Forum » Zvok in slika » končnica filma MPEG2 - podnapis
končnica filma MPEG2 - podnapis
Eki ::
ČAO
Rabil bi en manši nasvet in sicer gre za film krog dva. Dons sem ga dobil in ko sem ga posnel skupaj s podnapisi na cd ter ga predvajal mi noče predvajati podnapisov. Vse sem naredil kakor je treba , podnapis in film z enakim imenom , podnapisi z končnico srt. Sedaj pa ne vem je to mogoče problem v samem filmu ki ima končnico MPEG2, ali v čem drugem . Prosil bi če ve kdo za kakšno rešitev .
Hvala
Rabil bi en manši nasvet in sicer gre za film krog dva. Dons sem ga dobil in ko sem ga posnel skupaj s podnapisi na cd ter ga predvajal mi noče predvajati podnapisov. Vse sem naredil kakor je treba , podnapis in film z enakim imenom , podnapisi z končnico srt. Sedaj pa ne vem je to mogoče problem v samem filmu ki ima končnico MPEG2, ali v čem drugem . Prosil bi če ve kdo za kakšno rešitev .
Hvala
Eki
- zaklenil: CaqKa ()
CaqKa ::
filmi so na dvdjih ali pa kasetah.
zraven so tudi navodila kako tak film predvajat. vse ostalo pa ni v skladu s slotech pravili.
zaklepam.
zraven so tudi navodila kako tak film predvajat. vse ostalo pa ni v skladu s slotech pravili.
zaklepam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] Subtitle Workshop urejevalnik podnapisovOddelek: Zvok in slika | 12629 (1287) | KiNgKoNgX |
» | TV - prehitri podnapisiOddelek: Zvok in slika | 1721 (1383) | skidoo600 |
» | [divXvid] Yamaha predvajalniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27649 (7181) | monaco |
» | [DivXviD] Pioneer predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Zvok in slika | 72230 (16992) | LexLuthor |
» | Edini blu-ray predvajalnik z MKV podporo? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 20076 (12656) | filipc |