in 1 uspel vriniti konstanto imenovano CN.
James Bond je že pred časi mislil, da bo prišel na zeleno vejo in chillal.
#65W!

N75 ::

Podaljšal za dve leti vezave popust 30% iz 100 na 70 oz 72€ statični IP.

Vanadium ::

V poslovalnici dobil popust 25% za dve leti. Tiste njihove avtomatske ponudbe si lahko nekam zataknejo in sem jim rekel že nekajkrat v poslovalnicah ko sem se dilal za boljše popuste, da je škoda papirja, da mi to pošiljajo.

Gregor P ::

Meni so nazadnje dali 40%, leto pred tem 30%, avtomatika pa vedno 20%. Mi sicer gre vedno na živce, da se moram iti pogajat, ampak takle pač mamo.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
««
251 / 251
»
»»