Forum » Zvok in slika » Kako uskladit podnapise za DVD?
Kako uskladit podnapise za DVD?
naty_88 ::
Hmmm, po vseh možnih pregledih po forumih, nikjer nisem zaznala, kako naj sinhroniziram podnapise za dvd?! Da razložim na primeru!?
Imam npr: film TITANIC, ki sem ga kupila v Avstriji in ta dvd nima slo podnapisov, zdaj me pa zanima, kako naj sinhroniziram podnapise, ki sem jih potegnila iz neta z tem dvd filmom.
Divx-e mi ni problem uskladit, problem pa nastane pri dvd-ju?! A mi lahko nekdo natančno opiše kako se lotim tega!? Sem že vse možno poskušala a mi nikakor ne uspe. Problem je samo v tem Kako uskladit podnapise za dvd?! Ostalo se mi nekako sveti kako in kaj?! Prosim za nek vodič!
HVALA VSEM!!!
LPN
Imam npr: film TITANIC, ki sem ga kupila v Avstriji in ta dvd nima slo podnapisov, zdaj me pa zanima, kako naj sinhroniziram podnapise, ki sem jih potegnila iz neta z tem dvd filmom.
Divx-e mi ni problem uskladit, problem pa nastane pri dvd-ju?! A mi lahko nekdo natančno opiše kako se lotim tega!? Sem že vse možno poskušala a mi nikakor ne uspe. Problem je samo v tem Kako uskladit podnapise za dvd?! Ostalo se mi nekako sveti kako in kaj?! Prosim za nek vodič!
HVALA VSEM!!!
LPN
Življenje je lepo, zato izkoristi vsak dan, ki je nova priložnost!
- zaklenil: CaqKa ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sublight - program za samodejni prenos podnapisov (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Zvok in slika | 110052 (14656) | Morison |
» | Netflix bo preganjal VPN in druge trike (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostalo | 18805 (15019) | jerry2 |
» | DVD+dodatni podnapisi (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 77953 (20089) | CaqKa |
» | TOSHIBA SD-36 VE - dvd-vhs playerOddelek: Zvok in slika | 1200 (1152) | znbojan |
» | dodajanje podnapisov v DVD z ifoeditOddelek: Zvok in slika | 1458 (1296) | Gatsu |