» »

prekleta kišta!!!!

prekleta kišta!!!!

bjelakrez ::

Mam en veeeeeeelik problem! In sicer v zvezi z zmrzovanjem in "štekanjem" računalnika. No, takole je: imel sem windowse 98. Pa mi je kompjuter ful pogosto zmrznu. Tko, da nism mogu nč narest. Sam reseteru sm ga lahk. Pa velikrat je biu tud "blue screen", da je kao pršlo do težke izjemne napake...pa zmeri na istem neslovu. Pol sm dou pa gor windowse 2000 in se je nehu obešat. Ampak zdej je pa en drug problem. Recimo, če igram kšno igrco, mi zmeri – ampak čist usakič – vsaj 10 krat vn vrže. Kr nazaj v windowse mi gre. al pa recimo, če kej pišem u wordu al pa na mIRC-u, mi dostkrat napiše da ima program "generated errors and will be closed by windows". Najhuj je pa takrt, recimo ko grem vn iz igrce se pa usakič kr sam resetira, brez da bi kej naredu. Al pa tud kdaj kr na sredi ircanja al pa igranja se resetira.
A mogoče kdo ve kaj bi to blo. Kot prvo: a je to SOFTWARE-ska al HARDWARE-ska napaka. A bi lahko meu disk kakšn bad sector? A je lahko grafična kartica? Al pa procesor, da se preveč segreva? Al pa da ne pašejo vse komponente skup? Al so pa krivi windowsi... To mi bo počasi že dojadilo!!!!;((;((
PLZZZZZZZ HEEEEEEEEEEEEELP!:(:(

Sodom ::

En moj kolega ima XP pa je ugotovil, če prehitro piše se mu računalnik ugasne. Bedna fora ;)
I am falling fast, I'm right in the final hour
future turns to past, been sent to hell and back

ChiefThunder ::

kolk se ti procesor segreva in kakšno konfiguracijo imaš? a maš kj navito?
preveri ram, poženi par diagnostičnih orodji in naloži ustrezne gonilnikike/popravke...
... po liniji najmanjšega odpora. ;)

cyber ::

Veš kaj prever ram lahko da ti ne odgovarja imaš mogoče različne module, po mojem je tole tvoja težava.Imaš široki ram ter ozki ram niso vsi rami enaki mešat jih ni pametno mal poglej kakšnega imaš probaj sam z enim ozkim al pa širokim, pa še nekaterim platam določen ram ne odgovarja jaz sem imel enak problem ko sem kupil nov ram in enostavno ni klapal z mojo plato in sem imel zarad tega full erorjev metalo me je iz iger v winse al pa kar reset ko sem pognal katero igro.
Tko da je dober imet sam ozki ram al pa široki.

spacejam ::

ja no Tako tezavico sm imel jaz ko sem imel premalo RAMA in verjetno je zraven posledica gonilnikov ...ce jih MICROSOFT ali MICROSHIT ne ugodi da so za uporabo pol se tej kregajo z njimi in ponavadi delajo to in...WIN2000 niso lih primerni za igranje igrc....glede win98 ims razlicico SE gor das se EXPLORER 5.5 in bos imel nekaj casa mir sicer pa zraven tvojih problemov je to da nad winsi tece Explorer nad Explorerjem delas pa ti mislim da si razumel.


Space-jam Team & Co.

bjelakrez ::

ja ej, ne razumem. široki, pa ozki ram?hm.... ja sej razmišlam tud da bi zamenu disk pa ram. kaj mi pol svetujete....ja procesor mam pa pentium 2 400 MHz. pa nč ni navit. help!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Xp ali Vista? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Operacijski sistemi
15810329 (6799) ___
»

ATI Radeon HD3870 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Strojna oprema
43527229 (17168) smarty
»

AMD 64 z Venice jedrom (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

Oddelek: Strojna oprema
72934693 (17056) Jaffa
»

Problem z navijanjem (strani: 1 2 )

Oddelek: Navijanje
604919 (3625) Tilen
»

Koliko Ram-a=? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Operacijski sistemi
1196016 (4187) [SkA]

Več podobnih tem