Forum » Zvok in slika » DVD in VRO datoteke
DVD in VRO datoteke
Trancedeejay ::
HI
Kolega ima komponento DVD rekorder s katerim je na DVD-RW disk posnel(mozno je samo kot dvd-vr) film s kamere in ga uredil po chapterjih, mene pa zanima kako tak disk presneti na DVD, da bo delal v vseh predvajalnikih. Zaenkrat sem posnel lahko samo s Easy CD creatorjem v data nacinu(se vedno VRO datoteka), vendar to dela samo na redkih predvajalnikih, ko sem to datoteko nastimal v Nero-tu sploh ni bilo mozno izbrat rekorderja, da bi to posnel. Torej kako to kot Video DVD posnet?
Have a nice Day
Matt
Kolega ima komponento DVD rekorder s katerim je na DVD-RW disk posnel(mozno je samo kot dvd-vr) film s kamere in ga uredil po chapterjih, mene pa zanima kako tak disk presneti na DVD, da bo delal v vseh predvajalnikih. Zaenkrat sem posnel lahko samo s Easy CD creatorjem v data nacinu(se vedno VRO datoteka), vendar to dela samo na redkih predvajalnikih, ko sem to datoteko nastimal v Nero-tu sploh ni bilo mozno izbrat rekorderja, da bi to posnel. Torej kako to kot Video DVD posnet?
Have a nice Day
Matt
Music is the key
CaqKa ::
probaj z dvddecrypterom rippat iz dvdja posebej zvok in posebej sliko, pa potem v recimo dvd-labu spet skup zmuxaj. dvd lab ti bo pa vobe naredo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DVD+dodatni podnapisi (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 77882 (20018) | CaqKa |
» | Kako posneti več kot 1GB .... ??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1641 (1522) | JOKER |
» | DVD velik 3gb uprašanejOddelek: Zvok in slika | 2030 (1716) | CaqKa |
» | Kako pretvort avi->dvd video (.vob, .iso,...)Oddelek: Zvok in slika | 1927 (1607) | Alain |
⊘ | Pinnacle & A-PremiereOddelek: Zvok in slika | 1833 (1631) | Stepni Volk |