» »

računalnik mi ne prepozna MP3 predvajalnika !!!

računalnik mi ne prepozna MP3 predvajalnika !!!

nodrim ::

zgodilo se mi je naslednje: imam MP3 predvajalnik Digitfab Digitball DB666

prvič sem ga priključil v računalnik z win98 ... pred tem sem namestil priložene gonilnike in naprava je brez težav delovala ...

naslednji dan sem ga spet priključil v isti računalnik, vendar s kablom za fotoaparat ... prvič sem ga priklopil s takšnim konektorjem iz miniUSB na navadni USB ... kabel za fotoaprat je enak .. le, da je vmes kabel :) ... no, računalnik naprave ni mogel prepoznati ...

naslednji dan sem ga priklopil v računalnik z winXP in ga spet ne prepozna ... za vsak primer sem poskusil s kablom in brez kabla in še enkrat na win98 pa nič ...

vsakič mi javi, da ne more prepoznati naprave ...

USB device not recognized ... Try reconnecting the device. If windows still does not recognize it, replace the device.

kaj za vraga se je zgodilo ... predvajalnik mi ni padal po tleh ali kaj takega ... kar naenkrat ne deluje ...

če ima kdo kakšne izkušnje s čim takim naj mi čim prej pomaga... drugače ga bom moral pošiljati nazaj po pošti in potem čakati njihov servis itd itd itd ... pol mi ga bojo pa še nazaj poslal ... :O

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 434 35 36 37 )

Oddelek: Omrežja in internet
1818579890 (211) -=Tomaz=-
»

Računalnik ne zazna prenosnega diska

Oddelek: Pomoč in nasveti
424043 (3065) Karen
»

Wd TV Live (strani: 1 2 3 421 22 23 24 )

Oddelek: Zvok in slika
1173215116 (58579) scipascapa
»

Zunanji trdi disk - O:\is not accessible. The parameter is incorect

Oddelek: Pomoč in nasveti
133050 (2872) solatko
»

Firewire kartica (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
697637 (6785) BadWolf

Več podobnih tem