Forum » Zvok in slika » [divXvid] Tevion
[divXvid] Tevion
bbozic1 ::
Zdravo!
A kdo mogoč ve kje bi dobil firmware za Tevion 3000 DVD player. Rad bi namreč da bi player bral podnapise pri dvix-ih.
A kdo mogoč ve kje bi dobil firmware za Tevion 3000 DVD player. Rad bi namreč da bi player bral podnapise pri dvix-ih.
- spremenil: CaqKa ()
D3m ::
Tastar! Pred uporabo preberi navodila!
|HP EliteBook|R5 6650U|
Zgodovina sprememb…
- polepsalo: Stepni Volk ()
bbozic1 ::
Hvala Stepni Volk, ta firmware sm že snel na muli ampak ne vem kaj bi blo narobe. Enkrat mi sploh noče brati, drugič ga pa začne samo da mi na ekranu izmenično piše write/erase. A je možno da bi bil dvd potreben čiščenja? nekje na forumu sm prebral da namažeš cd z milom in ga vstaviš v player. A je to res?
CaqKa ::
>>> nekje na forumu sm prebral da namažeš cd z milom in ga vstaviš v player. A je to res?
daj pokaži mi kje piše ta neresnica da se jo zbriše
daj pokaži mi kje piše ta neresnica da se jo zbriše
tonite68 ::
Bi se kje dalo dobit firmware z slovenskimi podnapisi za player tevion 7000,preiskal sem že ves google ter najdi si ,vendar nisem našel ničesar koristnega.
Hvala
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] Philips predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 57 58 59 60 )Oddelek: Zvok in slika | 396116 (52612) | NejcSSD |
» | [divXvid] Yamaha predvajalniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27644 (7176) | monaco |
» | [DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 4 … 42 43 44 45 )Oddelek: Zvok in slika | 324885 (50229) | cryptozaver |
» | Media box (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 14316 (8970) | bikec |
» | [divxvid] Denver predvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 6095 (3345) | redzion |