» »

Ti(p)čki

Ti(p)čki

1 2 3
4
»

EssEncE ::

Nej jim pa zgradijo dvigala, da se bodo nehale prtožvat.>:D

Tear_DR0P ::

ma sej zdej so že naučile priznat da so ble tepene.
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

Ziga Dolhar ::

> Mi je pa eno izmed bolj zanimivih dejstev, da punce padajo na "barabe", nabildane tipe, ki so jih spoznale v diskačih - po 6 mesecih zaljubljenosti sledi poroka in otrok, čez dve leti pa prve batine - way to go. Da bi si pa izbrale enag tihega in pametnega tipa, ki ga lahko spoznajo v knjižnici jim pa ni - rajš se mu smejijo in se delajo norca iz njega.

Itak, kolk so ženske čudne ... rajš majo zanimive, nepredvidljive tipe s priokusom "nevarnosti", kot pa da bi se pametno zadovoljile z umirjenim, dolgočasnim in rutiniranim tipom. (Še poroka s fikusom bi bla bolj razburljiva.)

(p.s.: jest bi se tut smeju tipu, ki si celo leto v knjižnjici ogleduje žensko, a si ne upa stopit do nje ...)
https://dolhar.si/

nevone ::

> Dobro je biti čimbolj samozavesten, ampak le do meje, ker to preraste v narcisoidnost IMO.

Narcisoidnost s pozitivnim predznakom označuje narcisoidnega gentelmana. Seveda, imaš pa tudi narsicoidnost, ki služi pretežno osebnemu zadovoljstvu, ko se v svojih očeh zdiš boljši od drugih, in daš to vedeti drugim na preveč primitiven način. Recimo z žaljenjem ali celo pretepom.

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

cryptozaver ::

Vsec mi je narcisoidni gentlemanski lik James Bonda 007. On je oh in sploh, lep, pameten, uglajen, spreten, najmocnejsi. Ukvarja se samo z lepoticami pa se te morajo met dost 'CPU'. Pa vendar si jih preprosto podredi ce ne tako pa drugace (s klofuto).

Lep primer kako deluje razmerje samec-samica v naravi. Klise???
Mislim da niti ne.

>:D

Matek ::

Narcisoidnost s pozitivnim predznakom označuje narcisoidnega gentelmana. Seveda, imaš pa tudi narsicoidnost, ki služi pretežno osebnemu zadovoljstvu, ko se v svojih očeh zdiš boljši od drugih, in daš to vedeti drugim na preveč primitiven način. Recimo z žaljenjem ali celo pretepom.


Ja, maš prav, malo me je zavedel občutek iz pogovornega jezika, kjer ima narcisoidnost precej slabšalen pomen.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Tear_DR0P ::

hm drgač me pa zanima kolk tipov se je sposobnih usedit na drink s punco (lahko je tudi znanka ali kolegice) in debatirat tako postave moških kot žensk(po možnosti mimoidočih) - tko kot to lahko počnejo punce :))

sej vem da je stvar na nizkem nivoju, sam me zanima kdo je zmožen rečt za drugegqa tipa da ma dobro rit recimo :))
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

OrkAA ::

Jst skos hvalim tipe, da majo dobre riti :>

Keyser Soze ::

Ti s' pa čud'n.;)

Kaj pa je problem to rečt, rečeš, da ima dober geštel. Čeprav je za tipe to ponavadi težko reči. KEr imajo malo drugačno garderobo kot ženske in manj pokažejo.

Tear_DR0P ::

a si ti ziher da je problem v cotah - jst sm vedno mislu da ma večina tipov ravne riti - kar je men osebno grdo, pa tud v prsih jih ni nikol glih velik - so ploščati al pa majo celo vbočene prsi. Al maš pa take ekstreme ko un nockout trio adio, ko so tud čist mim. Pah sej punc ni več tle okol, tko da kakih dodatnih odgovoro verjetn ne bo.
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

nevone ::

Jah ocenjevanje ljudi, ki hodijo po cesti je mal tko no, men to ni glih ušeč. Samo recimo na sliki ali pa po televiziji ali pa na internetu je pa to občasno lahko zanimivo.

Je pa zanimivo to, da ženske se oblacijo veliko bolj izzivalno kot moški. Če bi se moški recimo na delo odpravil tako izzivalno oblečen kot to počnejo (nekatere) ženske, bi izgledal rahlo smešno. Nekako je v domeni, da so ženske tiste, ki naj razkazujejo svojo lepoto, moški pa bolj moč in pamet.

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

BigWhale ::

Pametni s(m)o ponavadi bolj tiho, ker vemo, da se bodo prej ali slej tisti 'mocni' med sabo stepli. :P

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: BigWhale ()

cryptozaver ::

Slab izgovor!

LordWorm ::

"Če bi se moški recimo na delo odpravil tako izzivalno oblečen kot to počnejo (nekatere) ženske, bi izgledal rahlo smešno. "
Odkar je fitnes "in" je veliko tipckov z oprijetimi majcami...

ferdo ::

Pri živalih je jasno: samček je vedno lepši "bolj opazen od samičke", saj mora pritegniti pozornost samičke, da pride do reprodukcije in nadaljevanje vrste.
Pri nas, pa je narobe svet: vloge so (bile) obrnjene, ker so bile ženske v podrejenem položaju, so morale s svojim videzom pritegniti partnerja,...

Če vzamemo delovno obleko moškega: hlače, srajce, suknjič; za ženske pa kustim, je takoj jasno na čem smo. Ženske lahko krajšajo krilo do xxx cm, če bi si moški skrajšal hlače bi zgledal bizarno. Za to je dosti kriva moda in smernice poslovnega oblačenja "poslovni bonton oblačenja". Na žalost je pa dejstvo tudi to, da je najprej vizualni vtis o človeku in da je to še vedno "moški svet" v katerem imajo ti vodilne položaje v podjetjih in, če pač nekatere ženske vidijo možnost napredovanja v karieri preko kratke kikle in globokega dekolteja...jim tega ne moremo braniti.:)

Jaz, ki sem del moške populacije, se ne bom branil stilu oblačenja ženske populacije.
Mislim, da so tukaj nekateri špekulantje, ki mejijo na norost, ali pa so res pravi slovenci, ki vihajo nos, ko vidijo žensko od soseda, ko si upa nekaj pokazat "kljub njenim letom", mora pa biti tiho, ker sam tega ne zmore ali si ne upa, ker ve da tega ni zmožen "pivski trebuh in dlake v nosu"..
Nalijmo si čistega vina, saj smo Slovenci!:)
Rugelj bi take sigurno ozunačil kot PEZDEtki "množina", mogoče se bi kakšna ženska strinjala z njim.

PS: moški se bomo oblačli svojmi trebuhom primerno, ženske pa svojim oblinam primerno, ocenjujejo pa itak samo ciganke pa šlogarce v čivilu..

Ziga Dolhar ::

> Pri nas, pa je narobe svet: vloge so (bile) obrnjene, ker so bile ženske v podrejenem položaju, so morale s svojim videzom pritegniti partnerja,...

Ženske s tem ne tekmujejo neposredno za "moškega" kot vrsto,

ampak si med seboj -- znotraj vrste "ženska" -- konkurirajo za zaželenega samca.
https://dolhar.si/

ferdo ::

kaj misliš, da smo moški skregali ženski svet, da bi imeli kvalitetnejšo izbiro... ?

al kako ti to misliš?

borchi ::

ferdo: ja, to bi mi radi verjeli. drugač pa lahko da majo ženske tut isti "tihi" dogovor.

"dečki, če se bomo vreji zmenli, bomo vsi na vrsto prišli." po možnosti čim večkrat.
l'jga

Thomas ::

> Ženske s tem ne tekmujejo neposredno za "moškega" kot vrsto,

> ampak si med seboj -- znotraj vrste "ženska" -- konkurirajo za zaželenega samca.

True. Poleg tega ljudje niso edina vrsta, kjer je to res. Da je to "anomalija pri ljudeh", je kliše.

Myth ::

Dober večer, dobro jutro (kakor za koga)...

V bistvu sem že videl prej to temo, a nimam vedno časa da bi bral , včasih pa mi volje sfali do pisanja, tako da sem zdajle prebral celotno temo in se ob nekaterih malo nasmejal, ob nekaterih zamislil , ob nekaterih pa skoro razjokal... :8)

Moj namen ni bluziti, tak da bolje da preidem na bistvo. Ker dolgo ni nobenih slikic niste dodali semle, sem se odločil da prpopam jaz nekaj iz svoje zbirke (mislim mojih fotk, ne drugih, saj nisem gej :D ) . Upam da me ne boste z kritikami raztrgali, čeprav so dobrodošle (naj tudi omenim, da sem občutljiv in pazite kaj točno pišete) :8)

Vsak je podal svoje mnenje, pa recimo da ga še jaz. Vizualnost je res primaren cilj, ampak nisem tako zahteven. Tudi samo "luštne" punce so mi všečne. Nakar je problem sledeč. Namreč pri mojih letih sem že tako razvil svojo intelektualnost, da več ne vem kaj bi rad točno od dekleta, še sam sem včasih dvoumen. Kot je nekdo omenil, sem v bistvu eden izmed prijaznih tipčkov, ampak mene moraš prvo spoznat v živo, da lahko to potrdiš, kajti internet ni več kar je bil in je zame še samo sredstvo za "zmenek" da čimprej koga spoznam ali se kaj zmenim. Zatem se torej zgodi, da spoznam osebo notranje in mi ni všeč. Ja, zato pa že imam veliko prijateljev in kot je rekla Nadezhda tudi nekaj sovražnikov, katerih upam, da me bodo pustili na miru, ker konec koncev nobenemu nič nočem in nimam rad sovražnikov. Kot je rekel Bog, radi se mejte.


To je zaenkrat vse

en LP in BZ
pa lahko noč, nasvidenje

btw, kaj pomeni narcisoiden?
btw 2., a veste da pride na enega moškega sedem žensk? Toliko žensk je namreč na svetu, da bi jih moški lahko imel sedem... in to je čista resnica!! zdaj pa še šala: torej smo končno ugotovili zakaj je tolko lejzbik :D :D
;)
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: OwcA ()

Daedalus ::

Če ne veš, kaj bi rad, se to imenuje zmedenost. Ma zelo malo skupnega z razvijanjem intelektualnosti:D
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Myth ::

Ja, samo zmeden si v nekem trenutku, intelektualnost pa nima tukaj nič zravn. :P

Pa ne me lovit na moje dvoumne stavke, prosim. Pač imam več "obrazov" , kaj naj. :D
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Myth ()

ferdo ::

Takega primera pa še ne kot si ti Mr|ce ..

Boš moral še pospravlat okostnjake in stereotipe v svoji garderobni omari..

-nisi hotel, pa si vseeno "bluzil"
- ne bluzi da si se jokal, na to padajo samo plehke ženske
- ne bluzi, ko tarnaš, da imaš bolje razvit intelekt od ostalih "vzrok je ker privabiš plehke ženske"
- ne piši več, dvoumnih stavkov, pa bo vse ok, in ne boš imel straha, da te bi lovili za njih..
- obnašaš se kot otrok, razčisti, kakšne ženske so ti všeč, s tem si boš postavil merila, definiraj notranjo lepoto!, drugače boš sam po parku, se sprehajal..itd
- ah.. obup!

PS: si pa pogumen, to je tvoja pozitiva, in včasih si lahko zaradi tega privoščiš kikse. Tko da ti je večina oproščenega, moraš se pa bol v roke vzet in pomenit z mamo, mislim, da te je malo preveč ujčkala ko si odraščal. nisi pa napačen! slike pa nebom komentiral, to prepiščam ženskam.

mogu sem neki napisat o tebi, ker si me raskuru.. neki jokaš, pa lepega se delaš, sej nč narobe, sam hecno tole...
sploh veš kaj hočeš?

nevone ::

>btw 2., a veste da pride na enega moškega sedem žensk? Toliko žensk je namreč na svetu, da bi jih moški lahko imel sedem... in to je čista resnica!!

male/female population ... da malce stopimo na realna tla.

Kar se pa fotke tiče ... simpatičen na prvi pogled.

Kar se pa zmedenosti tiče ... sej poznate tisto pesem Bil je tako prikupno zmeden, da sem zato ljubila ga

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

Myth ::

Ko pridem iz faxa domov, bom pogledal tisti post. Zaradi pozne ure je takšen kot je. In jaz ob poznih urah obilajno vedno pišem bedarije in ne samo tu. :\ Se opravičujem, da sn te razjezo. Tega pa že ne.
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

Tear_DR0P ::

hm, sm rahlo presenečen nad tabelo, ki jo je podala nevone. Jst sm namreč pričakoval da bo populacija moških velik večja. Moški spol je še vedno najbolj zaželjen med novorojenčki v večini držav, sploh pa pri številčno največjih - kitajci - indijci - brazilci.
Tko da una kolk punc pride na enga moškega velja zgolj na vojnih področjih kjer so se moški med seboj pobil.
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

BigWhale ::

> Pri živalih je jasno: samček je vedno lepši "bolj
> opazen od samičke", saj mora pritegniti pozornost
> samičke, da pride do reprodukcije in nadaljevanje
> vrste.

Imas precej vrst, kjer so samci bistveno manjsi in 'grsi' od samic. To gre celo v take extreme, da so samci namenjeni samo za oplojevanje, so nekaj desetkrat mansji od samic in zajedajo na spolnih organih samice.

BigWhale ::

Hm, a tale projekcija populacije kolikor toliko drzi? Zdaj je priblizno tretjina populacije z low income, cez 40 let jo bo pa ze polovica?

Ce je to res, je nekaj hudo narobe.

borchi ::

tisti, ki so dovolj premožni, da lahko ueljavljajo svoje interese pravijo, da s tem ni nič narobe. domnevam.

čeprav, tu bi verjetno šel v liniji s thomasom, da bodo low income "peps" živeli absolutno bolje kot živijo sedaj. problem je, ker bo njihovo "relativno trpljenje" večje kot je sedaj.
l'jga

A. Smith ::

OT: A obstajajo kakšne statistike o dohodkih iz časov, ko so se začenjale revolucije? Ker po temle pdf-ju sodeč svet še ni opravil z vojnami :\
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: A. Smith ()

Thomas ::

> A obstajajo kakšne statistike o dohodkih iz časov, ko so se začenjale revolucije?

Tako Francoska 1789, kot Ruska 1917, se nista začeli ravno v najslabših časih. Kmalu po tem pa je bilo bistveno slabše, v obeh primerih.

Tear_DR0P ::

ja revolucijo ponavad pomenijo veliko uničenje, tko da takoj po revoluciji ne more bit drugač kot zelo zelo slabše kot pred njo. S tem da če je ideja revolucije dobra, se bi moralo iz tega uničenja izcimit kej dobrega.

Sej vete - požgeš hosto da dobiš rodovitno njivo :\

O ti mater sem že OT. Da stvar poboljšam - kolk revolucij so gonil tipčki brez ženske podpore??
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

Zgodovina sprememb…

A. Smith ::

En primer poznam: Che Guevarra. Sicer se je na Kubi poročil, a "Ob razglasitvi svojega odhoda, je brez omahovanja zapustil tudi družino in tudi to je zapisal v znamenitem poslovilnem pismu, ob branju katerega je Aleida March že točila tihe solze v črnini, ker se je zavedala da to pomeni začetek njene vdovelosti. Trpela je, vendar je vedela da je sklep dokončen in da je Che gotovo imel močne razloge, da je tako ravnal. Najmočnejši razlog je bil vsekakor prepričanje, da bo osebno širil latinskoameriško revolucijo."
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis

cryptozaver ::

Se en intelektualc ki ceni pamet

ccc...

klik

No ja sej nc ne recem 8-O

Ziga Dolhar ::

> ccc...

?
https://dolhar.si/

perci ::

Slava Slavoju :D. Čeprav ne morem rečt, da mi je nevemkaj všeč on.

Myth ::

V cem je ze problem? :\
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

gzibret ::

prvoaprilska šala.....
Vse je za neki dobr!

ferdo ::

itak

SebaR ::

Kak se jim take bedarije sploh da pisat...

Opa zašli smo OT
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>
1 2 3
4
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Obrezovanja žensk/deklic je zločin (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Problemi človeštva
57830824 (14759) T-h-o-r
»

feminizacija zahodnega moškega (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Loža
38172662 (64663) jype
»

Kaj je tako fascinantnega na... (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
554957 (3882) nevone
»

Zaljubljenost (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Znanost in tehnologija
1139687 (6348) 3p
»

Je možno prijateljstvo med žensko in moškim? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
636722 (5627) SebaR

Več podobnih tem