Forum » Programska oprema » DVD in podnapisi
DVD in podnapisi
Proximus ::
Rad bi izvedel kako najhitreje dodati podnapise na DVD. Našel sem že nakja navodil v angleščini, med katerimi so se mi zdela najbolj uporabna tale, http://home.hetnet.nl/~erikvullings/
Zanimam me če je slučajno možno na dvd, ki ima npr. angleške in španske podnapise, dodati
slovenske, namesto španskih. Tako bi pol v meniju pač klikno na španske, pa bi kazalo slovenske. Ali je to možno.
ČE kdo pozna drug oz. krajši način, kot je tisti v gornji povezavi, naj ga prosim pove.
PA če prosim napišete programe, ki so priporočljivi za to delo.
LP
Zanimam me če je slučajno možno na dvd, ki ima npr. angleške in španske podnapise, dodati
slovenske, namesto španskih. Tako bi pol v meniju pač klikno na španske, pa bi kazalo slovenske. Ali je to možno.
ČE kdo pozna drug oz. krajši način, kot je tisti v gornji povezavi, naj ga prosim pove.
PA če prosim napišete programe, ki so priporočljivi za to delo.
LP
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
Hux ::
srt2sup. Ta nacin odsvetujem zaradi problemov z fonti. Skoraj nemogoce je trofit dober font za TV. Crni obrobi.
Ma pa seveda pluse kot importanje orginalnih .sup podnapisov z enim korakom ampak predvidevam da jih slovenec tak nerabi.
Click!
Ta nacin ko elfsoene opisuje je najbolsi.
Ma pa seveda pluse kot importanje orginalnih .sup podnapisov z enim korakom ampak predvidevam da jih slovenec tak nerabi.
Click!
Ta nacin ko elfsoene opisuje je najbolsi.
Freelancer ::
Prosim, da nadaljujete debato na linku, ki ga je dal Hux.
P4C@3GHz, P4P800, 1GB DDR400, ABIT Ti4200
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] Elta predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Zvok in slika | 58349 (14450) | darexx |
» | DVD+dodatni podnapisi (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 77884 (20020) | CaqKa |
» | [divXvid] Daewoo predvajalniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 17426 (8465) | Rašo |
» | Integrirani podnapisiOddelek: Zvok in slika | 7855 (5588) | dzinks63 |
» | Dvd PodnapisiOddelek: Zvok in slika | 3079 (2660) | Lime |