» »

zanimive finte pri inštalaciji hp all in one psc1100/1215!?

zanimive finte pri inštalaciji hp all in one psc1100/1215!?

ngc2392 ::

nisem ravno laik pri teh zadevah, a tole me pa že pošteno najeda! doslej sem inštaliral že kar nekaj teh tiskalnikov psc1100 (kopirc, printer in skener). običajno gre vse kot po maslu, printer se lepo najde in dela. no, pred kratkim sem postopal isto, a tokrat ni šlo. zadeva namreč namesti program hp direktor, ki ob pravilni namestitvi vsebuje 5 ikon. meni jih nameče le dve! sem bral navodila, naredil natanko tako, pa nič. najprej sem mislil, da je sp2. ni bil. potem sem dal sp1-isto. ker sem enkrat naložil že vse drajverje in programje, sem mislil, da je to krivo. tudi ni bilo. namestil sem zadevo takoj po namestitvi oken. na čisto-kje pa, zadeva ne deluje. najbolj me jezi to, ker sem natanko tako naredil pri kolegu in JE delalo! sem že čisto obupal nad temi zadevami....saj nisem nor, da bin spregledal kako foro!
kaj bi lahko DELAL narobe??????
United We Stand, Divided We Fall

borchi ::

ok, samo tolk, da se razumemo? trikrat si reinstaliral OS, ker ti ne naredi 3 ušivih ikon?

jejzas!!!
l'jga

BaRtMaN ::

A si resetiral rčaunalnik po namestitvi HPjevga softwarea?

ngc2392 ::

ne jejzas....hare krišna :(((

ne, nisem ga trikrat zbrisal dol...od 6 printerjev mi je 3x ratalo bp, 3x pa ne. pa ne vem zakaj ne!?
no, glede brisanja....mogu sem se prepričat menda. če je slučajno kriv sp2 itd. potem pač sprobavaš naprej.
drugače pa ne, po namestitvi nisem restartal mašine. ker tudi drugje nisem, saj je takoj prepoznal printer in ga namestil v opravilno vrstico. zdaj pa le nameče butasto ikono "zdaj lahko varno odstranite..." grr!!!
hudič je tudi to, da manual reče, da ga moram odinštalirat po pravilih-dodaj odstrani-kar pa nimam! le smotan program za gledanje slik mi naloži....
če je vse pravilno naloženo, morata biti ob zagonu dva programa od hp-ja. zdaj imam pa samo eno,ki se naloži ob začetku oken.
United We Stand, Divided We Fall

LeBIgMac ::

pejt na regedit, HKEY_LOCAL_MACHINE potem na software in najdi mapo HP. Desni klik---> dovoljenja ---> poln nadzor.
Zalaufi HP director in stvar bi morala delat.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ubuntu 11.04 Natty Narwhal (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

Oddelek: Operacijski sistemi
981179327 (151974) Icematxyz
»

[ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 476 77 78 79 )

3942267399 (66991) Seljak
»

Izšel Ubuntu 6.06 LTS (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
10214370 (11872) Jaka83
»

Windows XP SP2 (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

49247476 (21153) R33D3M33R
»

Longhorn šele v letu 2007. Voda na čigav mlin? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
17814447 (10248) Beernarrd

Več podobnih tem