Forum » Loža » Obupan sem!!!
Obupan sem!!!
sbrezo1 ::
Haloo in lepo pozdravljeni!!!
Naletel sem na kar zopern problem. Jaz in še trije prijatelji smo imeli namen praznovati rojstni dan v Iškem Vindgarju, vendar pa smo prav zadnji hip izvedeli, da bo to zaradi menjave lastnika nemogoče. Ker se vse skupaj približuje s svetlobno hitrostjo, namen imamo namreč praznovati 16. aprila, smo se znašli v zagati. Ne vemo, kam naj se obrnemo za prosto kočo, brunarico, vikend ali kaj podobnega, nekje v Ljubljani oziroma v okolici Ljubljane. Največ kake 15km iz Ljubljane, z možnostjo dostopa z avtobusom. Prostor naj bi bil za okoli 40 maximalno 50 ljudi.
Vsakršna informacija, veza, telefonska številka-mobi ali stacionarna- vse to bi bilo zelo dobrodošlo....
Verjamem da se bo našel kdo, ki me bo usmeril v pravo smer... Najlepša hvala že naprej in lahko noč
Naletel sem na kar zopern problem. Jaz in še trije prijatelji smo imeli namen praznovati rojstni dan v Iškem Vindgarju, vendar pa smo prav zadnji hip izvedeli, da bo to zaradi menjave lastnika nemogoče. Ker se vse skupaj približuje s svetlobno hitrostjo, namen imamo namreč praznovati 16. aprila, smo se znašli v zagati. Ne vemo, kam naj se obrnemo za prosto kočo, brunarico, vikend ali kaj podobnega, nekje v Ljubljani oziroma v okolici Ljubljane. Največ kake 15km iz Ljubljane, z možnostjo dostopa z avtobusom. Prostor naj bi bil za okoli 40 maximalno 50 ljudi.
Vsakršna informacija, veza, telefonska številka-mobi ali stacionarna- vse to bi bilo zelo dobrodošlo....
Verjamem da se bo našel kdo, ki me bo usmeril v pravo smer... Najlepša hvala že naprej in lahko noč
Ljubo doma kdor ga ima
Serial ::
Glej če se ti da pridet na obalo je ena lovska koča,...20000sit in je tvoja za 2 dni,...
Blo je že velko veseliv v njej,..(kronjada do konca)
Blo je že velko veseliv v njej,..(kronjada do konca)
sbrezo1 ::
Stari smo 19 let nekateri pa 20 in rabimo tudi kaj za prespat ja. Pa če se da res v okolici ljubljane. Sava pa je že razprodana
Ljubo doma kdor ga ima
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vikend, nezazidljiva parcela, dovoljenja?Oddelek: Loža | 27326 (25824) | Magic1 |
» | Prostor za piknikOddelek: Loža | 3602 (2430) | Bezukhoff |
» | Ideje za zabavo za 18. rojstni danOddelek: Loža | 13000 (12288) | GMaster |
» | najem koče za čez vikendOddelek: Loža | 33684 (14376) | Okapi |
» | Piknik prostor v bliznji okolici ljublaneOddelek: Loža | 8445 (6333) | KruceFix |