» »

Pristop k ženski, ki je ne poznaš....

Pristop k ženski, ki je ne poznaš....

1
2
»

Stepni Volk ::

Teorija
Kako pristopiti do človeka, ki te pritegne je večna tema in posledično tudi velik vir zaslužka. Knjižnice se šibijo od polic založenimi z raznoraznimi priročniki, ki vam zagotavljajo instanten uspeh pri nasprotnem (ali istem) spolu (odvisno od preferenc).
Že sama količina teh priročnikov nam daje logično rešitev: ne delujejo.
Saj, če bi delovali, bi bil en sam dovolj: The ultimate guide to...

Priti skupaj, je pravzaprav najlažji del. Ostati skupaj, je veliko težje.

Resnica
Sama lepote ženske v ničemer ne govori o njeni urejenosti in uspešnosti na drugih področjih. Ženske oz. človeka, ki bi bil povsod idealen, oz. brez napak, NI.
Ljudje imamo tendenco kazati se le z lepe strani, da otkriješ vse ostalo je potrebno več časa, vsaj 2 leti.

Raziskave
Predpogoj za ljubezen je: PROSTOR IN ČAS.
Na to temo so delali preproste teste z dvojčicami. V naravnem parku so eno postavili na viseči most, drugo na miren kraj ob reki. Na mostu so vedno zrežirali še "nevarnost". Kakšen pok ali majanje mostu, da so prečkajoči dobili občutek, da je nekaj narobe.
Zanimivo je, da je seveda dvojčica, ki je bila na mostu dobila več telefonskih klicev, kot njena sestra.
Sestri so na obeh mestih v času trajanja testa seveda menjali.

Več o samih človeških reakcijah, si lahko ogledate tudi v oddaji: Sex science na Discovery-u. Za poglobljeno poznavanje človeških duš, pojdite študirati psihologijo, komunikologijo...

Na kratko za strahove:
Predno si skurite možgane s premlevanjem o tem ali naj pristopite k njej ali ne:
- če ne stopiš do ženske in jo ogovoriš, je neuspeh 100%
- če stopi in ogovoriš imaš vsaj nekaj možnosti, recimo vsaj 30%, če ne več.
- da boš znal pristopiti, potrebuješ prakso (brez pristopov, nič prakse, nič uspeha)
- pristop prilagodi okolju v katerem si (razprava o slikah je v galeriji na mestu, drugje zelo verjetno ne)
- nikoli ne poskušaj biti nekaj, kar nisi! Bodi to, kar si.
- več stvari te zanima v življenu, o več stvareh lahko z njo govoriš

Preprosti triki:
Pri vseh zadevah velja, da morate pritegniti pozornost. Reklama. Veliko lažje je vzpostaviti kontakt potem, ko so vas že opazili.

Ljubljenčki
Več ljudi spoznaš, če imaš ob sebi hišnega ljubljenčka, najbolje psa. Po možnosti mladička. Ni ženske, ki se ne bi ustavila in ga počohala. BTW, ta trik je testiral tudi Richard Hammond. Na eni strani je imel Aston Martina DB9 Volante, na drugi pasjega mladička. Uganite katerega so imele ženske raje.

Otroci
Enako kot zgoraj. Še nikoli v življenju mi ni pristopilo toliko žensk, kot takrat, ko sem svoje otroke vozil naokoli v vozičku. Seveda za vaš namen odpade vožnja lastnih otrok :)
Zato si kakšnega sposodite. Razbremenite sestro, brata in pojdite na sprehod. Seveda moram pri tem opozoriti, da morate znati ravnati z otrokom. Drugače bo rezultat ravno nasproten od željenega.
Ženkse imajo rade moške, ki imajo radi otroke (samo ne na M.Jakson-ov način).

Slab moški, dober moški
Ljudje smo v tropih boljši lovci. Tako velja tudi pri spoznavanju žensk. S prijateljem/i si morate razdeliti vloge. Eden naj zaigra mačo-ta in teži po vsej sili. Če slučajno uspe toliko bolje.
Cilj v tem primeru, je da vi v vlogi "običajnega junaka" nekako pristrižete peruti "težaku". Fizično nasilje tu ni tako zaželeno. Dovolj je verbalizacija.
Vprašanje je seveda, kaj si bo o vas mislila na dolgi rok, ko spozna, da je bil začetek zaigran...

Prijateljice
Vsaka ženska ima prijateljice. Če vam je težko stopiti do nje, stopite do njene prijateljice. Verjetno se boste z njo lažje pogovorili, kot z njo.

Humor
Je vsekakor dobrodošel, ker sprosti sogovornika. A uvodni udarni stavki ponavadi delujejo le v filmih. V resnici z njimi le pritegneš pozornost, ki je seveda lahko mamljiva ali odbijajoča.
Ves up polagati v uvod je neumno. Poanta je ostati, to kar ste. Če niste humorist, ne bodite.

Zakaj je potrebno spoznati čim več žensk?
Da bi lahko našel osebo, s katero želiš preživeti večji del svojega življenja, jo moraš iskati. Še nikoli ni nobena padla v naročje. Zato moraš biti zunaj in spoznavati ljudi. Več žensk spoznaš, več možnosti imaš, da najdeš pravo. Pravljice, da boš "zadel prvič", so enako možne kot zadetek na Loteriji. Matematično možno, a je verjetnost zelo, zelo majhna.

Zgodovina sprememb…

tomaz321 ::

Pomoje je tole že itak najstarejša tema na svetu in vidm, da mate eni kr dobr preračunan, kako pa kaj, ampak splošne formule za uspeh pa vseeno ni, so pa res desjtva, ki jih je Stepni Volk napisal.

Težko je nekomu svetovat, če ga ne poznaš in če ne veš kakšne ženske so mu všeč (ni za vsakega tipa vsak pristop primeren & ne palijo vse ženske na iste fore) - moraš sam zase pogruntati, kašen tip žensk ti je všeč in kaj takšne ženske rade slišijo, vidijo,.... Edino kar lahko nekomu poveš so tvoje izkušnje, ki pa lahko da delujejo samo pri tebi.

Jaz zase npr. vem, da mi že v osnovi niso všeč tiste ženske, ki se na hitro zagrejejo za enega tipa, ki jim tam bučke prodaja, ji kaže svoj 6pack & jo hoče neki objemat.

Do sedaj moram reči, da sem skoraj vse ženske dobil na eye-contact, ki se je vedno bolj izmenjeval. Če sem vsake toliko časa dobil vsaj delček sekunde njene naklonjenosti z očmi, mi je to dalo vedeti, da se na prvi pogled ujameva. Pri tem početju moraš biti sprva malo bolj vstrajen, da te ženska opazi, potem ti pa hitro postane jasno, kakšen odgovor ti dajo njene oči in reakcije (|O - tole že ni v redu). V primeru, da so se okoli nje vrstile "hijene" (gruče moških, ki jo hoče), nisem še sam stopil v ta boj, ampak sem še naprej malo nadaljeval s kratkimi pogledi, pol sem jo pa ravno pravi čas začel ignorirati (morš vedet kdaj). Ne bom rekel, da je to dober recept, vendar meni se dostikrat zgodi, da potem ta ženska nekako do mene pride (sicer ne direktno), ampak nekako spet do tistega nivoja, da bi spet ona eye-contact vspostavla ==> to pa je že tema naprej za pogovor. Običajno se ti takrat pol malo nasmehne oz. dobiš občutek komuniciranja, kar pomeni, da lahko pristopiš do nje in začneš pogovor tudi s tem, da si jo opazil oz. si videl, da jo tipi kar napadajo,....

Če se to ni obneslo, sem raje že prej odnehal, razen če je bla ženska pa res tista za katero pa morš še kej več probat (v tem primeru ti mora delovati domišljija glede na okoliščine & jaz potrebujem malo stimulacije s pijačo - pa ne da sem pijan), skratka nekaj moraš narediti, da te opazi, začneš komunicirat & tudi nekaj zavrnitev preživiš, ampak vseeno moraš vedeti kakšne so le-te in ali misliš nadaljevati!

NIKOLI ne deluj desperate, nikoli si ne pusti požirat sranja in nikoli se ne pusti izkoriščati (da jim kupuješ pijače, medtem ko te tako nekako ignorira, te zajebava.....).

V nobenem primeru pa se nisem poslužil tistih nagnusnih for: Joj mala, opasno si sladka; A je tuki letališče, ker mi je srce poletelo,....==> ene še clo palijo na kakšne te zadeve, samo takšnih pa jaz nočem.

Skratka pogruntati moraš sam svoj pristop za točno tiste ženske, ki so ti všeč in nobena zavrnitev ti ne sme vzeti volje!

Keyser Soze ::

Pa naj še kdo reče, da ne bi bilo treba tegale področja urediti z enim ISO-jem.:D

Tale z očesnim kontaktom mi je OK. NI vsiljiva in ni tiste sramote, ko pristopiš k njej in ugotoviš, da je punca totalno nezainteresirana zate. Če ženska začne vzpostavljat eye-kontakt s tabo, pomeni da si na dobri poti in da imaš takoj večje šanse kot pri naključnem besednem napadanju.

Ziga Dolhar ::

> :"Jaz se opravičujem, vidim, da imaš zelo dober okus in me zanima žensko mnenje o tej majci?"

Zakaj taka ponižnost in osladnost?
https://dolhar.si/

Zgodovina sprememb…

Myth ::

Dekinio, hmmm... kaj je zate v tej debati nasvet ne vem, ker te ne poznam. Povedal sem kako bi sam pristopil k neznanki. In ker ti mene ne poznaš, ne moreš vedet če to kar počnem pali ali ne. Naj povem, da pali. Ampak kot povedano, čisto vse je odvisno od posameznika , od njegovega izgleda, do pameti in konec koncov tudi denarja. Mene so nekatere odjebale ko so videle, da jim ne mislim na prvem zmenku plačat pijače. Nekatere so celo tako pametne, da ti rečejo, da bodo šle še na en! zmenek, da ti vrnejo, ker si ti bil tak dober do njih in jim plačal pijačo. Eh, ne bom več razlagal. Očitno sem se na nek način zameril Dekinio-u. In če ti povem, nad tvojim postom kako ti nismo nič svetovali, sem pravzaprav zelo presenečen. Ker ne vem kaj si pa pričakoval? Da ti bomo vsi dali linke do videov, ko so nas snemali, ko smo pristopili k neznanki in bi videl kako uspe/neuspe? :\

v glavnem, en LP in BZ, to je vse v tej temi od mene
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

Tero ::

Hmja kot je nekdo rekel..
Potrebovali bi RFC standard!:D
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

Bob Rock ::

Mene so nekatere odjebale ko so videle, da jim ne mislim na prvem zmenku plačat pijače


Povabo si jih na zmenek, pol si jim pa reko, da si naj same placajo? Al mogoce naj se teb placajo?
___________________________________________________
gance hale ale cuzamen

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Bob Rock ()

nevone ::

Ja, tisto z eye-contact zna bit učinkovito. Ker to, da te en neznanec kar ogovori je mogoče prevelik šok. Ženska nima časa sploh razmislit, ali se ji tip dopade ali ne. S pogledi se pa precej diskretno vzpostavi ali pa zavrne nadaljni kontakt.

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

username ::

NIKOLI ne deluj desperate, nikoli si ne pusti požirat sranja in nikoli se ne pusti izkoriščati (da jim kupuješ pijače, medtem ko te tako nekako ignorira, te zajebava.....).
IMO ena boljših opazk v tej temi. Punce padajo na (zdravo) samozavest, ne na slinjenje in moledovanje.

Mene so nekatere odjebale ko so videle, da jim ne mislim na prvem zmenku plačat pijače.
Na zmenku ali ko jo prvič vidiš?

Pravilo: NIKOLI ne plačaj pijače, ko jo šele spoznaš, samo dobi telefonsko (s svojo prepričljivostjo, ne s plačevanjem drinkov).
Ampak VEDNO plačaj pijačo na prvem (ter po možnosti vsaj še na drugem zmenku). Sicer nisi "gentleman" in je jasno, da te vsaka normalna odpika, in to upravičeno. Resno.
I've got a solution for the rainforest: napalm the lot. (Jeremy Clarkson)

ABX ::

Eye-contact in lep nasmeh, če vrne nasmeh pristopiš do nje na diskreten način.
Diskreten načina pa je odvisen od konteksta.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Tear_DR0P ::

heh dobra metoda kako podret najboljše bejbe v campusu je bla enkrat objavljena na college humorju - sam se je zdle ne spomnem do potankosti, če pa jo še najdem, vam jo linkam
drgač pa če znaš vsaj enmal migat, se v diskaču razplešeš in če maš dobro rit se hit znajde kaka ženska roka na njej, potem morš pa samo še vrnat in podlago za one night stand že imaš. Jst sm mel še čupo včasih tko da sm kdaj dobu še kako moško roko na rit - sam to je sam dodatno kako bejbo privabl.

Vedno je pa važna situacija. enkrat sem na en vroč popoldan neki popolni neznanki - okej mal je blo eye contactov prej ampak to je blo to - zataknu pest leda za modrc - dobu sm mal filinga kakšno ma oprsje in mečkanje na wc-ju - za več pa ni bla, ker je bla njena sošolka zaljubljena v mene. pa jst nisem nevem kak lepotec al pa zelo samozavesten tip, sam rad se igram.

če pa hočeš s popolno neznanko začet hodit in met z njo zvezo for all life, si pa mal zgrešil in boš v statistiki kmal voden kot ločen. - trajne zveze pridejo v glavnem iz poznavanja drug drugega - z mojo drago sma skupaj že več kot 3 leta in sma pršla skup šele ko sma se že 2 leti poznala - sej je blo sam za en seks, sam je ostal za dlje. pa mi je zelo všeč in je nebi samo zaradi njene prjatlce pustu >:D
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

Myth ::

Pričakoval sem, da se boste na tisti določen stavek spravli. :) A naslednjega pa ni nobeden prebral? Mislim, kako ste pikolovski...

Od mene samega je odvisno, če bom ženski plačal ali ne. In to je odvisno čisto od nje (pa od mene kaj sploh iščem , kakšna merila imam, a to je že drug topic) kakšna je. Se zgodi da plačam ali pa ne. So what. Hotel sem bolj poudarit, da če zna ženska skrbeti zase, mi bo všeč. Če pa se misli metat za mojem denarjem in da bi jo jaz preživljat moral. No way, girlie. In razlagajte si kakor hočete to da ji ne plačam pijače.... kdaj in kje... use your imagination. :)

Pa še to povem. Odvisno je od veliko stvari tudi, ali boš uspel ali ne. To je : njeno počutje, njen "stil" (kaj ona išče na moškem), etc. V glavnem, ni tako enostavno, pa vendar ... sami morate ugotoviti kakšen pristop je kdaj "dovoljen". Jaz sem to spogruntal. Prav tako sem spogruntal, kaj jaz želim od njih. In kot so omenili, če boš mel negotov pristop, lahko takoj odje****... ženske imajo rade samozavestne moške. Zdaj pa se vprašajte, zakaj imajo ženske raje "barabe" kot "dobre" fante? :)

en LP
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Myth ()

Dekinio ::

Ziga Dolhar-
> :"Jaz se opravičujem, vidim, da imaš zelo dober okus in me zanima žensko mnenje o tej majci?"

>Zakaj taka ponižnost in osladnost?

Zakaj pa ponižnost in osladnost?Navežeš kontakt, vprašaš za nasvet obenem pa ji daš kompliment...

Mr|ce - vidim, da si narobe razumel in sedaj že tretjič razlagam isto...ne sprašujem za nasvet ampak kakšen pristop ima posameznik, to je debata.Naj bi se mi zameril?Zakaj pa?NIti približno, prav rad berem tvoje poste in tvoj način razmišljanja, enako velja za ostale.

Dekinio ::

Aja pa še tole...če povabiš žensko na pijačo jo moraš definitivno plačat ti.Mogoče sem staromoden ampak meni bi bilo nerodno, da mi prvo,drugo...pijačo plača ženska.Res pa je, če jo od začetka financiraš se ženska na to navadi in iz tega sklepam, da ni nič kriva.Kdo se pa brani, da te nekdo razvaja?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Dekinio ()

Ziga Dolhar ::

> Zakaj pa ponižnost in osladnost?Navežeš kontakt, vprašaš za nasvet obenem pa ji daš kompliment...

Zakaj bi jo poskusil zmanipulirat s komplimentom?

No, če govorimo o pristopih: moj je, da ženskam ne dajem komplimentov. Enega na 5 zmenkov, recimo, pa še to po možnosti ne preveč osladnega. Če pa že dam "osladnega", ga ponavadi na koncu obrnem in jo presenetim z dejstvom, da mi je šla na limance.
https://dolhar.si/

Myth ::

Heh, spet mam očitno težave z razumevanjem. My mystake... :8)
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

cryptozaver ::

>Nekatere nikoli ne bi šle z neznancem

upam da mal pretiravas. Razen ce ne mislis na sex?

iskra ::

No, če smo že padli na plačevanje pijač: popolno neznanko v hrupnem lokalu zvlečeš h šanku, da bi poklepetal z njo ob pijači in plačaš pijačo tako, da je videt, da imaš sliko od enega fuuuul kawaiiiiii kužka/mucke/zajčka u denarnici. In pol maš lahko fajn debato razlagat, kaj dela tista slika tam >:D

Kot študent odsvetujem začenjanje debate s: "Kaj pa ti študiraš?". Konec koncev pridejo vsi na žur z namenom pozabiti fax |O

[(kawai: japonsko: zlati/luškan ... Zamislite si piskajočo Japonko, kako to izgovori v navdušenju - tako zlata mora biti slikica, da bo uspeh 99%)]
Ajow! 5 metru drow ...
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.

A. Smith ::



Evo, to je pa moj Krištof! :D >:D :P :P

/sarcsm off

Ne, tole je pa že mal preveč teoretiziranja. To je pretvarjanje. Kaj ti bo namišljen ljubljenček, ko te bo vprašala, h kateremu veterinarju ga voziš?

Ostante pri očeh. Tisto se res obnese.
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis

Volk| ::

Stepni Volk:
prebral sem tvoje poste. Zelo zanimivo razmišljanje.Kelko si te star?:D
Vsaj nekdo ki napiše kaj pametnega

Stepni Volk ::

Koliko sem star?
Recimo, da kar nekaj razmerij :)

BTW, pristop k neznanki se nikoli ni razvil v razmerje, max v pen-friendovanje.
Vsa razmerja so se razvila z ženskami, ki sem jih poznal min 2 meseca ali veliko, veliko več. Nekajkrat sem pristopil sam... za enkrat lahko rečem, da se je zgodilo istočasno, nekajkrat je pristopila ona.
Do sedaj še nisem bil zavrnjen, kar seveda ne pomeni, da sva ostala skupaj - razvidno že iz drugega stavka tega sporočila :)

Kot rečeno: ostati skupaj je najtežji del. Za to je potrebno veliko več sposobnosti, truda, odrekanj, kompromisoc, odrekanj... kot le priti skupaj. To je najlažje.

Zgodovina sprememb…

nevone ::

>>Nekatere nikoli ne bi šle z neznancem

>upam da mal pretiravas. Razen ce ne mislis na sex?

Ja, verjetno so redke ali pa takih sploh ni, ki ne bi šle nikoli z neznancem na kavo. Že mora bit nekej hudo narobe, če je katera tako zadržana.

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

nevone ::

>Že mora bit nekej hudo narobe, če je katera tako zadržana.

Ja, ni nujno, da je kaj hudo narobe. Pač ne hodi z neznanci na kavo. Pika.

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

Myth ::

Monolog? 0:)

Sicer pa je od nje odvisno. Pika! Dajte razumet da sto ljudi, sto čudi, v tej temi, sto misli ali pa sto dejanj. :)
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

nevone ::

> Dajte razumet da sto ljudi, sto čudi, v tej temi, sto misli ali pa sto dejanj.

Upam, da to vsi razumemo. Je pa zanimiva izmenjava mnenj in izkušenj. :)

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

Myth ::

Ob pijači ali pa na pikniku bi še šlo. Tukaj gor nerad govorim o sebi. 0:)
Je pa lepo brati druge izkušnje. :)
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

vrtnyka ::

Ce mene vprasate ... bodte to kar ste. Brez pretvarjanja, brez obljub, ki jih etaq ne boste nikoli izpolnili in tako naprej ;):P

Zacnite z pogledom, "opazil sem te" potem pa gre ze samo naprej ;) Ne grizemo, no vecina nas ne :P

Pa uspesen lov :D
vrtnyka ma resota rada

A. Smith ::

> ...potem pa gre ze samo naprej ...

To si pa dobro napisala. Jasno, saj skoraj nikoli niso ženske tiste, ki navežejo verbalni stik. A veš kako pravijo prihodu do punce? Hoja na M. Everest :D
Samo od sebe naprej, ja...
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis

cryptozaver ::

>Ce mene vprasate ... bodte to kar ste. Brez pretvarjanja, brez obljub, ki jih etaq ne boste nikoli izpolnili in tako naprej

to je res, ker nic ni slabsega od slabega igralca. Kdor pa je dober v blefiranju in hkrati se prebere cloveka, je na konju. Ima vec moznosti za uspeh.

Goldee ::

sploh pa je usaka zenska zgodba zase (ki sm ugotovu ane)8-O
s tem mislim to da ne mores delat nekih scenarijev (pac da bi do usake zenske pristopil na enak nacin) pac ne vzge za usako zensko. moje mnenje je da se najprej malcek pozanimas o tej osebi (ne mislem nekga vohunjenja, opazovanja njenih navad itd...), sam tko malo da se na zacetku mal ujames z njo, dobi pozitiven odziv, potem ti je lazje!
no pa to je sam moje mnenje ;-)

druga fora je pa ce si Hitch :D

cryptozaver ::

Najhujsi primerki so tiste bejbe ki so zase prepricane da so najlepse. Skratka so sebi popolnoma zadost. Za take obstaja posebna strategija in 'uspeh' je posebno zadovoljstvo. Na koncu je vedno en diskvalificiran. Druge moznosti NI.

Stepni Volk ::

V četrtem delu Beauty and the geek, novica o tem je bila objavljena na Slo-tech-u: Lepotica in zver? Ne, piflar!, morajo geek-i nabirati telefonske številke mimoidočih žensk.
Glede na izhod "reality-showa" najbolj uspeva, če se pretvarjaš, da si gay :)
Seveda je potem nova zagata, kako iz gey postati biseksualec.

Urbani mit tako pravi, da si vsaka ženska želi zapeljati gay-a. To naj bi "potrdilo njeno ženskost".
In ja, v zadnji seriji MTV Real WOrld, se je točno to zgodilo. A potem ženski to ni bilo všeč, ter je šla takoj "jamrat" drugemu gay-u, kako je bilo brezveze...

Morda se vam zdi vse zapisano prav tako brez veze, a je žal tako, da ameriška kultura prodira tudi do nas. Nezavedno nas "programira" z reklamami, filmi in proizvodi, ki jih moramo imeti, da smo lahko "IN"... oz. "player"-ji po ameriško.

Še copy & paste sporočila Mr.ice v temi Kateri kabriole svetujete?

Raziskave revije Cosmopolitan, je pokazala sledeče: Najatraktivnejše vozilo je veliko vozilo. Več kot polovica izmed 900 vprašanih žensk namreč pravi, da so jim všeč športna terenska vozila, znana pod kratico SUV. Klasična seksi prevozna sredstva, kot so športni avtomobili in motorji, so prejela samo 17, oziroma 7 % glasov.
* Lastnike velikih vozil so ženske opisale kot seksi, samozavestne, neodvisne, močne, zanesljive.
* Lastniki športnih avtomobilov so v njihvoih očeh sicer seksi, samozavestni in premožni, a tudi plehki, domišljavi in materialistični.
* Če vozite vozilo srednjega razreda, bodo ženske v vas v povprećju videle človeka, s katerim so lahko dobre prijateljice, a nič več.
* 90 % žensk pravi, da jih bolj odbijajo slaba oblačila, kot slab avto.
* Najbolj odbijajoča dodatna oprema? Neurejena notranjost (31% ), okrašena paltišča in neonski dodatki (25% ), ter nalepke na odbijačih (15 %).
* Se prevažate s staro škodo? Nič hudega. 75 % žensk je namreč mnenja, da avto ne igra nobene ali skoraj nobene vloge pri odločitvi ali bo šla na zmenek z njegovim lastnikom.


Škoda, da ne naredijo ankete še pri nas. Recimo o tem, kateri pristop neznanca, vam je najbolj všeč.
Pišite Cosmopolitanu :)

Zgodovina sprememb…

cryptozaver ::

Zakaj pisat kozmopolitanu. Nared anketo sam! Edinole kle na ST bo bolj malo odziva >:D .

tomaz321 ::

Mogoče bi bilo dobro vključiti v to temo tudi mesta, kje spoznati dobro žensko oz. nasveti & namigi, kje se dobre ženske nahajajo. Npr. :

Prijatelj je žensko spoznal poleti, ko je tekal naokoli in je ugotovil, da veliko dobrih ženskic rola, kolesari in teče (pa še ene majo tok hot postavce, da se kr pasejo oči).
Nedvomno je v LJ ena izmed takšnih lokacij PST, park Tivoli, medtem ko je veliko rolark opazil med Trzinom in Mengšom (lokalna cesta, ki gre skozi Loko). Ko ti je neka ženska všeč, jo začenjaš "slučajno":D srečevati in mimogrede pade kakšna beseda (joj, danes je pa tako vroče, al pa, kako me pa danes bolijo noge, a ti dostikrat tukaj tečeš....) bilo kaj, ampak moraš spet vedeti, da ne izpadeš čudno, kot da se hočeš z njo pogovarjati tako iz nule. Prej mora ona že vedeti, da sta se že nekajkrat videla in po možnosti da sta si malo nasmehnila in ker si seveda svoj tempo, smer in urnik čisto slučajno tako izbral, da jo boš čimvečkrat videl, te bo že enkrat opazila. Pri tem lahko zelo pomaga še kakšna "odvezana" vezalka, mobitel, krč, stretching, način vadbe (hoja & hitrejši tek)....- da jo večkrat prehitiš, spustiš. Lahko še isti dan navežeš kontakt z njo, lahko pa da bo trajalo več časa, ampak tudi to je način, ki pa je primeren predvsem za ta letni čas (pa še poceni in zdravo je :D )!

Če pa maš še kakšnega cucka*, je pa to itak že bilo napisano, da bodo kar one tebe začele spraševati po imenu (psa seveda:D), ampak vse lahko še sledi.

*- cucek - to ni doberman, rotweiler, pitbull & co.

Goldee ::

Kako osvojiti žensko od A do Ž Avtor: tomaz321
Izide pojutrisnjem...
:D ;)

BigWhale ::

Geeki in tekanje naokrog? :P

Lol? ;)

OwcA ::

Če takanje nadomestiš s sopihanjem in lomastenjem ... >:D
Otroška radovednost - gonilo napredka.

TribesMan ::

Jest tekam in kolesarim skoraj vsak dan... brez lomastenja in sopihanja... Na žalost pa tale taktika ki jo je opisal tomaz321 ne pride v poštev, če tekaš okoli vasi z 300 prebivalci kjer vsi poznajo vse, sploh pa nihče drug ne laufa... sploh ne ženske :>

Drgač pa če ste navdušeni nad opitimi/zadetimi deklinami pejte na kak rave party... pa še veliko vas ne bo koštalo če boste želeli katero opiti... ker so itaq že vse pod dozo :>

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

A. Smith ::

Goose, help me out here! I think she lost that lovin' feeling... :D :D :)) :P
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis

perci ::

...in potem se usedeta v njegovega f-14 tomcata in odbrzita proti sončnemu zahodu...

poweroff ::

Geeki in tekanje naokrog?
Surfanje (pa ne po morju) in ircanje. :D
sudo poweroff

NoUse4AName ::

1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Kako postati punci, ženski všeč? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
34684764 (76831) bluefish
»

Kako začeti pogovor ?! (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Loža
56858194 (36716) strictom
»

Pristopi k osvajanju dekleta (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
20423024 (15784) Tody
»

nasplošno osvajanje deklet!! (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
16916420 (11932) madviper

Več podobnih tem