» »

Pristopi k osvajanju dekleta

Pristopi k osvajanju dekleta

1
2
3 4 5

Tomi ::

Iceman in Marjan: niti ni nujno, in celo iz lastnih izkušenj vem (sedaj se mi to sicer na srečo ne dogaja več), da lahko lahko nesamozavest prevlada nad aktrakcijo, ki jo imaš. Temu pravim iskanje negativnega dejavnika, kjer je zunanji dogodek samo opravičilo za negotovost, oziroma niti ne negotovost, ampak samo pomanjkanje "energije", da narediš pravo stvar. Pač en človeški dejavnik, ki mu pravijo strah pred neuspehom.
metrodusa.blogspot.com

Tody ::

v prvem miljonu proteinov >:D

undefined ::

Tomi, seveda. In kasneje si našel motivacijo v sebi, da si prišel do kamorkoli si že prišel. :)

frenk ::

tolek je tomi reku mam jest "strah pred neuspehom" ampak mi je clo uspel pridt do punce...še zdej ne vem kako, ampak zdej je pa šuša:D...jest pravm da k te res prime da bi meu punco oz. k ti je kšna res tolk ušeč, boš že do nje pršu, če bo ona za to seveda:)

način pristopa je pa tud odvisn od karakterja punce...ampak kva boš mene poslušou, k pa še sam ne znam:D

perci ::

Izgubio sam svoj broj, mogu da dobijem tvoj? :D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: perci ()

Vesoljc ::

do i smell a pick-up line contest?
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

gamer ::

fantje frenk je še najbol zadeu k ti bo kšna dost ušeč boš šu že do nje pa (se) ji kej lepga povedu (zlagal :D )...

na začetku se vsi mal pretvarjamo že če ne zarad druzga ker se počutmo preveč ranljive oz. še ne zaupamo tisti osebi dovolj da bi se ji totalno razkril...
sej lohk se motm sam govorim iz svojih izkušenj da se na začetku mal drugač obnašam ... pol pa osebi zaupaš, si okrog nje bolj sproščen in je velik laži ker približno veš kako bo reagirala...

undefined ::

> na začetku se vsi mal pretvarjamo že če ne zarad druzga ker se počutmo preveč ranljive oz. še ne zaupamo tisti osebi dovolj da bi se ji totalno razkril...

Kakor je na začetku, tako gre pol tud do konca. Le da če smo na začetku prikrival bolj osnovne stvari, potem kasneje prikrivamo tiste ne-več-tolk-osnovne. Če ga že na začetku biksaš, ga boš kasnej le še bolj. :)

DavidJ ::

A toti pick-up lines sploh delujejo? Nikoli nisem poskusil in zato vprašam. :)
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')

perci ::

davids: itaq da ne 8-)

Sergio ::

IceMan: Si ti, ko si spoznal svojo punco, imel enako odkrit odnos do nje, kot ga imaš danes (for argument's sake predvidevam, da sta skupaj kakšne dve leti, če ne več)?

Na zunaj prav vsi nosimo neko masko, s katero bolj ali manj uspešno zakrijemo stvari, ki jih hočemo zakriti. Lepota razmerja je to, da se lahko ljubljeni osebi popolnoma odpreš ter ji razkriješ tudi svoje plati, o katerih v javnosti nočeš govoriti.

Če odkritega-tebe ni pripravljena sprejeti, je razmerja pač konec. Tukaj nastane razlika med eno-do-dvomesečnimi razmerji ter resnimi zvezami.

Naše prvo vodilo so vedno hormoni. Deziluzionistično, ampak resnično.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

DoloresJane ::

Marjan - za božjo voljo, daj nehaj me omenjati vsakič, ko pride do debate, zakaj moški osvajajo žensko. In niti ne vem, kako si prišel do svojega zaključka, da jaz menim, da pri osvajanju moški ne mislijo na seks.

Kolikor se spomnim, sem rekla, da želja po seksu ni edini motiv za pisanje ljubezenske poezije. Kako je tebi to trditev uspelo posplošiti na vse primere, ki vsebujejo moškega - žensko - osvajanje, ne vem. Če imaš kakšne nerazčiščena poglavja, prosim pošlji PM.

In - da ne bo več drugim treba govoriti, kaj jaz mislim, naj to naredim sama. Ne delam si utvar, da so moški z žensko samo zaradi njene fenomenalne osebnosti. Večina moških vidi ženske v luči lepote in ta lepota po mojem vedno izzveni nekoliko erotično. Če je torej moškemu ženska lepa oz. privlačna bo med njima na neki točki vsekakor prišlo do seksa. Ta privlačnost oz. seks pa nikakor nista in ne moreta biti edina pogoja za uspešno in izpopolnjujočo zvezo. Ko dve osebi preživljata več časa druga z drugo, odkrivata svoje skupne točke. Glede na to, kakšna ta stičišča so in ali sta jih pripravljena sprejeti, se določa prihodnost njune zveze. V platonično ljubezen ne verjamem - razen če se globokemu prijateljstvu reče platonična ljubezen.

V prihodnje bi svoje poglede res raje razlagala sama - pri tvoji interpretaciji, Marjan, je namreč prišlo do povsem zgrešenega pogleda. Ne vem, zakaj misliš, da z G3ganticom konspirirava skupaj - povezuje naju edino institucija, na kateri sva se izobraževala. Še poznava se ne. Teorije o zaroti se tu kočajo in prav tako se moj post.

undefined ::

> Izgubio sam svoj broj, mogu da dobijem tvoj?

Živjo. Sem nov v tem mestu, mi lahko podaš napotke kako priti do tvojega stanovanja?

> Na zunaj prav vsi nosimo neko masko, s katero bolj ali manj uspešno zakrijemo stvari, ki jih hočemo zakriti.

Seveda, to je upravičeno, dokler zadeva ne postane resna. Problem pa nastane, ko ima tukaj vsak človek svoj prag/mejo resnosti in pri vsakemu posamezniku nastopi ob svojem času. :)

> Lepota razmerja je to, da se lahko ljubljeni osebi popolnoma odpreš ter ji razkriješ tudi svoje plati, o katerih v javnosti nočeš govoriti.

Jasno.

> Če odkritega-tebe ni pripravljena sprejeti, je razmerja pač konec.

Točno tako.

> Naše prvo vodilo so vedno hormoni. Deziluzionistično, ampak resnično.

Hmm, ne bi rekel, da je ravno pri vsakomur tako. Res je največ na tem, kar je v zadnjem postu zgoraj povedala Nadezhda, ampak tu še ni nujno, da igrajo glavno vlogo hormoni. Lahko te že očara njen pogled, kar sploh nima dosti veze s hormoni. En primer je recimo tudi odkrivanje podobnosti, ki te lahko privlači. Skupne točke pač (le da te niso preveč plitke, kot recimo: "jaz poslušam to musko, a ti tud?" ;)(to se mi zdi le bolj kot pep-talk, kar pa za sam začetek niti ni tolk napačno)). :)

Marjan ::

Nadezhda, no lepo, da si končno povedala svoje mnenje.

Nikar pa se ne pretvarjaj o Geganticovi pesmici, ki vsi vemo, da je letela name, ti si mu pa potem rekla:
G3gant1c - delni dadizem v tvoji pesmi mi je všeč, vendar prosim, da ne prekoračiš meje dobrega okusa in sploh, da ne žališ drugih uporabnikov foruma, neglede na to, kako zgrešene poglede na življenje, vesolje in sploh vse, imajo.


Prvi del povedi je popolnoma fer, v drugem delu pa je mogoče ven prebrati, da si izrazila svoje nestrinjanje z mojim mnenjem (in še več - me obsodila, da imam zgrešen pogled na življenje) .
Seveda se lahko ven izgovoriš, da že nisi mislila tako, kar se tudi boš. Kot si npr. sprejela, da Geganticov "Marjan" sploh nisem jaz.

Bi bilo pa od tebe fer, da že pri prvem "konfliktu" pojasniš svoj pogled...

undefined ::

> Prvi del povedi je popolnoma fer, v drugem delu pa je mogoče ven prebrati, da si izrazila svoje nestrinjanje z mojim mnenjem (in še več - me obsodila, da imam zgrešen pogled na življenje) .

Jao, če že imate konflikte, bodite vsaj direktni, ne pa ovinkarit pa se ven muzat (s tem mislim na Nadezhdo, če je res kaj na tem, kar pravi Marjan). :)

Gaby ::

Mene recimo najbolj navdusijo moski, ki so nekaj posebnega. Taksen mora biti tudi pristop. Ne maram zategnjencev, prepotentnezev in materialistov :D

Maria ::

Meni so všeč moški, ki imajo lepe roke in na rokah med zapestjem in začetkom mezinca lušne dlačice. Se mi zdi zelo seksi.

Jasno, najpomembnejše so oči.

Pa, da se rad in zna m*č***i. ;)

Maria

BigWhale ::

> Pa, da se rad in zna m*č***i.

Pa naj se se tako trudim, mi tle ne uspe ven zbrskati niti ene same kletvice oz besede, ki bi jo bilo treba cenzurirat... ;>

DavidJ ::

Saj je ni. To je napisala zato, da je post izpadel bolj žensko, neposredno. ;)
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')

undefined ::

Zdaj smo že prešli iz teme "Kako pristopiti k dekletu" na temo "Kaj imajo ženske rade na moških". Iz take teme je skoraj vedno zanimivo prebrat, kako imajo nekatere ženske hudo specifične kriterije, kot spisek kaj vse more imet avto, ko ga kupuješ. Najbolj zanimivo pa mi je bilo enkrat, ko sem nekje nekoč prebral, ko je ena napisala, da najbolj gleda na nohte. ;)

Maria ::

IceMan

Tudi pogled z druge strani ne škodi, da sploh veš kam se podajaš.

Res ni kletvica.;)

Maria

BigWhale ::

No, ja, toliko intelekta pa se premorem, da mi je to (sicer z veliko muko) uspelo ugotoviti,... da tista cenzura ni zaradi kletvice...

Me je pa zanimalo zakaj je... Mi pa ni jasno kaj je v tistih asteriskih toliko bolj neposrednega in zenstvenega, ker ce kdo ni neposreden, potem so to zenske... ;)

Maria ::

Hja, to moraš pa davidsa vprašati.

Maria

Tomi ::

Če mi deluje druga hemisfera, je Maria želela napisati mečkati.

Lahko, pa da se tudi motim.
metrodusa.blogspot.com

Marjan ::

Me prav zanima kaj pa Nadezhdo privlači... :D :\

drejc ::

Ženske so ena čudna reč
če maš eno, je premalo,
če jih več maš...je preveč

undefined ::

> Ženske so ena čudna reč

Ljudje smo na splošno ena čudna reč, predvsem samodestruktivna. :)

DavidJ ::

Jest ne bi bil jest, če ne bi napisal neposredno, mislil pa posredno.

Sod pepela name. :8)
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')

gazda ::

Ljudje tolk radi komplicirajo.... Maxtor, zadeva je simple :) . Spoznal si jo, pogovarjas se ze z njo. Torej prvi, po mojem mnenju najtezji korak je itak mimo. Zdej pa zacni malce flirtati, najprej malo, potem malo vec, ... takoj ti bo jasno ce se zenska odziva ali ne. Bodi tud mal direkten, marsikeri je to vsec, ampak ne bit prevec napadalen, tako da lahko tudi direkt vprasas ce ima tipa. Odgovor te po resnici povedano tudi ne zanima prevec. Razmerja se itak koncajo, nova zacnejo, pri zenskah pa ce dobro pogledamo, itak v veliki vecini nehajo s tipom sele takrat ko se pojavi kaksen nov zanimiv.Daj ji mislit da se zanimas za njo, potem se pa cisto umiri pa bodi mal hladen, cez 1 teden pa spet osvaji. Na veliko zalost tocno take igrice uspejo, ker zenske so enostavno smotane :) . (kolk sem se pa zdejle v tezave spravil... )

Tko da, kratek povzetek :D : flirti, se vec flirti, ne se bat,mal bot hladen in spet flirti. :D

Garantirano delovanje v roku dveh, treh tednov :) , ce se zenska seveda vsaj malo zanima zate. To bos pa itak odkril na zacetku.

BigWhale ::

Zdaj bo pa prasal kako se flirta... :P

frenk ::

kako se flirta??:\ :D

ne joke:) , ampak mene zanima razlaga različnih odzivov:\

Dr. Voice ::

1. če še nimaš njene telefonske številke, ji reci za telefon.

2. čakaj približno 1 teden. če se vsak dan videvata, je to sicer malo težko, a zdrži. seveda jo vsakič lepo pozdravi itd., a se ne ukvarjaj z njo preveč.

3. po enem tednu pokliči in jo po minimalnem uvodnem klepetu povabi na kavo/pijačo. že prej si moraš zmisliti, kam in kdaj (imej alternativo ali dve) ter ponuditi. če pravi, da takrat nima časa, ponudi alternativo ali poslušaj morebiten njen predlog. (če se izgovarja brez konkretnega protipredloga in nedoločno predlaga v stilu "te bom poklicala", lahko kar pozabiš na vse skupaj in ).

4. ko se dogovorita za kraj in datum, se lepo poslovi in odloži. ne kliči je več do trenutka, ko se dobita.

še to: za prvi zmenek je priporočljivo med tednom (NE vikend, najbolje tor/sre), tudi nedelja popoldne/zvečer.
Dr. Voice for president!

Magic1 ::

Dr. Voice: A ti je kej znano doc Love?

sketch ::

Okej, pa gremo... tole me je naučila punca. upam, da bo "inside intelligence" pomagal komu drugemu :D

1. Ženske ljubijo paritveni ples.

Okej, kolikor se to čudno sliši, naj razložim. Med dvema oseba je lahko zveza v več stanjih; od tega, da se ne zavedata, da drugi obstaja, pa do tega, da sta ljubimca.
In ženske imajo rade prehod iz "znancev" na "romanco". Tisti trenutek limba, ko ni ne eno ne drugo.

Neglede na to, kaj pravijo, pa ne marajo iskrenosti. Če prideš k ženski in rečeš "živijo, mislim, da si seksi, rad bi spal s teboj, pa potem videl, kako se najina zveza razvije", si propadel. Tudi če rečeš "zelo si mi všeč in mislim, da si posebna, pojdi z mano ven" bo efekt enak. Zato tudi veliko pickup line-ov ne deluje, razen če naletijo na punco, ki je zadosti zabita, da jih ne prepozna kot klišejske one-linerje ali pa se ji mogoče celo zdijo cute.

V bistvu, če hočete prijatelja minirat, samo povejte subjektu njegove pozornosti nekaj v stilu "vidim, da se janez močno trudi da bi ti v gate zlezel". To je resnica, a učinek bo verjetno slab.

Torej, žensko je treba "privaditi" na to, da ti je všeč, in moraš v njej vzbuditi zanimanje. Približati se ji počasi. Temu se reče flirtanje.

In sicer, za flirtanje ni recepta. Vključuje predvsem.... kaj pa vem... veliko pogovora, začinjenega s humorjem in romantičnim namigovanjem. Definitivno se probaj izogibat službenim zadevam, vremenu, smalltalku nasploh. Veliko poslušaj, bodi pozoren.
Naj te pa ne bo strah prestopiti mejo. To je poanta flirtanja. Če vedno misliš na to, da je nekaj neprimerno, ne bo šlo. Riskiraj. Povej ji, da ima lep glas. Da... karkoli že, samo naj bo vsaj blizu resnice. Ne laži. Pa naj ne bo preveč nespretno - vsaj malo povezano s trenutno temo. Okoli ovinkov ji daj do znanja, da ti je všeč. Lahko se večkrat dobita na kavo, ali pa kaj takega - nekaj, kar bi tudi sicer počela prijatelja.

In potem jo enkrat povabi ven. Lahko je dokaj direktno, lahko pa ne - odvisno od ženske. Poskušaj presoditi, kaj bi ji bilo všeč (tu pride prav tisto poslušanje itd).

Kar se tiče enega tedna in hard-to-get je to bullshit. Samo paziti moraš, da nisi preveč... vsiljiv, whatever. Ker jo lahko prestrašiš.

Mah, malo sem rdečo nit izgubil, pa upajmo, da bo šlo.

lp
s.
Adapt and overcome.

speed machine ::

Le kaj bi ljudje poceli, ce ne bi blo dveh spolov. Drgace pa velja lep rek: Women-you cant live with them, you cant live with out them.

P.S.: no Al Bundy (iz druzine za umret-humoristicna serija) pa je mal drgacnega mnenja, women-you cant live with them. THE END.:))

undefined ::

Skratka, kar je sketch tukaj povedal je to, da, če hočete biti uspešni pri osvajanju punc, morate biti umazani igralci, ki bo na začetku ves sladek do nje in ne bo prav nič direkten in iskren, da ji slučajno ne bi vzbudil kakega obrambnega mehanizma in ji slučajno ne bi povzročil občutek kakega nelagodja. Po nekaj srečanjih z njo v postelji, ko se je bo enkrat naveličal in bo želel novo avanturo, pa bo kratkomalo rekel "ajde, bejba". :)

Dr.Voice ::

Magic1: seveda.:D

očitno tebi tudi. boš še ti prispeval kakšno modrost? čim več, tem bolje.
Dr. Voice for President!

Dr.Voice ::

sketch: nekatere malenkosti iz tvojega pisanja so dejansko dobre ugotovitve (glede iskrenosti, one-linerjev in da ne smeš preveč navaliti) celoten tvoj point pa ne vem, če je ustrezen.

nekaj mi povej: te je to naučila TVOJA punca ali kakšna znanka?

če je tvoja, itak nima motiva, da te uči, kako do drugih deklet.

ampak verjetno ti je to razlagala kakšna znanka. tudi v tem primeru je znanje neuporabno, ker imajo ženske neko predstavo, kaj jih privlači pri moških (zlasti na področju osebnosti, značaja itd ter ravnanja v "paritvenem plesu"), ki pa ni prava oziroma ne odraža resničnosti.

skratka: ženska svojim moškim prijateljem, svojim prijateljicam/znankam in tudi sama sebi (!) pripoveduje fantazije, s kakšnim moškim želi biti in na kakšen način naj jo moški osvaja. v večini primerov (morda ne vedno) bo dejansko šla s moškim, ki bo drugačen in ki jo bo zapeljal na drugačen način od idealizirane predstave.

če te zanima, kaj je ženskam všeč, svojih znank ne sprašuj na tak način ("kaj je tebi/ženskam na splošno všeč?). vprašaj jo, kakšni so bili in na kakšen način so jo zapeljali tipi, s katerimi je dejansko hodila ali se vsaj dol dala. in upaj, da ti bo povedala po pravici. (ampak glede tega vsaj sebe ne more slepiti)


iceman: a imaš ti slučajno iluzije, da dekleta niso umazane igralke?... wake up & smell the coffee, man..
Dr. Voice for President!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Dr.Voice ()

undefined ::

> iceman: a imaš ti slučajno iluzije, da dekleta niso umazane igralke?

V tem primeru je to irelevantno, ker govorimo o pristopu k osvajanju dekleta, ne obratno. :)

Magic1 ::

Da nadaljujem Voicov nasvet:

5. ko si na zmenku jo sprašuj, poslušaj in še posebno jo poskušaj zabavati, da bo sproščena. Ne govorit preveč o sebi, bodi skrivnosten. Ni slabšega kot da ji poveš skoraj vse o sebi. Mogoče pravijo, da bi rade vedle vse o tebi, a verjemi da je to veliko večji minus kot plus. Sej ženske rade govorijo, ti jim dej zanimivo kost pa jo bojo že poglodale.:D

6. da nebi kej pomotoma govorili o svojih čustvih do nje, to naj ostane pri vas. Ste na zmenku ne zaroki.

7. ne hvali preveč oz. samo enkrat ali dvakrat(max) pohvali kakšno njeno lastnost(ne jošk, ne cele face, ne postave, ne riti >:D , temvč kej preprostega) pa ne si zmislit, temveč nekaj kar je res(da ne boste ponesreč pohvalil nekaj, kar ima za slabo točko->to bi uničilo vse).

8!. zelo pomembna točka. Že na prvem zmenku najdite priliko za poljub. Če ni prilike vmes pa vsaj ob slovesu. Edina pot za nadaljevanje na drugi zmenek je, da vam pusti pošten poljub na usta(ne jo pojest>:D takoj, sej bo še cajt). Če se kakorkoli odmakne, nastavi lice, karkoli potem po zmenku zbrišite cifro. Ni poante, če si ji dost všeč bo pustila, ker pač podzavestno ne bo hotla neresna izpadet. Sej jo nočete okoli desetkrat vozit in zapravljat denarja, zato da vam na koncu pove, da bi bla rada le prijatla;(( Sej ste že slišal pa možnosti, kako to zgleda:\ .

Pa še dve pravili: love is numberous game in hesitation is masurbation.(za morebitne napake se oproščam:8) )

sketch ::

Iceman, nisem nameraval to povedat. mah, malo sem bil nablojen ko sem pisal.

Poanta ni, da moraš bit osladen in pobriljantinano italijansko spolzek, sleek sugar - poanta je samo, da vcasih direktni pristop ne deluje. Vem, ker sem se parkrat posteno opekel, ker sem prehitro razkril svoja custva. pa bi, v retrospektivi, verjetno izid bil drugacen ce bi se drugace obnasal.

Kar se pa tice "lahkih" razmerij (al whatever, tako ko reces "ni mi vec kul s tabo" in gres) - se mi zdi, da so cist kul in super, dokler se oba tega zavedata. ce pa se en bolj naveze kot drug, pa zna bit tezava. Seveda pa so take zveze popolnoma drugacne od tistih tapravih in tudi velja mogoce nek drug eticni kodeks, kaj pa vem. Gre samo za to, da se je treba iskreno pogovarjat o tem, kar cutita in pricakujeta drug od drugega, in razcistit vse mozne nesporazume, se preden nastanejo in se zagnojijo.

Zopet bluzim brez poante.

lp
s.
Adapt and overcome.

undefined ::

Hja sketch, vseeno pa si povedal, da ženske raje slišijo laži, kot pa iskreno resnico.

Ženske, boste kaj zanikale? :)

Magic1 ::

Tako je Iceman, ženske ne marajo slišat resnice. Samo se tega še same ne zavedajo in trobentijo okoli da jim je treba vse povedat. če jim vse poveš jim rataš monoton in dolgočasen. Tega se tudi ne zavedajo, samo spizdijo:D k to niveč to za njih. Ženske imajo rade malo razburljivo življenje.

undefined ::

Torej u bistvu sta s sketchom prišla do psihoanalitične ugotovitve, da so ženske precej zakompleksana bitja, katera ne vedo kaj hočejo oz. govorijo eno, hočejo pa drugo. Povedala sta tudi, da se žensko uspešno osvoji z dosti lažmi in utvarami. Ali pa se tu morda skriva še kaj drugega, something we've missed? :)

Binji ::

Jst se bi kar strinjal s temi ugotovitvami:D
Je pa res da mi nismo dosti boljsi. Ceprav v vecini primerov natacno vemo kaj bi radi. Kaj to je mislim da mi ni treba posebej napisat>:D
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

Magic1 ::

IceMan že obvladaš:D

undefined ::

> Je pa res da mi nismo dosti boljsi.

To lahko rečeš le zase, ne za druge.

> Ceprav v vecini primerov natacno vemo kaj bi radi.

Res je. Vendar pa ni res, da je to pri vseh le ena in ista stvar. Je pa res, da če boš direkten, bo izgledalo nekako takole (odgovori/misli žensk)...

Primer#1 (Binjijev): Prasec, samo na eno stvar misliš.
Primer#2 (nekoliko obraten): Ja, lepo razmišljaš, se čisto strinjam s tabo. Upam, da jo boš našel.

:)

undefined ::

> IceMan že obvladaš

Počasi, Magic1, počasi. Jest želim počasi izzvat kak odgovor še od ženskega spola, da bodo vse po vrsti zanikale in povedale kaj je res pa kaj ne. Pa kot zgleda ni kaj dosti uspeha... aja, smo že preveč direktni, my bad. Naj še kdo kakšno namerno laž vmes rukne? :))

Double_J ::

Heh, eni se morte trudit osvajat.

Jz moram pa ocenjevat, kako dobro one osvajajo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Double_J ()

Sergio ::

IceMan: kaj pa, če je moja sladkost do dotične osebe iskrena? In vzbudi recipročno reakcijo? Tukaj ni nobenega "zasipanja z lažmi", saj komplimenti in pohvale le-to niso. Jaz sem vse svoje komplimente mislil v danem trenutku smrtno resno, pa naj se sliši to še tako sebi kontradiktorno :)

Odkrit odnos je čisto bistvo vsega, brez tega je stvar že vnaprej propadla. Komplimenti tudi spadajo pod to :)
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
1
2
3 4 5


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako na zmenek s punco? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5711827 (10088) Tic
»

Feministke - kdo so? (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
776954 (5810) undefined
»

Slotech-ovci & Punce (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
938034 (4667) Spajky
»

Računalniška delavnica za dekleta

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
412162 (2162) nicjasno
»

dekleta na forumu? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
674746 (3625) Klemenn

Več podobnih tem