Forum » Programska oprema » Jizer
Jizer
bedrC ::
Hello to everyone!
Jizer je en nov produkt na trgu. Je zastonj in ekstremno uporaben. Zna prebrat EXIF meta podatke iz jpg slik (digitalnih fotografij) in jih popati na slike. Zna jih tudi obdelati v paketu (batch). Ne vem kaj naj še rečem, zadevo sem spisal sam rabil pa sem eno leto vnetega programiranja. Pri celotnem projektu mi je pomagal Grega Blatnik, pri pisanju Pomoči in predvsem pri izdelovanju domače strani.
Upam da boste zadovoljni z uporabo.
Zdej pa surf na domačo stran:
Jizer Domača Stran
Hvala in lp!
Jizer je en nov produkt na trgu. Je zastonj in ekstremno uporaben. Zna prebrat EXIF meta podatke iz jpg slik (digitalnih fotografij) in jih popati na slike. Zna jih tudi obdelati v paketu (batch). Ne vem kaj naj še rečem, zadevo sem spisal sam rabil pa sem eno leto vnetega programiranja. Pri celotnem projektu mi je pomagal Grega Blatnik, pri pisanju Pomoči in predvsem pri izdelovanju domače strani.
Upam da boste zadovoljni z uporabo.
Zdej pa surf na domačo stran:
Jizer Domača Stran
Hvala in lp!
LP, bedrC
viper ::
Zazeljeno :)
Programcek je res uporaben!
Programcek je res uporaben!
I've got spinning wheels, baby! Heck let's do this!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google ukinja iGoogle, Video, Mini, Talk ChatbackOddelek: Novice / Omrežja / internet | 7606 (5100) | Jst |
» | Namesto dreamweaverjaOddelek: Izdelava spletišč | 1346 (1346) | opeter |
» | Opera 9.20 in SpeedDialOddelek: Novice / Brskalniki | 4764 (3102) | R33D3M33R |
» | Dodatki za Flash MX 2004!!!Oddelek: Programska oprema | 950 (880) | jancko |
» | še kak strani za šoloOddelek: Šola | 1196 (1010) | Ziga Dolhar |