Forum » Operacijski sistemi » Windows XP x64 Edition - da ali ne?
Windows XP x64 Edition - da ali ne?
Maxtor ::
Naj naložim to zadevo na računalnik ali ne? Je kaka opazna razlika? Gonilnike imam vse, kako je pa s programi? Office? Winamp & ostalo?
LP
LP
TribesMan ::
Jest sem jih naložil... in popizdil v dveh urah... zadeva je v napol beta fazi, popolnoma neuporabno za resno delo. Ni čudno da ne izdajo Retail verzije. Močno odsvetujem uporabo. Sploh pa ti zadeva ne bo nič koristila, ker skorej še ni nobenega programa ki bi uporabljal 64 bitov v native modeu. Vsi ostali programi pa laufajo v emulaciji...
LP
TribesMan
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
kriko1 ::
Probal sem jih, vendar me niso prepričali za migracijo nazaj iz linuxa. Še prej sem uporabljal xp-je (32bit) in edina razlika od teh je da nekako delajo. Gonilniki še niso izpopolnjeni, potem vsi 32 bit programi ne delajo! Na primer roxio, alcohol 120%, mislim da nero... No tukaj pa sem jih zbrisal.
Boeing ::
Jaz sem probal na eni novi mašini in sem se malo poigral. Moram rečt da zadeva, pardon izrazu, leti ko prasica. Ampak dobesedno.
In imam popolnoma drugačne izkušnje. Delajo hitro in stabilno (kolikor sem v enem dnevu pač uspel sprobati), nekateri programi res ne laufajo, ampak problem bo večinoma rešen v nekaj mesecih - popatchane izdaje in bo šlo. Office 2k3 se mi je naložil brez problema in je tudi delal. Obširnejših testov resda nisem delal, ampak kolikor sem videl, sem videl dosti.
Ob menjavi mašine grem na AMD64 platformo z winxp x64. Prvih nekaj dni sicer kot crash mašina, da vidim kaj bo sploh delalo in kaj ne oz. če bo delalo vse, kar rabim.
In imam popolnoma drugačne izkušnje. Delajo hitro in stabilno (kolikor sem v enem dnevu pač uspel sprobati), nekateri programi res ne laufajo, ampak problem bo večinoma rešen v nekaj mesecih - popatchane izdaje in bo šlo. Office 2k3 se mi je naložil brez problema in je tudi delal. Obširnejših testov resda nisem delal, ampak kolikor sem videl, sem videl dosti.
Ob menjavi mašine grem na AMD64 platformo z winxp x64. Prvih nekaj dni sicer kot crash mašina, da vidim kaj bo sploh delalo in kaj ne oz. če bo delalo vse, kar rabim.
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX
Moonman ::
Jaz jih imam gor na eni 10Gb particiji. Samo za zabavo in testiranje, ko imam kaj preveč časa.
Za ostalo še vedno uporabljam "stari" XP.
Za ostalo še vedno uporabljam "stari" XP.
meatwaad ::
Brez driverjev so neuporabni in veliko prozivajalcev je prezabitih da bi naredili driverje pravocasno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 8 že poleti 2011? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 12391 (9124) | BoLhCa |
» | Windows 7 beta hitrejša od Viste, XP (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 27123 (14597) | koyotee |
» | Windows Server 2003 - mnenje ? (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Operacijski sistemi | 30175 (13609) | darkolord |
» | Firefox gor, Vista dol (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 22161 (14486) | MrStein |