Forum » Programska oprema » Program za nastavljanje hitrosti vrtenja CD-ROM-a
Program za nastavljanje hitrosti vrtenja CD-ROM-a
dejvidlj ::
Imam Philips CDRW/DVD combo enoto na svojem prenosniku, rabil bi pa en program za znižanje hitrosti branja CD-jev in DVD-jev.. Razlog zato tiči predvsem v želji po tišjem delovanju in daljšem trajanju baterije ob predvajanju filmov.
Don`t worry, be happy
Najlepša hvala, ga bom preiskusil. Seveda, če kdo ve še za kakšnega za katerega meni, da je dober, lahko tut priporoči.
Don`t worry, be happy
Žal ta program na mojem računalniku noče delat, ko zaženem exe file, mi pobere 100% resursov, zgodi se pa razen tega nič ne. Mogoče kdo pozna rešitev?
Don`t worry, be happy
Najlepša hvala vsem za predloge. Ugotovil pa sem, da mi tudi Nero DriveSpeed deluje OK, potreben je bil le reset mašine, ker se je očitno nekaj zakvačkalo, po ponovnem zagonu pa je zadeva stekla kot mora. Najbolj hecno je pa to, da sem imel ta program že vseskozi inštaliran na disku kot del Nero Toolkita pa sploh vedel nisem.
Don`t worry, be happy
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Philips 1640P in BenQ 1620 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Strojna oprema | 28083 (13034) | e-marko |
» | NEC dvd-rw 3500/3520/3540 (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Strojna oprema | 102945 (27454) | nuclear |
» | Optiarc AD-7173A!! Kaj je res tako zanič? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 8608 (5619) | mtosev |
» | Omejitev hitrosti pri peki CDOddelek: Pomoč in nasveti | 3026 (3026) | Dr_M |
» | program za snemanje dvd-jevOddelek: Programska oprema | 5742 (5592) | mirkuma |