» »

nasplošno osvajanje deklet!!

nasplošno osvajanje deklet!!

1 2
3
4

Tear_DR0P ::

kar se tiče punc v trojkah, tega se rešiš, če pristopiš pijan ko klada, najprej poharaš obe gadni naenkrat - to ti je tko al tko edina šansa za seks v troje, pol se pa še na tabolšo obrneš, smetana je sicer na vrhu, polizat jo je pa fajn na koncu>:D
kar se tiče tipov v trojkah - če grem vn z moško družbo nikol ne grem v ženske ampak pit al pa čvekat o ženskam nezanimivih temah (računalniki, jenna, namizne igre, kurbe, avti, ostale ženske), po možnosti oboje, če takrat dobim žensko, je v bistvu ona mene ujela

še vedno ni nihče povedal, kako zapelješ prijateljico od svoje punce, pa sem to že v eni drugi temi o osvajanju spraševal - jst zadnje čase vedno hodim vn v gruči žensk, ker hodim vn s punco in njenimi prijateljicami - sm probu že dve dobit, pa sm obema prej tipa zrihtu:\
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

SavoS ::

@Tear_DROP - Takšno početje, zapeljevanje prijateljice tvoje punce, zna bit resen problem, ker nikoli ne veš, kako dobro se razume s tvojo punco, ali ji bo omenila, ali ne? če si tudi njej dober in kool tip, ki bi te rada tudi ona imela, je vse O.K., drugače pa se pripravi na neslutene posledice.....

Kako jo zaplejat... hmm tako kot vsako drugo + delček tega, kar ona o tebi neve, ker predvidevam, da si tvoja punca in prijateljica več ali manj vse počvekajo, torej uporabi ves svoj šarm + še tistega skritega, ki ga ona ne pozna....Kaj konkretnoto je, pa tak sam itak najbolje veš.
Bodi ji dober prijatelj, pa najpomembnejše, znati moraš poslušati in dati pameten odgovor, se včasih delati norca iz moških, tudi iz sebe, pa seveda tudi če ni v tvoji navadi, se strinjat z njenimi trditvami in odgovori.....
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???

gzibret ::

Kar sem jaz opazil je, da punce hodijo ven vedno v parih. Torej dve punci. Zato je najbolje, da hodiš ven kot dec tudi v paru. Torej dva deda. Eden se ukvarja z eno, drugi z drugo. Če si sam, se bo ena prijateljica definitivno začela dolgočasit, se vtikat v vajin pogovor in na koncu svojo prijateljico odvlekla drugam. Se je že zgodilo večkrat.

Če sta pa 2, pa je vsa stvar manj komplicirana (iščeta punce v parih, ki jih je vse polno), lahko zažurate do zgodnjih jutranjih ur in grete vsi 4 skupaj domov >:D.
Vse je za neki dobr!

kixs ::

Navadno je ena od dveh vedno grda (relativno). Zato je dobro, ce imata "napadalca" razlicen okus (da ne pride do navzkrizja interesov). In ravno zaradi tega, vedno napadam sam (ni vazno, ce je vec punc).

Drzim se nacela:
Ce si punci vsec, ni vazno kaj bos naredil, bo tvoja... ce pa punci nisi vsec, pa tudi ni vazno kaj bos naredil, ne bos zmagal! ;)

Ce si punci vsec ali ne pa vidis ze v nekaj sekundah (ce gres cisto na slepo do nje)! In brezveze zgubljat cas, ce ne gre v pravo smer.

PS:
Cimmanj komplicirat!

LP

zee ::

OT: obnašanja punc in računalnikov ni mogoče racionalo razložit 0:)
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

username ::

(citati so iz sketchovega posta, poslano 13.11.2005 22:24:15 )

4. Bodi zabaven in rahlo aroganten.

"Cocky and funny"?


Aja, e-mail je lazje dobit kot pa telefonsko
Sketch, a ti tudi bereš zadeve od Davida DeAngela? Namreč ne samo tukaj citirana dva stavka, tvoj celoten post je precej na njegovi liniji in me zanima, kako ti kaj uspeva z njegovimi nasveti (jaz zaenkrat sem kar pozitivno presenečen).
I've got a solution for the rainforest: napalm the lot. (Jeremy Clarkson)

kixs ::

username:
Vse lepo in prav, da se dodano izobrazujete... nic ne skodi!

Vendar samo en nasvet... problem nastane, ko zelimo dobiti punco, ki nas enostavno noce in v tem primeru nobena knjiga ne bo pomagala!

"E-mail je lazje dobiti..." ampak zakaj vraga bi hotel imet email??? Pokazi, da si moski, da "vzames" kar hoces, da si pripravljen tvegat... in jo direkto vprasaj za telefonsko! Zakaj bi se hotel potem obremenjevati se z el. posto??? Pri telefonski si prakticno 90% ziher, da je OK (ce seveda kasneje ne zajebe*).

Definitivno bodi sproscen, v "playfull mode"... se zajebavaj z njo (in ostalimi v grupi) ... vendar pokazi, da si moski! To je vse.

PS:
Morda kdo ne razume... vendar so na tem svetu tudi zenske, ki te ne bodo hotele (enostavno nisi njen tip moskega) ali so imele slab dan... ali ali ali ... ampak zakaj bi se s tem obremenjeval... najdes tako, ki te bo hotela ;)

PSS:
Morda tudi deluje kaksen "mamo-dzambo", ki ga oglasujejo po internetu... ampak zakaj bi hotel trosit to energijo in cas... zenske so enostavna bitja... si nas zelijo tko kot mi njih... najdes tudi veliko bolj "potrebne" kot smo mi... ponuditi jim moras le priliko :D

PSSS:
Najpomembnejsi je prvi stik... torej, bodite vedno urejeni in dobro (po modi in s svojim stilom) obleceni, sprosceni in dobre volje!

LP

kixs ::

Se tole...

morda kdo ne ve... vendar punca takoj ve zakaj si prisel do nje... ce te spusti k sebi... lahko oz. je celo priporocljivo, da delas vse kar hoces... le z besedami ne smes izraziti kaj bi dejansko rad (seks)... Ker si moski, moras delat vse korake prvi (pristop, telefonska, zmenek-lokacija, poljub, seks...). Ce je za eno noc, seveda doloceni koraki odpadejo :D

Najslabse kar lahko naredis, da se vrtis okoli nje kot macka okoli vrele kase... takoj moras vzpostaviti relacijo moski-zenska... moski vodi, zenska sledi... ce ne sledi, ne bo nic (v vecini primerov, ker zenske hocejo, da jih vodis!)

LP

username ::

Ej Kixs, ma točno take stvari ki si jih napisal, priporoča tudi tisti David D (pa še dosti drugih zadev, ampak vse je v tem smislu). Neverjetno.

Saj večinoma njegovi nasveti niso nič presenetljivo novega, ampak on vse te zadeve sistematično razloži. Če tisto bereš, ti je takoj vse jasno.
Problem je seveda včasih to tudi udejaniti v praksi. To je pa notranji problem, ki ga mora vsak sam pri sebi rešit.

V glavnem si mora(mo)te ostali zapomniti predvsem slednje (že prej napisal Kixs, in drži kot pribito):

Definitivno bodi sproscen, v "playfull mode"... se zajebavaj z njo (in ostalimi v grupi) ... vendar pokazi, da si moski! To je vse.

Morda kdo ne razume... vendar so na tem svetu tudi zenske, ki te ne bodo hotele (enostavno nisi njen tip moskega) ali so imele slab dan... ali ali ali ... ampak zakaj bi se s tem obremenjeval... najdes tako, ki te bo hotela ;)
I've got a solution for the rainforest: napalm the lot. (Jeremy Clarkson)

Thomas ::

Rojstvo je kakor delitev kart. Življenje je pa igra, ki ima za cilj posredovati naprej čimveč kart, ki si jih ti dobil na začetku igre, oziroma nasledil.

Karte se menjajo, mešajo taloni in kopirajo se karte dalje.

Strategija, ki se jo boš držal, je zelo odvisna od karte, ki jo dobi vsak in na kateri je bodisi pikov as, bodisi srčna dama.

Če imaš srčno damo, potem glej da boš mešal svoje karte s tistimi ki imajo poleg pikovega asa še čimveč dobrih kart. Zato dolgo licitiraj in igraj predvsem z onimi, ki dobro licitirajo zraven.

Če imaš pikovega asa, mešaj karte z vsemi igralci s srčno damo, ki so zainteresirani.

To je igra s stališča genov. Tako špilajo živali brez transmema za gene. Mi imamo pa zavest. Nas zanima sama igra. Takorekoč - pot je vse, cilj ni nič.

Se pa zato potem precej zakomplicira. Ampak vaš problem! :P
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Tear_DR0P ::

Savos - recimo da punci ne smeta, prjatlca pa bi, sam ne od punce fanta, men pa ni do tega da vsem njenim prjatlcam razlagam da mama s punco odprto zvezo
to kak se ženske osvaja že znam
pickup line je lahko karkoli, moj bratranc je pri svojih 16 letih porinil neko neznanko s pomola popolnoma oblečeno v morje, pa je pol bla čist nora na njega
edn izmed men najboljših dogodkov je bil, ko sem delal za šankom - tam se mi prikaže ena ženska, ki bi jo z veseljem instantno položil, ker je imela primeren dekolte, sem ji zbasal celo pest leda v modrc in pritem dobil nekaj stika z njeno kožo, no nato je prišla ona k men za šank, me zrinla na WC za zaposlene, spotoma iz ledomata zagrabla pest ledu in ga zaklačla v hlače, potem sma se lizarla in rajcala tako dolgo, da sem jaz že bil zagret, ko mi pove, da ona sicer bi, sam ne sme, ker je njena najboljša prijateljica noro zaljubljena vame.. prjatlca pa je sicer bla noro huda mrha, vendar je hotla resno zvezo, kar pa takrat nisem hotu
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

Avenger ::

Thomasov post daje ideje za intelektualne zaključke:

Jaz sem pikov as, ti si pa navadna srčeva trojka, če boš mela srečo, se bo zate zapalil pikov Janez, ampak te bo obdržal samo do prve licitacije, ajde čau. :D
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

Bob Rock ::

Ampak ce pride srceva trojka ven, je srce adut, pa pobase pikovega asa ;) :)
___________________________________________________
gance hale ale cuzamen

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Bob Rock ()

SavoS ::

@Tear_DROP... lucky bastard >:D ....v tvojem primeru bi se splačalo obdelat obe ženski.. zakaj.. a misliš, da bo ta svoji kolegici povedala, da se je s tabo že skoraj dol dala v wc-ju....siher ne, oni ta drugi pač "obljubiš" resno zvezo....potem pa kasneje ugotoviš, da se nebi obneslo >:D jebiga, če tebi ni ti pač ni za resno zvezo... tudi moški smo včasih lahko podli kot so(ste) ženske.....
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???

klemen22 ::

SavoS: ti pa ne maraš žensk kaj??
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

kixs ::

SavoS: You bastard :D :D :D

Klemen22: zakaj mislis, da ne mara zensk?

LP

klemen22 ::

ZAto kr ma nekaj proti ženskam. Razjasni se SavoS. Kaj a ti ga punca neče cuzat? Pač zato pa druge ženske niso krive.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

SavoS ::

jaz nimam nič proti ženskam, le zakaj, saj so tako nebogljene žvalce, ki venomer rabijo vodjo, le včasih malo ponorijo in nam moškim delajo sive lase...
Drugače sem pa že padel parkrat na te ženske fore, kao, da se nebi obneslo, tako, da bi rekel, da se je treba določenim ženskam pač malce maščevati, če drugače ne, naj jim bo to v poduk, da se z nami ne dela tako, kot svinja z koruzo..... konec koncev so one tudi samo ljudje in krvave pod kožo kot mi, pa naj se še tako visoko nosi, enkrat pa le dobi svoje nazaj.
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: SavoS ()

CaqKa ::

>>> >>> >>> Ni treba delat znanosti iz tega.
>>> >>> se nebi strinjal, nevem zakaj potem imamo predmete kot psihologija pa sociologija..
>>> Hahaha, LOL. Sociologija pa pecanje... Tudi psihologija ni ravno namenjena pecanju...

jaz sem vsaj argumentiral, pa ti?
a misliš da psihoilogija ti čist nič ne pomaga pri tem kako boš žensko zahaklal?

>>> Kar sem jaz opazil je, da punce hodijo ven vedno v parih. Torej dve punci. Zato je najbolje, da hodiš ven kot dec tudi v paru. Torej dva deda. Eden se ukvarja z eno, drugi z drugo. Če si sam, se bo ena prijateljica definitivno začela dolgočasit, se vtikat v vajin pogovor in na koncu svojo prijateljico odvlekla drugam. Se je že zgodilo večkrat.

kaj če pa nebi haklal tam kjer sta dve ampak tam kjer jih je več?

>>> morda kdo ne ve... vendar punca takoj ve zakaj si prisel do nje...

razloži :P
kaj če se pa malo z body languge igram tako da nebo vedla kaj želim?

sketch ::

username - ja, david deangelo je tudi bil med ctivom. Moram rect, da ene par ima dokaj ocitno bosih, ampak nekatere stvari pa zadanejo zebljico na glavico.

Med drugim tudi nekaj, se mi zdi, o definiciji "geeka" al nekaj takega. Gre namrec za to, da obstajajo ljudje - med njimi vecina ljudi na tem portalu - ki zivljenjske tezave ne resujejo z eksperimentiranjem ali outsourcingom (prelaganjem tezav na druge), marvec z manipulacijo informacij. Skratka, ce nam kaj ni jasno, gremo v knjiznico, na net, in se oborozimo z vsemi informacijami, kar jih najdemo - in mislimo, da smo pripravljeni na soocenje z neko situacijo.
Zakaj temu ni tako, o tem kdaj drugic - ampak gre za to da jaz nisem pac nic drugacen. Ko sva se eno punco pred nekaj casa razsla, mi nekatere stvari enostavno niso bile razumljive. In kot pravi geek(tm) sem se odlocil, da se bom o stvari izobrazil, ker je ziher nekdo tam zunaj ze imel iste tezave.

Prebijes se skozi kup sodra po netu in knjiznicah ala "Please Your Woman Instantly", "Seduction Techniques" itd, da ti je ze slabo od sunda, pol pa naletis pocasi na stvari, ki so zanimive.
In definitivno, definitivno ima pri kakrsnikoli socialni interakciji zraven veliko nevrolingvisticno programiranje (tako notranje kot zunanje; anchoring rulz - glejte derrena browna!), oddajanje in branje govorice telesa, sociologija, psihologija, dinamika skupin, kinestetika, cold reading, helstromizem...

Vecina teh stvari je v nas kot ljudi ze vgrajena - imamo instinkte za vse to. Izjema smo pa ljudje, ki smo mogoce rahlo nagnjeni v avtisticno smer, in nam socialna interakcija ni tako samoumevna, ter se jo moramo zavestno nauciti.

[ offtopic ]
Primer anchoringa: Naslednjic, ko se pocutis kot najvecji car (zmagas na tekmi, imas dober dan, karkoli) - skratka, ko si res na visku viska energije in samozavesti in se pocutis kot da bi lahko gore premikal, zavestno naredi en gib. Lahko se pocukas za uho, zatreses z roko, prekrizas prste, karkoli. Nato si umsko naredis, da je ta gib del tega pocutja - da to "spada" k temu setu obcutkov. To ponavljas velikokrat - da ta gib res postane del tega "filinga", za ga zasidras in naredis anchor - izvedes neke vrste samohipnozo / sugestijo. Nato pa, ko ta filing rabis (preden gres na izpit, na javni nastop, na poslovni sestanek, karkoli) pa naredis ta gib, priklices anchor - in si obenem predstavljas, da se res tako pocutis. Ce je anchor res dobro zasidran, bos dobil nazaj vsaj del tistega obcutka.
[ /offtopic ]

Take stvari pa niso uporabne samo pri osvanjanju oz. pristopanju k dekletom, marvec v zivljenju nasploh - ampak to je ze druga tema (npr. "para-znanosti ki olajsujejo zivljenje").

lp
s.

ps. sicer pa ja, David DeAngelo, Ross Jeffries (z zdravo mero pameti, ker imata oba kar nekaj bosih pomoje), nekaj knjig za samopomoc, reading list derrena browna zgleda zanimiv...
Adapt and overcome.

Dr_M ::

SavoS: cestitke. koncno en, ki se trezno razmislja, ne pa tako kot en trop pozenscenih tipov tuki, ki lajajo v luno...
ne bom pa jih nastevu, sej ze sami vejo kdo so >:D
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

username ::

username - ja, david deangelo je tudi bil med ctivom. Moram rect, da ene par ima dokaj ocitno bosih, ampak nekatere stvari pa zadanejo zebljico na glavico.
In kaj po tvojem mnenju je DeAngelo zadel in kje je falil?
I've got a solution for the rainforest: napalm the lot. (Jeremy Clarkson)

poweroff ::

jaz sem vsaj argumentiral, pa ti?
a misliš da psihoilogija ti čist nič ne pomaga pri tem kako boš žensko zahaklal?


Hja, tisto je bila približno taka poenostavitev kot "računalništvo je v bistvu zgolj nabijanje nekih igric".

Psihologija - ja, nekaj že pomaga, samo psihologi se učijo predvsem veliko statistike, itd. Dvomim, da je študij psihologije ustrezen pristop za pecanje...
sudo poweroff

Keyser Soze ::

Hja, čist odvisno, na čem je poudarek pri tvojem študiju psihologije. Drugače pa, dvomim, da imajo ženske res kakšne tako ekstra posebne vzorce obnašanja, ki bi bili popolna neznanka v psihologiji.

kixs ::

CaqKa

>>> morda kdo ne ve... vendar punca takoj ve zakaj si prisel do nje...

razloži :P
kaj če se pa malo z body languge igram tako da nebo vedla kaj želim?

- - - -

Zdej ne vem koliko si star in koliko imas izkusenj :P

Kot primer ti dam beraca... ko pride do tebe, takoj ves kaj hoce ;)


Da ne bo kdo mislil, da velja to samo za tiste, ki se res obnasajo kot fehtarji. Finta je samo v tem, da jo zapeljes z dejanji... besede lahko samo namigujejo, nic direktnega... vsako tvoje dejanje (akcija) ima njeno reakcijo, tako enostavno vidis kako ti gre, kaj moras spremeniti in kaj dodati ali enostavno oditi... definitivno pa je na tebi, da dajes pobudo.

Naj se kdo rece, da so zenske enakopravne... dokler bo tako (sicer nimam nic proti), ampak gre za akcijo in zmoznost prenesti poraz. Zenske v 99% ne prenesejo tega pritiska.

PS:
Ze po branju dolocenih postov vidim, da nekateri res prevec komplicirate pri najbolj osnovnih zadevah. Predstavljajte si, da ste v kameni dobi, da si pravi moski, zenska ti je podrejena. Danes se veliko govori drugace, vendar v osnovi je se vedno tako. Morda z malo kozmeticnimi popravki :))

LP

Thomas ::

> Predstavljajte si, da ste v kameni dobi,

Predstavljaj si, da si v moderni dobi!
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

#000000 ::


Predstavljaj si, da si v moderni dobi!


Jest vem da ni mislu dobesedno to s kameno dobo 'gorjača pa pok' in eto beybe :D :D

Drugač pa če ženska vid, da se obotavljaš in obnašaš ko kup nesreče, takoj ve kolk je ura 'da si prpa' čeprav to da si plah, pali pr kaki stari potrebnici, torej je treba bit kr glumac, če se baviš s tem športom. In še tole, vsako se da dol udart, samo taprav trenutek jo moraš ujet.

Dober ulov. :D

Thomas ::

Še en nasvet:

Najpomembnejša je iskrenost. Če to lahko fejkaš ... si tzar!
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Daedalus ::

Drugače pa, dvomim, da imajo ženske res kakšne tako ekstra posebne vzorce obnašanja, ki bi bili popolna neznanka v psihologiji.

He he, jaz ne bi bil tako prepričan...ene so včasih kot "črne škatle" - not gre en input, ven pride nek output, kaj se je pa vmes dogajalo...pa ni jasno nikomur:D
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

nicnevem ::

Hehe, vzorci so zagotovo zapleteni, nikakor pa random. Je že evolucija poskrbela za to, da se nahajajo v lepo določenem področju vseh možnih... :)
overcomingbias.com -- transhumanizem.org -- singinst.org

poweroff ::

Psihologija je bistveno širša. Menda ne boš šel študirat 4 leta, da boš potem z diplomo lahko eno "zapecal".
sudo poweroff

Tear_DR0P ::

eh če boš psihologijo študiral štir leta, pol je bolš če jih zapecaš več, več na dan - da se ti bo vložek splačal (seveda predvidevam da boš psihologijo doštudiral)
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

BigWhale ::

> Psihologija je bistveno širša. Menda ne boš šel študirat 4 leta, da
> boš potem z diplomo lahko eno "zapecal".

Ja itak, sej racunalnistvo gres tudi studirat zato, da si potem lahko Quake 5 instaliras! ;>

_n00b_ ::

He he, jaz ne bi bil tako prepričan...ene so včasih kot "črne škatle" - not gre en input, ven pride nek output, kaj se je pa vmes dogajalo...pa ni jasno nikomur
Kratica BIOS dobiva nov pomen :D

username ::

Hehe, vzorci so zagotovo zapleteni, nikakor pa random. Je že evolucija poskrbela za to, da se nahajajo v lepo določenem področju vseh možnih...
Ja, saj vzorce se da pokapirat, le povprečnemu tipu to ne uspe zaradi lastnega "neugodnega programiranja", ki mu onemogoči spoznati, kaj deluje in kaj ne, ter vedno zanova rine na enak (neuspešen) način). En tak primer v tem kontekstu je prepogosto klicanje dekleta (posebej kmalu potem ko se šele spoznata), s čimer jo fant lahko kmalu zdolgočasi in celo odbije, ker se preveč meče za njo - če bi jo kontaktiral bolj poredko, bi se precej bolje odzivala, ker bi dajal signal, da on ni vedno na voljo in da ima še kak drug posel v lajfu kot samo z njo se ukvarjat - to pa poveča privlačnost, ki jo bejba čuti do njega. Tko pač je.

Res pa je tudi to, da lahko to "neugodno programiranje" sabotira uspeh pri ženskah tudi, ko si na razumski ravni že pokapiral (ali sam ali pa kje prebral), kako delujejo zadeve in kako ustvariti privlačnost.

Menda 3% tipov naravno "zna" z ženskami. Sicer "vedo" o tem verjetno občutno manj kot naprimer jaz, ki sem se o tem malo poučil (ampak naravno se pač obnašajo tako, ne da bi se sploh trudili tako obnašat). Ostali se moramo pač tega naučiti in potem poskusiti tudi tako delovati... slednje je mogoče še najbolj zahtevno
I've got a solution for the rainforest: napalm the lot. (Jeremy Clarkson)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: username ()

Nejc Pintar ::

Veste kaj velja za ženske?

Pamet*Lepota=konstanta:D
Lahko je biti prvi, če si edini!

vrtnyka ::

JAO, kam ste zašli :)
Lej tko je, opaziš žensko, nrdiš kontakt, pristopis .. jo nasmejiš, načneš pogovor najlažje z obrabljeno frazo iz kod je, prevoz ( tko ves, kje jo naslednič srečat ), se ji predstavis ....pol pa vids kako grejo stvari, mogoce ti sama ponudi telefonsko :D
Pa tud, kam ste ubogo pumo vse posiljal, kaj vi ste vi nasli punce na poljub.com al kaj ? :D
Mislim sej ste fantje tle, vi ste tisti ocarljivci, ne me razocarat ;) Jaz sem slisala, da so g33ki najboljsi kar se tice fanta, pa sm preverila. Hja, morem rect, da govorice kr drzijo ;)

Aja pa tle mas neki, search je fajna zadevca ves :P
prva tema
druga tema
vrtnyka ma resota rada

Zgodovina sprememb…

  • spremenila: vrtnyka ()

Nejc Pintar ::

Mi o volku, volk iz gozda:D

Končno smo dobili odgovor s strani o kateri se pogovarjamo:\
Lahko je biti prvi, če si edini!

_n00b_ ::

pamet = 15% vrednosti x
lepota = 75% vrednosti x
x = 1000 >:D

Mislim da sem s tem povedal kaj si mislim o zenskah

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: _n00b_ ()

Nejc Pintar ::

@[X-Files]: precej odvisno od ženske, je pa to obratno sorazmerje:D
Lahko je biti prvi, če si edini!

Keyser Soze ::

Kje je pa ostalih 10%? Pri žgancih?

Dr_M ::

je se tok mlad, da se u soli se niso naucil racunat :)
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

NightWolf ::

Ej pebi med 3 ženskami je zmerja treba izbrat "najgršo" in jo na veliko osvajat, pol se pa "ta lepe " vprašajo kaj hudiča ma ona, jst sem pa taka bejba, zakaj pa mene noče. Pol se pa začnejo "ta lepe" zanimat zate in te osvajat, ker nočejo bit povožene od "grdih" bejb.

Deluje - preverjeno,....

Tear_DR0P ::

nah način pristopa je definitivno različen če gre za one night stand ali za stalno zvezo, za one night stand nimaš kej čakat, je treba vse bliskovito naredit (tud spizdit pol, drgač te lahk še ujame), za dolgotrajno zvezo, pa morš ponavad mal bol počas, pa še to ni ziher da bo trajala zveza pol
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

SavoS ::

Se strinjam!

Pa tudi ne da se uporabit nek kliše, za osvajanje žensk, ker 100 žensk = 200 različnih načinov za pristop.... + odvisno od trenutne situacije in mogoče kakšne aktualne teme....

Prvi vtis pa je najpomembnejši. Po tem se te bo zmeraj spominjala....;)

Aja pa tudi ženske se med sabo pogovarjajo ej s tem pa bi sexala ali pa s tem pa nebi.... torej če si na dobrem glasu, te ženska sama ujame :P
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: SavoS ()

Širajzl ::

Ji prideš s hrbta jo primeš za rit, če si ji všeč bo zbežala, če ne te pa vžgala!

Nejc Pintar ::

Baje da se tole obnese:
Na žurkio ko se vsi napijejo si ti lepo trezen, pol pa eno dobiš pa loh še ti potartaš:)
Lahko je biti prvi, če si edini!

Thomas ::

Torperdiraš ladjo, na kateri se pelje. Neopazno poskrbiš, da se le ona reši na samotni otok.

Potem se pa delaš, da si domačin na tistem otoku.

Naprimer.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Nejc Pintar ::

Ali pa se delaš da si njen superheroj pa jo rešiš:D
Lahko je biti prvi, če si edini!

madviper ::

Al pa se izdajaš za Judo in zanikaš, da si član ST >:D

(joke :D )

Da še jaz podam svoje mnenje, ko sem že glih začel pisat.

Najdi si primerno tarčo (po možnosti tako, ki jo vidiš večkrat na mesec).
Pri prvem srečanju bodi nesramen do konca in ji ne pusti do besede.
Pri drugem srečanju bodi ko pač si, sam ne utrujaj z računalniki ipd. Ne pozabi pokazat da si še vedno lahko nesramen.
Tretje srečanje, ne rabiš narediti nič. Bodi tiho in opazuj. Če te kdo kaj vpraša ga zabij dol.
Četrto srečanje... takrat se ne sekiraj več. Bodi kdo si in če si prišel tako daleč, se ne rabiš več pretvarjat :D

Poskusite in poročajte! Jaz še nisem, me pa zanimajo rezultati >:D

Lp, madviper
I'd like to do something crazy!
1 2
3
4


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Kako postati punci, ženski všeč? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
34684624 (76691) bluefish
»

Pristopi k osvajanju dekleta (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
20422996 (15756) Tody

Več podobnih tem