Forum » Loža » nasplošno osvajanje deklet!!
nasplošno osvajanje deklet!!
Thomas ::
Še eno idejo imam ...
Zrihtaš ji, da podeduje vse premoženje ene X veje Rothschildov. V listini, ki premoženje prenaša nanjo je klavzula, po kateri mora povabiti grofa Esexa v 14 dneh na čaj ob petih, za najmanj eno uro.
Grof Esex si seveda ti. (Oni bolj znani ima dva "s" v priimku.)
Zdej boš pa že, sej boš eno celo uro pri njej na čaju!
Zrihtaš ji, da podeduje vse premoženje ene X veje Rothschildov. V listini, ki premoženje prenaša nanjo je klavzula, po kateri mora povabiti grofa Esexa v 14 dneh na čaj ob petih, za najmanj eno uro.
Grof Esex si seveda ti. (Oni bolj znani ima dva "s" v priimku.)
Zdej boš pa že, sej boš eno celo uro pri njej na čaju!
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
Tear_DR0P ::
a čaj morš sladkat al piješ nesladkanga?
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
Nič ga ne sladkam.
Aja, ti? Jah odvisno no, kakršnega maš raje. Oziroma takega, da pri njej bolj vžge.
Aja, ti? Jah odvisno no, kakršnega maš raje. Oziroma takega, da pri njej bolj vžge.
Vidva (bi) jih torej z alkoholom? Tako (tudi) nasvetujeta?
BigWhale ::
Hm. A zenske? Ma ne, to ne. Jaz sem zgolj o vziganju razmisljal. Da nekaj vzge, je najbrz tudi kaka vodka ali pa sadjevc dost.
nah fanta nič se sedaj ne izgovarjajta z besednimi igami,
iz zgoraj napisanega se lepo sklepa, da je vajin pristop ta, da jo napojis s kakšnim alkoholom in potem je bolj voljna ;)
jst sm še vedno mnenja da je alkohol za moške, za ženske sem pa jaz - ker sem pameten in lep, ko pa spijem kaj alkohola sem tudi najmočnejši na svetu, nimam težav z osvajanjem deklet
iz zgoraj napisanega se lepo sklepa, da je vajin pristop ta, da jo napojis s kakšnim alkoholom in potem je bolj voljna ;)
jst sm še vedno mnenja da je alkohol za moške, za ženske sem pa jaz - ker sem pameten in lep, ko pa spijem kaj alkohola sem tudi najmočnejši na svetu, nimam težav z osvajanjem deklet
strictom ::
/me se dotakne TEAR_drop-a
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
BigWhale ::
V bistvu je edini alkohol, ki ga jaz uzivam tisti v Rum Kokos bombonih. Najbrz bi prej sladkorno fasal, preden bi se ga napil. :P
PROTOTIP ::
Uporabi svoje vibracije. Drugače pa, pozabi na logiko, ker če boš iskal logiko v tem, zakaj si ena dečva želi bit s teboj, ali pa zakaj noče, se ti lahk zmeša.
stric, maš srečo da nisem pil alkohola, ker bi te drugač nabil - zato, ker se me dotikaš in nimaš dost vlkih ziz
punce se drugače zelo dobro osvaja z intelektom - je pa zelo odvisno kakšno dečvo osvajaš in kaj hočeš od nje
punce se drugače zelo dobro osvaja z intelektom - je pa zelo odvisno kakšno dečvo osvajaš in kaj hočeš od nje
vsekakor je kakor katera, ampak mislim da če si dovolj pameten, boš dobil vsako - tud če hoče da maš 29 cm ceč kot maš v resnici
root987 ::
Hja, če ne skapira tvojih Inteligentnih For, ti bo prej rekla da nakladaš big time kot pa šla na pijačo s tabo. [:)]
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
hej sej med metode zavajanja ne spada samo nakladanje, jaz sem res nakladač in ko ženska zahteva preveč sm pač prisiljen priznat poraz - poznam pa tipe, ki so niko i ništa (pa ne zato ker jim je niko ime ), ženske se pa limajo na njihov imiđ in sweet talk - in normalno so tipi imiđ in sweet talk spedenal zato, da se ženske lepijo, temu jst pravim izkoriščanje intelekta za osvajanje - thomas bi temu rekel potrata intelekta
> thomas bi temu rekel potrata intelekta
Temu bi jest rekel, da se je intelekt tudi zato razvil. Arms race med ženskimi in moškimi je vodil v intelekt.
Tko da, če ga uporabljaš v ta namen, je to zelo naravna uporaba - kar izvoli!
Temu bi jest rekel, da se je intelekt tudi zato razvil. Arms race med ženskimi in moškimi je vodil v intelekt.
Tko da, če ga uporabljaš v ta namen, je to zelo naravna uporaba - kar izvoli!
Tero ::
bulšit
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
madviper ::
Thomas, kje ti spiš, da te ne ukradejo. (joke )
Sam v bistvu imaš prav.
Sam v bistvu imaš prav.
I'd like to do something crazy!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Kako postati punci, ženski všeč? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 89468 (81535) | bluefish |
» | Pristopi k osvajanju dekleta (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 23700 (16460) | Tody |