» »

Pristopi k osvajanju dekleta

Pristopi k osvajanju dekleta

1 2
3
4 5

undefined ::

Sergio, o tem sva že imela debato. Menda sem se s tabo strinjal, torej ti tudi tokrat ne bom ugovarjal. Sicer pa jest nisem trdil nič specifičnega, le delal sem povzetke iz izjav sketcha in magica. Sem pa še vedno mnenja, da to, kar se je zgodilo tebi, ni ravno tako pogosta stvar. :)

Magic1 ::

Ne zdej mislit da moraš ženski lagt, nikjer nisem napisal tega. Moraš le zelo pametno izbirat besede ko osvajaš.

SavoS ::

Pozdrav!
Najprej bi malo Izzval Maxtor-ja, da malo napiše kako je kaj napredoval glede osvajanja pri punci a?
Glede na to koliko nasvetov ste mu natrosili, bi moralo "vžgati po domače :D
Maxtor mogoče malo pozno.....nekaj konkretnih primerov:
sta sodelavca, torej se vsak dan srečata, zjutraj jo lepo pozdravi, ogovori, pohvali recimo njen stil oblačenja, morda kak kos nakita, ki ga nima pogosto, saj boš že sam videl,...če je le možno se parkrat sprehodi mimo nje, se ustavi pri njej, jo povprašaj kako kaj delo, če ima recimo veliko dela, se ji ponudi da ji priskočiš napomoč, pohvali jo da je zelo delavna, marljiva, mravljica... itd, pazi le na to, da nisi preveč osladen, preveč komplimentov tudi negativno deluje, ne se hvaliti pred njo, da ti imaš to in to, da znaš to in to postoriti ...itd, ....mogoče delata blizu skupaj, če slučajno imajo kakšno prosto debato se probaj vključiti v to debato, vendar samo bolj kot opazovalec, pa predvsem poslušaj kaj ona rada dela, kaj ji je všeč, kam rada zahaja, kaj rada pije ....itd, potem idi pa si malo poglej te lokale, znamenitosti in spoznaj malo njene hobije, da ji boš lahko potem tudi rekel ja sem tud jaz bil tam in se mi zdi zelo zanimivo, ali pa da tudi ti rad zahajaš tja, vendar nimaš primerne družbe, potem jo glej kakšne mimike bo naredila, kakšne besede, bodo prišle iz njenih ust, mogoče pa se bo kar sam ponudila, da gre s tabo..........
ok toliko za enkrat.........nadaljevanje sledi.......po oglasih :D

Vso srečo!!
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???

Maxtor ::

Ok, se javljam na poziv SavoS-a. Torej nasvetov je obilno padlo. Veliko ste mi pomagali, vendar sem kaj hitro ugotovil, da ima fanta. Sicer pa tudi če bi bila prosta sem ugotovil da ne bi bila za skupaj, saj imava povsem različne interese in poglede na določene stvari, tako da se ne bi ujela najbolje. Pa tudi veselijo naju povsem različne stvari. Sicer pa mi je všeč več punc, kot sem napisal v prvem postu, tako da ni blema. Ena pa bo ja prava... :))

undefined ::

> Sicer pa mi je všeč več punc, kot sem napisal v prvem postu, tako da ni blema. Ena pa bo ja prava...

No vidiš, that's the spirit. >:D

Sergio ::

IceMan: to o pogostost bom vzel kot kompliment, tako da -- hvala :)
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

undefined ::

> IceMan: to o pogostost bom vzel kot kompliment, tako da -- hvala :)

Sicer je bil kompliment bolj namenjen tvojim pogledom, but ok. :)

DoloresJane ::

Pa kakšne punce vi to osvajate? Z IQ-jem pod 75? Mislim, da vsaka povprečno inteligentna ženska zelo hitro ugotovi, kdaj se moški laže. Težava z lažnivci je namreč ta, da niso konsistentni in imajo zelo kratko pamet. Se mi zdi, da v trenutku, ko vas bo "prebrala", bo konec z osvajanjem in lahko ste prepričani, da tudi pri njenih prijateljicah ne boste imeli uspeha. Ženska (če ima vsaj malo podobne poglede kot jaz) bo laganje vzela za žalitev - nekako v smislu, da ni vredna, da bi se z njo odkrito pogovorili - in bo to vsekakor v nekoliko pretirano negativno luči delila s prijateljicami. Lahko živite v utvarah, da je prikrojevanje resnice in dajanje lažnih komplimentov OK, vendar mislim, da boste s časom že spoznali, kako je s tem ali pa boste naleteli samo an ženske, ki jim je laganje všeč.

Kar se komplimentov tiče: ženska z zdravo samopodobo, bo vedela, kdo je in kaj je res zanjo. Če boste pretiravali o njenih atriutih, vas bo hitro odpikala. V primeru žesnke s prenizku samopodobo tako ali tako noben kompliment ne bo zalegel, ker bo mislila, da govorite tako, ker bi radi kaj od nje - zna biti, da se bo počutila ceneno. Ženska, ki ima preveč dobro samopodobo, pa vas bo v primeru, da niste oh in sploh super, scela spregledala.

Kaj ko bi enkrat za spremembo malo prisluhnili ženski, s katero se pogovarjate ali pa o njej povprašali njene prijateljice in znanke. Tako boste že takoj ugotovili, če vaju navdušujejo podobne stvari in če se splača potruditi. Če do ženske ne morete biti iskreni, potem lahko svoji zvezi z njo kar že na začetku določite rok trajanja, preden se bo mleko skisalo.

Res ne vem, od kje vam ideja, da so ženske tako puhloglava bitja. ;(( Oz. zakaj bi v tem primeru sploh bili z njo - če ne bo obveljalo, da zaradi seksa.

Double_J ::

Res ne vem, od kje vam ideja, da so ženske tako puhloglava bitja.


Ob branju tvojih komentarjev zagotovo. Otročja preprostost se iskri iz njih.:D Tako, da kar hitro spet nazaj v opero. Da se boš spet počutila malo bolj odraslo.

Gaby ::

Vsaka ti cast Nadezhda! Ful dobro napisano!
Double_J! Ti pa kar na lov za zensko. Kot je iz pisma razvidno, je nimas.


:D

Double_J ::

Ha, zdej sta pa že dve.:) To je pa zame preveč. Sem mislil, da bom taprvo lahko streznil. Pa pride druga in ji daje moralno podporo.

Ziga Dolhar ::

Nadezhda, povej: kako bi dekle, kakršno si recimo ti, reagiralo, če bi prejelo anonimno pismo v obliki kakšne precej patetične pesmi?
https://dolhar.si/

perci ::

Ob branju tvojih komentarjev zagotovo. Otročja preprostost se iskri iz njih. Tako, da kar hitro spet nazaj v opero. Da se boš spet počutila malo bolj odraslo.


Double_J: Malo se umiri prosim -- moderator

undefined ::

> Ha, zdej sta pa že dve.

Moj projekt je uspel. Le nekaj časa je trajalo. ;)

> Vsaka ti cast Nadezhda! Ful dobro napisano!

Gaby, lahko bi napisala še kaj svojega. :)

> Double_J: Malo se umiri prosim -- moderator

Pusti naj vsak napiše svoje mnenje. (Nazadnje smo ugotovili, da se tudi sam ne držiš lastnih pravil.) ;)

sketch ::

Okej, najprej samo trenutek, da si iz ust poberem vse besede, ki jih je tja notri stlačil IceMan...

No, pa še enkrat: nisem rekel, da je treba lagat oz. se pretvarjat. Rekel sem samo, da je treba biti previden.

Okej, primer - Nadhezda, kako bi ti reagirala, če bi ti pristopil nek (ne)znanec in bi ti rekel, da si mu všeč in če greš z njim na pijačo da se malo bolje spoznata? Verjamem, da je zelo malo žensk, ki bi na tak "out of the blue" pristop ne reagirale odklonilno. PA čeprav mogoče mislijo, da bi vsaj razmislile o tem - temu ponavadi ni tako.

Kar se tiče lažnih komplimentov in laganja nasploh je to napaka, kajti poleg tega, da to ni kul, je res tisto, kar je nadhezda napisala. Ženska z IQ nad sobno temperaturo bo pogruntala kdaj pretiravate. Prav tako ni na mestu recitiranje petrarcinih sonetov, če tega resno ne misliš.

Moja poanta je vsezkozi bila, da je navezovanje stika z nekom, ki je tvoj "love interest", ne ravno preprosta zadeva - in da si lahko še neobstoječemu razmerju narediš nepopravljivo škodo, če si prenagel ali pa prenapadalen.

lp
s.
Adapt and overcome.

hruske ::

1. upoštevaš dekle kot enakovredno osebo

2. upoštevaš, da od dekleta ne moreš pričakovat, da bo nekaj razumela tako kot to razumeš ti

3. obrneš to v dobro, ne v slabo.:)

The rest are details.

undefined ::

> Okej, najprej samo trenutek, da si iz ust poberem vse besede, ki jih je tja notri stlačil IceMan...

Ah človek, imej hrbtenico pa stoj za tem kar govoriš. Če pa nisi siguren o tem kar poveš, pa raje ne povej. ;)

> Okej, primer - Nadhezda, kako bi ti reagirala, če bi ti pristopil nek (ne)znanec in bi ti rekel, da si mu všeč in če greš z njim na pijačo da se malo bolje spoznata? Verjamem, da je zelo malo žensk, ki bi na tak "out of the blue" pristop ne reagirale odklonilno. PA čeprav mogoče mislijo, da bi vsaj razmislile o tem - temu ponavadi ni tako.

No sketch, sedaj bi morala slediti razlaga zakaj je temu tako. Še bolj zanimivo bi bilo to seveda slišat od nasprotnega spola. :)

> Moja poanta je vsezkozi bila, da je navezovanje stika z nekom, ki je tvoj "love interest", ne ravno preprosta zadeva - in da si lahko še neobstoječemu razmerju narediš nepopravljivo škodo, če si prenagel ali pa prenapadalen.

Škoda je lahko storjena že zaradi same interpretacije nasprotne osebe, kar ji poveš. Lahko ji rečeš nekaj žaljivega na prefinjen način, pa bo to vzela za kompliment. Lahko pa rečeš nekaj lepega in poetičnega, pa bo to lahko vzela za žalitev. Torej, kdo je tu krivec? Tisti, ki poskuša in se trudi, ali tisti(a), ki stvar vzame napačno in vse njegove poskuse uniči? Jaz bi rekel, da slednja oseba, ampak to je spet le moje mnenje. :)

Magic1 ::

Iceman tako je, z ženskami je treba delat v rokavicah. Ne lagt, a vseeno pazit na vsako besedo. Z izkušnami pač veš kaj zint.

Tomi ::

Magic1: ja, seveda. Še toliko izkušenj ti lahko ne pomaga, ko naletiš na "pravo". Ljudje smo samo to, kar smo, in prav nič nam ne pomaga še toliko izkušenj, ko pridejo na vrsto čustva.

Saj si lahko prej zamisliš, kako naj bi vse potekalo, in kaj moraš reči, samo in situ so pa zadeve drugačne. Si pa upam trditi, da tisti, ki trdi, da lahko gre do vsakega dekleta neobremenjen, ne čuti ničesar posebnega. Ali pa samo laže...
metrodusa.blogspot.com

undefined ::

> Magic1: ja, seveda. Še toliko izkušenj ti lahko ne pomaga, ko naletiš na "pravo". Ljudje smo samo to, kar smo, in prav nič nam ne pomaga še toliko izkušenj, ko pridejo na vrsto čustva.

> Saj si lahko prej zamisliš, kako naj bi vse potekalo, in kaj moraš reči, samo in situ so pa zadeve drugačne. Si pa upam trditi, da tisti, ki trdi, da lahko gre do vsakega dekleta neobremenjen, ne čuti ničesar posebnega. Ali pa samo laže...

Točno tako. Spet je nekdo nekaj pametnega povedal. Pa kot je navedeno v drugem odstavku, sem že več ali manj komentiral na prejšnji strani v komentarju o "napotkih in pravilih." Ne moreš si stvar umislit kako bo potekala, ker je v sami formuli preveč elementov, ti pa so po vrhu pri vsakem človeku drugačni. Posploševanje pa tu ne deluje, razen pri plitkih osebnostih, ki padajo na moške tipa 'James Bond' (ali pa moški na ženske tipa 'Pamela Anderson' (katera se mi iskreno povedano gnusi), da bomo fer). :)

Magic1 ::

Pa kje sem napisal da moraš pridt do ženske hladen kot špricar? Seveda da je vsak malo žičen, samo z izkušnjami znaš to kontrolirat. Najboljš da prideš do dekline in se ti tresejo roke jeclaš in govoriš neumnosti.8-O :\ . Glih dans sem se zabavu, ko sem gledu med kosilom na MTV-ju, eno odajo ko so snemal zmenke. Enih par tipov je blo tok trdih, da je blo kr groza gledat.

Pa glede napotkov- ja če nimaš izkušenj potem ti teli napotki pomagajo vsaj 200%. Fak sej še selekcije ne znate nardit, pol pa govorite da ni treba upoštevat napotkov. Najbolj da se zajebavate z eno žensko pol leta, nakar vam reče, da bi bla rada le prijatla.:\ Probite pol pa kritizirajte!

undefined ::

> Najbolj da se zajebavate z eno žensko pol leta, nakar vam reče, da bi bla rada le prijatla.

To pa je spet ena tipičnih napak pri ženskah, ne moških. Ajmo ženske, komentirajte, da ne bomo preveč monotoni. >:D

undefined ::

> Še toliko izkušenj ti lahko ne pomaga, ko naletiš na "pravo".

Bom še nadalje tole pokomentiral. Izkušnje (do neke meje) tu res nimajo kaj dosti pomena, še manj pa napotki. Izkušnje so potrebne le pri obvladovanju in interpretiranju čustev, kjer pa se lahko marsikdo zajebe, če slednjih nima. Ko srečaš "pravo", sploh ne bi smelo biti napačnih interpretacij in zapletov, niti (kot omenja Magic1) nimaš bit kaj živčen. Živčnost(na splošno) le pomeni dve stvari: nesigurnost vase in nepripravljenost (kar pa ženske že od daleč prezirajo). :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: undefined ()

Tomi ::

Magic1: moj komentar je bil bolj splošen in se ni nanašal samo na tvoj post. In ne, nisi napisal, da moraš biti hladen kot špricar.

Poleg tega pa drži še ena zadeva, punca, ki jo osvajaš, bo vsaj toliko zmedena, kot si sam, in veliko napak ne bo niti opazila. Razen, če gre za kakšno, ki ji je vseeno, samo takšne se pa niti ne splača preveč osvajati.

Bo pa res zanimivo počakati na ženska mnenja...
metrodusa.blogspot.com

undefined ::

> Poleg tega pa drži še ena zadeva, punca, ki jo osvajaš, bo vsaj toliko zmedena, kot si sam

Če je ne zanimaš, ne bo prav nič živčna. Prav tako ne bo nič živčna, če ima izkušnje, ali drugače povedano: ve kaj se dogaja in nima bit kaj živčna.

> in veliko napak ne bo niti opazila. Razen, če gre za kakšno, ki ji je vseeno, samo takšne se pa niti ne splača preveč osvajati.

Kaj si pa želel s tem povedat? Da če katera na tebi opazi napake, pa jih sprejme s tabo vred kot celoto, to ni v redu in se ne splača takšne punce imet? To je pa povsem kontradiktorno mnenje temu, kar je poprej napisal Sergio. Plus tega je po mojem mnenju precej zgrešeno, če misliš, da punca tvojih napak ne sme videti oz. da te more popravljat, če jih že vidi. :)

Magic1 ::

IceMan: Živčnost-trema je potrbna v mali meri. Drugač si hladen kod led-nič ne čutiš. Trema ti pove da se zavedaš kaj delaš(seveda v zmerni meri) in s tem narediš tako kot je treba.

Potem praviš da je treba bit pred žensko povedat to kar si misliš? A nismo to že predebatiral. Malo preveč poenostavljaš. Ženske manipulirajo(vse ženske, če ne drugač pa podzavestno) , ti boš pa vse razodel:))

Tomi ::

Iceman: mislil sem dejansko povedati, da bo punca, ki bo vsaj malo živčna, lahko primerna. Če ji bo vseeno zate, potem bo to pokazala. In če ni to eden od najpomembnejših podatkov, potem nočem nič.

Na tak način se vsaj lahko izogneš variantam kaj, če bi bila samo prijatelja dva meseca in eno tono živcev kasneje.

Pri drugem delu pa gre za to, da punca, ki ne bo vsaj malo zmedena, in bo našla napake, in te zaradi tega "ukinila", mogoče niti ne zato, ker se ji ne bi zdel zanimiv, tudi ni ravno "jackpot". Ta zveza bi prej ali slej šla narazen.

Sicer pa, poslušajte Slon in Sadež.. Vanja Alič ima en zanimiv komad, katerega ugotovitve tule lepo prakticiramo.
metrodusa.blogspot.com

Binji ::

IceMan: oba s Tomijem masta prav. Tipica je ravno tako clovek (za tiste tukej ku tega se ne vejo) in je lih tako zivcna o tem kaj narediti da je tudi ona tebi vsec (ce si ti njej seveda) in seveda nardi tudi ona kaksne napake v osvajanju. Sam to v bistvi niso napake...s tem nasprotna stran vidi, da ti je toliko vsec, da si ze malo zivcen, kar je dobra stvar.
IceMan ti si pa govoru o napakah v karakterju. Te so vazne v dolgotrajnih razmerjih ko se morata in en in drugi odlocit ce sta se pripravljena prenasat. Ce je stvar za eno noc se s tem ni lih za sekirat:)
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

undefined ::

Tomi, aha, se sprva nisva prav dobro razumela.

> Potem praviš da je treba bit pred žensko povedat to kar si misliš?

Sicer tega nikjer nisem specifično rekel, ampak vseeno... kaj ni nasprotje temu ravno pretvarjanje oz. laž? V bistvu trojanski konj, po domače (metaforično) rečeno. :)

> Ce je stvar za eno noc se s tem ni lih za sekirat

Če je stvar le za eno noč, tudi ni treba kaj dosti delat na nekem osvajanju, ampak vse zavisi na kemičnem 'kliku'. :)

Roadkill ::

Hm... jest lahko dodam le to, da alkohol ne pomaga. :)
Sploh, če ga piješ ti... čeprav te sprosti, ni to to. Morda le kako pivo, da razveže jezik.. ne pa komirat :)

Pa recimo en zanimi line, ki sem ga nekoč slišal in je splošno uporaben..."Če me kdaj ne boš povsem razumela vzemi tisto kar sem rekel kot kompliment." :)
Men se je zdel zanimiv nasvet, čeprou na prvi pogled mogoče zgleda, kot da podcenjuješ sogovornikino inteligenco.

Magic1 ::

IceMan: Se je pac potrebno pretvarjat, ni glih potrebno pretiravat, vendar je do dolocene mere potrebno. Temu se rece prilagajanje ne pa laz. Sej v kino jo ne bos peljal na akcijski filem, vendar na kej bolj romanticnega, a pol se ne pretvarjas. Ponavljam ni se potrebno lagat, vendar ne smes zint kar ti pase. Ce je to pretvarjanje pol se pac moras.

Dr.Voice ::

No, pa smo dočakali še ženski komentar. Nadezda se je sicer oglasila v razburjenem tonu (res ne vem zakaj). Ima pa prav glede laganja. Ni v redu in slejkoprej se maščuje.

Ni pa seveda treba povedati vsega (o sebi). Nasprotno. Malo moraš biti skrivnosten (je bolj privlačno kot odkritost), pa raje ti sprašuj njo. Saj bo ponavadi prav rada čvekala o sebi, svojih občutkih, dogodkih... Kar pa poveži z naslednjo Nadezhdino modrostjo:

Kaj ko bi enkrat za spremembo malo prisluhnili ženski, s katero se pogovarjate ali pa o njej povprašali njene prijateljice in znanke.

Poslušaj, kaj govori, in si poskušaj kaj zapomniti. Pridobivaj informacije in jih uporabi v svoj prid.


Sicer pa, vedno smo živčni ob prvem poskusu pristopa. Je bilo pa že napisano, da če se punci zdiš zanimiv, bo sprejela povabilo na pijačo (po uvodnem pristopu in klepetu). Če je ne zanimaš, te bo zavrnila kljub perfektnemu nastopu. Ne veš pa, dokler ne poskusiš.

Nekdo je omenil alkohol - je včasih priporočljiv, ker te malo sprosti. Ampak minimalno količino! pa mogoče bo potem ovira zadah... No, če tudi punca kaj spije, bo tudi ona malo bolj sproščena. Govorimo pa o količinah, primerljivih z 1 tamalim pirom, da ne bo kdo tekel kupit celega soda...
Dr. Voice for President!

undefined ::

> Temu se rece prilagajanje ne pa laz.

Aja? Pretvarjanju se reče prilagajanje? Čudno, sam nikoli nisem videl povezave med tem dvem pomenom. ;)

> Sej v kino jo ne bos peljal na akcijski filem, vendar na kej bolj romanticnega, a pol se ne pretvarjas.

Nope, ker sam tudi rad pogledam romantičnega vsake tolk časa. Pa se zato nič sam sebi ne pretvarjam. Vsaj zdi se mi tako. ;)

> Ponavljam ni se potrebno lagat, vendar ne smes zint kar ti pase.

S tem se pa vsekakor strinjam. Nikoli nisem rekel, da morš zint kar ti paše al pa kar povedat vse. Poveš pač tisto, kar jo zanima in takrat se pač ne pretvarjaš, ali lažeš, ali "prilagajaš". Prav tako ne vidim nič narobe, če poleg tega še izraziš svoje mnenje glede vajinega stika, kaj si misliš, lahko tudi kaj čutiš, itd. Ni treba pesmice ispet, ampak iskrenost je pač nekaj, po čimer lažje spiš, ker veš, da nisi nekaj nakladal in se delal, kar pač nisi ti.

> Ce je to pretvarjanje pol se pac moras.

Nobena stvar v življenju ni nujna. Delaš samo tisto, kar se sam odločiš. :)

Magic1 ::

< S tem se pa vsekakor strinjam. Nikoli nisem rekel, da morš zint kar ti paše al pa kar povedat vse. Poveš pač tisto, kar jo zanima in takrat se pač ne pretvarjaš, ali lažeš, ali "prilagajaš". Prav tako ne vidim nič narobe, če poleg tega še izraziš svoje mnenje glede vajinega stika, kaj si misliš, lahko tudi kaj čutiš.

Tukaj pa je malo protislovja. V prvem stavku praviš da ne smeš prjavt, kar ti paše, V drugem pa da govoriš. A pol če si zagret računalničar in najraje govoriš o računalnikih, ji pol nabijaš non stop o računalnikih, a če rad govoriš, boš samo ti govoru? Ne pač se moraš mal ji prilagodit, ker drugač boš zvisu.

undefined ::

> Tukaj pa je malo protislovja. V prvem stavku praviš da ne smeš prjavt, kar ti paše, V drugem pa da govoriš.

Daj si stvar bolj natančno preberi. Rekel sem, da ni NUJNO da vse poveš, lahko pa poveš, če ti je želja. Če ti je punca všeč, ne vidim razloga, zakaj ji tega ne bi povedal. Govorim na tem nivoju, štekaš?

> A pol če si zagret računalničar in najraje govoriš o računalnikih, ji pol nabijaš non stop o računalnikih, a če rad govoriš, boš samo ti govoru?

Če si zagret računalničar in hočeš govorit le o računalnikih, potem pač pojdi na date z računalnikom, ne s punco. Če si zagret avtomehanik in bi govoril le o avtih in mašinah, pojdi na date z avtom. IMHO. To leti tudi na tiste, ki bi jih tako veselilo, da bi njihova idealna punca obvladala njihove hobije (računalništvo), pa bi se lahko pozno v noč pogovarjala le o tem. ;)

> Ne pač se moraš mal ji prilagodit, ker drugač boš zvisu.

V tem pogledu nedvomno. Sej morš bit že mal mahnjen, da se na zmenku s punco pogovarjaš kako si s peltierjem P4 navil na 4GHz in igral Q3A na 500 fps. :)

Magic1 ::

IceMAn imava preveč že monolog :D , ki ne pelje nikamor. Nč pejte vn in zapecite punce, sej če bote velikokrat zvisel, boste že ugotovil zakaj8-) in bote to odpravil. Tudi seštevat se vsak nauči, če ne v šoli pol pa v trgovini.

Barakuda1 ::

Tle v tej temi ste pa nekter tolk brihtn, da mam občutek, da vi tle teorijo zganjate, nekdo vam pa za hrbtom prakso udejanja >:D

Tody ::

hem mene zanima še ena stvar glede na to da je tolk playboyev kle a pošiljate love sms ?

Magic1 ::

Not, je prepočas in nekonkretno.

Gaby ::

Pomojem je vseskupaj precej odvisno od zenske. V primeru, da je hladna in ji je zmenek cist eazy je najbrz : ali ze imela dost zmenkov ali ji nisi kaj dosti vsec. Meni je recimo dosti bolj cute, ce je tip zivcen in da dela smesne napakice. Taki totalno avtoritativni tipi me strasijo, sploh ce majo poleg se prevec ega. Grozno! :) Ni ga hujsega kot totalno v sebe zaverovan tip. Mislim, da se prevec ukvarjate z zadevo, ki jo je pomojem nemogoce resit..

Univerzalne formule ni. Zenske smo si zelloooo razlicne med sabo! Vsaka pricakuje kaj drugega.:))

undefined ::

> Taki totalno avtoritativni tipi me strasijo, sploh ce majo poleg se prevec ega. Grozno! :) Ni ga hujsega kot totalno v sebe zaverovan tip.

Meni pa se zdi, da veliko bolje uspejo tisti 100% vase zaverovani, kot pa nasprotni tipi, tako v poslu, kot kjerkoli drugje. Tudi ti si morala bit kar precej vase zaverovana, da si prišla do tam, kjer si danes. Jaz sem namreč tudi en tistih, ki na trenutke postanem malo živčen in mi to, roko na srce, prav nič ne ugaja, pravzaprav se mi to po nekem času že zdi malo glupo. In takšni trenutki, sploh v poslu, kar kričijo po nesamozavesti. Zato delam na tem, da bi se takšnih nelagodnih trenutkov rešil, kakorkoli že, praksa in izkušnje sigurno največ pomagajo. Je pa tudi res, da ima vsak(a) svoj okus in pogled na zadeve, to se da opazit na vsakem koraku v življenju. :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: undefined ()

frenk ::

samozavest je res zlo cenjena ampak je ne sme bit preveč ker poj preide v prevelik ego, tega pa ne marajo:D

Gaby ::

IceMan: Tista zdrava samozavest v merah normale je cool. Jaz sem govorila predvsem o ljudeh, ki pa v vsaki situaciji izpostavljajo sebe in so vedno najbolj pametni. Sicer pa je to itak sindrom Slo-techa. :) Imam pa zelo rada tipe, ki vedo kar hocejo, imajo izoblikovano menje in stojijo za njim. Vendar ne za vsako ceno!

undefined ::

> Jaz sem govorila predvsem o ljudeh, ki pa v vsaki situaciji izpostavljajo sebe in so vedno najbolj pametni. Sicer pa je to itak sindrom Slo-techa. :)

V tem primeru se pa vsekakor strinjam s tabo. :)

Dr.Voice ::

Gaby,

a bi mogoče lahko čisto na kratko opisala, kakšni so bili tipi (ter kako so ti pristopili in te osvojili), s katerimi si hodila do sedaj?

Če boš odgovorila po pravici, bo to 100x bolj poučno (in verodostojno) kot pisarjenje in čvekanje žensk o tem, kakšni moški so jim všeč, pa kakšni bi morali biti...

Seveda so vablje na tudi druga dekleta, če morda spremljajo to temo.

Prosim, spoštovane dame; beseda je vaša.

8-)
Dr. Voice for President!

undefined ::

> Če boš odgovorila po pravici, bo to 100x bolj poučno (in verodostojno) kot pisarjenje in čvekanje žensk o tem, kakšni moški so jim všeč, pa kakšni bi morali biti...

Tudi to je res. Ravno v to smer sem poskušal do sedaj temo preobrnit, se pravi - on the right track. :)

Gaby ::

DrVoice: Hja, vse kar sem napisala drzi predvsem za mene. Zenske smo ful drugacne, zato sem pisala predvsem o sebi. Moski, ki so me osvojili so bili predvsem drugacni od vecine. Bili so zabavni, prijazni, iskreni, odkritosrcni in po svoje "malo zmesani", odpuljeni. Fascinirajo me predvsem ljudje od katerih se lahko ucim, tak da le redko pogledam kaksnega tipa, ki vecino svojega prostega casa prezivi v fitnes centru in se ukvarja predvsem s svojimi misicami. :D Ne motijo me kaki obsedenci (avtomobili, racunalniki, znanost, seks, igre), vendar nikakor teh stvari ne smejo postavljat pred mene. Jaz pac moram bit prva. >:D Vsekakor me ne bo osvojil tip, ki mi bo kupoval zadeve ali pa me vlacil na drage vecerje. Bi bila bolj vesela kaksnega piknika v naravi ali pa izleta v botanicni/zooloski vrt. Vsekakor pa rabim tipa, ki bo prezivel mojo obsedenost s StarTrekom, FRP igricami in bo velik prijatelj narave. :)) Imam veliko sreco, da sem taksnega ze nasla.

undefined ::

> vendar nikakor teh stvari ne smejo postavljat pred mene.

No, to je bistvo. :)

Maria ::

Dr. Voice

Kakšen je? Duhovit, bister, umirjen in z veliko talentov. Pa rad se mečka in lepe roke ima.

Kako me je osvojil? Ha, niti ne vem. Že prej mi je bil všeč, zgodilo pa se (ne navzven, v meni) je, ko smo bili z družbo na morju in sva bila po nekem naključju določena za hrano tisti dan. In šla sva kupiti ribe, ... Posledica je bila, da sva vse kupila brez problema in brez veliko filozofije, sama pa sem ob tem dogodku (ne pretiravat z aforizmi na temo nakupovanje...) pomislila, da bi s tem tipom lahko preživela življenje in bi mi bilo lepo. Kasneje mi je povedal, da je podobno pomisli tudi sam.

Uradno je prišel z ''izjavo'' ven kasneje, čez mesec dni.

In še vedno mislim, da bi se ob njem dalo preživeti življenje.

Maria

Barakuda1 ::

Uradno je prišel z ''izjavo'' ven kasneje, čez mesec dni.

In še vedno mislim, da bi se ob njem dalo preživeti življenje.


:\

Hhmm, to je pa tko videt, kot da to sam še ti misliš >:D
1 2
3
4 5


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako na zmenek s punco? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5711849 (10110) Tic
»

Feministke - kdo so? (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
776988 (5844) undefined
»

Slotech-ovci & Punce (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
938062 (4695) Spajky
»

Računalniška delavnica za dekleta

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
412179 (2179) nicjasno
»

dekleta na forumu? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
674765 (3644) Klemenn

Več podobnih tem