» »

feminizacija zahodnega moškega

feminizacija zahodnega moškega

nevone ::

Moja sedanja in vse moje bivše so vedno rekle
le eno besedo: "Moškost!" :)


"Moškost" je pa širok pojem, razen če ni vezan zgolj na zelo očitno biološko razliko. Hehe ...

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

jype ::

hendriks> Moja sedanja in vse moje bivše so vedno rekle le eno besedo: "Moškost!" :)

Moja sedanja (bivših nimam) je naštela tolk stvari, da jih težko ponovim - praktično vse od vrednostnih papirjev preko smisla za humor do sposobnosti dela z otroci.

Navsezadnje ima vsako tele moškost, za kaj več se je pa treba že potrudit (velja pa tudi obratno!).

hendriks> Kaj mislite kaj žensko privlači, da ga izbere kot potencialnega partnerja?

Za različne ženske zelo različne reči.

gendale ::

hendriks je izjavil:

Meizu je izjavil:

A ni kul, da se končno družba, kar se spolov tiče, integrira, ter neha z že nadvse utrudljivo sekularizacijo spolov. Sem namreč mnenja, da to samo škodi družbi.


Takšna sekularizacija spolov, kot npr. da ženska dobi manjšo plačo, ker je ženska, gre tudi meni
na jetra. Ne moremo pa mimo tega, da moški in ženske smo drugačni.

kaj pa da imajo ženske za sprejem v polcijo/vojsko nižje zahteve?
je to ok?
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)

speed machine ::

To je na osnovi bioloških sposobnosti. Manj mišic, manjša fizična vzdržljivost ... Čeprav po drugi strani metek ne izbira koga bo zadel. :) Tako da bi po moje vseeno mogle veljati iste zahteve.

Isto z starostno upokojitvijo. Ženske in moški moramo biti enakopravni. Te razlike v letih upokojevanja so relikvije preteklosti.
//

gendale ::

se strinjam, veljati bi morale iste zahteve

recimo da je ranjen vojak (80kg + 20kg opreme) in ga je treba odvlečt v zaklon
bo ženska to lahko storila?
zaradi takih in podobnih situacij bi morale veljati iste zahteve
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)

nevone ::

Takšna sekularizacija spolov, kot npr. da ženska dobi manjšo plačo, ker je ženska, gre tudi meni
na jetra. Ne moremo pa mimo tega, da moški in ženske smo drugačni.


Ne vem, če je res tako, da ženska dobi manjšo plačo kot moški za isto delo.

Iz razlik pa izhaja to, da ženska ima na grbi rojevanje in je zato rizičnejši faktor za delodajalca. Iz te razlike je nekako prav, da v tistem času, ko ima opravka z nosečnostjo (morda ne gre vse gladko) in kasneje otroci, partner nekako podpira.

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

hendriks ::

nevone je izjavil:Iz razlik pa izhaja to, da ženska ima na grbi rojevanje in je zato rizičnejši faktor za delodajalca. Iz te razlike je nekako prav, da v tistem času, ko ima opravka z nosečnostjo (morda ne gre vse gladko) in kasneje otroci, partner nekako podpira.

o+ nevone


Da, to je nekako razumljivo/opravičljivo. Tisto zgoraj sem izjavil zato,
ker vedno poslušamo v medijih o raziskavah, ki kažejo da v povprečju ženske
manj zaslužijo za enako delovno mesto. Čisto možno je da se motim.

nevone ::

Tisto zgoraj sem izjavil zato,
ker vedno poslušamo v medijih o raziskavah, ki kažejo da v povprečju ženske
manj zaslužijo za enako delovno mesto.


Oni izjavljajo to, da so delovna mesta, ki jih številčneje zasedajo ženske, slabše plačana.

Jaz se s tem ne strinjam. Tudi marsikatero moško delo je slabo plačano. Ampak ta dela se v glavnem hitreje avtomatizirajo, kot tista ženska. Ker moški so bili v glavnem v gradbeništvu, ženske pa bolj v delih z ljudmi/otroci, ki pa jih je skorajda težko avtomatizirat.

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

Zgodovina sprememb…

  • spremenila: nevone ()

hendriks ::

Iz nekega zmenkarskega foruma - definicija moškega, he he :

Največja napaka današnjega sveta je ta, da ste fantje nasedli romantičnim zgodbicam in željam emotivno neizživetih (včasih celo nedojebanih) babnic, ki so ob robustnih in neemotivnih moških doživljale primankljaj emocij in tovrstne pozornosti. Logično je, da je zaradi tega prišlo do eskalacije in s pomočjo ustreznega medija (hollywood + best seller romani na petrolu) do katastrofalnih posledic, za katere vam nihče ni povedal, da so le en (čedalje bolj zanemarljiv) del ženskega hrepenenja. Tako kot drži izjava, da življenje ni pornič je potrebno poudariti, da ni ne romantična komedija, ne cukrarna. Če so bili moški včasih robustni (vojskoviti recimo) in navidez neemotivni, vzgajani v robustnih pogojih za robustne namene, potem so danes rojeni na vatkah, spijo v svilenih pižamicah, in ritko jim maže mamica z najnovejšo ultragentle loreal kremo. In ženske, ki so včasih ponazarjale ženstvenost? Danes je najnežnejši del kože na ženskem telesu (tik pod mednožjem, na notranji strani stegen) šmergl papir v primerjavi z metroseksualnimi quasi-moškimi lici. Pa Damskost? Več žensk nosi hlače kot oblekice, kiklice, ipd, ta stavek naj pove vse.

Pa nadaljujmo. Ljudje smo bitja bogatih čutov. En od najbolj zanemarjenih je vonj. Po vonju lahko v trenutku vemo ali nam človek ustreza ali ne. Mehanizem ženskih in moških feromonskih žlez, ter spremembe vonja ob plodnosti in recimo ob menstruaciji, to vse so perfektni mehanizmi, ki se jih z merili današnje cosmo družbe trudimo utišati. Pravzaprav se spolna privlačnost lahko po vonju človeka v trenutku opredeli. Če ti telesni vonj partnerja smrdi potem preprosto ni zate. In, če si ne bi zakrivali svojih pravih vonjav z gucci, armani, turbomisko in podobnimi sranji, bi bili danes bolj iskreni do sebe, manj težav bi imeli med spoloma in gotovo bi se bolj oklepali tistega, kar nam resnično sede. Za higieno naj bo seveda poskrbljeno, ampak lepo vas prosim, ne rabi za vami smrdet kot da ste zaposleni na bencinski črpalki (z minimalno diferenco v aromi), da naredite vtis na žensko. Nasprotno, s tem delate lažen vtis zaradi lažne vonjave. Pravi moški ne uporablja malizie. Pravi moški ženski naravno diši in ji zbuja poželenje (da ne bi kdo začel tukaj zdaj o prepotenosti).

Dajmo se zadeve lotit čisto primatsko. Ženska in Moški kot živalski del brez razuma, emotive in družbenih mehanizmov.

Ženski kot primatki:
1. cilj v življenju = preživetje.
Kako bo lahko krkha šibka 50 kilc ženska preživela v svetu groznih 100 kilskih vikingov, ki bi jo vsi radi zapolnili s svojim genskim materialom?
Preprosto z moškim, ki je:
- odločen
- avtoritativen
- sposoben
- se ob njem počuti varno
- zanesljiv
- odgovoren

2. Cilj v življenju = potomstvo
Torej mora biti Alfa samec, ki:
- je močan, dobro genetsko zasnovan in privlačen
- bo sposoben biti zgled njej in potomcem (spoštovan)
- bo sposoben poskrbeti zanjo in za otroke (neustrašen, vsestranski)
- bo vedno najboljša izbira na trgu (prepustim vaši domišljiji)

3. Cilj v življenju = luksuz - lagodnost.
- razvajanje (nematrialno in materialno)
- zabavanje, dinamika, dolgčas ubija

Sploh ni važno, če se ta moški pri svojih izjavah ali stališčih moti. Važno je, da vztraja v svojem. Stokrat raje te bo ženska imela, če boš 20% časa delal krivico ampak boš vztrajal pri svojem absolutnem in nepremičnem stališču, kot pa če boš dovolil dialog čisto pri vsaki stvari. Ženske govorijo, da si želijo spoštovanja nežnosti in nevem česa. Seveda, ob robustnem in grobem moškem je sposobnost nežnosti nekaj izjemno erotičnega in zaželjenega (10% vrednosti). Ob nežnem pićkavom mladiću pa je nepokritih 90% vrednosti in sicer tisto, kar naj bi moški predstavljal v vseh zgornjih alinejah pod točko 1 in 2. Torej robustno karikaturo z zgornjimi lastnostmi ukalupljen v gmoto mesa in kosti h katerem se ženska z radostjo stisne in zanj tudi skoraj z obsedenostjo rihta, pedenca in je tako lojalna da bi jo današnja družba imela za ortodoksno zategnjenko. Dejstvo, ki se ga jamrači in ekscesni romantičarji ne zavedate je to, da je nežnost, romantičnost in tovrstni podvigi (za katere se svinjsko trudite, kot pravi avtor, sedaj pa se počuti okradenega) le sladica pri kosilu. In nihče ne more brez glavne jedi. Vsaka ženska se te kurčeve sladice naveliča in faše sladkorno. Potem pa si želi preprosto sočnega mesa, ki jo bo nasitil po tej grozni sestradanosti. Garantiram pa, da taka ženska ne bo več nikdar sladkosneda, saj ji že sama misel na to sproži duhamorne dogodke namesto potešenosti kot ženske. Tukaj ne ciljam samo na spolno, ampak predvsem na vlogo ženske, ženstvenosti, venerskog klana in še česa. Če je moški prešibak se ženska ne počuti varno (je bi ga, to je naravna zakonitost, ki jo tudi s prozacom in emancipacijo ne rešite) in najbolj grozno je, da dobiva občutek, da vas bo morala celo ona branit (potem pa se vzpostavljajo razne patologije, kjer ženskam pada na pamet strap on, saj se logično počutijo odgovorne in temu primerno tudi nadrejene).

jype ::

Tegale pa zgleda ni ženska napisala.

Men so tiste, ki so mi do zdaj dvorile, povedale precej drugačne reči, je pa res da se nikdar še nisem družil z ženskami, ki bi bile kakorkoli zavrte (religiozno, intelektualno, spolnostno ali... nja... telesno).

Mipe ::

ABX je izjavil:

Družba se premika v unisex.

In prav je tako.


Ko se bo to zgodilo, ne bom več del te družbe.

Če obojespolniki to izjavo jemljete kot napad nase, se pojdite jokat na http://microaggressions.com.

IceIceBaby ::

Dajmo se zadeve lotit čisto primatsko.


Kaj pa, če se zadeve raje lotimo našemu času in stopnji razvoja primerno?

valvoline1 ::

Tisti k prnese več cekinčkov v hiši ma glavno besedo xD. Svet se je obrnil na glavo k so ženske začel hodit na šiht.xD

IceIceBaby ::

Odnos, ki se vrti okoli denarja imho ni ravno zdrav.

nevone ::

Tisti k prnese več cekinčkov v hiši ma glavno besedo xD. Svet se je obrnil na glavo k so ženske začel hodit na šiht.xD


Kako naj jih pa ženska prinese, če jo sploh ne pustiš na delo?

V resnici ne vem, kaj ti sploh bo ženska? Da boš izkazoval nadvlado nad njo? Za seks? Da ti pere in kuha in rojeva otroke in je tiho. Se ti zdi tak odnos zabaven?

Kaj je pravzaprav tvoj osnovni motiv odnosa z žensko?

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

Gregor P ::

jype je izjavil:

Tegale pa zgleda ni ženska napisala.
Men so tiste, ki so mi do zdaj dvorile, povedale precej drugačne reči

Upam, da pa je že jasno, da je ogromna diskrepanca med tem kar ti povedo in kar dejansko mislijo, želijo, čutijo, četudi samo podzavestno 8-O :|
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Gregor P ()

nevone ::

Upam, da pa je že jasno, da je ogromna diskrepanca med tem kar ti povedo in kar dejansko mislijo, želijo, čutijo, četudi samo podzavestno


To je zato, ker nekateri moški niti dejansko ne želijo slišat, kaj dejansko mislijo, želijo, čutijo.

Pritisk na moške, da se ne smejo preveč raznežit, pa tudi obstaja.

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

Gregor P ::

Ne, sploh ne gre za to, preprosto je vse to stvar narave, ne besed ...
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

nevone ::

Ne, sploh ne gre za to, preprosto je vse to stvar narave, ne besed ...


A je to sarkazem?

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

Gregor P ::

nevone je izjavil:

Ne, sploh ne gre za to, preprosto je vse to stvar narave, ne besed ...

A je to sarkazem?
o+ nevone

Ne, to je kruta realnost (vsaj za nekatere):D
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

823483 ::

Svet je slabši zaradi seksualno zavrtih zafrustrirancev, ki svojo norost kot virus prenašajo naprej na svoje otroke.
Tak tip je skrajno hipokritičen. Z veseljem si privoščijo dosežke civilizacije kot so elektrika, televizija, internet, svoboda. Vsakič, ko vidim nekoga razlagati, kje je ženskam mesto, ker da smo tako ustvarjeni, mi gre na smeh. Na srečo je vsaj 90% teh ljudi slabo izobraženih in o psihologiji in zgodovini vedo približno toliko kot o kvantni fiziki. Torej nič. Zato jim njihovo neumnost zlahka oprostim. Tudi ko začnejo uporabljati izraze kot je alfa samec se ne jezim. Ne zavedajo se namreč, da v njihovem sanjskem okolju, med primitivci v jamah, ni vse potekalo tako kot se njim zdi. V plemenu je bil načeloma samo eden alfa samec. Ostale so starešine in njegovi pribočniki.

Če naj se vrnemo h koreninam, kot zahtevajo, lahko ukinemo demokracijo. Predsednika bomo dobili tako, da se bodo kandidati v ringu spopadli na življenje ali smrt. Kdor bo preživel bo najmočnejši samec in očitno najbolj primeren za vladanje, saj je v modernem svet fizična moč najpomembnejša človeška kvaliteta.

Ja pa ja de :>
En strel iz pištole je dovolj, da v grob spravi še tako naravno obdarjenega posameznika, ki je dvainpol meterski velikan, s 2x večjo mišično maso in 3x gostejšimi kostmi od povprečnega človeka.

Poleg tega se popolnoma napačno posplošuje, da ženske že od zmeraj padajo samo na opice, ki jih zagrabijo za lase in odvlečejo v jamo, kjer jih zverinsko posilijo in nato noseče kot smeti zavržejo. Če že na kaj, ženske padajo na moč in vpliv. In če so včasih moč poosebljale mišice, to že nekaj časa ne velja več. Vladarji so že nekaj tisoč let najbolj popularni, kar se tiče razdajanja njihovega genskega materiala. Pa poglejmo samo pesnike, nežne dušice, ki so ženski posvetili celo življenje, v resni pa odkrivamo, da so si svoje težko življenje kar pošteno popestrili z rojem ženskih zasledovalk.
In to nas pripelje do današnjega "feminiziranega moškega". Kaj sploh je to? Nekdo, ki se oblači v oprijete kavbojke, majice na v in posluša muziko, ki ni metal/narodno-zabavna/narodnjaška? Nekdo, ki žensk ne jemlje kot posodo v katero po potrebi sprazni vsebino svojih jajc, ko se je naveliča pa jo zavrže in si najde drugo? Mogoče nekdo, ki do vsakogar drugačnega od sebe ne čuti neopisljivega odpora in želje, da bi mu v možgane zaril naostren nož? Ali pač nekdo, kateremu se primitivno poniževanje žensk ne zdi smešno?
Veste, ko vidim nekoga tako zaničevati ženske se mi pred očmi prikaže slika debelega očalarja, ki prihaja iz vasi bogu za hrbtom. Vsak teden se s preostalimi opicami iz vasi s skuterji pripelje na vaško gasilsko veselico, kjer se ga s starši alkoholiki napijejo. Edina stvar, ki jo doseže v šoli je ta, da nekaj let skupaj z nekaj drugimi zgubami, zaničuje sošolce pametnejše od sebe, potem pa dobi službo v najbljižji tovarni. Pa ne pravim, da so vsi zaničevalci taki, pravzaprav jih je večina popolnoma neuspešnih v ljubezni, veliko jih sploh še nikoli ni imelo punce. Lahko so zakompleksani, ker so videli, kako njihov pijan oče pretepa ženo, kar so potem racionalizirali. Ker oče ima zmeraj prav in kar naredi je zmeraj pravilno in pravično, če citiram tisti članek o tem "kaj ženske hočejo", ki ga je nekdo nalepil višje(članek je btw 90% pisal moški), "ženska ima raje, da moški trdi, da ima prav, tudi če ima narobe, kot pa, da prizna napako."
Dajte no, prečekirajte vsaj stanje po Slovenskih faksih in gimnazijah. Ženske so inteligentne, imajo načela in vedo kaj hočejo. Poznam kup takih, ki že leta niso bila v resni zvezi, ker večina moških predpostavlja, da so butaste in jih zgolj poskuša zvabiti v posteljo. Zato se vloge zamenjajo in na koncu one iščejo "one-night stande", ki jih po večeru zavržejo.

Če bi se kdorkoli od vas "opičnjakov" samo enkrat vsaj poskusil postaviti v položaj ženske, bi videl, da si le nismo tako različni. In verjemite mi, da bo ženska človeka, ki jo je samo izrabljal veliko hitreje pozabila kot pa nekoga, ki mu ni bilo vseeno zanjo.

Je pa res, da je ozka meja med nekom, ki je do žensk ljubeč in prijazen in jih spolno privlači, ter nekom, ki ima podobne kvalitete, a jih ne.
Gre se pa seveda tudi za to, da je večina (predvsem lepih) žensk zaljubljenih samih vase. Zato pa so tako fatalne, ko lahko popolnoma brez čustev izkoriščajo svoje atribute. Na dolgi rok jih lahko osvoji samo njihova lastna slika, znotraj nekoga drugega...

No, dost bo :>

nevone ::

Gre se pa seveda tudi za to, da je večina (predvsem lepih) žensk zaljubljenih samih vase. Zato pa so tako fatalne, ko lahko popolnoma brez čustev izkoriščajo svoje atribute. Na dolgi rok jih lahko osvoji samo njihova lastna slika, znotraj nekoga drugega...


Me veseli, da si s prstom pokaza tudi na ženske. Ne nismo idealne.

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

valvoline1 ::

nevone je izjavil:

Tisti k prnese več cekinčkov v hiši ma glavno besedo xD. Svet se je obrnil na glavo k so ženske začel hodit na šiht.xD


Kako naj jih pa ženska prinese, če jo sploh ne pustiš na delo?

V resnici ne vem, kaj ti sploh bo ženska? Da boš izkazoval nadvlado nad njo? Za seks? Da ti pere in kuha in rojeva otroke in je tiho. Se ti zdi tak odnos zabaven?

Kaj je pravzaprav tvoj osnovni motiv odnosa z žensko?

o+ nevone

Khm,ja ? Saj to vsaka(normalna) ženska dela po defaultu ?
Tiho pa nikakor ne,nisem taliban xD

nevone ::

Khm,ja ? Saj to vsaka(normalna) ženska dela po defaultu ?
Tiho pa nikakor ne,nisem taliban xD


Ok, no.

Rekel si, da se je svet postavil na glavo, ko so ženske postale ekonomsko kolikortoliko svobodne.

Sem pač sklepala, da te to moti.

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

valvoline1 ::

.......feminizacija zahodnega moškega.......
Jaz bi tole drugače povedal oz definiral,pač moški se prilagaja-mo zahtevam žensk,bistvo vsega je še vedno da babo čimprej spraviš med rjuhe. Pač ženske so danes bolj zahtevne,kaj češ. Rad bi moške brez dlak(wtf?),fajna odišavljenih 24/7,oblečenih v nulo(seveda po njihovem okusu),pripravljenih se poprejet domačih opravilih(tu se lomi večina zakonskih zvez)... Sem kaj pozabil?

:D

Manu ::

gendale je izjavil:

zanima me, če je še kdo opazil, da moški na zahodu postajamo vse bolj feminizirani
Kriv je kapitalizem. >:D
Sredi spečih in nepazljivih je modrec buden in pazljiv -
po poti gre kot hiter konj, ki je prehitel šibko kljuse.

valvoline1 ::

nevone je izjavil:

Khm,ja ? Saj to vsaka(normalna) ženska dela po defaultu ?
Tiho pa nikakor ne,nisem taliban xD


Ok, no.

Rekel si, da se je svet postavil na glavo, ko so ženske postale ekonomsko kolikortoliko svobodne.

Sem pač sklepala, da te to moti.

o+ nevone

To še kako drži. Mene osebno ne moti. Evolucija pač.
xD

nevone ::

Rad bi moške brez dlak(wtf?),fajna odišavljenih 24/7,oblečenih v nulo(seveda po njihovem okusu),pripravljenih se poprejet domačih opravilih(tu se lomi večina zakonskih zvez)... Sem kaj pozabil?


Odvisno, katero žensko bi rad.

Pestrost je v resnici večja kot se tebi dozdeva. Se pa bojim, da imaš tudi ti neke določene zahteve, ki se pač vrnejo kot boomerang.

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

jype ::

valvoline1> bistvo vsega je še vedno da babo čimprej spraviš med rjuhe.

A, zato takšne stresate.

Jaz sem pa mislu da je bistvo v tem da urediš kar najboljše pogoje za napredovanje lastnih potomcev.

valvoline1> Rad bi moške brez dlak(wtf?),fajna odišavljenih 24/7,oblečenih v nulo(seveda po njihovem okusu),pripravljenih se poprejet domačih opravilih(tu se lomi večina zakonskih zvez)... Sem kaj pozabil?

Hm? Jaz sem kosmat, ne strižem se (brado obrijem ob kakšni priložnosti), nikoli ne uporabljam deodoranta (se pa včasih stuširam), oblečen sem pa v trenirko, pa nisem še slišal pripombe na ta račun (sem pa že slišal pripombe na to kam investiram in kako zanemarjam kolesarjenje, ki so bile vsaj v določeni meri upravičene).

onitam ::

Manu je izjavil:

gendale je izjavil:

zanima me, če je še kdo opazil, da moški na zahodu postajamo vse bolj feminizirani
Kriv je kapitalizem. >:D


''Krive'' so ženske. Z zahtevo po enakopravnosti so začele uveljavljati svoja prepričanja in mišlenje, mi se pa prilagajati njim. V pantiveku je bilo 100:0 v prid moškega, v srednjem veku 90:10 v prid moškega, do 1. svetovne vojne 80:20 v prid moškega, med svetovnima vojanama 70:30 potem pa eksplozija ženskih ''pravic''. Danes smo pri 50:50 na zahodu, na vzhodu so pa še vedno v času izpred 100 let.

Nimam nič proti enakopravnosti spolov, vendar se bo v prihodnosti to zgodilo, kar se je dogajalo v preteklosti-V PRID ŽENSKAM! Dokler se ne bodo moški spet uprli. To je tako kot politika. Vzponi in padci.

jype ::

KLL1K3R> ''Krive'' so ženske. Z zahtevo po enakopravnosti so začele uveljavljati svoja prepričanja in mišlenje, mi se pa prilagajati njim.

Ženske so krive, ker so moški tolk potrebni, da se rajš spremenijo v nekaj nad čemer se zgražajo, kot da bi se odpovedali nečemu, kar se danes itak dobi kot profesionalno storitev za zelo ugodno ceno na praktično vsakem vogalu?

Seveda, ja.

echo ::

Trk dveh skrajnosti - primerjava jypeta na eni strani in stereotipnega moškega na drugi.
Pa imam raje jypeta - ni odvisen od žensk, tako kot stereotipnež, ki zna v najboljšem primeru zložiti čevapčiče na gril in si sam odpreti piksno, mami odnesti perilo, ter z vapotom čistiti dnevno sobo.
Pa ne da stereotipnež ni sposoben opravljati hišnih opravil - ne sme jih! sicer postane samozadostna oseba in izpade iz definicije MoškegaTM.

Jaz sem raje zguba, kot da bi bil odvisen od nečesa tako pomilovanja vrednega kot ženska. Ni to veliko bolj primerna primerna pozicija za MoškegaTM?

valvoline1 ::

jype je izjavil:

valvoline1> bistvo vsega je še vedno da babo čimprej spraviš med rjuhe.

A, zato takšne stresate.

Jaz sem pa mislu da je bistvo v tem da urediš kar najboljše pogoje za napredovanje lastnih potomcev.

valvoline1> Rad bi moške brez dlak(wtf?),fajna odišavljenih 24/7,oblečenih v nulo(seveda po njihovem okusu),pripravljenih se poprejet domačih opravilih(tu se lomi večina zakonskih zvez)... Sem kaj pozabil?

Hm? Jaz sem kosmat, ne strižem se (brado obrijem ob kakšni priložnosti), nikoli ne uporabljam deodoranta (se pa včasih stuširam), oblečen sem pa v trenirko, pa nisem še slišal pripombe na ta račun (sem pa že slišal pripombe na to kam investiram in kako zanemarjam kolesarjenje, ki so bile vsaj v določeni meri upravičene).

Haha,še dobr da te partnerka prenaša. Drgač če se tako obnašaš luleka težka da boš kdaj namočil. xD. Verjetno si edini moški med amazonkami v nekem zakotnem vaškem predelu Slovenije. xD.
No mal za hec ane.

valvoline1 ::

nevone je izjavil:

Rad bi moške brez dlak(wtf?),fajna odišavljenih 24/7,oblečenih v nulo(seveda po njihovem okusu),pripravljenih se poprejet domačih opravilih(tu se lomi večina zakonskih zvez)... Sem kaj pozabil?


Odvisno, katero žensko bi rad.

Pestrost je v resnici večja kot se tebi dozdeva. Se pa bojim, da imaš tudi ti neke določene zahteve, ki se pač vrnejo kot boomerang.

o+ nevone

No potem pa povej če je res tako ali ne kot sem napisal.Ampak zares xD
Drgač jaz osebno sploh nisem zahtevn tip,zaenkrat srecno zalubljen in vse štima(trkam).Morda izpostavim kuhanje,kar res spoštujem in cenim pr ženskah.

donfilipo ::

Ko gledam gornjo sliko se čudim,da nihče ni opazil, da je v bistvu trik. Podoben reklamam za hitra hujšanja 'prej in potem':))
Fallacy. In ko bo bi-trans modne obikovalce nadomestil 'macho' tip (kar bo hudo boleče za manekenke, ali pa tudi ne:), se bodo pa spet preoblekli v shaoline, rambote in bikoborce. Masovno po večinskih modnih trendih.

In da na drugi strani nihče ni niti poskušal pojasniti nekatere relativno relevantne date: padanje sperm counta recimo.

Iz Sylvestra ni težko narediti zelo zabavnega crossdreserja in vojaška moda redko sledi popularnim ansamblom in homoseksulanim, ali biseksulanim trendmakerjem:))

Nihče ni pojasnil kako točno, naj bi seksualna revolucija in feminizem točno feminiziral moške, pojasnili ste samo relativno manjšo ekonomsko moč in vpliv. Do feminizacije je tu še daleč.

Na kratko zanima me, če razen relativno majše vloge edinega prinašalca kruha in mode, dejansko poleg baje 'DDT caused lower sperm count', obstajajo še spremljevalni realni in ne od Freuda in ostalih podobnih filozofov potegnjeni znaki feminizacije. S tem da lower sperm count, sam po sebi tudi ni feminizacija!!!! Je pa zato kar resen problem, ker gre baje dejansko za hormonske motnje.
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: donfilipo ()

T-h-o-r ::

valvoline1 je izjavil:

.......feminizacija zahodnega moškega.......
Jaz bi tole drugače povedal oz definiral,pač moški se prilagaja-mo zahtevam žensk,bistvo vsega je še vedno da babo čimprej spraviš med rjuhe. Pač ženske so danes bolj zahtevne,kaj češ. Rad bi moške brez dlak(wtf?),fajna odišavljenih 24/7,oblečenih v nulo(seveda po njihovem okusu),pripravljenih se poprejet domačih opravilih(tu se lomi večina zakonskih zvez)... Sem kaj pozabil?

:D

čaki, a pol so ženske krive, ker se ti po svoji volji odločaš, da se jim boš podrejal v vseh zahtevah, ker ti je najbolj pomembno, da ti čimprej da za fukat? hm
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

nevone ::

No potem pa povej če je res tako ali ne kot sem napisal.Ampak zares xD


Ni tako, da vse hočejo nedlakavega, nadišavljenega in ne vem kaj še si našteval.

Morda je tako v zgodnjih najstniških letih, kasneje pa ljudje začnejo cenit tudi druge kvalitete.

Drgač jaz osebno sploh nisem zahtevn tip,zaenkrat srecno zalubljen in vse štima(trkam).Morda izpostavim kuhanje,kar res spoštujem in cenim pr ženskah.


Hja, na začetku si kazal drugačen obraz. Me veseli da, da si ga korigiral. :)

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

jype ::

valvoline1> Drgač če se tako obnašaš luleka težka da boš kdaj namočil.

Pa je to res? Morda pa narobe iščeš. Meni se ni bilo treba potikat po tistih hrupnih kleteh in se nalivati z ogabnimi pijačami, da bi se me potencialna partnerka usmilila, ali pa da bi slučajno od pijanosti padel nanjo, ona me pa zaradi pijanosti ne bi znala odriniti. Sam sicer nisem pričakoval, da se bodo reči tako hitro odvile, a tako popolni (samostojni in premišljeni) ženski (ki očitno ve, česa si želi) se nimam namena upirati.

valvoline1> Haha,še dobr da te partnerka prenaša.

Prenaša? Če lahko sklepam po tem kako pogosto si izkazujeva naklonjenost na različne načine bi si drznil domnevati, da ji je všeč moja neobremenjenost s trenutnimi stereotipi in modnimi smernicami.

Stranski učinek je sicer ta, da me kokoške ne obrajtajo, a to je, kar se mene tiče, le dodaten in velik plus. Nisem zloba, da bi se nevljudno odpravil smrdet v družbo, se pa tudi ne trudim preveč, da bi bil videti kot da sem svež iz kalupa. Tudi ko sem deležen posmeha (kar je v današnji družbi pogosto in pričakovano) lahko (v vedenju da sem praktično zadel na loteriji ne da bi moral kupovati srečke) brez težav vsakomur pogledam v oči.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

speed machine ::

To sem že prej te mislil vprašati jype ja, zakaj občasno tako privzdiguješ ženske, na drugi strani pa nizko gledaš na moške (se navezujem na post o plemenski mentaliteti retardirancev). Samo si sedaj tako odgovoril z zadnjim postom, zakaj je tako (nič slabega ne mislim, pač se giblješ v drugačnih krogih ljudi in nisi videl celotne slike družbe še).

Ker stvar je, da obstaja tudi cela kopica plemensko mentalitetnih retardirank. Če bi hodil kdaj po klubih bi to opazil. Da niso samo moški tista skupina nevzgojencev, ampak se najde enaka količina nevzgojenk tudi pri ženskah. Ki se nosijo visoko samo zaradi tega, ker so se rodile kot ženske in zato pričakujejo določene ugodnosti, same pa nimajo praktično nič za ponudit (ne intelektualnosti, ne lepote, ne premožnosti ...).

Kar se tiče glede tistega vzeti si, pa se ne misli vedno na trop pijancev, ki potem šlatajo kar pač pride pod roke. Na primeru: je skupina punc, ki same plešejo na plesišču, in pride fant ter s kretnjo ali z določenim gibom si punco "vzame" (ali da jo nežno prime za roko ali da roko nad pas ter jo tako povabi, da bi plesala z njim ...). Pa veliko punc v klubih si tudi želi tega, da se nekdo opogumi in da da pobudo. Ker drugače se zgodi, da določene punce same plešejo po celo noč, po kotih pa sedi desetine decov in si ne upajo nič naredit. Ko pa začneš plesat z njo pa jo vprašaš, zakaj je celo noč plesala sama, pa reče:"ja če pa noben noče plesat".

Tako da po mojem mnenju je največja napaka, ki jo moški delajo ta, da pripisujejo ženskam neke posebne lastnosti, več vrednost, samo zato, ker so pač ženske. Ženska je enakopravna oseba moraš in zato naj se jo jemlje tako. Če pa katera hoče neke dodatne ugodnosti, v stilu plačevanja vsega ali pa, da bi se jo nosilo po rokah, potem pa si moški pravično zasluži naziv copata, če ji v vsem tem ustreže.

P.S.: edine izjeme, ki jih priznavam, da se žensko tudi malo razvaja, so ob določenih dogodkih: nosečnost, po porodu ko so mali otroci, ženski dnevi vsak mesec ...
P.S.2: moški izbirajo, ženske izberejo.
P.S.3: feministke so najboljše prijateljice moških.
//

Pyr0Beast ::

So babe in so deci.
Jaz spokam oboje v isti koš. Obnašajo se zato tako, ker so se tako obnašali do sedaj in se niti ne trudijo sebe spremeniti.
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

jype ::

speed machine> na drugi strani pa nizko gledaš na moške

Na takšne ki pljuvajo po ženskah samo zato ker niso izbrale njih (ali pa so pozneje spoznale svojo zmoto in poiskale boljšega) drugače kot zviška ni pametno gledat. Na sposobne in odgovorne moške pa gledam... malce drugače kot na ženske, pa vendar tudi nanje s spoštovanjem.

speed machine> P.S.: edine izjeme, ki jih priznavam, da se žensko tudi malo razvaja, so ob določenih dogodkih: nosečnost, po porodu ko so mali otroci, ženski dnevi vsak mesec ...

Jaz nimam težav s tem, da dekle razvajam tudi kadar to ni tako nujno in pri tem tudi ne pričakujem, da vrne uslugo, mi je pa seveda všeč, ko jo. V odnosih, ki temeljijo na razumevanju in zaupanju so reči pogosto precej bolj preproste, seveda pa takšni odnosi terjajo tudi precej večjo predanost.

Kot pri mnogih drugih rečeh, je vse zgolj stvar prioritet, ki si jih človek postavi.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

USS Liberty ::

Itak da sem opazil. Kot je že GaŁu napisal, so stari Grki bili podobno poženščeni, kot so nekateri danes. Pomojem gre za neki naravni cikel.

Jaz tudi mislim, da gre za nek cikel v družbi. Da moški postajajo ženske, pomeni, da je dekadenca v družbi dosegla vrhunec in začenja propadati. Lep primer so Švedi. Nekoč so bili njihovi moški strah in trepet, danes pa so švedski moški bolj podobni ženskam kot moškim, Švedinje pa rojevajo Somalijce in Arabce nemesto Švedov.

Švedi sicer butasto mislijo, da je njihova totalno feministična in homo družba super in najboljša na svetu. V resnici pa se ne zavedajo, da sami sebi režejo vejo na kateri sedijo. Ne bodo oni spremenili Somalijcev, ampak bodo Somalijci spremenili njih. Čez 30 let bodo čisto drugi narodi in kulture na ozemlju Švedske v večini, oni bodo pa v družbo prinesli čisto nova pravila, kjer se moški sigurno ne bodo več oblačili v ženske gate in švedske homo-feministične dekadence bo konec, kolo družbe se bo za začelo vrteti na novo...

http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: kuglvinkl ()

Aston_11 ::

Tole me spominja na debato o prdcih. Pravi dec ga spusti glasno in jasno in hrumeče. Feminiziran dec ga spusti tanko in potiho. Vse skupaj pa izvira iz knjige Kavelj 22, se mi zdi, če se kdo spomni, ko je dec ob babi glasno prdnil, baba pa je bila vesela, saj ji je pomenilo, da jo sprejema in da je sedaj njen.

Da gre za cikel, se strinjam. Omladini očitno paše, da imajo navešene razne peder taške in ozke puloverčke in da mulci nimajo več kot 55 kg ter da morajo obvezno dišati po nekih rožicah. Sicer imamo predsednika vlade, ki je ravno tak, Barbie in Ken varianta, zgled na vrhu države, zgledi pa vlečejo.

Da smo verjetno vsi zamerili kakšni babi, ker je izbrala drugega, je verjetno tudi res.

Da so takrat lepa dekleta izbirale dece, ki so pokazali največ hormonske robatosti, tudi drži. (za take sedaj tudi mirno lahko rečem, da se največ ločujejo). Da še vedno drži, da pamet in lepota ne hodita po isti poti, se potrjuje znova in znova. Da lepota ni bistvena, je tudi res - je pa veselje kakšno pogledati na cesti, vendar naj bo tam, kjer je. Najboljše so take, kjer je kaj videti (npr. joške/noge). Za doma veljajo drugi kriteriji. Kateri, ve vsak zase.

Določen del družbe oz. decev je v resnici malo feminiziran.

Glede razvajanja ženske - deliktna tema: ponavadi je tako, da ko se navadi na eno stopnjo, hoče še. In nato še. Torej jo je po mojem dobro obdržati v nekem hrepenenju, s čim manjšimi stroški, redkimi drobmini pozornostmi, napaka pa je, dati ji vse...

Kakšnega deca da babe hočejo? Bab deci ne bomo nikoli razumeli (je 7 milijonov 500 tisoč postavk v njihovih enačbah), tako da je razmišljat o tem totalni fail. Basen na to temo gre tako - imaš tri želje - radi bi AC od EUR do USA - nemogoče - druga želja - rad bi razumel babe - no way. Kakšno AC hočeš? Dvo -tro - osem pasovno, ti samo reči, miki...

V glavnem misel stoletja je, da baba najde problem za vsako rešitev, deci pa moramo predstaviti rešitev tako, da babi ne izpade kot rešitev temveč kot problem.

Da se dedcu obrne, če se skuša prilagoditi vsem željam babe, je tudi res. Najbolje biti tak, kot si, in malo kolobariti okrog njenih želja.

Pa da ne bo kdo mislil, da je vse to res.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Aston_11 ()

ABX ::

Mipe je izjavil:

ABX je izjavil:

Družba se premika v unisex.

In prav je tako.


Ko se bo to zgodilo, ne bom več del te družbe.

Če obojespolniki to izjavo jemljete kot napad nase, se pojdite jokat na http://microaggressions.com.


A na internetu je pomembno kakšnega spola si?

Naj te ne šokira, ampak tukaj ko tipkaš si del te družbe.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

gendale ::

na internetu ni nobenih žensk - http://knowyourmeme.com/memes/there-are...
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)

ABX ::

Če ne štejem Facetube bo verjetno res. :)
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

nevone ::

Da se dedcu obrne, če se skuša prilagoditi vsem željam babe, je tudi res. Najbolje biti tak, kot si, in malo kolobariti okrog njenih želja.


Se čist strinjam. Če te ne bo marala zato, ker ji nisi izpolnil vseh pričakovanj, potem itak nič ne moreš. Meje si mora vsak posameznik postaviti v vsakem odnosu. Moški-ženska, starš-otrok, delavec-delodajalec, učitelj-učenec, itd, ...

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

Mipe ::

ABX je izjavil:

A na internetu je pomembno kakšnega spola si?

Naj te ne šokira, ampak tukaj ko tipkaš si del te družbe.


Na srečo sem v tej družbi še vedno obravnavan kot moški in ne kot nek unisex konstrukt.

Ni pomembno, kakšnega spola si, pomemben je le pravi odnos. Ženske bom obravnaval kot ženske in moške kot moške pa pika. Kar pa ne pomeni, da letam za kiklami ob vsaki priložnosti.

imagodei ::

Zbrisanih par komentarjev brez vsebine. Tema se razvija nad vsemi mojimi pričakovanji. Dajmo še naprej ohranjat nivo.
- Hoc est qui sumus -

Mipe ::

Vprašanje za zagovornike unisex družbe: morajo poslej osnovne šole imeti skupna stranišča? Morajo telovadnice imeti skupne tuše? Ne bi bila segregacija sanitarnih objektov v nasprotju z unisex načeli?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Na FDV odstranili pisoarje (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Loža
64060364 (51353) vostok_1

Več podobnih tem