Forum » Zvok in slika » VHS na PC, katero TV kartico kako povezat, softwer...
VHS na PC, katero TV kartico kako povezat, softwer...
markko ::
Če je na to temo že kaj se opravičujem in prosim za link, drugače pa....
Rad bi povezal VHS in PC preko TV kartice, ker pač želim presnet neki kaset na DVDje,
pa nimam pojma kako.
Zanima me torej katero TVcard priporočate, kako se vse skupaj poveže, kakšen kabel rabim , katere izhode na videu, TVju... in kakšen softwer za zajem na PCju.
Hvala vneprej!!!
Rad bi povezal VHS in PC preko TV kartice, ker pač želim presnet neki kaset na DVDje,
pa nimam pojma kako.
Zanima me torej katero TVcard priporočate, kako se vse skupaj poveže, kakšen kabel rabim , katere izhode na videu, TVju... in kakšen softwer za zajem na PCju.
Hvala vneprej!!!
Hasta La Victoria Siempre !
polde66 ::
moje mnenje:
kupi si zunanji dvd-rekorder. Košta tam okol 50-60 jurjov pa maš mir. Priklopiš vcr na dvd-rw direkt in problem rešen.
Če boš snemal preko tv kartice, potrebuješ nekaj kar košta okol 12-20 jurjov pa še nisi nič naredil, potrebuješ seveda še dobr program za zajemnje slike (pinnacle, adobe, ulead..) nakar potrebuješ še veliko placa na disku, solidn procesor kr nekaj ramma in seveda ogromno časa.
Tako če ne izpolnjuješ osnovnih pogojev rajš ne dleaj tega in si prihrani trud.
To je samo moje mnenje, nočem pa ti zbijati poguma.
zunanji dvd rekorderji so v big banu od 50 d0 60 jurjov mislim da je hyundai , ima pa vse priključke od i linka dalje.
kupi si zunanji dvd-rekorder. Košta tam okol 50-60 jurjov pa maš mir. Priklopiš vcr na dvd-rw direkt in problem rešen.
Če boš snemal preko tv kartice, potrebuješ nekaj kar košta okol 12-20 jurjov pa še nisi nič naredil, potrebuješ seveda še dobr program za zajemnje slike (pinnacle, adobe, ulead..) nakar potrebuješ še veliko placa na disku, solidn procesor kr nekaj ramma in seveda ogromno časa.
Tako če ne izpolnjuješ osnovnih pogojev rajš ne dleaj tega in si prihrani trud.
To je samo moje mnenje, nočem pa ti zbijati poguma.
zunanji dvd rekorderji so v big banu od 50 d0 60 jurjov mislim da je hyundai , ima pa vse priključke od i linka dalje.
polde
markko ::
Sej je res bolš Hyundaia nabavit... bom odpru temo pa mal vprašu, če ga ma kdo.
Hasta La Victoria Siempre !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | iz kamere na PCOddelek: Programska oprema | 6253 (5218) | Tomay |
» | iz video na DVD in kvaliteta zajema TV tunerjevOddelek: Zvok in slika | 2531 (2034) | zcetrt |
» | NEC DVD ZAPISOVALNIK AD-7173S. BELOddelek: Kaj kupiti | 2627 (2348) | Svizec69 |
» | Video posnetek iz kamere na laptopu preko firewire oz. USB??Oddelek: Zvok in slika | 1671 (1369) | matrix2 |
» | kateri PROJEKTOR ???Oddelek: Kaj kupiti | 2290 (2093) | Calligula |