» »

Pristopi k osvajanju dekleta

Pristopi k osvajanju dekleta

«
1
2 3
...
5

Maxtor ::

Torej, všeč mi je eno dekle (no, pravzaprav mi je všeč več deklet, vendar eno malo bolj):)) . Poznam jo kakšen teden in do sedaj sem se kar nekajkrat z njo pogovarjal (le službene zadeve in malenkost privatnih). O njej bi rad izvedel nekoliko več, torej ali je še prosta, torej ali še nima kakšnega spremljevalca.

Torej zanima me, na kakšen način naj izvlečem iz nje, ali je še prosta, saj veste, kaj mislim in da hkrati ne bom izpadel bedak oz. da se ne bom spravil v nerodno situacijo.

Jo za začetek npr. povabim na pijačo in če ne bo zavrnila že kaj pove?

Malo se razpišite prosim. Tudi kaki link je dobrodošel, npr. kje bi se nahajal priročnik z naslovom Navodila za osvajanje deklet ipd...

LP

BigWhale ::

Bestseller!

Getting a girlfriend for Dummies

- How to invite her on a date
- What are the top ten key questions you will have to ask?
- How low can she go?
- And exclusive chapter for more experienced readers, How To Get Laid!

;>

mchaber ::

Bigwhale to ni igra:)

Maxtor, če sumiš, da si njej všeč, pamet v roke0:) , če ne, počakaj na... usodni dan:) , ali uporabi malo več kolonjske..>:D
.

undefined ::

> O njej bi rad izvedel nekoliko več, torej ali je še prosta, torej ali še nima kakšnega spremljevalca.

Povabi jo na kofe ali pijačo. Iz njenega odgovora boš lahko takoj presodil, ali je zasedena in/ali se zanima zate. Če je zasedena oz. se ne zanima zate, bo odgovor verjetno negativen, vendar pa v primeru zasedenosti to ni garant. Zato jo o tem povprašaj kasneje... ne direkt, naj pogovor počasi napelje na to. Če ne bo prvič, pa drugič, saj se ne mudi nikamor.

> Torej zanima me, na kakšen način naj izvlečem iz nje, ali je še prosta, saj veste, kaj mislim in da hkrati ne bom izpadel bedak oz. da se ne bom spravil v nerodno situacijo.

Če misliš, da boš izpadel bedak, potem se bo to 100% zgodilo. Če ne že po njenih opažanjih, pa vsaj v tvoji glavi, kar pa je že dovolj, da sam sebi narediš blokado.

> Jo za začetek npr. povabim na pijačo in če ne bo zavrnila že kaj pove?

Pove, da si ji "zanimiv" in morda ni zasedena. Nič več.

> Malo se razpišite prosim. Tudi kaki link je dobrodošel, npr. kje bi se nahajal priročnik z naslovom Navodila za osvajanje deklet ipd..

Kratko in jadrnato navodilo: vse je v tvoji glavi. Kot si boš zamislil, tako ti bo več ali manj tudi uspelo, seveda če ni kakih ovir iz njenih strani (kot so recimo zasedenost ali nezainteresiranost), kar pa spet ni tvoj problem in se nimaš za kaj sekirat. :)

Maxtor ::

Aha, ste kar navalili na to temo. Hvala za začetne nasvete. Še se lahko razpišete, vsak nasvet je več kot dobrodošel.

LP

Cr00k ::

Kratko in jadrnato navodilo: vse je v tvoji glavi. Kot si boš zamislil, tako ti bo več ali manj tudi uspelo, seveda če ni kakih ovir iz njenih strani (kot so recimo zasedenost ali nezainteresiranost), kar pa spet ni tvoj problem in se nimaš za kaj sekirat.

...Vse je v zgornji glavi, taspodnjo posl na pocitnce...

mchaber ::

you should never "hazardtate"...
Če ti je čas "dal" jagodo, naredi jagodni sok;)(razumeš:\ )

če ne pa Take it or leave it:D
.

svejk ::

glej med debato cisto enostavno vprasas, kje si bila ta vikend, ona rece kaj vem v diskacu ti pa kako je bilo, ...no in vmes se prasas cisto tko nedolzno sama ali s kolegico...odgovor sledi kolegica ali tip...

se bolsa varianta. srecas jo v kaficu, po parih stavkih pa kar direktno, kje mas pa tipa...

pa imas odgovor na dlani

Barakuda1 ::

O njej bi rad izvedel nekoliko več, torej ali je še prosta, torej ali še nima kakšnega spremljevalca.


:|

Včasih smo rekli
"če ne poznaznaš poti do srca dekleta, pejt pa ribe lovit, pa mir daj" >:D

undefined ::

> "če ne poznaznaš poti do srca dekleta, pejt pa ribe lovit, pa mir daj"

Tud ribe je treba znat lovit. :)

ganzi ::

Če nisi glih resn tip..

prid do nje pa reč: Js sm teb ful všeč kaj pa ti men? :D :D

Na to foro vsaka pade..

Slowenc ::

Ko/če bo sprejela povabilo na pijačo, jo po nekaj uvodnih stavkih vprašaj kaj dela tako lepa mlada dama brez fanta. Po njenem odgovoru sodeč boš lahko sklepal če ima tipa ali ne. Simpl as that.
Al jo pa vprašaj kam hod kej vn in s kom.
Obstaja veliko varjant, kako osvojiti dekle. Odvisno pa je kako rad imaš to dekle. Misli s spodnjo glavo>:D in ne zgornjo, drugače te sigurno čaka poraz na fronti. Ali pa ne. Mogoče se motim. Vsekakor pa nimaš kaj izgubiti. Priporočam pa ti, da ji vsekakor poveš/izkažeš svoja čustva, kajti najslabše je, da tiščiš to v sebi in te razjeda, ker ne veš kako bo odreagirala, če ji boš rekel to ali ono.

Oglasite se in mu svetuje tisti, ki imate že nekaj kilometrine za seboj v takih primerih.
Skiny gate.

Tomi ::

Iz vsake ženske se da izvleči prave podatke, če samo želiš in imaš jezik pa pravem mestu. Sicer imaš še eno prednost, ki je služba, in verjetno čvekljiv kolektiv. Tudi tu lahko dobiš marsikatero informacijo. Preverjeno.

Sicer pa, punce preseneti direkten pristop. Če jo boš vprašal, bo vsaj tako nervozna, kot ti. Najhušje, kar se ti zgodi, je, da reče NE. Vseeno, zgodnji ne je boljši kot mučenje (samega sebe). Na žalost, spet preverjeno.
metrodusa.blogspot.com

Popeye ::

Be yourself!

lp:)

para! ::

Ali je zasedena ali ne, se da razbrati že iz njenih besed v družbi.

Lp
Death before dishonor!

Gh0st ::

Pri meni vedno pali:

Najprej se ji ful posvečaš, probaš bit bl u njeni družbi, dobiš njeno cifro, gresta kdaj po šoli na drink, u petek zvečer jo pokličeš "da prideš malo pozdravit". Recimo če je v eni družbi, ni zdej nujno da tam visiš k en kup nesreče, ampak prideš, malo podebatiraš in greš naprej po svoje.

Tko te bo registrirala, da obstajaš u njenem lajfu. To je že korak naprej.
Pol pejta kdaj _sama_ ven zvečer in se mejta najbl lepo, in bo vidla d nisi kr en tip in se bo začela mal bl zanimat. Potem je pa odvisno od tvojih čustev. Če so tkao zelo močna, da jih ne moreš brzdat, potem je fino da ji hitro poveš kaj čutiš. Potem vsaj veš pri čem si. Če pa bi se šel rajš igrce, pol pa jo "ogrevaj", pihaj na dušo,... ratala bo navezana nate, potem pa nared neki nepričakovanega. Recimo da jo 1 al pa 2 tedna ne pokličeš, da se začneš do nje obnašat indiferentno, hladno. Potem jo bo začel mal skrbet (če ji ni vseen zate), kaj se dogaja, in bo ona prisiljena naredit nasledn korak.

Take igrce so men ful zakon! Ker nakonc nikol ne veš kdo je koga "ulovil"....


GOOD LUCK! :D :D
you might start believe in Gh0st stories. you're in one. :)

drejc ::

Ganzi car!

Dubu dve cifri u papilonu zarad tebe...., dons sm su pa po voznisko na polcijo. :)

Picke palijo na take fore...skoz bl.

Maxtor ::

Fantje hvala za nasvete. Zdaj pa v akcijo, se postamo....8-)

Aja, pa še nekaj. Zakaj mora biti ravno moški tisti, ki se mora metat in slinit za dekletom. Zakaj recimo ni obratno. Mi lahko kdo to pojasni?

Mercier ::

Ker ni pravice na svetu. :D

Kaj, a niso ženske drznejše? (v povprečju) :\

Binji ::

drejc: tisto o vozniskem verjetno pomeni da si biu pjan ko mavra takrat?:D
Drgac pa zanimiva fora..morm se jst probat enkrat ko me ne bo sekiralo (beri: ko bom nalit).

Se pa tudi jst strinjam da prvi korak je to, da sploh obstajas v zivljenju izbrane tipice. In to ne kot nekdo, ki se ga ne da resiti, ampak kot nekdo, s katerim se rada druzi.

Maxtor: jst se isto sprasujem verjemi. Sam stvar ni lih sam taka...tipica vse dirigira v bistvi - ce te sprejme se lahko priblizas, ce ne pa nic. Z nami je pac malo drugace (vecina tipic ne bo kr z enim ko pride mimo, vecina tipov pa to s s kreno tipico nardi brez problema). Tko da...women have the power:(
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

Marjan ::

Pač, evolucija je zgruntala, da je delitev nalog učinkovitejše, in tako dodelila moškim bolj vlogo lovca oz. iskalca. Ženskam pa je dodelila bolj vlogo izbiranja.
In vsak je svojo vlogo bolje razvil in ostale zanemaril.

Zdej pa počasi vidimo, da je naš razum presegel evolucijske pogruntavščine in zato tudi punce nas pecajo :D :))

jRk0 ::

Ni univerzalnega pravila:)

Ugotoviti mores kako punca specificno deluje, kaj ji je vsec in podobno.

Seveda jih je precej enakih pa potem res palijo iste stvari:)
Ko slucajno naletis nekje na njo jo povabi na kavico in pol reci da si nekje slisal da njen fant prodaja mobitele, ki ga ze tako dolgo isces:)

pol bos pa ze vido kaj bo odvrnila:>
heh, no ja, v bistvu mislim, da ne bi rabo tega tukaj pisat, ker ce bo slucajno kdaj vidla kaj na slo-techu ti bo trda predla:)
You fuck up once, you loose two teeth.

undefined ::

> Aja, pa še nekaj. Zakaj mora biti ravno moški tisti, ki se mora metat in slinit za dekletom. Zakaj recimo ni obratno. Mi lahko kdo to pojasni?

Ker ženske povečini rade igrajo vlogo koklje (beri: čepi in čaka, da jo petelin naskoči). >:D

Njihov izgovor pa je ponavadi tak, da ima moški jajca, ne ženske. :)

DoloresJane ::

:D

Morda ti bo celo koristilo: klik in klik in klik.

Google ima še več nasvetov. Pa srečno. ;)

ganzi ::

re drejc: bravo :D :D

To je preverjena fora in deluje:D :D
Bejbe majo rade da jih mal zezas, ampak mors met eno mejo..(pa pazt mors kaj reces.. ena beseda narobe pa te odjebe..)

aja pa pozabi sm povedat da take fore palijo bl pr takih mlajših 17 18 19.. (moja leta:D )
Kar je nad 20 te bo pa sam čudn pogledala.. pa si misla svoje ( še en nezrel tip..) (takih zaenkat se ne osvajam :D )

Maxtor(se mi zdi da si mal starejsi od mene-sklepam k pravš da delata skupi..) zate pa nasvet.. bod sproščen..pa bod kar si..pa brez treme..pa straha... Tko boš najb kul izpadu..

Če te pa zavrne(upam da te ne bo!!).. se pa zarad tega ne sekirat..veš da ni edina.. pa sej si reku da ti jih je več všeč:D

undefined ::

Nadezhda, čeprav so nasveti iz teh tvojih linkov več ali manj korektni, so za nekega zelenca popolnoma nekoristni. Zakaj? Zamisli si recimo, da ti prebereš podobne napotke (priročnik) kako popraviti avto. Tam piše nekako takole: odpri havbo, odvij ta vijak, bodi previden pri tem pristopu, stori to, odvij tisto, privij nazaj, itd. itd. Seveda bo človek ob branju teh nasvetov stvar dobro razumel, ampak je pa 90% garantirano, da je ne bo enako dobro tudi izvedel, kot je tam napisano in bo nekaj zajebal, ker pač pri tem še nima nobene prakse. Tako da, če do teh idej ne pride že sam, je tudi zelo verjetno, da ob prebiranju le-teh iz nekega priročnika ne bo nič bolje. Še en primer: kot bi dal delavcu v železarni priročnik za kvantno fiziko. Lahko bo še razumel teorije, kaj praktičnega pa zagotovo ne bo znal nič iz tega narediti. :)

RacaClone ::

jest mam bolšo idejo...

ko gre iz službe, se zmen z enim kolegom, da neki malega zaigrata...
nej tvoj kolega grem mim nje, ji spizdi torbico, pa zbeži, ti pa hod za njo, pa začni laufat za njim, mu uzem torbico, ga ene 2x nagobc, pa spust, da bo pobegnu, pol ji vrn torbico in jo povabi na pijačo in zanjo boš hero no.1

deluje, preverjeno :)

para! ::

In copata, ki se bo vedno metal za njo, ko bo v težavah, hehehehe
Death before dishonor!

undefined ::

A eni (zelenci) mal preveč filme gledate? :)

ganzi ::

LOL

al pa pol še tok zbij kolega da bo tri tedne na intenzivni negi..:D :D

Ne takih zganjat enim pretepači niuso všeč..

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ganzi ()

Marjan ::

No, iz te debate je lepo razvidno kaj vse počne moški, da bi prišel do sexa z žensko. To pač je ljubezen. Pa reči Nadezhda kar češ (verjetno spet ne boš nič, vsaj v areni ne, pač pa nekje za oglom, v navezi z Geganticom...:\>:D ) Samo poglej prefinjeno strategijo RacaClone-a :D >:D

Tako to je.

Ampak današnja družba je čedalje bolj razgledana, zato je že skoraj normalno, da poveš po resnici in ji rečeš: "Ali si za to, da skupaj uživava?"




:)

DavidJ ::

>> Ampak današnja družba je čedalje bolj razgledana, zato je že skoraj normalno, da poveš po resnici in ji rečeš: "Ali si za to, da skupaj uživava?"

Marjan, tole nikakor ne mislim v slabšalnem smislu ... Kolikokrat se je tebi na takšen način nasmehnila sreča?

Fant ne sprašuje po najbolj pravilnem pristopu, ampak po najboljšem. ;)
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')

Marjan ::

Najboljši je, če veš nekatera dejstva, lahko pravilen.

Sploh pa to povem zato ker si nekateri zatiskajo oči pred resnico.

undefined ::

> Marjan, tole nikakor ne mislim v slabšalnem smislu ... Kolikokrat se je tebi na takšen način nasmehnila sreča?

Marjan rad ustvarja nove teorije. Zdaj rabi le še testne primerke za izvedbo poskusa. :)

kopernik ::

Ampak današnja družba je čedalje bolj razgledana, zato je že skoraj normalno, da poveš po resnici in ji rečeš: "Ali si za to, da skupaj uživava?"

LOL, ob tem sem se res nasmejal. Ne, tako te stvari ne grejo. Večina žensk rabi čas. Nobena ne bo dala kar tko na hitro.

Marjan ::

IceMan, se javiš?

Daedalus ::

Meni se je že. Saj, lahko blužiš punci o tem, kako jo ljubiš (in izpadeš patetično), lahko ji pa direktno poveš, da ti je z njo biti prav fajn in da bi to pač ponavljal, dokler se bota OK prenašala. Pol pa itak pride naslednja...
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

RacaClone ::

in še najbolj varovana skrivnost českih psihologov, ki sem se odločil da vam jo zaupam...

ponudiji svoje najljubče žvečilni gumije, če..
ga takoj sprejme - rada ma iste čigumije kt ti :)
ga ne sprejme - nisi ji všeč
ga sprejme, ne takoj, mal pripomni, po nekaj izmenjanih besedah, like: "mam svoje ampak bom useen" - to pa pomeni, da si ji zanimiv

sicer pa: pravš da delata v isti službi... mal opiši svoj, njen položaj, predmete v okolici, šefa... mogoče bi se dal kako vragolijo naštuderat :)

be mad... be cool

RacaClone ::

veste fantje, kaj zažiga...
vzemite kolaž, lepenko, svetlečo folijo, volno, pisane trakove, pentljo, lepilo in škajice...
iz paperja izrežite kej lepga, lepo pobarvajte in okrasite, pa ji dejte,...

like narediš miško, k ma velka ošesa, ji prlepeš na glavo pentljo, lepo pobarvaš, prlimaš brke,...

lahk pa uporabte kaki košček lesa, pa nardite kero drugačno lutko, al pa...

če bol, povabte jo, če gre z vami metat aviončke iz paperja... ženske to obožujejo

ganzi ::

ja najboljš da jo povabš da gre stbo na savo lovit ribe..

undefined ::

> Večina žensk rabi čas.

To sploh ne visi prav toliko na spolu, ampak na posamezniku. Tud nekateri moški rabijo čas. Je pa tudi veliko žensk, ki ga sploh ne rabijo veliko (večina najstnic).

> IceMan, se javiš?

Marjan, nekje sem slišal en fajn pregovor:
If you wanna have it done right, it's best you do it yourself. ;)

Marjan ::

IceMan, si že v kontradikciji:
> Zdaj rabi le še testne primerke za izvedbo poskusa.
> If you wanna have it done right, it's best you do it yourself.

:\ :D

RacaClone ::

ej, ti, osvajalec... a ma ta tvoja ženska:
a) očala
b) čop
c) zobni aparat
d) 300 kil
e) vozniški izpit D kategorije
odgovor z da ali ne... pa bomo vidl psihološki profil :)

undefined ::

> IceMan, si že v kontradikciji:
>> Zdaj rabi le še testne primerke za izvedbo poskusa.
>> If you wanna have it done right, it's best you do it yourself.

Marjan, nisem. Le predlagam, da je najbolje, če si sam svoj testni primerek. Pa še vedel boš točno kaj delaš in kako more bit storjeno. Vsak je sam naboljši izvajalec svojih teorij, že od nekdaj. :)

Marjan ::

IceMan: Si, ker je v prvi povedi množina. Se pa strinjam, da je najbolje, da sam izvajaš poskuse. Jaz jih, vendar rezultatov ne bom izdajal, naj vsak sam proba in s tem pridobi svoje življenjske izkušnje :)

undefined ::

> IceMan: Si, ker je v prvi povedi množina.

Hja, zdaj imam na voljo dva izgovora - al sem storil slovnično napako, al pa sem mislil, da si najdeš še kakega Marjana. ;)

Tomi ::

Če bo debata šla tako daleč, boste fanta še spravili v skepso, zakaj se sploh podaja v tole zadevo. In, dober razlog, da ne, zna biti pri iskanju motivacije eden od odločilnih dejavnikov, da na koncu odneha. Tega pa verjamem, da ne želite.

Sicer pa, poanto tako ali tako vidite vsi. Igra preveč odprtih kart in razdajanja ne pelje nikamor. Korenček in palica sta veliko bolj "primerna" oz. prikladna.
metrodusa.blogspot.com

undefined ::

> Če bo debata šla tako daleč, boste fanta še spravili v skepso, zakaj se sploh podaja v tole zadevo. In, dober razlog, da ne, zna biti pri iskanju motivacije eden od odločilnih dejavnikov, da na koncu odneha. Tega pa verjamem, da ne želite.

Če je bil že prej brez motivacije, je tukaj na forumu tud pod razno ne bo našel. Vsak mora motivacijo najt v sebi in, če ga punca zares interesira, jo tudi bo. :)

Marjan ::

Prej ali slej bo našel motivacijo. To imamo zapisano že v genih.

undefined ::

> To imamo zapisano že v genih.

V katerem poglavju? :D
«
1
2 3
...
5


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako na zmenek s punco? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5711856 (10117) Tic
»

Feministke - kdo so? (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
776993 (5849) undefined
»

Slotech-ovci & Punce (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
938067 (4700) Spajky
»

Računalniška delavnica za dekleta

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
412181 (2181) nicjasno
»

dekleta na forumu? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
674768 (3647) Klemenn

Več podobnih tem