Forum » Kaj kupiti » BenQ DW1600 - kje se ga dobi?
BenQ DW1600 - kje se ga dobi?
fahrenGONE ::
Kje lahko pri nas kupim BenQ 16x DVD zapisovalnik?
Ce morda kdo ve, kje se najboj poceni dobi 16x LiteON, 1633... me tudi zanima. :)
Ce morda kdo ve, kje se najboj poceni dobi 16x LiteON, 1633... me tudi zanima. :)
Caligula ::
No jaz bi ti priporocal NEC 3500, ker je boljsi od obeh pa se poceni, drugace pa BENQa 1600 pri nas se ni. Ko bo, bos na Bolhi v kaki spletni trgovini videl tudi tega. Zaenkrat imajo povsod le 800.
Za Liteona pa to vtipkaj na Bolhi pa bos dobil ven kako trgovino. Verjetno pa ga imajo tudi v kakem BOFu,..
Za Liteona pa to vtipkaj na Bolhi pa bos dobil ven kako trgovino. Verjetno pa ga imajo tudi v kakem BOFu,..
Sem kupil NEC3500A. Super zadeva, se posebej mi je vsec branje @ 16x, tudi DVD+-R, ne samo DVD-ROM. Za PI/PO scan bi potreboval Plextor ali LiteON, ampak tudi brez tega lahko recem, da pise zelo dobro, saj se mediji berejo pri max hitrosti pri NEC in drugem DVD-ROMu.
Ce kdo rabi najnovejsi firmware, mu priporocam 2.C8 (2C8_SE_Ritek_4X_DL.rar), ki ga dobite na http://www.cdrinfo.com/forum/tm.asp?m=8... ... Ima najnovejse write stategije in podipra Auto BookType, hehe. Cool!
Ce kdo rabi najnovejsi firmware, mu priporocam 2.C8 (2C8_SE_Ritek_4X_DL.rar), ki ga dobite na http://www.cdrinfo.com/forum/tm.asp?m=8... ... Ima najnovejse write stategije in podipra Auto BookType, hehe. Cool!
Kar se pa SLO ponudbe tice pa je tako... Zmeraj moras iskat kor kaksen bedak vsevprek, saj so ponekod razlike v ceni tud 10K SIT in vec. Brez heca. In tisti portali, kjer naj bi imeli pregled nad ponudbami ostalih podjetji ponavadi vkljucijo samo svoje partnerje in imajo omejeno izbiro. Dalec od tega da bi res imel dober pregled... Ce bi kupoval na tak nacin, potem bi me vse skupaj prislo 5 jurjev vec. Damn. Kdaj bo kaksen res spodoben in neodvisen pricewatch pri nas res ne vem...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fahrenGONE ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dvd pekač (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Kaj kupiti | 28256 (14015) | GrimReaper |
» | Kje pa vi kupujete DVDR/DVDRW medije? (strani: 1 2 3 4 … 31 32 33 34 )Oddelek: Kaj kupiti | 99476 (28578) | pingo76 |
» | NEC dvd-rw 3500/3520/3540 (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Strojna oprema | 103073 (27582) | nuclear |
» | DVD pekač (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8047 (5630) | AtaStrumf |
» | Kater Dual DVD zapisovalec od nastetih?Oddelek: Kaj kupiti | 2501 (1862) | Gronder |